Sushi och edamame

Sitter just nu och njuter av sushin och sojabönorna vi har här hemma. Såååååå gott! Soyabönor är som godis. Helt seriöst! Det är sjukt billigt ( 0,5 kg för 17 spänn på Ica ) och mycket nyttigt! Rekommenderas!



Kommentarer
Breakingfree.se - Zac E, Vanessa H, Ashley T

SV: Hej Amanda!



Jag tror inte jag har varit inne på din blogg förut, men det kan ha hänt. Den här gången hittade jag din blogg via Google när jag googlade Vanessa Hudgens.



men gud vad roligt att du också fick träffa henne och att det ordnade sig till så du fick träffa henne. Jag var också vid lokalen en bra tid innan och när jag satt där och kollade min mejl såg jag att Sofia hade mejlat mig om att det var istället. Har för mig att jag skrev det på Twitter då, men som tur fick du reda på att det var inställt och fick kanske en roligare upplevelse jmt med om mötet hade ägt rum.



Kul att du nämnde BF i ditt inlägg.



Jag pratade också med Sofia den kvällen, men eftersom jag bor 5 mil från Lund så blev det lite sent för mig att träffa henne och Momo efter halv 10. Däremot fick jag chansen att äta lunch med henne dagen efter och gå på föreläsningen på Spyken, men det kanske du redan har läst om? (http://www.breakingfree.se/monique-colemans-sverigebesok-2011/ ).



Tack så himla mycket för komplimangen du lämnade på Breakingfree.se. Jag har sagt det många gånger förut, men det är sådana kommentarer som gör att jag orkar fortsätta driva sidan :)



btw får jag lov att lägga upp din berättelse ovan och bilderna på Breakingfree.se? givetvis kommer jag ange källa. Om du vill kan du tagga bilderna innan och skickad dem till mig.

2012-01-20 @ 23:39:31
URL: http://www.breakingfree.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0