I'm home!!

Hallåååååååååå!

Hur mår ni? Jag mår bra, är grymt trött... Men det är bra! Kom hem från Holland med seglingsgänget. Igår vid sex tiden gick bussen från Holland och vi anlände i Götebrog vid 11 tiden idag.

Jag har haft så himla kul under den här seglingen alltså. Har fått så himla mycket nya vänner! Det var tufft att säga hejdå men det gick. Jag vet att jag kommer hålla kontakten med de flesta från båten.

Det jobbigaste var nog att jag inte kunnat ringa min älskling. Men nu är han hemma och fick höra hans röst igen. Jag kunde bara inte sluta gråta. Har inte sett honom på en månad, och inte hört nåt från honom sedan två veckor tillbaka. Men shiet vad vi ska ses snart!

Jag kommer lägga upp en massa bilder från seglingen när jag väl kommer hem till Skåne eftersom det är där alla sladdar ligger.

Detta blev seglingens låt. Hey Soul Sister med Train. I början av seglingen sjöng alla på den, men sen satte den sig på hjärnan och vi sa att vi inte skulle sjunga på den. Haha, lyckades vi? Njaee. Jag vet inte hur många gånger vi hade den på repeat i fredags när vi diskade. Hela besättningen sjöng med. Hela besättningen.

Nej, denna seglingen var den absolut bästa och kommer definitivt minnas den.
Tack och hej!

 
RSS 2.0