Nighty nighty

Efter en hyggligt bra skoldag och sen klockan halv sju ikväll då jag läst ut Röde Orm,väldigt konstig mening för övrigt, så säger jag godnatt!

Underbar bild från seglingen i somras!

Fika

Hej bloggen!

Jaha, här sitter jag i skolans korridor och har tråkigt... Väntar på Olivia som inte slutar förrän vid 15:40 och då ska vi ta en fika! Jag kanske ska gå och plugga lite...?
Vart fall! Hur är det med er då? Var eran helg bra, hur spenderade ni den? I fredags åt jag sushi till middag och stack sedan lite senare till älskling, i lördags stack jag till Éntre med mamma, hittade dock ingenting... Trevligt var det dock! Igår fyllde Kelly år och vi gjorde en storstädning hemma.
Mitt rum är så rent nu att det inte går att beskriva. Och min garderob, thank god! Första gången på månader den verkligen är iordning, snygg och slut på skor och skokartonger! Jag hade en massa skor där som inte behövde vara där och en himla massa kartonger som dessutom var tomma. Nä, det var skönt att få bort all skit för nu är det snyggt, luktar rent och mer plats!
Slänger in några bilder på Kelly jag tog häromdagen!
Benet fick bli hennes ett års dags present!

Ingen vanlig dag idag!

Gissa vad som händer idag då? Jo, Kelly blir ett år idag! :D
Haha, det stämmer nog inte, men jag tror faktiskt att hon vet om det. Hon har bara varit helt otroligt glad och mysig idag!

!

Dags att plugga historia då medan brödet är i ugnen!

Försökt

Jag har försökt plugga nu i några timmar men jag kan ju inte säga att det går särskilt bra... Ska nog ta och sova en timme så får jag fortsätta sen. Jag kan snart inte hålla mina ögon öppna längre...

Några av de bästa låtar just nu

Hel och bruten

Hallå...
Showen var ju i helgen. Just nu lider jag av sömnbrist men det är det fan värt!
I söndags var det purning vid halv sex för sminkning och hår, skulle göra mat och lite sånt innan jag skulle sticka också. Kom till Konserthuset vid åtta tiden och då satt allt igång! In och utgång, och två genrep på raken.
Innan showen var jag så nervös att jag höll på att dö, men mest oroade jag mig för mina två solo nummer jag skulle ha under showen gång.
StreetDance - solo
PussyCat Dolls
Beyoncé vs. Lady Gaga
Michael Jackson Tribute
Striptease Aerobic
StreetDance - solo
Final
(de numren jag var med i)
Jag var så himla lycklig i söndags. Då skulle jag äntligen ut på scenen igen. Få känna den där lyckan rusa genom hela mig. Jag hade lite svårt att hålla inne mina lyckotårar men det gick.
När showen började närma sitt slut blev jag lite deppig. Jag ville ju fortsätta!
Nu såhär efteråt är jag tom liksom. Nu är det gjort. Nu har jag inte längre några träningar kvar, dansen börjar igen vid vecka 8. Jag är liksom helt tom. Vill fortsätta dansa, är trött och förkyld så det gör ju mycket det också.
Jag, som sagt innan, har svårt att beskriva hur jag känner mig när jag står där på scen och hur jag känner mig.
Min lilla Street Grupp
Ge Oss Sverige Tillbaka
Jag och Mikaela

Showen gjorde mig lycklig och tom

Hallå där!!!
Hur är det med er? Hos mig är det OK. Trött som faen, lite förkyld men annars är det ok.
Dansshowen var ju i helgen! I fredags hade vi två genrep, började vid kl 18 och kom inte i säng förrän vid halv ett tiden.. I lördags var jag på dansen från kl 10 till 21.. Men fan var det var kul!
Jag får berätta lite mer imorgon med lite bilder för nu måste jag läsa lite historia...
Hej och hå!

Halloj! Första gången jag mobil bloggar nu...

Halloj! Första gången jag mobil bloggar nu då!

fuck fuck fuck!

Halloj...
Igår hade jag väldigt lite ont i halsen, så trodde inte det skulle vara nån fara att gå och träna dans i tre timmar, hur fan kunde jag vara så dum!? Nu är jag hostig och har ont i halsen, samt lite slem.... Och om jag inte går på dansen ikväll kommer jag inte alls kunna få vara med på showen. Jag får helt enkelt gå, men inte ta i. Utan bara markera, sen får jag också sova en massa idag. Fan också!
Hur har ni det då?
Annars är det bra här med mig... Jag är lite deprimerad över att skolan börjar på måndag. Men vad ska man göra? Nästa lov är ju sportlovet... Och innan dess ett superduper läskigt fysikprov! Jag fruktar verkligen för det där provet.... Jag har lovat mig en sak nu som jag ska göra i vår och som jag tror kommer underlätta nu när jag ska dansa en massa och så. Jag är oftast en sådan person som gärna skjuter upp allt och inte alltid börjar i tid. De saker som skrämmer mig börjar jag alltid för sent med... Så nu har jag lovat mig själv att ALLTID repetera i alla ämnen och börja minst tre veckor i tid, helst redan när vi får reda på provet...
Nu ska jag gå och fortsätta sova för att hoppas att denna hals förkylning försvinner...
RSS 2.0