2 år gumman

(OBS! Detta inlägg skulle kommi tupp igår men hade problem med bloggen...)
Idag blir du två år gumman. Tänk så snabbt tiden går. Helt sjukt. 
Jag tackar mamma och pappa varje dag för att vi skffade dig. Du har inte bara förändrat mig, utan hela familjen. Vi har blivit mycket mer sammansvetsade, trygga och lugna.
Men när jag säger att du har förändrat mig så menar jag det verkligen. Men jag kan inte heller beskriva på vilket sätt.
Du har alltid funnits där liksom. När man har haft en tuff dag i skolan så kommer man hem till dig som har en jätte viftande svans. 
Men när jag haft det som tuffast, när jag varit som mest ledsen och sårad så har du altid gjort mig glad. För du är alltid glad. Du sviker en aldrig utan finns alltid där. Glad. Tacksam. Och man får så himla mycket tillbaka från dig. Så mycket kärlek. 
Det bästa med dig är att du alltid är glad och att du alltid gör mig glad. Jag har skrattat så otroligt mycket när du har varit i närheten och skrattar fortfarande när du är i närheten. Det finns så mycket jag kan säga om dig men det skulle ta alldeles för lång tid att skriva. Men det är också svårt att säga hur mycket du betyder för du betyder så jäkla mycket.
Älskar dig Kelly!

Torka

Hej!
Jag tänkte mest bara säga förlåt för att jag inte bloggat... vilket jag gör jämt, säger förlåt då... Mitt blogg intresse går i upp och ner. Ena veckan vill jag bara blogga och lägga upp en massa roliga inlägg och andra veckan vill jag inte ens veta av Blogg.se . Men så kanske det är....
Jag har egentligen haft hur mycket tid som helst för att blogga under helgen men ja,.. Inget intresse och då slutar det med att det inte blir någon bloggning.
Jag har det ganska lugnt i skolan nu, för min del i alla fall, så ska verkligen försöka slänga upp lite inlägg i veckan.
Nu däremot ska jag mysa ner i soffan och titta på Tarzan!
Puss!

Äppelpaj

Hej alla! Förlåt alla jag inte bloggar men har haft några dagar från datorn helt enkelt. Nu snart ska jag till Ica i vart fall för att köpa lite saker dom behövs till middagen ikväll! Gäster ska vi få och jag ska baka äppelpaj till efterrätt.
Jag slänger nog upp några inlägg senare ikväll så håll utkik!

Förkyld

Jag gick hem vid lunch idag eftersom jag mådde superdåligt. Vilket jag fortfarande gör. Jag tror att anledningarna till varför jag blir förkyld nu har att göra med att min kropp är helt slut efter en månad med 6 timmars dans i princip varje dag och att jag inte sover så mycket som jag bör. Men jag ska faktiskt inte klaga för det har varit så jäkla kul och dansen har hjälpt mig så mycket med skolan. Dansen är liksom ett ställe där jag kan koppla av och bara släppa alla mina tankar. Dt gör att när jag har mycket i skolan så sticker jag till dansen för att släppa stressen och alla tankar för att kunna koncentrera mig bättre när jag ska sätta mig framför böckerna igen.

Det blir nog inte så mycket bloggande idag eftersom jag mår som jag mår och måste vila. Det kanske kommer upp nån videoblogg eller annat inlägg senare annars hörs vi imorgon.
Puss på er!

Didrikson 1913

Jag klär mig aldrig som andra vill att jag ska klä mig. Jag går heller aldrig efter vad som är ''mode'', eller ''inne''. Jag klär mig i vad jag känner mig bekväm i. Alltid. Visst, självklart kan de hända att jag köper en kofta eller nåt annats klädesplagg som är ganska ''poppis'' nu, men jag matchar det med vad jag vill. Jag går liksom aldrig efter vad som ska bäras till vad. Sen som jag sagt innan: Om du inte är bekväm i dig själv, eller i vad du har på dig, så syns det.
Och det stämmer så mycket.
Nu under vintrarna har jag alltid mycket kläder på mig. Brukar ta en stor och härlig kofta med ett par jeans eller en tunnare kofta med en stor halsduk.
Många jag ser på stan och i skolan har ytterst lite kläder på sig. Uppfatta mig inte fel nu. Det är skitsnyggt! Men jag klär mig alltid så att jag inte fryser. Det innebär att jag går med en stor dunjacka nu under vintern, med mössa, vantar och stor halsduk. Haha, jag ser ut som en michelingubbe, men vad fan! Jag skiter i det för jag tänker fan inte frysa!
Det jag vill säga är att man får klä sig hur man vill, självklart. Men jag bryr mig inte om hur andra tycker hur jag klär, eller ska klä mig, för det enda som spelar någon roll för mig är att jag känner mig bekväm i vad jag har på mig och att jag inte fryser arslet av mig.
Puss!

a day on miami beach

Konstigt nog så var det bara en dag på hela resan vi tillbringade på stranden. I och med att de var ganska dåligt väder i Naples hittade v på andra saker där och i Miami chillade och shoppade vi bara.
Men sista dagen ville vi bara slappa. Det var riktigt härligt väder också så vi gick ner till stranden. Vi måste ju ha badat vid Miami Beach såklart! När vi var där på sportlovet så badade resten av familjen i Miami men i och med att jag är en ordentlig badkruka så kände inte jag riktigt för det då.. Men nu så!
Vi tog med oss vatten frukt och handdukar från hotellet och vandrade ner till hotellets ''privata del'' av stranden. Där fick vi fyra solstolar. Så härligt!

Äh, vad fan, de får duga såhär!

Haj haj!
Slänger upp en pinsam, löjlig och knasig videoblogg!
Som sagt, superpinsamt att spela in en video och snacka för sig själv, men äh, strunt samma!

Nej!

Hejsan! Tänkte bara meddela att det skulle kommit upp en videoblogg här egentligen, men eftersom videon är för lång och är inspelad på mobilen får jag inte upp den på YouTube... Vilket känns lite bull. (varför har jag börjat använda det ordet?) Så, det får bli nån annan gång helt enkelt.... Puss! PS. Jag har inte suttit framför datorn idag eftersom jag inte haft nån lust för det... Men de kommer säkert nåt till inlägg senare! DS.

Booooooored! But not anymore!

Hej igen! Tänkte bara slänga upp och säga att eftermiddagen blir ganska bra ändå! Emilia messade mig och frågade om jag ville joina henne med att äta sushi, och självklart vill jag det! Snacka lite och sushi kan man ju inte säga nej till! Annars har jag bara slappat idag. Sov till halv elva imorse, borde sovit längre men kunde inte somna om... Jag behöver ta igen alla de timmar jag missade under helgens show och under veckan. Men de gör jag till på tisdag! :) Vi hörs senare om jag inte slänger upp lite fler inlägg snart!

Snö

Nu sticker jag ut i det slaskiga snöovädret för att handla puder på Make Up Store och svartpeppar!
Puss

Blääää!

Godmorgon!

Idag är det en sådan här super tråkig dag. Super tråkigt väder, finns inget att göra, inte ens läxor! Ja... Nu när dansen har ett uppehåll blir jag helt knäpp alltså. Det finns liksom inget att göra! Nu när jag har dansat från två till sex timmar varje dag i en månad och sedan inte har nåt att göra längre, då blir det lite segt... Men ska ta mig ut på stan i alla fall och se om jag hittar på nåt skoj. Sen ska jag ta hunden till rastgården så hon får springa av sig lite.
Puss på er!

Sushi och edamame

Sitter just nu och njuter av sushin och sojabönorna vi har här hemma. Såååååå gott! Soyabönor är som godis. Helt seriöst! Det är sjukt billigt ( 0,5 kg för 17 spänn på Ica ) och mycket nyttigt! Rekommenderas!

Statistik

Hej Bloggen!
Allt bra? Jodå, här är det ok. Blev inget med Maribel idag eftersom hon ligger hemma sjuk den stackaren. krya på dig söta! <3
Annars så ska jag spendera kvällen med mina föräldrar. Bror är och spelar hockey ikväll så han kommer inte hem förrän sent.
Köpte precis hem sushi också som vi ska äta till "förrätt", och sen lär det bli nån god köttbit till middag.
Sen måste jag bara tillägga att min statistik har höjts! Och det gillas mycket! Det är ju ni som får mig att forstätta skriva och blogga mer. Självklart är bloggen lite som en dagbok för mig. Här kikar jag in och lämnar it det jag har i skallen, lite som om jag behöver släppa det som tynger ner mina axlar. Men självklart är det mycket jag inte skriver om här. Som många andra bloggare säger: Ni läser min blogg, inte mitt liv.
Men här brukar jag ju också ibland slänga upp några dikter eller likande som kanske ibland kan spegla hur jag mår. För detta är ett ställe, förutom dansen, där jag kan släppa ut allt. Inte allt, men ibland en hel del.
Men för att komma tillbaka till statistiken! Nu när jag ser att ni är en del som läser min blogg hade de ju varit super om ni slänger in några kommentarer också! Bli superglad då!
Nu ska jag fortsätta chilla här hemma så hörs vi senare ikväll. Puss puss! :)
Slänger upp en jääääääääätte gamal bild på mig som togs innan jag skulel till balen i slutet av nian.
Egentligen, sjukt vad jag har förändrats.

videoblogg

en pinsam videoblogg! :)

I'm still alive

Hej! Tänkte bara uppdatera lite snabbt och säga att jag lever, har fokuserat på dansen och skolan nu de senaste veckorna. Imorgon har jag kemislutprov så från och med imorgon igen ska jagvförsöka uppdatera som vanligt igen. Puss! :)

NÄrmar sig

Hej!
Tänkte bara säga lite snabbt att allt flyter på här! Svenskan inlämnad, nu ska jag göra fysik labbrapport, plugga kemi och sen förbereda inför show repetitionerna imorgon! 
Showen är på söndag och det ska bli så jäkla kul! :)
Miami Beach 2011

Lunch med M

Nu sticker jag in till stan för lund med Maribel! :)

Snooze

Godmorgon! Har legat och snoozat i en timme nu... Dansen dödade mig igår, mina knän är helt körda.. :( men det var kul! Nu hade jag tänkt att gå upp och duscha, käka lite frukost, plugga lite. Jag började på svenskan häromdagen, är jag inte duktig? ;) sen vid ett blir det träff med Maribel på stan ;)
Puss!

Tankeställare

Ikväll fick jag mig en liten takeställare. Jag måste tyvärr lägga bloggen åt sidan här nu i några veckor framöver för jag behöver fokusera på mig själv just nu. Otroligt mycket som händer, och jag behöver prioritera skolan och dansen där det är ganska mycket i nu. 
Jag ska försöka lägga upp nåt inlägg nån gång om dagen så kika gärna in nån gång. Jag kommer självklart lägga upp alla bilder jag lovat osv, men just nu måste jag fokusera på mig själv. Ta det lugnt och bara andas, fokusera på saker som betyder nåt och göra mitt bästa.
Vi hörs och ha det bäst än så länge! Vi hörs kanske imorgon igen!
Puss!

RS

Robin Stjernberg var ju på Entré häromdagen. Maribel och jag tog oss till Malmö för att se och lyssna på honom. Haha, vi var som två små tolv åriga tjejer... Haha... Ja, lägger upp några bilder :)
La Fondell var också där, skit duktig hon med!

Trött

Hallå! Tidig morgon idag, är riktigt trött.... Sitter på tåget i alla fall för att dansa nu kl 10. Ska bli himla kul! Idag blir det Bollywood och Locking/Poping. Vi hörs vid lunch nån gång! :).
Blev en cp:ad bild på mig också men vem bryr sig?! Haha :)

Goodnighty!

Nu lägger jag mig! Ska upp tidigt imorgon för att dansa! Ses! :)

Robin Stjernberg på Entré i Malmö igår. Ma...

img_2231 (MMS)

Robin Stjernberg på Entré i Malmö igår. Maribel och jag var så lyckliga! ;)  Vi var som två små tolvåriga tjejer :)

Turtles

The Everglades Alligator Farm. Jösses. Ett sådant ställe. Inte bara krokodilerna utan de andra små djuren som finns där. Den floridanska pantern, svanarna, de små sköldpaddorna, men också de ''stora'' sköldpaddorna. Just precis dem tänkte jag skriva om här. 
Så himla stora var dem inte men stora ändå. Och otroligt söta.

Belgian Waffle

När familjen och jag kom till Florida i höstas bodde vi på ett väldigt mysig hotell i Naples.
Första morgonen gick vi upp vid 8-9 tiden för att sedan gå och sätta oss på hotellets balkong där de serverade frukost. Jag tog en otroligt god amerikansk våffla till frukost den dagen. The Belgian Waffle. Serverades med färska frukter och bär toppad med grädde och sirap vid sidan om. Så sjukt gott! :)

kurrelikurr

Åt inte nån frukost imorse... var inte hungrig... Nu kurrar magen så får ta och göra i ordning nåt! :)
Blir nog banan smoothie! :)

Pinch me if I'm dreaming

Hajhaj! Allt bra? Här det är det finfint. Är lite hyped över igår fortfarande. Man blir helt ställd när man träffar någon som man ser upp till/gillar. Eller vart fall jag... Idag gick jag upp vid elva ungefär... Gick ut på stan lite men kom på att allt är stängt eftersom det är trettondagen dag! Så kunde inte göra det jag skulle men det får jag göra nån annan dag då!

Gaaaaaaaah!

Tja! Kom hem från dansen för en liten stund sedan. Mami och papi var snälla och fixade taxi åt mig eftersom de inte vill att jag ska gå runt på kvällarna nu när det är så stökigt i Malmö med alla mord osv... Men är heeeelt hypad efter att jag och kompis Maribel var och såg Robin Stjernberg idag! Så jäkla lycklig! Han är en helt fantastisk sångare. Amanda Fondell var där också, och hon var också riktigt duktig hon med! Imorgon blir det mer bloggning för nu ska jag lägga mig för att sova. Imorgon ska jag ta och plugga lite, vart fall försöka..... Måste börja nu snart! Kommer bli stressigt med skolan och dansen nästa vecka annars... Puss!

On my way home

Nu har jag dansat i fyra timmar. Den ena timmen ställdes in så det är sjukt skönt att komma hem en timme tidigare. nu ska jag ta en varm dush, för att sedan krypa ner en stund i soffan med en smoothie! :)

Dans!

Nu snart blir det dans fem timmar i sträck! Så himla kul! Har med mig en massa mat så jah klarar av den långa kvällen! Får se om jag uppdaterar senare ikväll annars så hörs vi imorgon!

Slänter såklart också upp 3 ego bilder från igår! :P

Vanessa Hudgens & Austin Butler

För lite mer än ett år sedan tog det slut mellan Vanessa Hudgens och Zac Efron. Men efter lite dryga ett år verkar Vanessa hittat sin nya kärlek. Vad tycker ni om det nya Hollywood paret?
Jag själv tycker de är super söta. Även om jag, säkert som många andra, hellre vill se henne med Zac, så spelar det faktiskt ingen roll. På varje bild jag har sett de tillsammans har Vanessa alltid haft ett leende på läpparna. Det är bara det som spelar ngon roll. 
Klicka för stor bild Klicka för stor bild Klicka för stor bild
Källa : Breakingfree

Försvarets hudsalva

Hej! allt bra? (haha, börjar alltid första inlägg med en fråga om allt är bra...)
Mig är det super! Vaknade vid nio imorse pga någon konstig anledning... hade svårt att sova inatt... 
How ever, mami och jag träffades vid halv ett på mitt favoritställe för lunch. Ett litet hål i väggen är det, BULJONG heter stället och de har verkligen supergoda soppor för super bra pris! Och jag är kräsen när det gäller mat, det ska ni veta. Om det är t.ex tomatsoppa med räkor, då får man verkligen en stor bunt räkor. Super bra och super gott som sagt!
Vi tog också en liten runda på stan för shopping inför min show, men har svårt att hitta det jag letar efter.
Stack in på apoteket och köpte försvarets hudsalva. Mycket bättre än lypsyl! Lypsyl innehåller tydligen ett ämne som torkar ut läpparna. Jag har ganska känsliga läppar så när de väl har blivit torra så kan de ta ett tag innan de blir ''vanliga'' igen. Rekomenderar försvarets hudsalva för de som vill ha lena läppar! :)
Slänger upp två bilder tagna alldels nyss... Blev en lätt make up idag... mascara och puder.
Okej, den sista blev urdålig men vem pallar bry sig?!

Typiskt

Det som är så typiskt med lov är att man alltid lyckas vända dynet. Eller vart fall jag... Nu börjar skolan snart och jag måste börja vända tillbaka dygnet. I vanliga fall skulle jag legat i sängen för 2.5 timmar sedan. Jag behöver mycket sömn för att klara av skolan och det är inget jag skäms över! Att behöva sova länge då... och att lägga mig tidigt på vardags kvällarna...
Men nu säger jag godnatt i vart fall, see ya!
Och bara för att jag äääälskar att skämma ut mig *host host*
Haha, nån gång måste man ju bjuda på sig själv?! ;)

New Year's Eve - en klar favorit

Home!
Mami och jag var som sagt och kollade på bio och såg filmen med namnet till rubriken. Så jäkla bra! Jag hade inte direkt sett trailern innan utan ville väl mest bara se den pga att Zac Efron var med i huvudrollerna (självklart!). En klar favorit för mig. Riktigt bra. Den hade de där skämten som får en att skratta till tårar, och den hade de där scenerna då bara tårarna rinner.
Den rekommenderas! Även om man kanske inte är ett stort fan av Zac Efron så se den! Han är en väldigt bra skådespelare, och till och med min mamma tyckte han spelade bra!
Haha :)

Favorit

Denna låt körde vi uppvärmning till på Street Dance under hösten! Ganska snabbt blev den en favorit för mig. Inte bara för att det är en ganska cool stil och röst. Kapten Röd har jag hört talas om innan, men jag dras inte riktigt till deras andra låtar. 
''Ju mer dom spottar''. Riktigt bra låt men en grym text. Stämmer så jäkla bra. 

"Ju mer dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag att blomma".

Pasta med tomatsås

Ett utav mina favoritrecept som jag brukar göra lite snabbt innan träningarna ibland är faktiskt pasta med tomatsås!
Även om det är ganska enkelt att göra så tar det tid!

Ingredienser: (1 person)
6-7 tomater (bara för att jag älskar tomat, och tomatsås! ju fler tomater, desto mer tomatsås!)
Lök samt vitlök
Färsk basilika
Olivolja
Peppar samt salt
(vid behov och smak: vitt vin och tomatpuré)


Gör såhär:
Jag brukar variera alla ingredienser lite hur som helst när det gäller mängd beroende på hur mycket jag vill att det ska smaka av de olika ingredienserna.
Börja med att hacka lök och vitlök i små bitar (kärnor fungerar utmärkt, men vitlöken ska helst vara pressad!). Fräs dem lätt i lite olivolja i en kastrull på hög värme, men se till att löken bara blir genomskinliga och inte bruna för det kan lätt skapa en besk smak, det går snabbt så håll koll på löken! Jag brukar iblan dhäll ai en matsked vitt vin som jag låter löken fräsas med. Då får man en liten tocuh av vitt vin. Mycket gott!
Skär upp tomaterna i kärnor och hacka upp basilikan. Häll ner allt i kasturllen med den hackade basilikan.
Låt den koka i ca 5 min på hög värme, och låt sedan små puttra i 30 min och framåt (beroende på hur ''tung'' tomatsmak du vill ha). Om du vill att det ska smaka mer tomat så kan du mycket väl hälla på lite tomatpuré!
Salta och peppra efter smak! 
Serveras helst med färsk pasta, men självklart så går vilken pasta som helst lika utmärkt!

Källa: Google

The florida panther

När familjen och jag var i Florida i februari så var vi nästan tvugna till att åka till The Everglades Farm. Jag var lite lätt tveksam eftersom  att en av mina största rädslor är just krokodiler.... Haha. Men vi stack i alla fall dit och jag blev riktigt fascinerad. Jag vet inte riktigt (fan, varför ska just det ordet vara så svårt att stava?) vad jag blev så fascinerad över... Men vart fall. Coolt var det att stå brevid de där superstora läskiga sakerna. Galet vad dem är snabba! Läger upp ett inlägg senare om krokodilerna.
Nu i oktober stack vi tillbaka dit, eftersom jag var så himla fascinerad av allt och ville möta min rädsla ännu en gång.
Men ''bakom'' alla krokodiler fanns det en superstor inhägnad och jag var ju tuvngen att se vad som fanns där! En panter. Det var den floridanska pantern som gömde sig där! Så glet vacker den var! 
Under nätterna sover den tydligen på något zoo i närheten så den är bara där under dagarna. Utrotningshotad är den också vilket är ganska synd för den är så oerhört vacker. men men...
Himla vacker!

Stupid

Det har inte kommit nån ''ny'' blogg.se utan det är bara jag som använd blogg.se appen. Det har gjort så att mitt verktygsfältet. Så jag var bara tvungen att gå in och mixtra lite i inställningarna! Skönt! Så, ska lägga upp ett inlägg så fort som möjligt då från Florida! Senare ikväll sticker mamma och jag på bio för att se New Year's Eve! Någon som har sett den, är den bra?

Tisdag

Godmorgon!
Allt bra? Jodå här är det ok. Vaknade för en liten stund sedan... Idag har jag massor med saker att göra! Jag ska först sätta mig ner och göra min svenska uppsats, sen plugga kemi, efter det blir det ut på stan för att shoppa saker till showen och handla lite små saker som kalender och sån nu eftersom det är ett nytt år! :)
Hörs senare! :)

Street dag

Hej bloggen!

Idag vaknade jag vid elva eftersom jag var tvungen till att lämna rummet tillgängligt till vår städerska.
Idag är det dans som gäller, 6 timmar på raken. Så snart ska jag ta och fixa i ordning mat så jag klarar av kvällen. Streetdance i två timmar och sedan locking/poping i två timmar. Där emellan har jag en timme ledigt så då ska jag proppa i mig mat och öva på mina koerografier.

För att prata om nåt annat vill jag hemskt gärna lägga upp bilder från Florida osv, men nya blogg.se där man lägger upp bilderna i inläggen är helt idiotiskt. Jag ska se om jag kan maila dem och se om jag kanske kan få någon hjälp...
Blir nog inte så mycket bloggning idag men vi hörs så fall imorgon!
Puss!

1 januari 2012

Gott Nytt År på er! Hoppas att ni hade en superfin kväll med nära och kära! Jag hade en superkväll. Stack hem till Sofia där vi var ett par tjejer för att laga god middag tillsammans. Vi spelade, skrattade och hade allmänt kul! Vid tolvslaget stod vi på Sofias balkong med ett glas champagne i handen (väldigt liten alkoholhalt tack och lov, det är ju stunden som räknas!). Vi gick nog inte och la oss förrän vid fyra inatt och vakande vid elva. jag är död nu! Haha, men det är det som denna dag är till för! Man firar in det nya året med dunder och brak, och man mår som man förtjänar! Även om jag inte dricker så är jag helt död nu, haha. Undra då hur jag skulle må om jag drack! Har ni några nyårs löften? Som jag sa innan så har jag inga, eftersom jag är sämst på att hålla de. MEN, de som jag alltid brukar säga är att jag ska ta vara på allt, njuta, uppskatta det jag har och att detta lov ska vara bättre och roligare än det förra! Vart fall. Familjen och jag har nu ätit en supergod middag, så nu är jag ännu mer död. Mätt som en jag vet inte vad så om jag lägger mig framför tv:n nu har jag somnat för natten... Morgonens planer? Jo, jag ska försöka ta tag i min svenska uppsats som måste in strax efter lovet. Måste få det gjort snabbt eftersom ju närmre jag kommer showen, desto mer stressad kommer jag att bli. De sista dagarna är stressiga! Även om jag har alla kläder och smått fixat så är det alla koreografier som kan börja bråka. Men äh, det ska jag inte oroa mig för nu! Vi kanske hörs senare ikväll, annars imorgon. Puss!!
RSS 2.0