Morrn!

Morgon på er därute!

Hur mår ni? Jodå, jag mår bra. Ledig idag så dagen ska spenderas med lite plugg och läsning, sen blir det dans senare ikväll.

Jag hade en helt fantastisk dröm. En dröm som jag gärna vill gå i uppfyllelse, men som jag vet är ganska osannolikt att den gör.
Ni vet att jag har Vanessa Hudgens som förebild. Jag tycker hon verkar vara en himla bra person med bra åsikter, söt, snygg, ja, har en personlighet som jag gillar. Sen vet jag ju inte om det är sant egentligen eftersom allt jag sett och hört är från bilder och videor.
Men i min dröm, blev vi friends. Vi var ute på en shoppningrunda, Vanessa, Zac och jag. Jag låter som en barnunge, men även jag måste få ha drömmar!
Jag kan inte beskriva känslan jag fick i drömmen. Helt fantastiskt. Ja, jag vet inte vad jag ska säga. Men det var min dröm inatt i alla fall!



Dessa två shoppade jag med, och vi var väldigt bra kompisar, inatt....


Juste!

Visste ni att...

Jag är en perfektionist när det gäller sängkläder, skosnören och halsdukar?
Ja, jag blir irriterad när sängkladerna inte ligger bra på sängen, då madrassen ligger långt bak, då underlakanet är alldeles till knölat och då tecket i påslakanet åkt ner.
Jag får damp när skosnörena inte är likadant knytna, då den ena sitter hårdare än den andra. Jag måste genast stanna upp och fixa till det!
Och till sist, varje gång jag har skinnjacka på mig och då jag ska ha en stor tjock halsduk på mig till det, måste halsduken sitta bra. Den måste vara över ''nacken'' på jackan och den måste sitta snyggt. Haha, vad fail jag är!

Dagens bild - från seglingen i somras

Födelsedag

Hej allihopa!

Jaha, då blev man ett år äldre idag då!
Kom till skolan och blev gratulerade från alla, sen sång på det, väldigt imponerande och skoj! Skolan gick bra.
Kom hem, fick träffa underbara älskling, och denna kväll har varit fantastisk! Kunde inte spenderats på ett bättre sätt.

Vad fick jag då?
Egoboost av Isabella Löwengrip
Någon bok av Meg Cabot
Jofama by Kenza skinnjacka (svart)
Guldfynd by Kenza - ''ormring''
Christina Aguilera parym samt puder från Make-Up Store
Ett halsband från storebror
Pengar

Super!
Nu ska jag lägga mig, är ledig imorgon men vill sova mycket inatt. Vill ta igen all sömn jag missat.
Hejdå! Vi hörs imorgon!



Dagens bild

Håla i tre timmar,

Hallå!

Inte bloggat på några dagar men har bara legat i sängen för att kunna bli frisk.

Kom till skolan idag för att ha idrott vilket jag inte var med på eftersom jag skulle riskera att bli ännu värre då. Skulle sen ha franska men lektionen blev inställd, så nu har jag håla till 13.40. Idrotten slutade vid kvart över tio så jag har haft noll att göra sen dess.
Sista lektionerna är engelska och matte, sen sak jag hem och käka, sen till Malmö för dans ikväll.
Nu ska jag fixa några saker innan jag tar mig till plugget igen!

Hej och hå!

Sjuk, åter igen...

Hej bloggen! *host*

Hur är det med er?
Jo, hos mig är det bättre. Jag klarade som sagt inte av mer än två lektioner igår tills jag gick hem. Jag kände mig helt körd... Idag har jag sovit jätte mycket och jag mår bättre. Är piggare och hostar inte lika mycket, vilket känns skönt. Då kanske man kan träffa älskling och kompisar i helgen innan plugget börjar igen på måndag.
Jag får se om jag tar mig till dansen på söndag, vi får se då...

Har som sagt bara sovit idag, men jag tog en dusch tidigare idag och tog mig ut på stan för att sticka till Apoteket för att köpa lite saker... Hittade en supersööt klänning från Gina som jag var tvungen att ta mig med hem.

Nu ska vi laga middag här hemma och så hörs vi antar jag!





Jag för tillfället...

Tidigt kväll

Morgon är det skola igen som sagt så därför hade jag tänkt att hoppa i säng nu. Hostar jätte mycket och halsen kliar så sömn är det enda jag behöver nu.
Hörs!

Hösten har kommit...



Sommaren har gått snabbt i år. Har haft roliga saker att göra, träffat trevliga nya människor, har spenderat de mest underbara stunderna med mina kompisar, älskling och familjen.
Men nu har hösten kommit. Löven har börjat bli orange-gula, en del ligger redan på marekn då de blåses bort av vinden som kommer då och då. Men graderna ligger fortfarande runt femton om dagarna.
Men vet ni vad? Jag har saknat hösten lite. Jag får en sån härlig känsla. Att sätta sig på en uteservering nån dag i soligt väder med brillorna på, i en skinnjacka och en stor halsduk. Åh!
Sen finns det så himla mycket fin att fotografera. Jag har varit dålig på att fota på sistonde, har inte riktigt varit inspirerad. Men det kommer nu, det känner jag på mig!

Nu kom borsan efter en utgång med Kelly, så nu är det dags att göra middag!

SJUK!

Hallå!!

Jag sitter här hemma och är ganska sjuk. Har varit hemma idag då det inte är så jätte viktiga lektioner i skolan på onsdagar, men imorgon är jag tillbaka igen. Får och ska dock inte vara med på idrotten. Då blir jag bara ännu värre. Men om jag missar idrotten får jag inte gå till dansen! Överhuvudtaget! Jag tänkte ta mig dit för att se hur koreografin blir. Jaja, vad ska man göra...

Här hemma så har jag bara sovit mesta dels av dagen, förutom när jag suttit framför tv:n.

Igår hade jag inte tid för att blogga, jag hade fullt upp med andra saker. Vilket jag kommer ha om några minuter också. Hade först tänk att göra middag till brorsan och mig, efter det städa rummet, tvätta, vika tvätt och till sist läsa någon bok. Och ta en dusch! Imorse gick jag upp vid kvart över sex för att gå ut med lillskiten Kelly, vilket gick bra annars, och hela dagen har jag gått runt i mjukisbyxor och i ett smutsigt linne. Känns lite ofräscht... Håret står åt alla håll och kanter, sen tycker jag att det är dags att raka benen, fixa tånaglarna samt de på fingrarna ;) Och fundera ut en lätt outfit till morgondagen. Varit dålig på att lägga upp outfits den här veckan men de har varit väldigt casual.

Vi hörs!

Hiss eller diss?


Vad tycker ni om outfiten som Vanessa Hudgens bar under premiären på ''Legends Of the Guardians''?
Jag tycker den är grym! Otroligt snygg klänning med ett par matchade bruna heels och en touch med en svart axelväska.

DB

Helt slut!

Hej på er därute!!

Hur mår ni? Jag mår super som äntligen har fått dansa efter typ fem månader, men än hostar jag, men skit samma!
Det var så himla kul att vara tillbaka, nu är jag liksom ''jag'' igen...

Matte provet gick både bra och åt helvete idag för de som undrar det. Vi får se hur det egentligen gick imorgon då...

Nu ska jag hoppa in i duschen så kanske det blir ett sista inlägg senare.

Brygga en kopp te, the, T ?

Hur skriver man egentligen drickan te? Kan någon svara på det? Hur som helst så ska jag göra en kopp av det, eftersom halsen kliar och jag hostar non-stop....
Håller på med de absolut sista talen nu, sen ska jag läsa igenom hela häftet. Efter det, läggdags!

Godnatt!

Hiss eller diss?



Vad tycker ni om denna outfit, som blev utsedd till VMA's bäst klädd 2010, som Selena Gomez bar?
Jag själv tycker den är en diss. Det blev för mycket silvrigt och med silvriga skor. Jag skulle nog tycka outfiten var snyggare och om hon hade utsläppt lockat hår med en gladare sminkning. Nu blev outfiten tråkig tyckte jag.
Vad tycker ni?

Sitter fortfarande och bråk(ar)...

Haha, vad jag är rolig med min rubrik ;) He, skämt och sido... Nä, men sitter fortfarande med matten men var tvungen att ta en liten liten paus så efter detta inlägg går jag och pluggar igen....
Sen 20:55 sätter jag mig framför tv:n och direkt efter till skrivbordet igen... Jag är skitnervös inför morgondagen!
''My Life as Liz'' går nu snart ju, och jag tycker det är riktigt roligt faktiskt!


Hörs!

Bild från seglingen i somras

Matte :D

För en liten stund sedan satte jag mig ner för att börja plugga lite matte. Som jag sagt innan har jag gett allt en ny chans nu, vilket känns otorligt bra. För detta är nog första gången (om vi inte ska räkna mer MatteIntensiven) som jag faktiskt hänger med i matten. Och jag är så otroligt lättad! Jag är inte så korkad och så dum som jag alltid trott. Men jag sitter och bårkar med bråk eftersom jag inte tycker det är så himla logiskt..

Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen och ta en rejäl dusch efter all städning och dans igår, självklart duschade jag när jag kom hem igår.
Och senare ska jag ta mig till Candy People eller nåt för att köpa lite smått och gott.

En minnesvärd kväll

Hallå!

Hur mår ni där ute? Jodå, hos mig är det lite sisådär. Ont i hela kroppen, sjuk och trött. Jag dansade verkligen non-stop igår så nu har jag både ont i fötterna och benen. Men denna kväll blev en minnesvärd kväll. Himla kul!

Idag ser planerna ut för mig så att jag ska hjälpa mamma städa här hemma, sen blir det plugg och lite läsning i några skolböcker och sen får vi se om jag ska träffa Nico. Eftersom är jag ganska sjuk och är ganska nervös inför provet imorgon så får vi se hur det blir.
Vet ni vad mer som händer imorgon då? Dansen startar! Jag har saknat dansen så himla mycket! Dansen slutade ju i maj då det var ett bra tag sen.
Nu dansar jag tre dagar i veckan då schemat ser ut såhär:
Måndag: PussyCall Dolls kl 18-19 & Beyoncé vs. Lady Gaga kl 19-20
Torsdag: Striptease Aerobic kl 19-20 & Street Dance kl 20-21
Söndag: Michael Jackson kl 18-19


Ska bli så jäkla kul!
Nu ska jag se om jag kan hjälpa mamma någonting här hemma så hörs vi senare!
Ha det änså länge!

Kelly <3 Vår älskade hund

Det var ett tag sedan jag la upp något om Kelly, så tänkte lägga upp några otroligt söta bilder nu innan jag sticker iväg på inspark.









Dessa bilde3r togs ju självklart för ett par månader sen, så nu är hon ju mycket större! Hela 30 kg väger hon nu!

Hiss eller diss?



Vad tycker ni om denna bild med Shanaia Twain?
Jag tycker den är härlig och säkert ursnygg som en omslagsbild till någon tidning!

Laddar inför kvällen !

Hallå!

Var en litet tag sen men nu är jag här!
Hur mår ni? Dessvärre är jag fortfarande riktigt förkyld, men fy fan vad jag är taggad! Ikväll blir det inspark med skidtema. Ska bli kul, men om jag känner för stor press på att dricka (vilket många kommer göra och säkert få in i lokalen på nåt sätt. 2:orna vill ju i princip bara få ettorna aspackade...) så sticker jag hem. Eller så stannar jag kvar med mina polare som inte kommer dricka. Jaja, ska bli kul i vart fall!

Stack hem till älsklingen igårkväll och sov där under natten. Idag har vi bara tagit det lugnt, stack till Spresso House, där jag träffade på gamla klasskamrater. Lite allmän fakta...
Brorsan är här dessutom! Kom ner igår för att fira min och lillebrors födelsedag. Jag fyller om en och en halv vecka, men denna helgen var den enda som passade Axel bäst.
Vi gick ut och åt på min favorit restaurang, Klostargatans Vin & Delikatess, mmm! Löjromstoast till förrätt och en Moule Mariné. Mums!

Nu ska mamma och jag ner i källaren för att se om vi kan hitta ett par gamla skidglasögon. Ses!


Kelly mår jätte bra dessutom! Måste ta och skriva lite om henne nångång.

Home

Hemma från jobbet nu. Ska sooova!

Godnatt på er !

Tidiga höstbilder



Gårdagens outfit


Kofta - MQ
Linne - H&M
Jeans - Vero Moda
Converse från Stadium

Dagens (gud vad sur jag ser ut!)





Jaha, såhär såg jag ut idag då!
Tights samt linne - Gina tricot
Kjol - Indiska
Kofta (mysig!) - MQ
Svarta mocka stövlar - Håkansons

Beyncé Red Carpet The Oscars - Hiss eller diss!



Vad tycker ni om denna outfit? Hiss eller diss?
Min egna åsikt, hiss!

Hallå!!!

Hey!

Idag hade jag skoj i plugget. Riktigt skoj! Det är helt sjukt så bra jag trivs!

Hoppas att det är bra med er i alla fall! Jag är väldigt sjuk, men annars är det väldigt bra. Ska alldeles strax sätta mig och plugga lite och sen göra redo middagen. Ikväll blir det ugnspannkaka med sylt och grädde!
Senare ikväll vid sex tiden ska jag stå i ishallen för att jobba. Vad gör man för att tjäna lite pengar liksom?

Jag ska se om jag kan få upp en dagens outfit sen och lite andra bilder, men vi hörs ju!

Puss!


Jag diggar den här bilden.

Sitter och gör andra gradsekvationer och kurvor med x- och y-värden samt tittar på VMA's

Haha, lite lång rubrik, men en kort sammanfattning av vad jag gör.

Har aldrig gillat matte, men nu börjar matte komma längre och längre upp på favorit listan när det gäller ämnen. Fan vad kul!
Ska fortsätta plugga lite till sen blir det läggdags!

Puss!

Huttrar

Hej på er!

För lite mer än en timme sedan kom jag hem huttrandes från Genarp. Vi har haft en hel NV-intro dag ute i skogen då vi fått göra lite uppgifter osv. I spöregn såklart. Jag var blöt när jag kom hem kan jag säga. Och fortfarande fryser jag! Sitter i alla fall i torra kläder. Mjukisbyxor och en hoodie från Svenska KryssarKlubben.

Nu ska jag gå och vila en stund innan jag sätter igång med pluggandet, men vi hörs ju sen!


En insprirerande tjej!










En härlig höstoutfit!



Dagens outfit


Linne - Lindex
Underkjol - Indiska
Kofta - MQ
Samt skor från Nilsons sko och smycken från lite olika
Dålig bild jag vet men bättre imorgon!



En lätt sminkning också med cayal och mascara.

It goes like schviss!

Halloj!

Nu har jag börjat blogga igen. Det känns bra att komma igång med det. Här kan jag släppa allt jag behöver säga, men som jag kanske inte alltid kan säga när jag vill..

Hur som! Skolan gick bra idag. Förutom att det är grymt segt på engelskalektionerna, och som det fortfarande kommer att vara, och att vi typ fick den största matte läxan någonsin tills på torsdag. Iofs, det är prov på måndag. Det första provet i Gymnasiet! Jag får helt enkelt sätta mig ner imorgon och börja lite smått.
Då undrar ni säkert hur jag tycker det är i gymnasiet. Det kan jag tala om för er, ja!
Jag var ju då såklart grymt nervös när jag kom dit den 18 Augusti. Men genast när jag kom till klassrummet där vi skulle vara, släppte allt. Började direkt prata med en tjej vid namn Natali. Mycket trevligt! Redan första veckan blev det helt plötsligt så att alla verkligen pratade med alla! Och det var aldrig så i gamla plugget... Jag trivs så himla bra!
Jag har gett allt en ny chans nu. jag menar, ny skola, nya roligare ämnen, nya klasskamrater, och nya lärare. Och det är så jäkla kul! Matten äger! Haha :)

Jag får berätta mer sen, för nu ska jag faktiskt till Nova!
Vill dit och kolla lite, och självklart ''hälsa'' på älsklingen som är där och shoppar.
Hörs senare!

hhvbn
Jag saknar dig Zita. (bilden är från 5 maj 2007, den 7:e avlivades hon)

A year ago <3

Hey!


För ett år sedan, 12 september 2009, var den en lördag.  En lördag som jag aldrig trodde skulle förändra min syn på livet.

Självklart händer det nån gång att man hittar nån snygg kille på internet. Man börjar flörta osv, ni vet vad jag pratar om?
Hittade en kille på BDB, som jag bara inte kunde luta tänka på. Söt, underbar, gav mig hjärtan på mailen, sa snälla kommentarer, och sa godnatt varje kväll. Vi bestämde oss för att träffas.
Dagen kom, lördag den 12 september. Jag visste inte att det var den dagen som skulle få mig att bli förälskad. Jag träffade Filip efter ett ''hej och hå'' om jag nu skulle träffa denna killen. Jag visste ju inte om det var han på bilden eller en gammal gubbe?
Dagen kom, och klockan slog tre. Lite efter tre gick jag ut till Domkyrkan med ett leende på läpparna. Jag letade efter någon speciell. Filip. Stod där med ett leende.

Timmarna gick sanbbt den dagen. Gick hem till varandra för att titta på varandras hem och kolla läget lite. Vi tog en promenad och pratade om allt mellan jord och himmel, osm vi än idag gör.
Men timmarna gick som sagt och det började bli middagstid och dags för Filip att gå hem. Gick till porten och hörde ett
'' Om jag inte var för feg nu skulle jag kyssa sig''.
Jag trodde aldrig att jag skulle få höra något sådant.



Detta är min Filip.

Vi trodde aldrig att det skulle bli som det blev. Vi trodde bara att vi skulle vara vänner. Men där i porten så kysstes vi. Också en kyss jag aldrig lär glömma.

Filip och jag har gått igenom mycket.
I vissa stunder hatar jag honom för att han är så himla jobbig, i den andra vet jag inte vart jag ska ta vägen. Vi har bråkat, vi har tagit oss igenom tuffa perioder, vi har haft mysiga perioder, vi har gjort mycket tillsammans.

Jag trodde aldrig att mina föräldrar skulle ''gilla'' honom, men de är nästan nära att ''adoptera'' honom. De gillar honom väldigt mycket. Och jag skulle aldrig kunna dejta en kille som mina föräldrar inte acceptera.

Filip:
Du är den jag alltid önskat mig och lite mer. Du är så underbar! Du behandlar mig så himla fint. Och du betyder så mycket för mig! Ett år är det idag, och jag älskar dig!





Jag älskar dig!

RSS 2.0