Blä och usch!

Nu ska jag sätta mig ner och plugga samt fixa bilden till på måndag (ja, på en LÖRDAGSKVÄLL!!).
Det suger verkligen men jag måste ''naila'' sista provet någonsin i grundskolan. Nämligen biologi, genetik. Fattar inte ett skvatt men får sättta mig ner i lugn och ro och läsa flera gånger om jag inte fattar. Imorgon blir det exakt samma planer...

Puss!

Lördag

Godmorgon!

Hur mår ni? Sovit gott förresten? Jag sov mycket gott men vaknade vid halv nio tiden och kunde inte somna om, så jag gick upp och degade lite framför tv:n med familjen.

Bestämde mig snabbt för att ta en springrunda i Stadsparken så nu har jag kommit hem och gör lite situps till ''Circus''  med Britney, streching till ''Breathe Slow'' med Alesha Dixon och avslappning till ''Jacob's Dream'' med Alison Krauss. Kan man börja en lördagsmorgon på nät bättre sätt?
Nu känner jag mig ialla fall väldigt stolt över mig själv som tog tag i denna springtur och ska göra det varje dag nu har jag bestämt. Dansterminen har ju tagit slut så jag måste ju på något sätt hålla igång mig, och dessutom blev jag väldigt pigg av att springa!

Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan äta frukost. Sen får jag se vad som händer efter det.
Kram!


Här ligger Kelly och sover i gräset på landet.

I Know....

Hey Guys!

Jag vet att jag inte har updaterat på två veckor, men jag har haft fullt upp, har varit otroligt stressad, har inte velat blogga och glömde bort bloggen helt enkelt. Men denna vecka har jag sista provet och revyn på skolan, så jag tror jag ska försöka blogga lite.
Om vad som hänt de senaste veckorna, vad som händer med oss i familjen och med Kelly som vill tugga på allt, och jag som händer mellan mig och mina kompisar.
Allt med andra ord!

Men nu ska jag lägga mig. Har varit oehört onyttig de senaste veckorna så jag har bestämt mig för att springa i Stadsparken imorgon, plugga lite och sen ta  mig till Nova... Men först på listan är träning!

Puss!

Godmorgon allihopa!

Tjena tjena!

Jag vaknade av en otrolig skällande hund så jag kanske inte riktigt är på så himla topp humör idag, dessutom tycker jag det är skit tråkigt här ute på landet så vill bara hem till min underbara pojkvän och mina underbara kompisar.

Jag själv ska i alla fall försöka få lite plugg gjort nu i helgen så jag slipper allt nu på en gång hemma i Skåne. Jag har lite mycket nu för jag måste fixa hela dansen till revyn, och det är lite brått nu eftersom den tjejen som skulle hjälpa oss fick lite problem så då får man ta och tänka om. Läraren som skulle hjälpa oss är danslärare på heltid och jag vet att hon har fullt upp så har mycket stor respekt för att hon är fullbokad, hon skulle ändå hjälpa oss att få in en annan lärare, som är så himla snällt utav henne! Men vi fixar det!

Tack för detta!
See ya!

Love YouTack älskling, igår var det 8 månader sedan vi träffades.

Älskar dig så himla mycket!

Hey, that's me right? ;)Körde på sotade ögon idag också.

Ego pictures...

Satt framför datorn igår och höll på med webbcameran. Och första gången på länge tyckte jag faktiskt att jag var snygg och söt.

Körde på sotade ögon igår.Trött på detsom faen!

Hej

Hoppas ni mår bätter än vad jag gör.
Var sjukt skönt att få sista nationella gjort i onsdags. Jäkligt skönt. Nu är det lugn period igen och i övermorgon är det helg. Jag är så stressad så jag håller på att dö, och jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till längre...

Jo, angående min rubrik så är det en sak jag måste få sagt. Jag har länge, hela livet, varit en speciell och annorlunda person. Ingen är lik någon annan, längst innerst inne, och alla är olika och unika på varje sätt.
Och det är väl just detta som jag är så trött på. Att jag faktiskt inte kan få vara den jag är. Jag är för det mesta en ganska seriös person som tar livet och skolan väldigt seriöst. Självklart skojjar jag mycket, och vågar då och då bjuda på mig själv, och ibland kommer ett skratt också. Men det är just detta jag tror människor h ar svårt att acceptera.

Men jag blir så trött på när människor inte lyssnar på vad det är jag säger. Utan att personer ska ignorera mig när jag i själva verket står bredvid personen och försöker få kontakt. Jag accepterar inte det. Och jag tycker själv att man inte måste gilla alla. Man måste inte gilla eller älska mig, men jag tycker man borde respektera och acceptera mig för den jag är. För jag kanske inte riktigt är som alla andra.
Jag säger till när jag tycker personer är för jobbiga.

Sen vet ni också att jag sagt att jag inte tycker om människor som snackar skit om andra, bakom ryggen på en. Jag pratar inte skit om andra för jag vet hur det känns, men självklart händer det att jag gör det omedvetet.
Det har tagit mig hela livet att kunna stå emot de elaka kommentarerna och blickarna som varje dag kommer mot mitt ansikte. Men jag har ibland väldigt svårt att stå emot det.
Jag försöker verkligen att inte bry mig. För de personerna som pratar skit om framför allt mig, borde gentligen vara avundsjuka. Eller så har de inget annat liv än att trycka ner andra. Jag vet inte, och därför kan jag inte besvara den frågan. Antingen kan jag ha fel, eller rätt.
Men jag blir så ledsen, när personer snackar skit om mig eller andra. Och när de tror att de är bättre än mig. Jag ska inte säga att jag är bäst, för det är jag verkligen inte! Men när de tror att det kan så mycket bättre, när faktiskt jag råkar göra bättre ifrån mig än dem. ¨

Det jag vill säga med denna text är att: snälla, sluta snacka skit om andra. Ni vet inte hur ledsen man verkligen blir. Man kanske har ett leende på läpparna i skolan, men när man kommer hem kanske tårarna börjar rinna direkt när man klivit genom ytterdörren. Behandla andra människor så som ni vill bli behandlade. För ni vill väl inte att andra snackar skit om er?
Acceptera människor för dem de är.

Jag var tvungen att skriva av mig och om detta gör personer ledsna är jag själv ledsen.
Tack alla mina underbara vänner och familj som alltid finns där och stöttar mig.
Filip, Nicco, Olivia O, Agnes, Emma, Elise, jag älskar er!
Jag älskar allt ert stöd och skratt ni ger mig alla mina vänner!

Hej då!

YouDu krossade mitt hjärta...
Men det var också du som gjorde det helt,
Genom att bara säga
''Jag älskar dig''

Förlåt!

Hejsan!

Tänkte säga några saker bara. Har jätte mycket i plugget just nu, och är jätte stressad, just därför så har jag inte kunnat blogga och kan inte blogga riktigt ''mycket'' förrän på länge.
Men jag hoppas ni har det bra i alla fall!


RSS 2.0