Imorgon gäller det!

Tjabba!

Hur mår ni en sån här fredagskväll? Jodå, helt okej hos mig....
Nu är det loooov! Så himla skönt det ska bli!
Ni får förlåta mig för den otroligt dåliga uppdateringen, men haft annat att göra...Sen nu denna vecka kommer jag inte ha tillgång till nåt internet pga av en särskilt anledning:) Haha, mer kan jag inte säga!
Klippte håret idag och jag är jätte nöjd! F gillar det jätte mycket, men även jag själv. Jag bytte sida på luggen så nu ligger den på vänstra sidan och inte högra.

Hade gärna velat ladda upp några bilder men den är så himla seg så det funkar inte:(
Nu måste jag gå men ni får ha ett heelt underbart höstlov (sommarlov höll jag på att säga;) :P )

Massor med pussar från mig!

Well well, lillördag här!

Hejsan!

Idag gick skolan helt okej. Provet gick bra (musik) så jag är nöjd. Sen gäller det bara hoppas på ett bra resultat då:)
Efter skolan stack jag till Olivia för att hon ska lära mig dansen tills imorgon. Har bytt grupp, så var tvungen att lära mig koreografin:)
Sen jag kom hem, ungefär vid 6tiden, så har jag ätit och städat mitt rum. Egentligen har jag plugg till imorgon men har verkligen råpluggat dem senaste dagarna så ikväll tänker jag faktiskt skippa plugget. Några gånger tänker jag nog läsa igenom det, men sen orkar jag inte mer.
Och kl 21 ikväll är det Grey's Anatomy! Är jag den enda som tänker titta på det?

Nu ska jag fortsätta att städa mitt rum och sen lite lite plugg, och kl 21 sitter jag fastklistrad framför tv:n  :P ;)

Ha det!

4 dagar kvaaaaar!!

Wohooo, hejsan!

Hoppas ni mår fint fint där ute. Jag mår super fiint! Efter en både bra och rolig dag i skolan har jag ''fått'' kraft till pluggandet som jag snart ska börja med.
Stack ut på stan en stund nu efter skolan och köpte bla ett par sköna mjuksibyxor. De jag har, har ett hål mitt i baken, och haha jag är inte riktigt en sån person som går runt med mjuksibyxor med hål i rumpan! Även om det kanske skulle varit lite kul:P;)
Sen stack jag och bokade tid hos optikern och hos Lotta som klipper mig. Ni får se resultatet på fredag! Och sen kikade jag förbi Åhléns för att köpa ansiktsrengöringsmedel, eller vad det nu heter.

Nu är det bara 4 dagar kvar till höstlovet förresten! Vad ska ni hitta på? Jo, själv ska man fota jätte mycket och vara med familjen. Ha kul! Ta en stor paus från skolan!

Nej, nu ska jag bara kolla lite mail och sen ska jag sätta mig framför skolböckerna.
Ha det!

i have no rubrik

Tjabbo!

Vad hittar ni på där ute i det kalla? Jo, jag sitter faktiskt här och bloggar, och chattar, och lyssnar på musik och trååååkar!! Jag har faktiskt, egentligen, inget intressant att säga... Jo, inatt vaknade jag av att det var jätte kallt, så jag satte faktiskt på mig både mjukisbyxor och en stor t-shirt och lade mig under täcket och somnade så gott. Intressant va? Huumm, nja, inte riktigt va?

Nej, men i alla fall. Skolan gick bra och jag fick tillbaka mitt biologiprov. Vad faan, ett poäng från MVG! Vad faan då! Jag som tyckte att det där provet gick så väldigt bra, så fick jag de där poängen! Usch, vad jag inte är nöjd!
Ett till prov är det imorgon och på onsdag. Franska imorgon och musik på onsdag, och om jag ska vara ärlig orkar jag inte bry mig om musiken. Eller okej, det hade ju självklart inte varit fel med ett VG i det ämnet men wtf, är verkligen musik viktigt???

Nu ska jag röra mig bort mot skrivbordet och jobba lite på musiken och fysiken. Om jag kommer tillbaka till datorn senare så hör jag ju självklart av mig.
Men en så länge hejsvejs!

himla datorskit skämt!

Tja!

Hoppas ni mår bra där ute. Jodå, jag kunde mått bättre utan plugg och med älsklingen bredvid mig men nu är det inte så....

Hoppas eran helg varit bra. Min har varit det i alla fall. Till internet la av igår... och jag inte kom på varför. Men anledning var det att kontakten till internet inte var i, haha. Så dum jag är! Jag kan fortfarande inte lägga upp några bilder eftersom andra datorn laggat...:( ska försöka skicka iväg den i veckan så att den blir lagad nån gång. Kanelbullar blev det idag också, just därför jag måste gå och göra iordning köket efter mig nu, och sen blir det lite plugg igen. Ligger rätt, eller väldigt, långt bakom i matten men får plugga det i veckan och under lovet. Prioriterar proven först här nu.
Kameran har dessutom blivit min bästa kompis nu och jag fotade en hel del igår och idag. Fick nog ihop 100 bilder eller nåt sånt. Så fort datorn är lagad så lovar jag er att lägga upp bilderna. 

Nu måste jag gå.
Hejdå! 
8 dagar kvar!

Ohhh, den var bra!

Hallo!

Hoppas ni mår suuper där ute. Självsitter jag här hemma och är fortfarande ganska förkyld...
    Jaha, ikväll är det BlogAwards 2009, och vilka ska se på det? Jo, jag ska nog se på det! Verkar ganska kul och eftersom att jag själv faktiskt följer ganska många bloggar så tycker jag att jag borde se på det:)

Igår var jag med älsklingen och efter några timmar med mys hos honom, stack vi iväg och hyrde film. Och det blev ''The Curios Case Of benjamin Button'' med Brad Pitt och Cate Blanchett. Och fan vilken bra film! Nu kan jag förstå varför den vann tre Oscars. Verkligen ett tips! En riktig upplevelse.

Nu är det dessutom bara en vecka kvar! Wohooo!

Nu ska jag plugga lite, men hörs!

Nej, det får inte vara sant, det kan inte vara sant!!!

Faaan då!

Hej!¨

Är på jätte dåligt humör idag, eftersom datorn pajjat och jag är förkyld...
Jag är så himla sur på den där datorn! Den lägger av när den vill, och går inte att starta igen. Det gillas inte! Så, detta betyder också att det inte kommer bli någon ''Picture Of the Day'' förräns den datorn är lagad... usch, vad jag hatar det! Inte mycket bloggning heller pga att den datorn jag sitter vid nu är typ hur seg som helst och att jag inte kan ladda över mina bilder på den. Faaan då!
Annars är det väl bra förutom att jag är förkyld...:( Jag har något skit i kroppen men jag vill inte vara sjuk nu, inte nu när allt viktigt i skolan händer. Och jag vill inte erkänkna själv att jag är förkyld, för jag hatar det! Därför, tvingar jag mig själv att sticka till skolan imorgon... och annars får jag inte träffa F förräns nästa vecka...:(

Well well, kom hem halv tio imorse eftersom jag inte pallade skolan så som jag mådde... Men från halv tio till kl 15 sov jag non-stop. Om jag ska bortse från att jag fixade lunch då men....

Nej, nu ska jag gå och plugga lite musik och franska så man gör det lite enkelt för sig nu i helgen. Så man kan skippa en massa plugg:)
Puss!
(ska försöka fixa någon dagensbild i alla fall:)   )

Snyggingen är häär!

Hello!

Nu är älsklingen här och vi ska snart sätta oss och mysa framför tv:n, men jag kan slå vad om att det blir massor med pussar istället:) men det är ju inte fel det heller! Det är det bästa som finns, få pussar av F. Har saknat honom så oerhört även om det var i lördags vi sågs sist...;) Hans pussar och hela han har jag saknat...

Jaja! Nu är plugget färdigt för idag, men mer blir det imorgon. Hade inte lust att plugga till proven idag för jag har pluggat så mycket dem här senaste dagarna till både läxor och plugg så jag ville ta en liten dag utan mycket plugg idag!

Nej, nu kom F så nu är det dags att dra!
Tja!

Picture Of the Day!

Sitter här och...

äter efter träning-middag! Gott är det också och kommer sova super snart. Ska precis stänga ner allt här hemma och lägga mig i hyfsad tid idag:)

Men vi hörs ju imorgon!

Hahaha!!

Nu har jag kommit hem efter dansen och ska faktiskt snart sätta mig och plugga klart biologin, har ju prov imorgon eftersom jag var sjuk då resten av klassen hade det...
Dansen var i alla fall rolig, vilket den alltid är! Men jag har sagt till mig själv nu, jag tänker inte vara sjuk igen, i alla fall inte i skolan och på dansen. För vad man måste jobba igen det sen! Dansen är ganska svår, men blir bara svårare om jag varit sjuk.. Well well, om ni undrade så dansar vi till Maria med Ricky Martin.




Vad jag håller på att tönta mig nu! (dålig kvalité jag vet....:(   )

See ya!

Where are thouh'?

Jag springer runt här i huset och letar efter mina tight, men kan faan inte hitta dem!? Jag som tänkte ha dem till dansen ikväll...:(

Du måste skämta!

Här sitter jag förkyld nu igen... Jag orkar inte med det! Speciellt inte nu när det är som roligast i skolan. Jag antar att jag sover alldeles för lite så jag ska faktiskt lägga mig tidigt efter dansen ikväll. Får se om jag dansar, men jag måste ta mig dit i vart fall. För att se vad dem gjorde förra gången då jag pluggade istället för att dansa...

Nej, nu ska jag hoppa ner under tecket och sova en timme eller två, sen blir det plugg som gäller!

Picture Of the Day!

Hoppsan sa!

Då var måndagen här igen, och skolan är igång igen. Ny vecka på gång, och om fem dagar är det helg igen.
Men idag var det måndag och då är det dans i Malmö som gäller, och plugg. Kom hem för ungefär en halvtimme sedan och suttit och fixat lite framför datorn. Men ska alldeles strax sätta mig och plugga inför det två proven jag har i veckan....
Senare i eftermiddag ska jag sticka och köpa trafikkort, så jag kan ta mig runt här i Skåne.

Och som ni kanske märkt har det kommit en ny kategori, Picture Of the Day. Där lägger jag upp en bild jag tagit med min systemkamera. Varje dag kommer det upp en ny bild. Ville få till något kul på bloggen och tänkte '' Jag kan väl ha en Picture Of the Day!''. Tyckte det lät som en bra idé så nu utförs den:)
Om jag har tid senare ikväll kommer också dagens outfit upp. Hösten har kommit nu och man ser likadan ut varje dag i princip, lika mörkt klädd och lika trött...¨

See yá!

Picture Of the Day!

No pictures, I'm sorry

Jo, de är några som vill se bild på F, men jag vill hålla honom hemlig, och jag tror inte heller han vill komma upp på min blogg för den delen heller:)
Så, ni får helt enkelt stå ut med att läsa om vad jag skriver om honom istället:)

Helgen har annars varit suuper! Har sovit hos Olivia från fredags till idag, och jag kan inte fatta hur mycket vi kan flabba oss egentligen!
Var dessutom och hälsade på älsklingen igår. Jag hade det jätte trevligt och roligt, som alltid med honom!

Nej, nu ska jag faktiskt lägga mig till sängs. Pappa kallar...hhmm, lite tråkigt såhär tidigt, but, what to do?
Sov så sött!

Photos!





¨















Samma bild fast med blixt.


Boooring, but I have to study! Big Time!!

Tja!

Hur mår ni där ute? Jag mår jätte bra:) eller kunde egentligen mått bättre, men jag mår bra:) hehe!

Jaha, vad gör jag då? Jo, jag lyssnar lite på musik och chattar runt lite. Har vääldigt tråkigt, och ännu tråkigare kommer det bli när jag börjar närma mig mitt skrivbord där några skolböcker ligger och väntar... Prov på tisdag och jag har inte riktigt börjat ännu... hhhmmmm, men ja. Det är egentligen inte så svårt. Det är prov på oregelbundna verb, så det borde ju inte vara så svårt.
Tittar också runt på lite foton, lägger upp lite efter detta:)

OOOOOHH, lördag kan bli bäst!

Tjabboooooho!

Här sitter jag och mår super, och mätt som en plätt;) Har precis ätit hemmagjord pizza med Olivia, och vad gott det var!

Var hos F idag, och hade det väldigt roligt och mysigt. Han får mig liksom känna mig värd att leva. Får mig känna mig jätte glad över att jag är jag, och att jag är en fantastisk person:)
Jaja, nog om det. Eller förresten, äh, skit samma!:)

Nu ska Olivia lära mig och dansa henens dans:P ''Jai-Ho'' med Pussycat Dolls. Haha, det kan nog bli roligt!
(Olivia hälsar att hon är skit snygg coh dansar bäst! Haha, frågan är bara om det stämmer;):P   )

Ha en super lördagskväll där ute!

Ska jag berätta eller?

Jo, som ni flesta vet så har jag en väldigt fin killkompis. Eller ska man säga ''en lyckad dejt''?
Det är i alla fall honom jag kallar ''F''.
Vi träffades över internet, och bestämde efter en hel dels chattande på internet och pratande i telefon, att vi kanske skulle ta och träffas en dag. Vi träffades på en lördag. Den 12 september, som jag aldrig lär glömma.
Vi gick runt lite och pratade. Hade det väldigt trevligt och roligt:)

Han är en sån kille som har det ''lilla extra''. Han är inte för snäll, och inte för elak. Skämtar alltid med det där typiska leendet, som inte många har. Egentligen vet jag inte vad jag ska säga om honom, för han är alldeles för fin och för bra och för underbar för att kunna beskrivas. Och det är egentligen bara jag som vet exakt vad jag känner för honom. Resten av kompisarna får bara lyssna på mig som pratar om honom en hel del;), haha!
Jag vill ju helst inte berätta så mycket eftersom att det är ''privat liv'' och inte finns någon anledning till att berätta om vad som verkligen händer utanför bloggen.
Ja, som sagt jag vet inte riktigt vad jag ska säga om honom, men nu vet ni lite i alla fall:)



Jag kan inte hitta ord för dig
Jag kommer ihåg den känslan
När jag såg dig stå vid busshållplatsen
Du stod där så lugn, med ett fint leende och en snabb vinkning
Och jag kommer aldrig glömma bort när du sa
''Om jag inte var för feg nu, skulle jag kyssa dig...''
Hela jag smälte bort av lycka
Jag visste inte vad jag skulle säga, tro eller tycka

Men jag kände det på mig
Kände det på mig
Att detta var på väg till någonting bra....

Photos






















Den togs av F:)


fredag = helg

Tjahoppsan!

Hoppas ni mår bra där ute, jag mår super!

Ska alldeles strax sticka till Olivia och ha skoj:P
Dagen idag gick annars bra, gick väldigt bra i skolan, och ännu bättre blir det när man ska till bästa kompisen:)

I förrgår tog jag faktiskt ansvaret att fota dagens outfit för onsdagen:)




Jeansen är från Gina Tricot likaså min absoluta favorit, nämligen sjalen. Den röda klänningen kommer från Indiska och mina vita converse från Stadium.



Den blåa koftan är från Gina Tricot men också den vita slappa t-shirten.
Svarta jeans från JC och vita converse till det från Stadium.






Nej, nu ska jag se om jag hinner lägga upp ett till inlägg med bilder från min nya kamera.

Hörs snart igen!

Hittar inte bruksanvisningen, aaaaarghhh!

Jag hittar inte min bruksanvisning till min systemkamera, och jag känner att jag börjar bli riktigt sur. Men jag kommer nog kika öfrbi  hos Expert eller nåt imorgon för att få tag på en... Aaaaaaaarghhh, vad putt jag blir!

Jaja, plugget är nu färdigt och ska lägga mig tidigt ikväll. Faktiskt, för första gången!

Natti natti!

Måndag

Tjabbooooo!

Jag hoppas ni mår bra där ute, trots att det är höst och för kallt. Men hos mig är det i alla fall jätte bra. Det är kallt, men det hör hösten till!

Jag blev så ''stolt'' idag över mig själv. Jag fick tillbaka mitt läxförhör,(biologi) och jag hade bara ett fel! Då jag knappast hade pluggat, och det kan jag kalla snyggt jobbat! Jag känner att allt går så himla bra nu i skolan, så då mår jag faktiskt jätte bra:)
Slutade som sagt 12:45 idag, men cyklade förbi F där jag stannade i några timmar. Det behövdes:)
Och sen när jag kom hem vid halv fyra tiden idag, så har jag pluggat non-stop. Känns väldigt skönt att jag äntligen ''tagit tag'' i skaker, för man känner sig så himla nöjd när allt är klart sedan! Men, plugget för idag är inte klart. Jag har ganska mycket kvar, men tänkte ta en liten paus från pennan och skolböckerna. Började få kramp i handen...:( Men men, ska nog börja röra mig bort mot skrivbordet snart igen.

Har sett det att det är några som vill att jag ska berätta om F, och jag kan bara säga att jag inte vill prata om det så mycket. Det är ju liksom ''ett privat liv'' så att säga. Men nån dag framöver kan jag väl berätta om honom:):)
Ska också se till att jag kan få hjälp att byta headern någon dag här nu:)

Nej, vi hörs!

Här ska det bakas...

Kanelbullar! Det är ju kanebullensdag idag ju, hallåå?!;) haha! Nej, men jag ska i alla fall baka kanelisar idag, och vem mer ska göra det? Jag tror nog att jag ska göra en dubbelsats också. Så otroligt gott att bara äta en kanelbulle med ett glas mjölk precis innan man lägger sig för kvällen. Det är suuper...!

Inte bara att jag ska baka idag nej, jag ska städa Chewie's bur och plugga några timmar också. Sen blir det en snabb liten städning i rummet, men både av dammning och dammsugning.
Och vid fyra tiden idag kommer F också, igen:) (ni vet när man är alldeles nykär och man bara inte kan sluta träffas? Och när man står där för att säga hejdå, som egentligen bara skulle tagit typ två minuter men som tog en halvtimme egentligen? Bara för att man ska ge dem sista kramarna och pussarna. Och när man säger ''sista puss'', då man vet innerst inne att det kommer bli minst tio innan man verkligen säger hejdå?) Brorsan sticker vid sju-åtta tiden ikväll och därför ska vi ha en söndagsfamilje- middag idag.

nej, nu måsta jag röra på mig för att verligen få allt gjort idag.
Ha det!
Ps. Det blir ingen outfit idag för kameran igårkväll ville inte samarbeta...:( men andra bilder blir det! Ds.

Muuuuuuums!

Tjenamorsen!

Hoppas ni mår suuper! Jag mår super jag. Kom precis hem från Malmö, då jag och resten och familjen åt på en japansk restaurang. Där vi åt oss riktigt mätta på sushi. Jag har varit sushi galen sen några år tillbaka, och då menar jag verkligen sushigalen. Jag har ätit så mycket nu, att jag inte vill äta på fleeera timmar. Min mage är såå stor, och jag mår illa så fort jag tänker på mat.. hehe. Men gott var det, och riktigt gott!

Hur ser eran söndag ut imorgon då? Jo, jag ska sova ut, och sen ska jag plugga i några timmar. Det blev inte något plugg, varken i torsdags, igår eller idag. Så jag får plugga några timmar och väldigt noga och ordentligt  imorgon, så jag sedan kan vara riktigt stolt över mig själv att jag pluggat så bra. Och sen bara sätta mig i F's famn, och bara somna...Är det inte bara för häärligt att alltid ha nån att alltid kunna krama och pussa? Jag tror inte det finns något bättre. Jag älskar att  bara titta in i F's ögon, och bara le. Jag kan inte sluta le...
Men i vart fall, vi stack till Hemmakväll innan vi stack hem. Hyrde hem bl.a 17Again med Zac Efron och Matthew Perry, och Bröllopsduellen med Anne Hathaway och Kate Hudson. Har inte sett den men den verkar väldigt rolig och bra. Ska se om jag börjar titta på nån utav dem ikväll.. men jag tror nog att jag hamnar här framför datorn.. som vanligt...¨

Ha det! (dagens outift för kvällen kommer upp imorgon)

Lördag!

Tjillevippen!

Hoppas ni mår bra därute, jag själv mår mycket bättre och ser verkligen fram emot denna lördag.
Vaknade rätt tidigt idag, och irriterade  mig på att jag inte kunde somna om. Fast, det kanske inte gjorde så mycket ändå eftersom väckarklockan skulle ringt kl 09:40 ändå...

Jaha, idag blir det en dag med F då och hans polare! Vi ska sticka och åka skridskor idag, och det ska faktiskt bli jätte kul. Jag har inte stått på mina skridskor sedan i vintras, så det sa bli härligt att få på sig dem igen.
Nej, nu ska jag se om jag kan få upp mamma ur sängen och se till att vi kan laga någon god frukost. Sen ska jag hoppa in i duschen och fixa och dona lite här hemma innan F kommer.
Vad ska ni hitta på idag?

XOXO
Manda

Jaaaaa!

Hej allihopa!

Hoppas ni mår bra där ute, jag är på bättringsvägen så jag mår mycket bättre än igår.

Imorgon, om jag mår tillräckligt bra, ska jag faktiskt åka skridskor med F och hans polare. Och vad det ska bli kul! Ska allt klä mig ganska rejält imorgon sånna fall så det inte blir sämre än vad det redan är...
Jaja, man får titta på den positiva sidan!

Vad ska ni hitta på ikväll då? Jag har inget speciellt för mig, men jag kommer nog sitta här framför datorn. Storebror kommer om en timma, så det ska bli kul! Haha...!

Nej, nu ska jag se om jag kan hitta nåt skoj här på datorn annars blir det tv:n om en timme då jag tror Idol är. Ska ni se på Idol 2009?

Puss!

Disnep

Nu har jag sovit en heel del idag. Jag var soppas seg när jag vaknade att jag faktiskt hoppade in i duschen. Och nu sitter jag självklart insmord med The Body Shop's Body Butter Guava, som jag fick av F i tisdags:) Och jag luktar farligt gott;);) Haha!

Under några dagar här så har jag suttit och lyssnat på musik, från YouTube (vilket jag alltid gör iofs...). Men jag har sökt på Disnep (jag tror alla är det i alla fall:P) filmer. Som typ Tarzan, Lejonkungen, Björn Bröder, Pochahontas och alla dem som man alltid minns från barndomen. Haha, jag vet. Jag är kanske lite barnslig, men musiken från dem filmerna är helt fantastisk! Jag har fastnat särskilt mycket för Tarzan's låtar, sjungda av Phil Collins. Han är ju bara föör bra!


Tarzan - Two Worlds

 



Tarzan - Son Of a Man



Tarzan - Crashing the Camp



Tarzan (Phil Collins) - You'll be in My Heart



Björn Bröder - On My Way



Lejonkungen - Snart är Det Jag Som Är Kung



Lejonkungen - Känn En Doft av Kärleken

Sjuuuuuk!!

Hallo!

Här sitter jag här hemma och snörvlar hela tiden. Näsan rinner non-stop och halsen kliar. Dock hostar jag inte vilket är jätte skönt, annars hade jag inte kunnat sova så bra inatt. Jag hade i sånna fall bara vridit och vänt på mig hela tiden och bara hostat... Men jag tror, det känns i alla fall att jag redan är på bättringsvägen. Det får man hoppas!

Om nån timme ska jag faktiskt sätta mig ner och plugga. Jag skulle haft prov imorgon, men så förkyld jag är, vill jag inte gå till skolan för att riskera att bli ännu mer sjuk.. Jag stannar hemma. Men jag måste fortfarande plugga! Ska plugga nån timme, och sen soooova! Ska plugga så mycket som möjligt så jag slipper det i helgen, så att jag bara behöver läsa igenom allt nån gång då och då.

Tittar också ut genom fönstret och ser regnet ösa ner! Jag vill inte att hösten ska komma, den har iofs redan gjort det då men... och första oktober är här idag, ett riktigt ''höst tecken'', usch...!
Jag har i alla fall märkt att ett par jätte fina stövlar har kommit till Håkanssons. Ni vet mina svarta höga stövlar som jag köpte i våras? Som blev mina absoluta favoriter? Dem finns där nu i mörkt grön, och jag bara måste ha dem! Dem är så jäkla snygga!
Well well, nu ska jag käka upp min lunch sen blir det förmodligen en tupplur!

Hoppas ni mår bättre än jag!







Mina största favoriter!
RSS 2.0