Kommer alltid att älska dig

Efter två år har Filip och jag gått skilda vägar. Det är nog bäst såhär...
Jag älskar dig och kommer alltid att göra på ett eller annat vis. Du fick mig att acceptera mg själv, att förstå att jag är fin som jag är.
Jag kommer aldrig mer få se dig skratta, aldrig mer höra ditt skratt. Jag kommer aldrig mer att få hålla om dina varma stora händer, aldrig få lägga mitt huvud på ditt bröst och höra ditt hjärta dunka. Mitt hjärta dunkade för dig. Jag kommer aldrig mer att bli kramad av dig. Jag kommer aldrig mer få kyssa dig, känna dina läppar mot mina.
Men värst av allt. Jag kommer aldirg mer att få träffa dig.
Detta kommer ta tid att komma över, men med hjälp av mina närmsta och kärlek från mig familj så kommer jag klara detta. Även om det kommer ta sin tid.

Florida om 6 veckor!!! :D

img_3936 (MMS)

Florida om 6 veckor!!! :D

Love

Idag var det två år sedan. Två år sedan jag träffade min älskling, min glädje. Jag trodde aldrig att du skulle få mig att må såhär bra. Trodde aldrig att en person kunde få mig att få en annan syn på livet.
När vi träffades hade jag det tufft. Personliga saker som jag inte vill gå in på, bara du och min familj vet om det. Var inne på BDB, (haha, att jag höll på med det! men om jag inte hade varit inne då hade jag inte träffat dig min älskling), så en kille, kommentera. Och då började det. Vi träffades....
Men shit alltså!
Du har fått mig att acceptera den jag är, att jag är fin som jag är. Att jag är stark. Att jag måste vara positiv.
Idag har det gått två år sedan, och jag är så lycklig med dig!
Vi älskar varandra. Och även om vi skulle gå olika vägar kommer vi alltid att vara vänner, kommer alltid älska varandra, på ett eller annat vis.
Du är det bästa som hänt mig! Jag ska inte säga att jag inte kan leva utan dig, för det kan jag, Jag ska inte säga att du betyder allt för mig. Men du betyder mycket, och jag kan bara inte föreställa mig hur ont jag skulle få om vi gick olika vägar. Men jag är så stolt över dig. Du får gör mig lycklig.
Ja, jag vet helt enkelt inte riktigt vad jag ska säga.
Älskar dig! <3
Tack för att du finns!!

Nu sticker jag in till Malmö så hörs där!

img_4735 (MMS)

Nu sticker jag in till Malmö så hörs där!

Skippat datorn idag vilket känns skönt :) ...

img_1173 (MMS)

Skippat datorn idag vilket känns skönt :) nu sitter mamma och jag framför tv:n och ska ha lite mys med chips och godis!  Imorgon blir det Malmö för mig så vi hörs imorgon! Ha en trevlig kväll hörrni! Puss puss

Sitter och har fysik lektion:) slutar vid ...

img_6932 (MMS)

Sitter och har fysik lektion:) slutar vid elva så hörs då!  Puss!

Läggdags

Nu ska jag plugga lite mer geografi och för att kunna koncentrera mig bättre måste jag stänga av datorn, så detta är nog det sista inlägget.
Godnatt!

db

Todays outfit

Linne - Gina
Tröja - Florida
Jeans - JC
Boots - Eurosko
Jag klär mig i det humöret jag är på och framför allt klär jag mig i det jag känner mig trygg i. Jag tror mycket stämmer i det Vanessa Hudgens säger: If you're comfortable in your clothes, you can look absolutely amazing. But if you're not, it shows.

I'm Proud

I've learn to accept myself. For who I am.
I'm beautiful just the way I am.
I don't care what other people say.
I don't care.
How I feel, that's the only thing that matters.
I'm proud of who I am.
I'm Proud.
And I'll always be.
RSS 2.0