Älsklingen hemma, dock inte jag :(

Nu har älsklingen kommit hem, vilket betyder att det är mycket enklare att få tag i honom. Via telefonen.... Eftersom jag sitter på landet och har tråkigare än någonsin!

Sillunch har vi nu ätit, nu är det grillningen ikväll som är kvar. Med nygrillade havskräftor som förrätt, mums!
Och i övermorgon mönstar jag på, på Atlantica och fy fan vad kul det ska bli!
Glad midsommar med andra ord!

Puss!
Bjuder på dessa två underbara bilderna från Texas..

Ett år sedan min största förebild försvann från världen..

Idag var det ett år sedan Michael Jackson försvann. För alltid.
Han kommer vara en mycket stor förebild ända tills jag försvinner från världen.

Många människor och speciellt jag har lyssnat på honom sedan barnsben, och därför ''betydde'' han mycket för mig. Hans musik gör mig glad, det går inte att beskriva på vilket sätt.
Han var en kung. King of Pop.

R.I.P Michael Jackson. 29 augusti 1958 - 25 juni 2009.

Mina favoriter är ''Beat It'', ''They Don't Care About Us'', ''Thriller'', ''Billie Jean'', ''Tabloid Junkie'' samt ''Smooth Criminal'' är en stor favorit hos mig. Och med Jackson Five är det nog ''Blame It On the Boogie'', ''Baby, I Want You Back'' och ''Can You Feel It'' Har ni några favoriter?Kelly och jag, vi är goda vänner, fast än mycket olika men en sak har vi nog gemensamt... vad då?


Här får ni se mig utan smink på köpet också..


Kelly och jag just nu :)

Ingen idé!

Godmorgon!

Vaknade i princip vi halv tio tiden, men har legat och slappat framför tv:n och med Kelly sovandes i mitt knä.
Ingen idé att ta ett morgon foto på mig.. Håret verkligen STÅR ut åt alla håll och kanter, ett rött och bränt ansikte och dessutom skulle ni inte känna igen mig nyvaken, haha!

Hur mår ni då? Sovit gott? Jag minns att jag drömde nåt heelt sjukt, men jag minns inte vad! Vad ska jag göra idag då? Jo, jag ska skicka hundbilder till kennelägaren, ut och köpa jeans (eftersom de jag har, har jag varit tvugna att sy tre gånger för att de ska hålla...), och ett par nya converse, så sköna de är! De har med andra ord också gått sönder... Hhmm, vad gör jag med mina saker egentligen!?

Jag ska verkligen försöka lägga upp alla bilder ni missat, dessutom resterna av Texas, Dallas resan!
Men för tillfället ska jag hoppa in i duschen för att tvätta håret, och sen ska jag måla någlarna!
Kram!För mig är det jobbigt att inse att jag inte kommer få se min älskling
förräns om ungefär en månad.... :(


Hade lust att lägga upp den här bilden, inte för att vara så,
men den blev faktiskt ganska bra!

I know...

Grattis Victoria och Daniel!

Jag bara måste säga det, och jag ska vara ärlig. Självklart kom några tårar! Speciellt när det sa ''ja'' till varan, men man kunde bara inte undgå att inte gråta när Daniel höll talet till Victoria under middagen igår.

Hej nu då! Hur mår ni? Jodå, mig är det super! Lyckades sova ut riktigt nu så jag mår bra. Och inte bara det, om en vecka mönstar jag på för att segla på Atlantica i två veckor! Det ska bli så himla kul! Vi ska segla från Göteborg den 27/6 och den 11/7 går bussen från Holland. Ja, ända till Holland ska vi segla!

Jag vet att jag inte har bloggat på ett långt tag, men jag har verkligen inte haft lusten till det.
Nu sitter jag i alla fall på landet och har tråkigt. Lite senare ska vi ta oss hem, och jag önskade att jag kunde se min älskling... Saken är bara den att han är i Stockholm och kommer hem på torsdag, men på torsdag sticker jag och familjen till landet, och sen är jag borta i två veckor. Samtidigt som jag sticker ut och seglar, sticker min pojkvän iväg och reser, så vi kommer inte ses på en månad, beräknat... Känns oerhört hemskt just nu, men jag kan nog klara av det.

Vi ses för nu ska jag äta frukost!

Ett kapitel är avlslutat

Hej bloggen!

Nu är det faan sommarlov!!!

Det känns bra, och är hyggligt nöjd med mina betyg. VG i alla ämnen samt MVG i hemkunskap, så jag ska väl komma in på NV.

Nu ska jag gå och baka chokladbollar, städa mitt rum sedan, och bara ta det lugnt efter det. Pallar inte göra något annat.
Ha det!

Tjabba!

Trevlig nationaldag! (Måste jag börja med att säga)

Hur mår ni då? JO, hos mig är det bra! Sommarlov om en vecka och inte ett endaste litet skit plugg kvar att göra!
Känns dock lite tråkigt att lämna alla kompisar som jag har fått bäst konakt med nu sista tiden... Ändå är jag jävligt trött på min klass, men jag vet att jag på fredag kommer fälla några tårar.
Vet ni varför? Jo, för då har dt gått fyra år sedan jag flyttade hit. Mina livs första år på högskolan. Åk 6-9.
Vad detta har förändrat mitt liv! Jag kan berätta lite mer i veckan..

Idag ska jag vart fall springa, ta en liten runda i Stadsparken, ta en storstädning i mitt rum, städa garderoben samt träffa en kompis. Det är första gången på länge nu då jag faktiskt har en söndag utan plugg så ska ta det riktigt lugnt!
Igår åkte jag med älskling till Malmö och tog en liten shoppingrunda. Fick med mig en söt blommig klänning från H&M, samt ett par shorts och ett linne. Och självklart lite små saker! Kan visa dem lite senare...

Balen var ju i torsdag också! Det var kul, dj:n var dock liiite dålig, så vi stack vidare till en efterfest. Jag kom väl halva vägen innan jag kände en stor press på mig att jag var tvungen att dricka så jag stack hem, men jag frös som faan också! Jag har ännu inte druckit någonting i mitt liv, och jag vill nog vänta lite med det också. Jag vill gärna minnas vad jag gjorde kvällen innan (sen vet jag att man kan dricka mindre och mer), men jag tycker heller inte att det finns nån anleding till att dricka...

Nu ska jag sätta mig framför tv:n och sega, men vi ses!


Bjuder på en trött liten Kelly också!
RSS 2.0