ojdå...!

Jag pluggar på för fullt här hemma alltså. Trots att det är den näst sista veckan så har jag rätt fullt upp alltså. Undrar hur allt ska funka med träningar osv? Jag tror jag har koll på allting nu och nu gäller det bara hoppas att allt faller på plats!
Jag ska ha ett sådant här grymt tråkigt tyska prov nu, muntligt, i veckan, och jag är inget fan av tyska. Jag har såndan ''ångest'' för att börja plugga på det och jag vill verkligen inte! Nej!

Nu ska jag ta och läsa igenom allt sen blir det en riktigt tidig kväll för mig för så stressig som denna vecka kommer att bli, kommer jag verkligen att klara det?

Shit!

Hejsan!

Hur mår ni? Jag har det riktigt gött! Det har ju varit så otroligt fint sommarväder idag, så jag har inte velat vara inne, alltså inte bloggat.
Mamma, pappa och jag stack ut till golfen och drog iväg några hinkar, sen stack vi och kollade på lillebrors fotbolls match. Riktigt tråkigt men det var bättre än att vara inne och ha tråkigare än att komma ut i det underbart fina vädret.
Men det är varmt, shit alltså! Om det är så här fint väder i skolan så blir det klänningen på! Jag hoppas verkligen att det blir bättre väder. I slutet av veckan kommer det ju bli jätte kallt, så det gäller att njuta nu när man kan!

Nu ska jag sätta mig och plugga i ett par timmar sen blir det bara slapp slapp.
Ha det!

...?

Jag är helt tom utan dig
Men jag vet att jag inte borde vara det
Jag borde vara glad
Du ville mig inget speciellt

Men jag är här utan dig
Utan din hjälp vet jag inte vart jag ska ta vägen
Det känns konstigt
Jag klarar inte av någonting längre

Men du verkar inte tänka klart
Du kör bara på i ditt egna race
Det gör mig orolig för så som vi slutade

Jag hoppas att det går bra för dig i framtiden
Även om jag är såå avundsjuk

En andra chans kan förändra allt

Jag blir så arg på personer som ljuger. På personer som sviker.
I ena stunden säger han/hon det och i den andra säger han/hon motsatsen. Och sen när man vet att personen bara försöker att tuffa upp sig, och göra den andra avundsjuk. Men det kan man göra något åt. Genom att säga till sig själv att man är värd någon annan och att han/hon var en skit person som bara ville en dumt. Att ha stort självförtroende gör mycket.

När jag gett personen en andra chans, så får man inget tillbaka. Och sen när man möter personen så är han/hon en helt annan person. Han/hon är inte alls den personen man mötte den där speciella dagen. Inte alls.

Han/hon är någon illa, elak person som bara vill starta ett bråk och göra mig avundsjuk. Jag kan säga det att han eller hon kanske lyckas men från hela början vet jag att han/hon gillar mig. Och det kommer ta tid för han/hon att komma över mig. Även om han/hon säger att den redan gjort det. Det är en lögn. Man kanske inte tror att jag är så smart, men jag är jäkligt smart. Så därför blir jag så otroligt arg när han/hon försöker göra allt för att göra mig piss och avundsjuk, för det funkar inte.
Jag kan tacka alla kompisar som finns där för mig och som känner han/hon, och som ser hur han/hon förändras för var dag som går.
Men om ni bara kunde förstå hur jag känner just nu. Om ni kunde förstå hur bra jag mådde innan. Det finns bara en sak som kan göra mig glad nu. Och det är om ett mirakel sker. En överraskning.


Allt ger konsekvenser.
Everything happends for a reason.

Äger!

Jag kan berätta en sak för er. Jag äger på att göra glass! Det är hur lätt som helst och hur gott som helst!
Har precis gjort klart min egna straciatella-mint/vanilj glass. Till och med Carl gillar den!
Jag kan lägga upp receptet sedan eftersom att jag nu ska sätta mig framför tv:n. Det är mycket enklare att göra glassen om man har en glassmaskin och de ska man egentligen ha, annars får man inte riktigt samma konsistens. Men man kan lika gärna lägga ner smeten i en glassbruk och stoppa in i frysen.

Idag blev det inte alls plugg eller spring. Nej, det blev städning istället. En stor stor städning i mitt rum. Rensade ut hela garderoben och gjorde ett helt nytt system. Damsög, kastade bort alla gamla, för små och fula kläder. Ja, dem kläderna jag inte ville ha helt enkelt. Det känns skönt att få en lite mindre proppfull garderob. Haha!
Nej, men ni skulle verkligen sett mitt rum när jag hade tagit ut allt ur garderoben. Det var fullt mer skor, kläder, och jackor i mitt rum. Man kunde inte ens gå en meter om man inte var tvungen att kliva på nåt! Haha, japp, men andra ord: jag är klädgalen och har ganska svårt för att slänga kläder eftersom att de en gång i tiden varit mina favoritplagg.

Nu blir det Robinson!

...





































































090530 ?

Tjenare!

Hur mår ni? Jag mår gött jag. Ja, jag och familjen stack ju ut igår och åt middag på Gloria's. Bli inte rädda när jag säger detta nu, men jag åt lite på studentfesten men ville gå ut och äta eftersom att jag fortfarande var hungrig. Jag beställde en stor ryggbiff på 250g med potatis och lite sås. Mina pappa sa så här efter jag sagt att jag inte riktigt var säker på om jag skulle äta allt: ''Om jag känner min dotter rätt, så åker den där biffen lätt ner i din mage''. Hade han rätt? Japp, allt åkte ner. Allt! Jag är en riktig skoghuggar- ätare. Jag äter mycket! När jag skulle äta hemma hos Simon en gång var hans mamma lite orolig över mig för att jag inte så särskilt mycket, och jag bara: ''Om du tror att jag inte äter så har du fel. Jag äter, mycket!'' Haha, man kan verkligen inte tro att jag är en storätare när man ser hur smal jag är, men jag äter mycket.
Jag är fortfarande jätte mätt sedan igår och jätte trött på kött så det ska bli mumsigt att äta fisk ikväll.

Vaknade för ungefär en timme sedan och just nu har jag ingen aning om hur dagen kommer att se ut. Jag ska försöka ge mig ut och ta några springvarv runt Stadsparken. Ska försöka att plugga lite, men med andra ord så kommer denna dag bli en riktig lördag slappdag. Skönt!

Ska ni se Robinson finalen ikväll? Jag ska självklart se den! Jag har ingen aning om vem som vinner men hoppas på Anna.

Nu ska jag klä på  mig sen får jag se vad som kommer först.
Ha de så syns vi senare!

Vill inte prata om mat

Efter det otroligt fina student firandet blev det middag på Glorias, kändes lite speciellt eftersom att jag ska praoa där. Vi ville också ''fira'' lite eller vad vi ska kalla det.
Jag åt så mycket att jag nu mår illa så fort jag pratar om mat. Jag är jätte mätt och min mage är jätte tjock! Min mage blir jätte stor när jag har ätit och är då inte alls lika smal som jag brukar vara. Haha!

Nu sitter i alla fall mamma och jag och tittar på '' Dr.  Hitch'', och den är så rolig!

Förlåt, för den dåliga bloggningen och jag kan lova er att jag ska bättre mig. Lovar!

Ha det så syns vi imorgon!

Studenten

Tjenare!

Nu säger den otroligt trötta Amanda ett snabbt hej innan jag sticker iväg på våra grannars dotters student fest.

Sedan blir det en hemma kväll och en lååång sovmorgon imorgon. En hel del springande kommer det att bli i helgen men också pluggande. Tråkigt, men vad gör man?

Kommer tillbaka senare med mer!

Natti natti

Lägger upp två videos innan jag lägger mig.
Sov sött! Ps. bilderna kommer under helgen ds.




Jesse McCartney - One Way Or Another



Jesse McCartney - She's No You

090528

Tja!

Hur har ni det? Jag har det bättre nu, mycket bättre, efter en ganska jobbig dag.
Ja, det var ju som sagt fotbollsturnering i plugget idag. Det gick inte så bra, men jag tycker det viktigaste är att ha skoj! När jag kom hem var jag så trött att jag bara ville jag bara skrika för att jag hade så ont i hela kroppen! Men nej, så blev det inte. Istället tog jag en dusch och stack sedan ut på stan. Hittade ett par billiga solbrillor på accent, och jag vet inte riktigt om jag kommer behålla dem...? Panik, vet inte om jag ska lämna tillbaka dem eller ej! Jag har ett par exakt likadana fast i mörkbrunt, därför känns det liksom lite onödigt att ha ett par likadana fast i svart. Jag har alltid velat ha ett par svarta, men känner mig ganska osäker nu. Jag försöker att hitta ett par snygga, svarta Wayfayrers (eller hur det nu stavas...?) som passar på mig. Jaja, det är väl bara att fortsätta att leta.

Sen stack jag in på Glorias för att snacka om praoen nu i höst. Efter en och en halv vecka i plugget börjar praon. Det var så sjukt kul att praoa!
Så, nu är det officiellt: jag har fått prao plats på Glorias! Jag är så sjukt glad! Jag skulle egentligen ha praoat där men en annan fick platsen, men det händer. Det är inte i hela världen.

Sen är det en till sak som är officiellt: Jag ska till Texas, Dallas på höstlovet! Jag längtar såå mycket! Jag var ju där för ett par år sedan, men vi i familjen ville ta vägen någonstans på höstlovet. Vi pratade om Paris, Rom och London, men sen kom vi på det att det kostar lika mycket att åka dit som att åka till Texas. Vi bestämde då att vi skulle dra till Texas. Och jag kan redan nu säga att det kommer bli samma ''dagbok'' där som jag gjorde under Hawaii resan.

Nu ska jag plugga men hörs senare då det kommer upp bilder!

?

Finns det något roligare än att plugga? Ja, det gör det. Men just nu måste jag plugga, suck!





Träff- dag

Tjenare!

Hur har ni det? Jag har det sådär, som vanligt...
Stack ut på stan efter skolan för att hitta någonting till morgondagen då vi ska ha en bollturnering. Vi ska vara Jamaica! Så jag stack bara ut på stan för att köpa två linnen. På väg till Stadium träffade man på Vera från Gratia båten! Vad glad jag blev av att se henne! Var riktigt roligt att se henne igen, men vi gick som sagt ut på stan lite och så...Sen träffade man på Karolina, sen Gustav och sen massor från skolan. Vilken ''träff- dag'' det är idag!
Sen stack jag också iväg till MakeUp Store och kikade lite, sen var det dags att sticka hem och nu strax ska jag sätta mig och plugga. Massor! Senare ikväll blir det ju såklart Grey's Anatomy.

Jag är ledsen men jag är inte på så blogg humör idag, så jag kommer förmodligen inte att blogga så mycket. Sorry, jag får ta igen det någon dag.

Ha det i alla fall!

!

Nu ska jag snart sätta mig framför tv:n och se det sista avsnittet av House. Spännande!
Men innan dess bjuder jag på tre stycken ego-bilder! Vilken nyhet! Haha...!




Håret börjar arta sig mot det bruna! Shit, vad glad jag är över det!









Dr. House. Säsong 4 Trailer

Fortsättning!


Låt dem tala för sig själva...











































































Kommer fler sedan!

Chester See & Beyoncé








Den bästa låten någonsin. Den bästa texten. Chester See med God Damn You're Beautiful.


Texten gillar jag. Jag passar in där lite...
Beyoncé med Broken Hearted Gril. En låt jag kan lyssna på om och om igen i timmar.

Redan?!

TIsdag idag då och jag säger hej till er alla!

Idag har vi då som sagt haft temadag i plugget. Gick faktiskt hyggligt bra men vi slappade mest nog, men det var skoj!
Sen slutade vi (vilken nyhet, haha...) och fick tillbaka proven. Gick ganska bra, men typiskt mig som aldrig blir nöjd med resultaten. Jaja, jag får ändra på det.
Har redan slutat och sitter här hemma och inte har någonting för mig. Usch, vad tråkigt! Jag får nog bege mig ut på stan om jag ska hitta på något bättre.

Fler bilder kommer upp senare likaså dagens outfit.

Låt dem tala för sig själva...





















































































Här är en hel drös med bilder men det kommer fler! Det kan jag lova er, och då menar jag många!
Det är så många att jag inte kan lägga upp alla i ett inlägg. Resten kommer under dagarna senare i veckan för nu hinner jag inte eftersom att jag nu kommer att sitta fastklistrad framför Cityakuten!

Vi syns imorgon!

090525

Tjabbare!

Haha, hejsan. Hur mår ni? Jag mår gött jag. Fick ju en hel plastpåse med mig hem från grossan förra veckan fylld med chips och bullar. Så, som ni kanske redan listat ut då, så sitter jag och mumsar i mig dem sista bullarna, innan dem blir alldeles för torra. För då är dem inte goda, usch nej!

Skolan idag gick helt OK. Det kändes riktigt segt att komma tillbaka och sätta sig framför bänken och bara lyssna, men det blev bättre och roligare i slutet av skoldagen.
Vi i plugget har temadagar nu nästan hela veckan. Imorgon är det ''sketchtime'', onsdag gymnasieinfo och på torsdag ''bollturnering'' då vi i klassen ska vara Jamaica. Funderar på att ha flätor på mig, haha.
Jag och kompisen Agnes räknade skoldagar på kemin idag. Och om vi bara ska räkna skoldagar är det bara 9 skoldagar kvar! Det är ju knappt  en vecka!
Detta är typ första gången sedan femman jag längtar till sommarlovet. Galen, tänker ni då, kanske? Ja, visst, jag kanske är galen och dum. Men jag tycker att skolan är så sjukt rolig, så i slutet av lovet börjar jag längta till skolan. Jag börjar då sakna pluggandet eftersom att jag pluggar för det mesta varje dag, så blir det liksom lite ''tomt'' utan att inte ha något att plugga till.
Men nu ska det bli riktigt skoj att få sommarlov. Jag ska ju göra så mycket under lovet. Segla, slappa, bada, sola och massor! Ska bli så jäkla skönt! Aaahh!

Jag har dock lite att plugga nu till nästa vecka så nu ska jag gå och fixa lite inför middagen sen går jag och sätter mig och pluggar lite.
Bilderna från helgen kommer upp senare ikväll eftersom att den är i bilen och mamma har bilen idag.

Hörs!

funkar!

Hej!

Nu funkar internet på landet här igen så tänkte mest bara slänga in ett litet kort inlägg..

Idag sprang jag en hel del och nu börjar mina ben säga ''ajaj'', Men det var skönt. Har bestämt mig för att springa nu varje dag för att börja bygga upp bl.a magmuskler så att jag kan hålla upp min rygg och inte få så ont i den. Med min längd så måste jag ha magmuskler (179 cm om ni ville veta det...!).

Imorgon blir det bara en pluggdag nu inför veckan eftersom att jag har tyskaprov nu på måndag som jag inte börjat med, så måste jag sätta mig ner och ta tag i detta.

Nu blir det en tidig kväll för  mig så syns vi imorgon kväll!

Imorgon

Nu sticker jag till landet igen så jag bloggar imorgon kväll!

Idag tog vi en liten promis då de blev en hel del fotandes och imorgon kommer dem upp här på bloggen.

Ha det!

Sov sött!

Nu har jag fått lite plugg gjort i alla fall. Jag försökte att göra lite matte som jag skulle ha gjort men det funkade inte alls, och jag pluggade inte heller tyska som jag skulle gjort. Har prov på måndag och har inte börjat, ajdå...?
Men det blev lite kemi i alla fall. Nu känner jag mig lite nöjd över mig själv och ska nu tvätta ansiktet, borsta tänderna och börja närma mig bedtime.

Vi syns förmodligen imorgon!

Pluggii!

Nu efter en mycket god middag och en hel dels skickade mellan telefonerna om Björn Rosenströms låt Muffins så ska jag nu sätta mig ner och plugga. Det blir otroligt sent men eftersom att jag inte har tagit tag i det så får det bli som det blir helt enkelt. Nåt plugg måste det bli idag i alla fall så jag känner mig nöjd.




Lyssna på texten. Helt otroligt roligt!

Ha en trevlig fredagskväll!

Några dagar sedan

Tjenare!

Hur har ni det? Själv så har jag mått bättre. Har så mycket på huvudet just nu så allt bara kollapsar inuti mig...
Kom som sagt till landet i onsdags och det är en anledning till varför jag inte bloggat. Internet har inte funkat.

Nu sitter jag i alla fall här på Stocken, Orust hos ett par vänner och bloggar. Tänkte nu blogga lite medans jag kan.
Vet ni vad jag gjorde igår? Jo, jag sprang. Och jösses vad nöjd jag var över mig själv när jag hade gjort det. Det var ju till och med kul att springa! Det är inte alls så jobbigt, det gäller bara att ha lusten (som man kanske inte alltid har...).
Jag sprang ungefär 1,5 km och kommer springa nu varje dag till söndag, och jag kommer öka avståndet för varje dag som går. Kommer också springa nu under veckan när skolan börjar för att hålla igång kroppen men också börja bygga upp inför beach 2009. Om det är nån som vill hänga på är det bara att säga till!

På söndag kommer det komma upp en hel del fotografier tagna av mig själv.
Jag älskar som sagt att fota men det är så skönt att göra det när man inte har någonting att göra.
Men jag gör det när jag vill få någonting annat att tänka på. När jag har det riktigt jobbigt, då jag bara är ledsen och tänker på allt för mycket så får de mig att koppla av. Jag försvinner liksom i min ''egna värld''. Jag kommer och tänka på annat och inte det jag redan tänker på.
Jag mår bättre av att bara försvinna under några minuter en kvart sådär. Just nu kolliderar alla mina tankar och jag tänker på rätt mycket. Jag kan inte riktigt kontrollera mina egna tankar känns det som just nu. Allt blir så mycket bättre när jag kommer hit till landet också. Jag kommer bort från all stress. Jag kan gå ner till vattnet, titta på solnedgången, lyssna på fågelkvittret. Och bara vara. Jag mår så himla mycket bättre då.

Nu ska jag kolla några extra saker här på datorn innan jag säter mig ner och pluggar inför veckan nu.
Usch, jag vill verkligen inte!

Ha det i alla fall!

Ja! Eller njää...

Hejsan!

Nu har man då kommit hem efter en stund i Skrylle. Kul var det! Första gången jag lekte ''dunkegömme'', som dem kallar det här i Skåne, sedan i femman! Jag gjorde det med 97:or och 98:or, jag vet jag är barnslig, men det var faktiskt riktigt roligt!

Tänkte ta några springvarv också vilket jag gjorde. 3 km blev det idag, men jag är inte så nöjd. Jag gick mest än vad jag sprang, jaja. Jag är nöjd att jag äntligen tog tag i det. Får springa mer på landet nu under Kristi Himmelfärds.
Det är egentligen ganska skönt att springa. Man kommer och tänka på annat och det är väldigt bra för mig just nu.
Jag har den där spring kroppen i mig. Jag springer så lätt och springer ifrån alla, eftersom att jag har så sjukt långa ben (som ni kanske sett på bilderna några inlägg innan detta...).

Nu ska jag se på det näst sista programmet av ''Dr. House''. Så sjukt bra! Jag vill ju bli läkare när jag blir äldre så jag tycker alla dem här sjukhusserier är så sjukt bra. Jag följer ju typ bara Cityakuten, House och Grey's Anatomy.

Ha det!

...


Här kommer ett litet tråkigt hej från mig...

Mitt hår är nästan brunt nu. Jippi, så glad jag är!

Naturen






Tomt var det på Nova Lund när jag kom dit i fredags kl 08.10

Kanelbull- bakning och sushi




Mina kanelbullar som blev misslyckade!


Den godaste sushin jag ätit! Någonsin!
Från Roppongi i Stockholm

...!

Tjabbare!

Jag har haft en ganska bra praodag idag, jag. Fick sluta en och en halv timme tidigare vilket var otroligt skönt. Våra ledare är bäst och de är så sköna i sättet, trevliga och oerhört snälla. Tack, tack för det!

Jag ska faktiskt senare följa med min bror och mamma på hans ishockey fys i Skrylle så att även jag får röra på mig lite. Måste ju hålla igång nu även om det inte är någon innebandy.

Shopping

Som ganska vanligt då så shoppade jag lite i helgen då. Fick med mig en skinnjacka från Cardigans, ett jättefint sommarlinne från axelssons och en tröja från Zara.




Jag kunde bara inte gå ifrån axelssons utan detta linne. Ändå så stod jag där inne
i omklädningsrummet i typ en kvart och frågade: ''är den verkligen värd 300 spänn? kommer jag att använda den?''






Skinnjackan är jag mer än nöjd med!





Tänk er, den var nedsatt 900 spänn! Det är ett riktigt fynd!



Bara en vanlig topp, enkel och snygg.

Nu blir det Cityakuten så syns vi imorgon!
Ha det!

Victor

Jag kan inte sluta gråta när jag läser denna blogg.
Jag tycker så otroligt synd om föräldrarna! Man måste verkligen tänka på att leva i nuet och verkligen uppskatta att man är frisk.
Victor hade cancer och avled som 2 år.
Denna hemska sjukdom.

http://denstarkastestjarnan.blogg.se

Det finns tid för att titta in lite på den.
Så gör det och läs om en hemsk men fin historia.

Tack!

Fy fanken!

Hejhej!

Hur har ni det? Jag känner att det har blivit min standard fråga det men jaja! Jag har det jätte dåligt. Jag är på ett jätte dåligt humör och jag har faktiskt ingen anledning till det. Praon gick super dåligt. När det inte finns fjädrar bakom varorna är man tvungen att skjuta bak varorna själv och då kan det hända att dem ramlar. Flera stycken. Väldigt ofta. Och jag blev jätte arg för det idag! Alla varor bara rasade och jag blev på riktigt dåligt humör och det är kanske det jag har i mig fortfarande. Det är helt otroligt. Men idag kan jag bli arg för varenda lite pytte sak. Riktigt irriterande är det!

Annars så mår jag väl ganska bra. Jag ska strax fixa lite i köket sen ska jag se om jag kan plugga lite (vilket jag tvivlar väldigt mycket på!) annars kommer jag nog att ge mig ut på stan. Bara för att komma bort från denna lägenhet och ut i det fina vädret istället.
Ska också fota mina inköp och lägga in lite olika inlägg idag då. Kommer också att lägga upp en video i tidigare inlägg så ni får inte glömma att bläddra ner, lika så bilder från min pastasallad.

Syns!

Hejsan!

Hej!

Hur har ni det? Jag är på ett toppen humör jag!
Jag kom hem efter ungefär en och en halv timme sedan från Stockholm. Efter en mycket trevlig och rolig helg där.
Jag hittade några fynd där i alla fall. Jag hittade en jätte fin skinnjacka igår på Cardigans som var nedsatt till ett mycket bra pris. Sedan idag så hittade jag ett jätte fint sommarlinne som jag bara inte kunde gå ifrån affären utan. Sen bara en enkel tröja. Så, det köpte jag då såklart! Jag lägger upp bilder på dem imorgon.

Vad tyckte ni om Eurovision Song Contest? Jag tycket att det var riktigt bra och att det verkligen var rätt låt som vann.
Jag kände det på mig från hela början att Norge skulle ta hem allt.
En grym bra låt alltså! Är jag den enda som tycker att det äger!?

Jag tycker dock att ESC har blivit allt tråkigare efter varje år. Det är liksom inget land som tar det seriöst längre utan dem bara gör en låt som dem kan skämta lite med, känns det som. I alla fall för mig.
Men i år var det helt OK faktiskt. Det var nummer som faktiskt kunde gå ganska långt. Om jag ska vara ärlig tycker jag att Sverige skulle fått en liten bättre plats.



Nu ska jag lägga mig men vi syns imorgon!
Ha det!

Anlänt till Stockhom

Hejsan!

Nu har jag anlänt till Stockhom. Ja, jag fick ju ett val av brorsan på Hawaii i julas. Han sa: antingen så köper jag något riktigt Hawaiianskt här på Hawaii, eller så kommer du upp en helg till mig i Stockholm. 
Och jag valde ju självklart Stockhom. 
Jag sitter nu och skriver detta på brorsans dator, vilket är en mini laptop, så det är lite svårt att skriva, men det går nog bra.

Jag flög som sagt hit och resan gick super. Blev sedan upphämtad av min bror så kom vi hit och så har vi för en liten stund sedan just ätit fisksoppa. Mums, var det men lite starkt.
Morgondagen ser ut så att vi kommer gå ut på stan med bror och hans flickvän. Sen blir det nog liten kik på RIX FM Festivalen vid Kungsträdgården. Senare på kvällen blir det middag någonstans.
Söndag så blir det nog bara slapp. Jag ska se om jag kan få tag på några gamla klasskamrater.

Nu ska vi titta lite på tv och sen blir det kanske ett sista inlägg.

Ha en grym fredgaskväll så syns vi kanske senare annars imorgon!

Världens godaste pastasallad!

Hallo!

Jag är inte på så jätte bra humör idag men jag tänkte i alla fall lägga upp receptet på min pastasallad som förmodligen är den godaste i världen (förutom mamma Franssons)!

Den är superenkel och går att göra på 15min. Ett perfekt mål om man har bråttom på morgonen till exempel.

Pasta
Rökt skinka (min egna favorit)
Purjolök
Ruccola
Salt & Peppar
Paprika (om man själv vill ha det)

Dressingen som är hur god och hur enkel som helst att göra:
Cremé Fraiche
Curry
Salt & Peppar
Och en annan blandning av kryddor som jag inte vet vad det består utav.

Gör såhär:
Koka pastan vet väl alla hur man gör?
Skär skinkan i strimlor eller fyrkanter, och skär purjolöken. Se till att få med delar av bladen och men också utav det vita.
Skölj ruccolan och lägg det i din ''matburk'', där likaså purjolöken och skinkan. Blanda sedan ner pastan när den är klar.
Min egna favorit är att ha dressingen brevid men det bestämmer ni ju själva!
Blanda cremé fraichen, curry och salt och peppar (den specialla kryddan behövs inte).
Blanda sedan ihop allting och ta-da så har du en supergod pastasallad!

Bilderna kommer upp senare eftersom att jag inte har nån lust att blogga längre....



Mums, god är den!

Hörs!

Goodmorning Sunshines!

Hejsan!

Hur har ni det en sån här morgon? Jag har det bra. Sitter nu och äter frukost innan jag sticker iväg till grossan. Idag blir det fullt upp där eftersom att det kommer in massor med nya varor idag. Shit, vad trött jag kommer att vara när jag kommer hem idag!

Pastasalladen var förresten sjuk god igår så jag bestämde mig för att göra en likadan idag också. Jag slängde bara ihop en liten derssing som visade sig vara sjukt god! Jag blir så glad när jag märker själv hur bra jag

Några varv runt Lundagård

Hejsan!

Jag har valt att inte lägga upp varken recept eller bilder från dagens bullbak. De blev total misslyckade. Typ brända på ytan och helt geggiga inuti. Men så blir det ibland, även för dem som brukar äga på att baka kanelbullar!

Tiden har gått så otroligt långsamt idag (i alla fall sen jag kom hem från grossan...) och ännu långsammare gick den när klockan började närma sig 20. Så, jag bestämde mig faktiskt för att gå ut och ta några springrundor i Lundagård och jag gjord det! Jag är så stolt över mig själv! Så stolt att jag verkligen fjorde det och tog tag i saken. Ska göra det imorgon också.

Nu blir det Grey's Anatomy!

Hejsan!

Tjabbare!

Hur har ni det? Jag har det bra jag. Ska alldeles strax baka kanelbullar för det var så otroligt länge sedan. Lägger upp bilder och allt sånt senare.
Har märkt att jag inte bytt bakrund så jag gör det nu. Det blir en bild på mitt överkast som jag har i mitt rum.




Senare!

Bloggtorka

Hejsan!

Hur har ni det? Jag har det väldigt tröttigt idag med. När slutet av praon började närma sig var jag inte alls trött men när jag kom hem så ville inte mina ögon hålla sig öppna så jag tog faktiskt en sömnlur. Riktigt skönt var det!

Gissa vad jag fick göra idag på praon då? Jo, jag fick köra en truck.Ni vet en sådan där som man styr med händerna och har två gafflar som sticker ut? En sån körde jag och det gick inte så bra, nej. Det går helt OK att köra den när det inte är någon tyng på den men när det är det så är det ett helsike att köra den. I alla fall för mig men inte för Ida verkar det som. Haha! Nej, jag blev inte bästis med den idag men får se om det går bättre imorgon.
Hade förresten med mig pannkakor som lunch idag och det var super! Imorgon blir det pastasallad med ruccola, dressing och hemagjord tomatsalsa, som då alltså bara är tomat, koriander, svartpeppar och salt. Värsta godiset!
Testa det, hur gott som helst! Ni kommer att älska det.

Sen har jag bloggtorka som de flesta bloggare brukar säga. Jag har alltså ingenting att säga och meddela så bloggningen kommer att bli rätt seg nu känner jag men nägonting kommer jag säkert på!

Ha det!

Pannkakor och för salt fisk

Hejsan!

Nu har jag precis ätit färdigt middagen ikväll då det blev en alldeles för salt fisk för mig. Den var alldeles för salt kändes det som eller så hade jag bara inte ett sånt fiskmat humör idag.
Nu ska jag alldeles snart steka pannkakor som jag kan ha med mig som lunch imorgon. Orkar inte sticka till Gunnesboskolan men också det att det är tomatsoppa och det vill jag inte ha. Sen kostar det för mycket att köpa mat på Grossan. Så jag bestämde mig för att ta med mig matsäck som min nya bekanta kompis också ska göra, Ida. En urgullig och snäll tjej som också praoar på City Gross.
Ska steka pannkakor för jag kände det på mig att det kommer att vara jätte gott imorgon. Men det är en sak jag alltid har funderat på när det gäller pannkakor. Varför är alltid just pannkakor gott och varför tröttnar man aldrig på det?
Just pannkakor ska vara så gott och man kan äta det varje dag utan att tröttna! Så är det i alla fall för mig.

Ha det så hörs vi!

...











Första praodagen

Hej bloggen!

Hur har ni det där ute? Jag har det mycket tröttigt.
Första dagen på City Gross var faktiskt riktigt rolig. När jag kom dit letade jag upp min handledare och sen fick jag packa upp varor. Jag var på schampo avdelningen hela dagen så jag är helt slut. Fick öppna och riva sönder kartonger hela dagen så mina naglar är helt körda. Men det gör faktiskt inget eftersom att de var så ojämna från hela början.
Jag är grymt trött alltså. Har sprungit fram och tillbaka hela tiden, suttit på huk i en kvart utan byte på benen och mycket mer. Hela jag är helt slut så jag ska se om jag kan få en liten sovpaus nu. Det behövs känner jag, hehe.

Kommer att blogga senare!

Förbereder mig

Nu ska jag börja närma mig sängen så att det blir en tidig kväll för mig.
Kommer att kännas skumt att inte gå till skolan imorgon utan att sticka till City Gross istället. Det är ju prao imorgon och två veckor framåt! Förbereder mig till tusen nu alltså! Ser verkligen framemot det, även om jag ska praoa på City Gross.

Hörs imorgon!

festen från i fredags

Jaha, då hade vi i familjen en fest ju i fredags. Riktigt skoj var det!
Självklart har jag msssor med bilder från det men det är då bara mat bilder. Men ganska fräscha och fina är dem.
Lägger upp dem under min nya kategori Mat/Recept där jag då kommer att lägga in bilder på mat osv. Men också där jag lägger in mina favorit recept från förrätt till efterrätt. Lägger in massor med recpet från bakning till smoothies. Här hamnar nog allt som har med mat att göra då.

Det var riktigt roligt att umgås. Jag blev på ett riktigt bra humör och jag bara var jätte glad. Det är nog bara så att det var lite länge sedan vi hade gäster så det var nog därför jag var lite sprallig. Jag älskar att ha gäster, så otroligt roligt och trevligt!






Det blev lite smått och gott, då alltså lite små plock!
Här har vi ett danskt rågbröd med räk&ost sås och en räka på toppen och lite gräslök.

Jorgubbarna får man inte glömma!

Vet inte riktigt varför jag gillar denna bild. Förmodligen bara för att de roliga prickarna syns.
Och att jag tyckte det blev en rätt cool bild.

Sallad! Jag har blivit en salladsälskare (nästan, i alla fall Ceasarsallad). När
vi var i Stockhom åt vi sista dagen på Grodan då jag ville testa något nytt nämligen Ceasarsallad.
Riktigt gott var det! Och jag som aldrig har gillat grönskaker!

Rostebröd med philadelphia ost och salami.

Sen till middag, innan festen drog igång, stack vi ner till Wasabi för att köpa hem lite mat.
Det blev sushi eftersom att jag är en sushi älskare!

Smått och plock bordet! Visst ser det gott och mumsigt ut?

Här har vi då mackor, ost, oliver, morötter, prinskorv, rödiser, gurka, mer mackor,
gurka och någon ost pinne med parmaskinka på!

Mums!

Själv är jag ingen gurk älskare men ville fota det ändå!

Mums mums igen!





Och sedan fanns det också rullemackor med oströra med rökt lax och ruccola.

Outift och nya inköp

Hejsan igen då!

Igår hade jag en riktigt enkel outift. Bara ett eneklt blått linne från JC, jeans likaså därifrån, jacka från ESPRIT, sjal från Maxi och min favorit svarta fransväska från Bianco Footwear.





En enkel och ganska snygg (enligt mig själv.) Om man inte trivs i det man bär,
så ser det inte bar ut på en. Och det stämmer.

Igår passade jag på att platta håret, men det såg inte riktigt ut som om jag hade lyckats, hehe...





Då gjorde jag några nya inköp idag också!


Dem här kommer att bli mina absoluta favoriter, Jätte sköna och finns på Åhléns för 300 spänn.

Inspirationen till dem kommer ju från Vanessa Hudgens såklart!

Kommer också bli min favorit i sommar. En enkel och snygg strandblues från H&M.

Vanligt skjorta från H&M där också.

Och de svarta ursköna jeansen från JC.

Min favorit...

...film just nu är 17Again!
En sådan sjukt bra film! Jag kan nästan kalla den ''asbra''. Hade en sjukt rolig humör, lite sorglig, mycket lycklig och mycket mycket rolig. Det var under ett tag i början av filmen jag bara inte kunde sluta skratta. Jag skrattade till tårar. Det var länge sedan det.
Det är verkligen en film som jag rekomenderar.

Kommer in lite inlägg efter detta!

17Again

Tjabbare!

Hur har ni det? Jag har det gött jag. Kom hem från Nova Lund inte för en stund sedan. Jag tycket det var så fint väder idag så jag ville inte sitta hemma utan stack ut på stan istället. Där kikade jag in på Åhléns och fick tag på ett par jätte fina gladiatorsandaler som jag kan visa bilder på senare. Sen ringde pappa och sa att dem skulle sticka till Nova för att göra några inköp så jag hängde på. Jag köpte en fleacetröja på Sportex till min segelresa inför sommaren.
Sen ville mamma sticka över till själva Nova Lund för att kika på byxor, och jag följde ju självklart med henne. Vi stack in till H&M då jag letade efter en skjorta till niornas middag där jag är servitris. Hittade en  jätte fin vit skjorta och en jätte söt strand blues. Kan visa bilder på allt detta senare och gårdagens outift.

Jag kom med förslaget imorse att vi skulle gå och titta på bio ikväll och att vi då skulle se 17Again med Matthew Perry
och Zac Efron. Och det blev 17Again efter en liten förklaring på vad den handlar om. Jag har ju velat se den jätte många gånger men har bara inte orkat gå och haft en sån här jätte lust. Men nu blir det av! Äntligen!

Nu ska jag kolla ett par saker här på datorn sen sticker vi iväg så ska jag se om jag hinner med lite mer bloggning annars blir det imorgon. Första prao-dagen imorgon.


17Again Trailer

Hörs kanske senare!

Godnatt

Nu säger jag godnatt för ikväll. Det blev inte en sån tidig kväll i alla fall. Jag har tittat på både Robinson 2009, Sandor/Ida och Se Upp För Dårarna. Riktigt bra filmer dem två alltså.
Imorgon blir den en slapp söndag utan plugg vilket ska bli riktigt skönt. Ska se om jag kan ta mig iväg till golfbanan och springa ett par varv vid bollhuset.

Ha det så syns vi imorgon!

Varför?

Våran ena dator har börjat hacka nu igen så det betyder också att jag inte kan lägga upp bilderna idag. det gör mig jätte ledsen eftersom att jag verkligen ville göra det.
Jag är också på ett otroligt dåligt humör och har inte lust för någonting. Det gör mig lite putt alltså.

Nu sitter jag i alla fall här och äter kanelbullar och dricker cola. Sitter också och tittar på Robinson 2009.
Jag har alltid tyckt att det programet är helt sjukt. Det är bara massor  med männsikor som åker till en öde ö för att vinna massor med pengar eller vad det nu är dem vinner.
Men nu efter ett par tjuvkikningar på tv:n så har jag blivit mer intresserad. Det är ett riktigt bra program och är ritkigt spännande.
Min favoriteprson är nog Anna. Otroligt söt och riktigt skön. Så söt, snäll och charmig på nåt sätt.

Nu ska jag fortsätta kolla och sen blir det kanske lite mer bloggning innan det blir en tidig kväll för mig.

Nova Lund = Stress!

Jag har just insett hur mycket jag kan hata Nova Lund. OK, shoppa kan vara riktigt roligt, eller i alla fall gå runt och titta i affärer vilket är min favvo, men ibland är det riktigt jobbigt.

Jag stack ju iväg till Nova efter tolvtiden då jag var tvungen att hitta ett par svarta jeans. Jag ville inte gå här i stan eftersom att det är total kaos nu när Lundaloppet är igång, så jag bestämde mig att sticka till Nova istället.
När jag kom dit började jag leta i de flesta affärerna. H&M, Topshop, Gina Tricot, Vero Moda, BIK BOK och alla möjliga affärer. Men när jag kom in dit och frågade efter svarta, smala och enkla jeans så fanns det inte någonstans! Jag tänkte det här är ju helt sjukt! Sen blev det inte bättre när jag märkte hur trött och stressig jag var. Det är alltid så att Nova Lund är så himla stressigt, jag blir galen!
Men som kom jag på det att jag inte hade varit på JC, så jag stack dit och hittade ett par jätte snygga Crockers för 500 spänn.
När jag skulle sticka hem tog jag bussen och missade den som precis hade gått innan. Så jag skulle ta andra tiden men nähä, då kom den inte. Nej, den var försenad. Nästan en hel halvtimme! Det gjorde att mitt humör steg ännu mera och jag blev bara mer och mer stressad, arg och trött.
Men jag kom som sagt hem i alla fall och nu sitter jag här och skriver detta inlägg.
Ska snart gå till ICA för att köpa lite kvällsmat. Kycklingröra med bakadpotatis! Mums!

Vi hörs snart igen.

Vaknat

Gomorgon!

Nu har jag precis vaknat efter en god nattsömn och en held dels festande igår. Gick nog och la mig efter kl 1 och för mig är det riktigt sent.

Jaha, vad ska ni hitta på idag då?Jag vet inte vad jag ska hitta på. Jag tror jag måste sticka till Nova för att köpa ett par svarta byxor som jag måste ha till praon och niornas balmiddag (jag blev uttagen och ska vara servitris för niorna!) och en snygg vit skjorta till middagen där också. Sen ska jag bara ta det lungt och kanske gå ut och ta en liten promenad eller något sådant eftersom att det är så jätte fint väder ute idag. Solen skiner och äntligen börjar det bli lite varmt igen. Skönt är det efter en vecka som bara bestått av regn och kall vind.
Jag tog ju faktiskt rätt mycket foton igår som jag tänker lägga ut här på bloggen och som förmodligen kommer att hamna under en ny kategori Mat/Recept eller Fotografier. Jag får se hur det blir.

Nu ska jag se om resten av familjen har vaknat och se om jag kan få i mig lite frukost.
Ha de så syns vi senare!

Var trött

Tjillahoppsan!!

Hur har ni det där ute såhär sent mitt i natten? Haha, jag har det gött jag. Här hemma är det fest nu. Våran frisör Lotta (också granne!) är våran ''dj'' ikväll och spelar faktiskt riktigt bra musik! Fast det vore nog inte så svårt att tänka sig om man ska jämföra med vilken härlig och cool musik hon spelar i frisörsalongen.
Ja, festen är i full gång och alla dansar så det gör ont i fötterna på dem snart, musiken är hög, basen dunkar och alla skrattar, minglar och har skoj nu när dem kan!
Trots att jag jobbat fullt upp här hemma sen jag kom hem efter plugget, och att jag var grymt trött förut, så är jag inte ett dugg trött nu! Förmodligen har min trötthet gått över till övertrött, vilket betyder att jag kommer att bråka lite med  mig sen när jag ska lägga mig, haha!

Sitter här och bloggar och tittar på Mr. and Mrs Smith på kanal5. Har bara sett snuttar av den förut så har egentligen aldrig sett den helt och har inte gjort det heller ännu. Imorgon kommer jag förmodligen se på den om jag inte sticker och kollar på bio med någon kompis.
Imorgon ska jag ju självklart blogga en massor, då jag bl. a kommer att skapa lite nya kategorier och ladda upp massor med bilder från dagen.

Ha det så syns vi imorgon!

Fullt schå!

Tjabba Tjenare!

När jag kom hem idag var det fullt schå här hemma. Bara massor med förberedelser. Sen var det bara att fixa naglarna, byta om och lite extra putsning på makeupen så var det klart!
Halv åtta började det droppa in och nu är det fullt upp här hemma! Jätte kul är det alltså, men så trött jag är, redan. Har städat en massor, och allt sånt. Men nu har jag fått tiden att sätta mig ner och ta det lungt.

Jaha, hur ska ni spendera helgen då? Jag ska bara ta det chill, så får vi se hur det blir. Ska försöka att springa imorgon och på söndag.

Jag har fotat en massor idag så bilderna kommer imorgon.
Ha det!

Natti Natti

Nu säger jag tack och hej för idag för nu ska jag lägga mig. Japp, lägga mig såhär tidigt. Men det ska jag göra bara för att läsa klart svenskaboken vi har i plugget. Sandor/Slash/Ida, 100 sidor kvar. Och den ska vara utläst tills imorgon. Suck!
Jaja, vilken tur att jag redan läst den en gång innan då!

Imorgon kommer det förmodligen inte bli så mycket bloggande eftersom att det kommer att vara fullt upp här imorgon tills festen börjar.

Ha det bra!

....

Jag önskar att jag inte träffade dig överhuvudtaget
Du får mig att känna mig som en dålig person
Då får mig att gråta och vara ledsen
Men du har fått mig att känna mig värd att leva
Du har stärkt mitt självförtroende
Jag önskar att man kunde spola tillbaka tiden
Så vi kunde börja om på noll igen
En andra chans gäller andra
Även mig
Jag gav dig en
Du tog den
Men du blåste bort den senare
Men jag är ändå glad över att jag träffade dig
Du får mig att bli glad när jag tänker på vissa saker
Men nu rinner tårarna
Dem bara fortsätter och frotsätter
Dem slutar aldrig rinna nerför mina kinder


Förlåt du, men var tvungen att skriva detta.
Ni läsare, ni får väl ''ursäkta'' mig för mina dikter men det är här jag kan utrycka mina känslor utan att någon egentligen påverkas. Det är ju bara en text som ibland kan vara överdriven.
Men det är här jag kan skriva om mina känslor.

Plugg och förberedelser inför morgondagen

Tjingeliing!

Hur har ni det då? Jag har det rätt Ok alltså. Var i skolan idag och hade det riktigt bra. Fick mycket skratt idag och det var väldigt länge sedan jag skrattade så det var skönt. Hade också hemkunskap prov som gick jätte bra! Bakade supergoda kanelbullar!
Nu snart ska jag sätta mig och plugga inför franskaprovet imorgon och massor annat. Sen blir det massor med förberedelser inför morgondagen. Så skoj det ska bli!

Ska sedan försöka att få ner mina modellbilder i bättre kvalité och lite andra inlägg.

Ha det så länge!

Plugg

Jag har fortfarande inte pluggat färdigt, men jag har i alla fall gjort färdigt alla texter och kapitel som jag inte kunnat så nu kan jag dem. Nu håller jag på med jobbiga verb, men jaja. Dem fastnar nog i skallen snart.

Jag har inte bloggat så mycket idag ser jag men det orkar jag inte bry mig om! Jag har haft annat för mig.
Om cirka tio minuter börjar Grey's Anatomy och då kommer jag sitta där fastklistrad och ingen kommer att kunna flytta på mig!

Jag har fått mina modell bilder inskannade så jag ska se om jag kan få upp dem här på bloggen.

Ha det så länge!

Booring

Hejsan!

Jag verkligen hatar att vara sjuk. Dels så blir allt jätte tråkigt och när man insett hur mycket man missar i skolan då man sitter hemma, då blir man lite ledsen. Ännu deppigare blir man när man inser att man hade ett prov när man var sjuk och som man är tvungen att plugga till. Jaja, jag tog i alla fall tag i sakerna och började plugga lite franska, men så rymde jag hit till datan för att blogga lite.

Hur ser eran helg ut (frågar jag nu på ''lilllördagen'' ,som man brukar säga)? Familjen här hemma ska ha ett litet ''mingelparty'' så det blir fullt schå på fredag, men kul ska det bli!
Sen ska jag se om jag kan hitta på någon med någon polare annars sticker jag kanske sticka till Nova eller golfen om jag inte hittar på något bättre. Sen på söndag ska jag faktiskt skärpa mig och ta mig till Bollhuset för att springa ett par varv på idrottsplatsen.
Men just nu ska jag unna mig lite glass och se om jag kan koncentrera mig lite bättre då.

See you later alligator!

Hejsan!

Hejhej Bloggen!

Hur har ni det? - Jag är fortfarande sjuk som sagt men ska tvinga mig till skolan imorgon ändå. Jag vill bli frisk!
Det är jätte dåligt väder här hemma och det märks också på mitt humör. Jag blir alldeles seg och deppig. Nog med det!

Nu inte för så länge sedan såg jag faktiskt klart på en utav mina favorit filmer Rädda Willy 2, och nu snart ska jag lägga mig ner för att vila lite sen blir det franska och matte att göra. Alla har nu redan gjort provet idag men eftersom att jag är sjuk får jag göra det på fredag.

Hörs senare!

David Archuleta

Är jag den enda som älskar den 18 åriga amerikanska sångaren David Archuleta?
Han är ju bara så grym! Har en fantastisk röst som är likadan hela tiden, som när han sjunger live som han har spelat in en original sång. Grym!!
Och inte nog med det utan han är också en utav de yngsta som har medverkat i Idol och som kommit till en andra plats av hela tävlingen!



David Archuleta - Crush


David Archuleta sjunger A Thousand Miles live av Vanessa Carlton


David Archuleta - Crush live

Han äger (om vi ska bortse från Vanessa Hudgens, Agnes och Jesse McCartney)!!

Italiensk inspirerad fläskfilé

Vilken god middag vi fick idag!! Pappa gjorde någon jätte god italiensk inspirerad fläskfilé som var stekt i salvia och en sås med salvia, tomat, grädde och massor med goda kryddor, sen pasta med det. Vad vi äger på att laga mat i våran familj alltså!

Nu ska jag snart gå och städa mitt rum sen ska jag gå och se om jag kan göra lite franska. Måste verkligen göra det. Seriöst.



Ha det så länge i alla fall så syns vi ju!

-

Visst mår man bra när en person får en att känna sig värd att leva
En person som får en att känna som att man flyger
Men om man vet att man verkligen förtjänar någon bättre
Om personen sårat en så
Men om det nu verkligen är så att man älskar den så mycket
Att man vet att det inte finns någon som kommer att vara lika bra som den
Då börjar man fundera
Fundera på om det var en självs fel att allt hände
Det kanske är bättre att sluta ta kontakten helt, helt
Men det kommer aldrig att fungera
Vi kommer att vara vänner och jag kommer att finnas där
Du kommer alltid att finnas där
Du är den enda som förstår mig
Tack för att du finns
Även efter allt detta som skett
Tack!

Gamla vänner

Jag var ju som sagt i Stockholm i helgen och träffade ett par gamla kompisar och jag hittade faktiskt bilder från lördagen. Ok, kompisarna la ut dem på deras bloggar men jag snor dem, haha!
Det var riktigt skoj att träffa er tjejer!
Vi fikade på ett gulligt litet konditori/café i Kungsträdgården och bara snackade och skrattade.


Tove och jag. Inte träffat henne sedan 2 år tillbaka, samma sak som med Sophia.
Lisa har jag inte träffats sen jag gick i femman! Hela 3-4 år sedan!
Inte den bästa bilden på mig men jaja.


Tove som alltid är lika söt!


Här har vi mig då! Så konstigt att mina ögon blev så läskigt gråa för jag hade inte cayal på mig...(?)


Här vi Tove, Lisa och mig. Dock finns inte Sophia på någon bild eftersom
att det var hon som fotade hela tiden.

Hörs senare!

Gravid och ny porrstjärna?

Heidi Montag och Spencer Pratt gifte sig ju inte för så länge sedan och stack iväg till Mexico för en härlig smekmånad (de fruktar svininfluensan!). Heidi brukar ju alltid ha en platt mage men här ser vi en betydligt annan sak. Kan hon vara gravid? Liten rund mage har hon i alla fall! Men det lär ju visa sig senare i media som kommer att sprida sig snabbt. Och som vi vet älskar ju Heidi och Spencer uppmärksamhet.


Har Speidi goda nyheter?!

En liten "bump" är det i alla fall...
Ser ni den lilla magen.

Inte nog med att hon kan vara gravid utan att hon också erbjuds att vika ut sig i ett tidninsomslag för 4 miljoner kronor! Och förmodligen kommer hon att näcka för tidningen Playboy.




Såhär platt brukar hennes mage vara.

Tack till Posh24 och Msn Starlounge

Sjuklingen Amanda

Hejsan!

Hur har ni det? Jag har det inte så bra. Jag har inte blivit så mycket bättre sedan igår... Jag blir så ledsen!
Lillebror har smittat mig och jag har allt det som har med en ''äkta'' förkylning att göra. Snuvig, halsont, hostar, magont och helt plötsligt är jag jätte varm och sen fryser jag som en jag vet inte vad. Jag har sovit mycket idag och kommer strax att gå och lägga mig igen. Förmodligen kommer jag att stanna hemma imorgon men kommer kanske till skolan på torsdag. Jag blir så ledsen när jag är sjuk. Jag som aldrig är sjuk... Suck!
Annars är det riktigt fint. Jag lever ju och har fötterna på jorden! Haha!

Jag måste strax också sätte mig och plugga i alla fall för att mitt franska prov är imorgon och jag måste då göra det på fredag. Jag som knappast har börjat(?). Men det borde nog inte vara så svårt. Jaja, det är bara att sätta sig ner och göra det.

Ha det så syns vi snart ígen. Kommer in lite kändisar efter detta!

Ny kategori

Nu har jag skapat en ny kategori som är Fotografier. Där kommer jag att lägga in bilder som jag själv har fotat såklart, av allt som har med naturen att göra, blommor, fåglar, hav, solnedgångar. Ja, allt möjligt helt enkelt. Jag själv kommer säkert att dyka upp mellan fotografierna någon gång då och då.

Detta är nog det sista inlägget för idag och jag är faktiskt riktigt nöjd att jag varit så aktiv även fast jag är sjuk. Ska absolut fortsätta att vara såhär aktiv.
Nu ska jag sätta mig framför tv:n fastklistad framför Cityakuten om 15min.

Ha det så syns vi ju imorgon!

Rosor


















Jag har tagit bilderna själv och eftersom att jag älskar att fota så gjorde jag det...?

H&M

Jag stack ju till Nova Lund förra veckan och kunde bara inte smita därifrån utan ett litet inköp.
Allt är från H&M.








En tubklänning med blommor på.

Eftersom att min absoluta favorit jeanskjol gick sönder i rumpan så var jag
tvungen att köpa en ny en.

Och mina favorit klänning för tillfället. Denna kommer jag att bära mycket!
Skit snygg till ett par gladiatorskor!

Pictures

Då kommer lite bilder nu då!
Det är både bilder från Göteborg bara några få från universeet Universum en bild från Stockholm och lite på mig såklart!


En dagens outfit som består av jeans från Gina Tricot likaså som den gråa toppen.
Svarta fransväskan från Bianco Footwear och koftan från JC.

En härlig vårdag i Lundagård!

En ny duschad och fräsch Amanda.





På Universeum sprand fria små urgulliga apor runt i regnskogen.

Likaså dem röda fåglarna som egentligen inte riktigt blir riktigt röda förrän dem är 2 år.



Den strömmiga sjön eller vad man ska kalla de i Stockholm. Dit kommer jag igen
om två veckor!

Såhär såg det ut idag när jag stack hem från skolan därför att jag blev sjuk, kommer
tyvärr att få spendera dagen hemma imorgon. Suck!

Mat är mitt liv

Hejsan!

Nu sitter jag här framför datorn och äter en liten macka medan jag och familjen, eller i alla fall mamma och pappa, väntar på att Carl ska komma hem från fotbollen. Och nu plingade de på dörren och Carl kom hem.
Jag har tänkt på det att jag tänker väldigt mycket på mat alltså. Jag älskar allt som har med mat att göra och jag den absoluta bästa på att göra såser!
Jag förbränner jätte mycket och blir lätt hungrig efter nån timme då jag redan ätit. Jag menar, lite börjar ju magen säga till men så hungrig är jag ju inte! Och binikemask har jag inte! Jag växer så det knakar, förbränner jätte mycket och äter som en cowboy, det är lite svårt att tro så smal som jag är men, jag äter. Mycket!
Jag är lite som Brad Pitts roll i Ocean's filmerna. Han äter ju typ hela tiden, haha.

Kommer kanske in bilder senare och lite kändis nyheter om jag hittar några, vilket inte borde vara så svårt.
Senare ikväll ska jag sätta mig framför Cityakuten fastklistrad. Haha!

Ha det!

Sarah Jessica Parker väntar tvillingar!

Sarah Jessica Parker och hennes man Matthew Broderick väntar nu tvillingar!
De har kämpat i år för att utöka sin familj (de har sonen Jamie Wylkie tilsammans) men har inte riktigt fungerat. Men under en dag i april berättade de att de väntar tvillingar! Nu ska ni inte föreställa sig en växande mage på Sarah Jessica, nej utan dem väntar tvillingar från en surrogatmamma. De väntar två flickor. Gud vad kul för dem! De kommer få de små småttingarna i slutet av sommaren.


SJP är inte gravid men väntar tvillingar!
Sarah Jessica och hennes man Matthew.

Vi hoppas Sex and the City-inspelningen kommer att fortsätta trots att Sarah har tvillingarna att ta hand om.
Vi får väl hoppas att Sex and The City-inspelningarna fortsätter
även om hon har två småttingar att ta hand om!

Tack till Posh24

Det var länge sedan jag uppdaterade några kändis nyheter så nu tyckte jag att det var dags igen om de kommer förmodligen fler senare!

Here Without You

Den bästa låte någonsin!
Lyssna bara på texten, den är bra.
Here Without You av 3Doors Down sjunger live.




What I Want Right Now

I've got love, a good life
Everything is alright
What do you want from me?
You always try to bring me down
Could it be jealousy?

Everything I do is not good enough
from your perspective
Boy, I'm wrong... Noooo!!!
You say you still believe in us
You're just pretending
as if I don't know... but I know (oh, oh)!!!!

When you see me, please don't talk
You've said it's all my fault
I'm hurting and you're the cause
Baby, I Want You Gone!
It was over from the start
Played games with my heart
You've gone way to far
Baby, I want you gone!!!

I'm young, it's alright
I need to grow without you, can't you see

So I'll say goodbye to all the heartache
and the misery

When you see me, please don't talk
You've said it's all my fault
I'm hurting and you're the cause
Baby, I want you Gone!
It was over from the start
Played games with my heart
You've gone way to far
Baby, I want You Gone!

No more debating
Got nothing to prove anymore, anymore

Now we've both reached the finish
We're done and we're through
Time to go, you should know

When you see me, please don't talk
You've said it's all my fault
I'm hurting and you're the cause
Baby, I Want You Gone!
It was over from the start
Played games with my heart
You've gone way to far
Baby, I Want You Gone!

I'm so much better without you

Allt!

Hejsan!

Först ska jag be om ursäkt för mitt dåliga bloggande. Jag har bara inte haft lust och så har jag varit i Stockholm nu under helgen så jag har inte kunnat blogga.
För det andra så frågar jag er: hur mår ni? Jag mår inte så bra jag. Jag har nu blivit sjuk igen efter att lillebror har varit jätte sjuk här hemma. Men ska försöka att pigga upp mig så får vi se om jag sticker till skolan imorgon.

Jag var ju som sagt i Stockholm i helgen för att fira min brors 21-års dag. Jag hade det riktigt trevligt och jag passade på att träffa tre gamla kompisar, vilket var mycket skoj. Sen tog vi det bara lungt, firade brorsans födelsedag, gick ut på stan, åt massor med god mat och tog det bara lungt helt enkelt. Jag glömde dock kameran är hemma så har inga bilder från helgen. Katastrof! Men, jag har faktiskt bilder på de nya kläderna jag köpte förra veckan och andra bilder som jag kan lägga upp lite senare.

Jag har inte så mycket mer att säga så nu ska jag gå och lägga mig igen så får jag se om jag ska plugga sen för att sticka till plugget imorgon, eller om jag stannar hemma. Jag får se hur jag mår ikväll och imorgon bitti.

Ha det!
RSS 2.0