Stockholm på lördag

Hej !
Är så himla förväntansfull och exalterad! På lördag sticker jag till Stockholm för att träffa Axel och för att "inviga" nya lägenheten! Ska bli så himla kul och mysigt!! Längtar efter storebror..

Nu är det ganska lugnt i skolan så ska försöka blogga en del om jag har lust. Lite från Florida osv. Men nu ska jag ha kemi så hörs! :)

Morgon!

Morgon alla!
Sovit gott? Röjjde ni golv igår eller? Jag var som sagt hemma och tog det lugnt, skulle ju gå upp tidigt idag. Nu är jag uppe! Ska snart ut på stan för att köpa morgonbröd. Har inget hemma.... :(
Idag ska jag bara plugga en massa så jag kan bli ledig ikväll för att göra annat. Hinna ikapp Vampire Diaries, Grey's Anatomy och Punk'd (beroende!).
Hörs! :)

Stressad

Hej!
Tänkte bara uppdatera lite snabbt.
Jag har oerhört mycket i skolan just nu så därför har jag lagt bloggen bakom mig för tillfället. Skolan och min hälsa går först.
Nu på måndag har jag fysik B prov, första provet i den kursen. Ska därför upp tidigt imorgon bitti för att börja plugga och få saker gjorda. Vi får hoppas på det bästa!
Jag uppskattar så oerhört att ni fortfarande följer mig. Tack!
Puss! Ska försöka uppdatera lite under kommande vecka. Och nu har vi lägenhet i Stockholm förresten! Idag blev den vår! Så nästa lördag sticker jag och familjen upp dit. Ska bli så oerhört spännande. Puss igen!

Påsk

Hej alla! Hoppas allt är bra med er. Mig är det bra. Har varit på landet nu sedan i söndag och det har varit väldigt avslappnande och härligt. Landet är liksom "hem" för mig. Här har jag ju ändå varit sen jag var nyfödd.
Imorgon sticker vi hem. Känns lite bull för jag vill mer än gärna vara här. Jag kan slappna av här och släppa tankarna.
Men men.
Vi hörs!

Gothenburg

Hej !!
Har haft en helt fantastisk dag med Maribel. Sushi, alphapet och mycket skratt blev det. Nu är jag påväg till dansen idag igen. 3 timmar. Street, salsa och Beyonce Style.
Kul!
Imorgon sticker pappa och jag till landet. Mamma och Carl kommer på torsdag kväll. Även Axel och hans nya tjej ska "fira" påsk med oss. Så trevligt! :)
Kram!

Strawberrys

Årets första jordgubbar! Om det var gott? OM det var gott! :)

Instagram

Följ mig på Instagram! Där uppdaterar jag flera gånger om dagen. @mariaamandah

1 april 2012

Hej allihopa! Mår ni bra idag? Jag mår super! Sitter nu på tåget påväg till dansen där jag ska dansa i 5 timmar. Så himla kul! Har med mig mat för att klara av dagen. Biff med råstekt potatis, halloumi, oliver och kryddsmör! Detta blir ju min lunch eftersom jag tar mig hem vid 19 ikväll så jag gjorde mycket och god mat!
Jaha, nu är det april då! Brukar ni köra lite aprilskämt? Jag gör det om jag kommer på nåt riktigt bra. Vilket jag sällan gör. Och jag har väldigt svårt för att hålla masken så det är inte alltid så att jag lyckas.
Men våren är snart här. Det var riktigt varmt och härligt förra veckan med sol och 15+ men nu har temperaturen sjunkit igen... Men det är sol i vart fall!!

Nu ska jag göra två saker officiella. I sommar sticker jag till Kroatien för en dansresa och det ska bli så jäkla kul! Så galet taggad! :D
Vad är den andra nyheten då? Jo, vi har köpt lägenhet i Stockholm! :D men det är bara en övernattnings lägenhet. Pappa jobbar i Stockholm några dagar i veckan och då beslutade vi för oss att köpa en liten lägenhet. Självklart beror det ju på andra saker också men det håller jag utanför bloggen. Men det är så himla kul att det äntligen har hänt! För nu kan vi sticka upp till Stockholm och dessutom kan vi i familjen träffa på storebror oftare och det är super skoj tycker jag.
Men men!
Vi hörs senare! Puss

RSS 2.0