Amerikanst hotell

När jag gick in genom ytterdörren så doftade det amerikanskt hotell. Och det går inte att beskriva hur mycket jag gillar den doften och hur många flashbacks jag får. Helt fantastiskt.

Upptagen

Jag har varit väldigt upptagen de senaste veckorna med plugg och annat och har därför inte kunnat prioritera bloggen. Jag har fortfarande ganska mycket att göra och kommer därför lägga bloggen åt sidan tills jag har tid för den. Jag hoppas ni förstår.
Under lovet kommer det bli lite lugnare så förhoppningsvis så blir det fler inlägg då!
Puss!

Mycket du

Hej alla!
Sitter på statsbiblioteket så länge och pluggar för fullt. Statsbiblioteket har varit mitt andra hem den senaste veckan och kommer nog vara mitt hem de närmsta veckorna. Har så otroligt mycket i skolan, och eftersom jag missade en vecka så har jag mycket att ta igen. Men de är bara att fortsätta kämpa och inte låta sig bli stressad. För då blir allt skit. Jag är super stressad men försöker ta allt som de kommer, gör mitt bästa i alla situationer och ser till att ta några djupa andetag då och då. 
Idag hade jag franska prov vilket gjorde att stressen släppte lite men har fortfarande mycket kvar. UNV-arbete in på torsdag, kemi labb fredag, Matte C prov måndag, kemi prov veckan därefter samt massa läxor på detta. Men det löser sig. Det löser sig alltid.

I'm good. I'm not a pushover.

Pimped my nail

Ibland kan jag tycka att smådetaljer kan vara så himla roligt. När vi var i Florida så stack vi in på sådana små tobaksaffärer/mataffärer där dem säljer allt från aceton till morötter. Där bland hyllorna vid sminket kan man alltid hitta lite små roliga saker. Som denna "Broadway Nails" till exempel! Det är små små stickers i olika färger och figurer som man sätter på nageln. Så nu har jag pimped my nails! ;) haha... Mina naglar är kanske inte så superfina, men vem bryr sig om sådana små flikar?

Den här förkylningen tar kål på mig. Bokst...

Den här förkylningen tar kål på mig. Bokstavligt talat. Jag borde plugga nu sista dagen innan provet. Men huvudet dunkar och näsan rinner. Nej, jag ska fan plugga nu, oavsett om huvudet dunkar eller ej! Och slutpratat om min förkylning nu. Haha, jag lovar er, imorgon kommer jag ha börjat snacka om den igen...

Följ mig på Instagram för ett som vill! Ja...

Följ mig på Instagram för ett som vill! Jag heter mariaamandah där!

Bättre

Hoppas allt är bra med er. Mig är det bättre. Jag mår bättre, förkylningen är påväg bort. Vilket känns himla skönt!
Sen är det mycket som händer med mig just nu. Som person. Jag kommer hålla det utanför bloggen. Men det jag kan säga är att jag är trött på allt skitsnack. Och helt ärligt talat. Jag bryr mig inte. För jag är stark. Stark.
För att låta lite roligare kan jag säga att jag var i plugget idag. Eller, var och var. Jag var där på biologi lektionen eftersom jag hade frågor om provet till imorgon. Åt lite lunch i skolan för att sen åka hem och vila. Jag behöver vila nu så jag inte kör slut på mig. Vill inte riskera att gå till skolan halvt frisk för att sedan bli sjuk igen. Det pallar jag verkligen inte. Så nu är jag hemma och vilar. Ska lägga mig tidigt ikväll efter en massa biologiplugg så får jag hålla tummarna på att jag är bättre imorgon.
Nu ska jag göra chokladbollar som jag kan mumsa på medan jag pluggar.
Puss!

Just so you Know

Bara så du vet, så kommer du aldrig lyckas med att trycka ner mig. Aldrig.

Hajhaj! Allt bra? Jag vaknade upp imorse u...

img_0665 (MMS)

Hajhaj! Allt bra? Jag vaknade upp imorse utvilad. Sen började mitt huvud spela mig ett spratt. Så nu ligger jag i sängen med ett dunkande huvud och snuvig näsa på köpet. Nu har jag varit sjuk i 12 dagar och jag börjar bli liiite tröt på det.  Ringde vårdcentralen igår och de sa att jag skulle ringa tillbaka om jag blir sämre igen. Med andra ord, de är för uppringda för att kunna boka in en tid för något som inte är så brådskande... Men om jag fortfarande är dålig på fredag då är det nog dags att ringa igen...

Ingen ska trycka ner mig. Jag är stark. Du...

Ingen ska trycka ner mig. Jag är stark. Du kommer inte lyckas hur mycket du än försöker. Men jag kommer säga till. För jag är jävligt trött på att alltid bli behandlad som skit.

De suger verkligen att vara sjuk. Nu mår j...

De suger verkligen att vara sjuk. Nu mår jag dåligt igen. ( haha, vad jag självömkar. Men de får faktiskt jag göra tycker jag, så länge som jag varit dålig nu..) skulle stuckit till bibblan för länge sedan men ligger i sängen helt utslagen.. Jag som verkligen måste plugga. Jag ska försöka vila i 40 minuter sen tar jag mig till bibblan och försöker plugga där till de stänger. Hoppas hoppas jag mår bättre då. Puss!

Busy

Hej alla!
Hoppas allt är bra med er. Jag sitter här hemma och har tråååkigt!
På senaste tiden har jag haft mycket att göra. Har bara velat ha en liten bloggpaus och fokuserat på annat. Skolan, familjen och andra saker som står mig nära hjärtat.
Italien resan var förresten helt fantastisk. helt sjukt vad jag saknar det. Att kunna vakna upp på morgonen, titta ut genom fönstret och se de fina bergen, för att sedan gå ner och äta en supergod frukost. Efter frukosten tog hela gängen bussen till något system och så åkte vi med nåt roligt gäng resten av dagen. Vi var ca 60 pers som åkte med denna resa, och hade ett hotell för oss själva.
Allting var oerhört trevligt. Och jag hade verkligen saknat skidåkningen. Ända sedan jag kunde gå har jag åkt skidor, kan alltid ta mig nerför vilka backar jag vill utan problem eftersom jag hela tiden har grundställningen. Nu vill jag inte skryta så utan nu säger jag bara vad mina föräldrar sagt till mig. Men ändå så vra jag rädd fram tillsista dagen. Och jag kom aldrig på varför. Jag var väldigt förkyld innan vi stack, och under resan var jag ganska förkyld då också så det kanske var förkylningen som spökade med mig. Jag var trött och hade inte många krafter för att kunna åka hela dagarna. Men sista dagen gick utmärkt, äntligen! Det gick so smort då! Var så fantastiskt glad.
Srn kom då det tråkiga. Detta är första gången på flera år med detta gänget som sätter upp denna trevliga resa, som mer än halva gänget varit dåligt. Varje dag var det någon som var hemma efetrsom den personen  inte mådde bra. Sedan när vi skulle ta oss hem så var halva bussen sjuk. Därmed blev jag sjuk också. Så hela veckan efter vi kom hem låg jag hemma med en dum och eländig influensa som jag fortfarande inte är fri från. Hostat i lite mer än en vecka så ska försöka ta mig till läkaren imorgon.
Men annars är allt super!
Har inte kunnat plugg apå hela veckan eftersom jag hade ett dunkande huvud i 180, så nu sedan i lördags har jag pluggat för fullt till mitt biologiprov jag har på torsdag. Ska snart ta mig till biblioteket i några timmarför att plugga. Sedan ikväll ska jag ta mig till dansen. Äntligen! Jag ska inte dansa, men jag vill ta mig dit för att rensa tankarna och bara slappna av. Behöver det just nu. Är väldigt stressad.
Puss!
RSS 2.0