Morgon!

Hej alla!
Idag ska jag städa lite här hemma, koka kola, fixa mig lite och sen sticker jag iväg till Sofia för att ha en tjej middag men henne, Anna, Josefine och Linnea. Vad kul!
Om jag inte bloggar mer idag vill jag säga, HA ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR! Och snälla, ta det lugnt ikväll så det inte händer något allvarligt.
Puss!

Nyår!

Hej alla!
Innan jag lägger mig till sängs här tänkte jag säga några saker. Förlåt för uppdateringen men har inte velat blogga.
Om jag inte hinner med att göra en års resumé imorgon kommer den på lördag eftersom jag inte har några bilder ännu på min laptop.
Imorgon ska jag på tjej middag och fira nyår. Tänk, det är nyår imorgon! Helt jäkla sjukt!
Jag har två nyårslöften:
Det nya året ska bli roligare än det året som tar slut imorgon, alltså 2010.
Jag ska blogga mer.
Sen får vi väl se om jag håller de, jag är inte direkt nån som har nyårslöften men kanske dags att börja?
Nu kryper jag till sängs!

POTC

Halloj!
Här sitter Filip och jag och tittar på Pirates of the Carribbean. Middag blev det anka och har bara tagit det lugnt hela dagen! Kan kanske lägga upp hur man gör denna goda anka imorgon?
Inga bilder idag, men imorgon blir det säkert! Ska försöka fixa blogg.se på min nya mobil!
Imorgon!

Juldagen

Hallå!
*gäsp* Hoppas ni sovit bra därute? Jag har sovit lite sisådär... Men annars är det bra faktiskt.
Gårdagen här hemma var lugnare än vanligt på julafton. Vi brukar alltid ha en massa mat och sånt, men igår minskade vi på det, annars får vi jul äta julmat i typ en vecka. Jag som inte är så förtjust jul, midsommar och påsk- mat kan tröttna ganska lätt. Sen hade jag inte riktigt någon julkänsla igår. Inte många i familjen hade det heller. Jag tror det har med att göra att våra julgranar inte doftar. Vi brukar ofta ha julgranar som inte doftar men nästa år ska vi ha det för att se om julkänslan kommer fram.
Dagen planer då? Jo, ska träffa Filip vid fyra tiden, och sen bara ta det lite lugnt tror jag. Imorgon ska jag fixa min iPhone4! Måste fixa nytt skal och ett nytt SIM-kort eftersom det jag har nu är för stort.
Vi hörs!

Best christmas!

Halloj!
Måste fatta mig kort bara, pallar inte skriva så mycket ikväll.
Den här dagen har varit bäst!
Mina klappar:
Parfym, Jennifer Lopez
Rouge och puder, Make Up Store
Klocka
Berlocker och ringar
Hudkräm och eye makeup remover från Clinic
iPhone 4
Jag fick faan en iPhone4! Det var därför mina föräldrar ringde mig mystiskt för någon vecka sen och sa att det skulle köpa Halebop kort.... Haha!
Ha en riktigt jäkla god jul!

Dansen gör mig fri. Gör mig lycklig.

Hallå!!

Hur är det med er? Här är det gött! Är skolavslutning om en timme ungefär och vad skönt det ska bli med lov. Bara kunna dansa, umgås med amilj, kompisar, Filip och bara chilla.
Igår dansade jag fem timmar, i streck. Dansen gör mig lycklig och lugn konstigt nog. Filip gör mig ju såklart ännu lyckligare.
Men dansen är en annan sak. Om jag inte får dansa så blir jag deppig och ledsen. Det är samma sak som att man inte får träna på gymmet. På dansen lämnar jag alla mina känslor och tankar på ett ställe. Det är där jag lämnar allt. Allt.

Nu är det snart jullov i alla fall! Allting har gått så sjukt snabbt! Helt sjukt! Och jag ser verkligen framemot nästa termin.
Nu ska jag börja närma mig fjärde våningen här så vi får höras senare.
När jag kommit hem sen blir det Vampire Diaries och sen nåon timmes vila innan jag sticker iväg till dansen igen.
Detta är låten vi kör till på Streetdancen.

Gotland

Hejsan!

Hoppas ni har det bra där ute! Här på Gotland har jag det lite sådär... Jag och hela min familj är här för att vara med när vår farbror blir kyrkoherde här. Våra kusiner har flyttat hit alldeles nyss, och morgon dagen är viktigt för farbror. 
Jag hade hellre varit hemma med älskling, kompisar och dansat. Men vad ska jag göra? Det är ganska trevligt att träffa kusinerna i alla fall...

Här är det kallt men en ganska liten mysig liten ö. Vi bor i Visby och ganska mysigt är det faktiskt.
Snart ska vi gå iväg för att äta middag så jag måste göra mig iordning.
Vi hörs!

NP MA

Halloj där ute va!

Hur ere med er va? Jag är faktiskt på topphumör själv. NP idag gick väl sådär, vi får se på resultatet sen.
Haft en bra dag annars. Trffade älskling och har sen varit med familjen. Man kan få ett riktigt gott skratt med familjen och vår hund Kelly alltså, shiet!

NP Matte a

Nu är det dags för mig att sova. Imorgon är det Nationella Matte A del II som gäller. Jag gör mitt bästa så får vi se hur det går. Förra veckan gick skit bra förresten, om jag inte redan berättat det...?

Updaterar mer imorgon om planer, skolan och dansen.

Hej!

Dagens

Halloj!

Började dagen med lite nyheter från mina två förebilder. (Mina förebilder, de jag ser upp till: Michael Jackson, Vanessa Hudgens, Beyoncé, Kenza)

Men nu så! På fysiken här sitter vi och pratar lite om meteoriter, och det är himla fascinerande!

Jag ska hämta ut mina glasögon idag! Jag har ärvt hälften hälften av mina föräldrars synfel. Jag har fått pappas närsynthet på mitt vänstra öga och mammas översynthet på mitt högra. Därför har jag väldigt svårt att se på långt håll och när jag sitter och läser länge eller sitter framför datorn/tv för länge blir det svårt och jobbigt att läsa. Mina ögon kan ju inte direkt få ihop någt fokus, mitt ena öga är jämt spänt och jag får därför väldigt lätt ont i ögonen. Nu ska jag få ett par glasögon med enkelt glas som det kallas så att mitt vänstra öga kan få slappna av och förmodligen komma lite mer åt det översynta hållet. Sen ska jag testa mig fram lite med annat glas och sen till sist blir det linser. Det ska bli så himla skönt att få glasögon för jag ser typ ingenting och det ska bli skönt att slippa anstränga mig hela tiden...


Slänger upp en bild från förra veckan!

Happy Birthday!

Happy Birthday Vanessa!

Vanessa och Zac har gått skilda vägar

Efter drygt fyra år tillsammans har de två unga Hollywoodstjärnorna Zac Efron och Vanessa Hudgens bestämt sig för att gå skilda vägar. Enligt People ska det ha varit ett gemensamt beslut att avsluta den till synes så lyckliga och stabila kärleksrelationen.

 — De är 100 procent goda vänner framöver, säger en källa till tidningen.

— Det var ömsesidigt. De har varit ihop så länge. Det utvecklade sig inte i rätt riktning, förklarar källan.

Enligt en insider som Us Magazine har varit i kontakt med, ska det inte ha varit någon speciell händelse som orsakade uppbrottet.

— Det var inget drama. Ingen har varit otrogen. De har bara blivit vuxna.

Även en källa till E! Online understryker att varken Zac eller Vanessa har träffat någon annan.

— Det är ingen tredje part involverad, säger källan.

Zac och Vanessa träffades på inspelningen av "High School Musical", och Vanessa har beskrivit mötet som kärlek vid första ögonkastet.

— Vi hade omedelbar kemi, jag tror att alla kunde se det, sa Vanessa, som fyller 22 år i dag, i juninumret av Glamour.

Zac, 23, sa i sin tur nyligen att hans relation med Vanessa var "bättre än någonsin".

Vanessa och Zac har dock inte tid att ödsla energi på hjärtesorg. Båda har fullt upp med jobb på var sitt håll. Zac spelar in filmen "The Lucky One" i New Orleans, medan Vanessa jobbar med filmen "Journey 2: The Mysterious Island" på Hawaii.

Tack till MSN Starlounge

Zac Efron och Vanessa Hudgens har gjort slut
Zac Efron och Vanessa Hudgens har gjort slut

Mitt liv äger! Nästan...

Hallo!

Hur mår ni? JO, jag mår asbra! Sitter och lyssnar här på Hoffmaestro, gud dem är bra! Sitter också och tittar igenom alla träningtider nu inför showen! 16 januari 2011 är det show på Kulturhuset kl 18-20:20, för ungefär 1200 personer och o m ni vill se så får ni gärna köpa biljetter för 200 kr kulturhusets hemsida tror jag det är.
     Det ska bli så himla kul med showen! Jag dansar ju nu 5 timmar i veckan och kommer då vara med på 5 nummer på showen, och det kan bli lite stressigt ibland men det kan nog gå!
Show introduktionen var igår som sagt och från klockan 17 - 20:15 gick vi igenom allt med träningar till kläder på showen.
Som mest dansr jag under en kväll sex timmar, vilket är ganska mycket. Då har jag bara en paus på en timme där emellan.
Gaah, jag kan inte bärga mig! Ikväll är det dans igen!

Vad tycker ni om Idol vinnaren Jay då? Jag vet inte riktigt vad jag tycker faktiskt. Båda var väldigt duktiga tyckte jag så det spelade faktiskt inte så stor roll om vem det var som skulle vinna, men jag kände på mig att Jay skulle ta hem segern. Han är skit duktig!

Nu ska jag ta en dusch och sen ska jag ta mig in till Malmö förmodligen eller bara sitta hemma och plugga matte.
Hörs!

Imorgon, gosh!

Hejsan tjillahoppsan!

Hur är det? Njae, hos mig är det nervöst. Imorgon är det Matte A Nationellt, men det går säkert bra. Kommer typ möta min största rädsla, men nää, det ska faen gå bra!
   Annas då, jo det gick bra i skolan. Skrattade en hel del idag, as skönt!

Igår hade man kul med webcameran på datorn så det kommer en liten bild bomb nu :P




Kelly fick vara med på en bild också :)


Linnet är dock svart i verkligheten men hände nåt med ljuset när jag tog bilden..


inte bloggat

Hallå!

Jag har inte bloggat på lite mindre än en vecka men det är just för att jag prioriterat andra saker framför bloggen. Skolan, familjen, älskling, dansen. Men nu börjar allt lägga sig lite här i plugget så förhoppningsvis blir det lite mer bloggning.

Jag sitter i alla fall på Naturen som slutar om några minuter och börjar avsluta lab rapporten som ska in nästa vecka...
Igår dansade jag som jag brukar göra alla måndagar, men det var sista gången igår på ordinarie terminen. Nästa vecka börjar träningarna inför showen,  och det ska bli så jäkla kul! Jag har berättat om hur jag kände i vintras hur det var att äntligen få gå upp på scenen och jag kan bara inte vänta till showen! Träningarna kommer bli tuffa och största delen av jul lovet kommer bestå av träningar och repetitioner, men det gör ingenting!

Ikväll blir det matte för att minska min nervositet ytterligare ett steg. Det är ju nationella på torsdag! Gaaaah!
Förra lördagen och i lördags har jag gått på intensivkurser inför matte nationella. Det känns ganska skönt att vi naturare läser mycket svårare än sammhällarna och de andra, för då minskar nervositeten pga att alla har exakt samma prov. Piotr, min mattelärare, har sagt att nationella brukar vara som en överraskning när vi naturare upptäcker hur lätt det är. Äh, vi får se!

Nu slutar vi så måste plocka ner datorn.
Vi får höras!

Kenza?

Hallå allihopa!

Hur har ni det där ute i kylan? Jodå, jag har det helt ok. Både franskan och engelskan idag gick jättebra, och nu sitter jag hemma och huttrar och tänker... Imorgon kommer ju Kenza till Malmö för att vara på guldfynd, och jag menar, jag gillar henne. Jag läser hennes blogg varje dag osv... Jag menar, jag ska ju till Malmö ändå imorgon eftersom jag ska dansa. Ska kanske ta och titta förbi Guldfynd då... Vad tycker ni? Tror ni att jag lyckas se henne och kanske ta en bild?  Jag får se... slutar vid halv fyra tiden och kan nog inte ta tåget förräns vid lite över fyra imorgon då... Let's see!

Annars flyter allt på... Mamma och jag ska sticka och handla ikväll så jag bara måste köpa chokladkalender då! Haha, så barnslig som jag är ;) Jag älskar den där smaken av plast choklad :P

Nu ska jag ta de lite lugnt, kela lite med Kelly och så..
Hörs!
RSS 2.0