Old Naples - Halloween

Första dagen (tror jag det var) i Naples så stack jag och familjen för att köpa nödvändiga saker så vi åkte till et mall. Det börjades ju förbereda inför Halloween där då, men jag fattade nog inte riktigt hur stort det var. Jag var tvungen att uppleva det för att inse så stort det faktiskt är.
Vi kom dit i alla fall och vart vi är gick så vart de utklädda små ungar (och gamlingar!) överallt! Utklädda till Toy Story, maträtter, Trassel you name it!
Det var en otrolig upplevelse. Verkligen.
Någon dag senare skulle familjen och jag käka middag och såg på en skylt i Old Naples att det skulle vara en ''fest'' för de små med utklädnad och allt. Vi ville ju självklart se detta men vi fattade nog aldrig hur speciellt det var. Askul med andra ord! Riktigt jäkla kul var det och jag är verkligen glad över att vi tog och den timmen med att gå runt där och titta på allt. Och gissa vad? Jag såg en puma! EN PUMA!!!!! Så sjuuuuuuukt vacker den var! Gosh!

måndag 21 november- i skolan

Hej alla!
Jag vet jag har inte bloggat. Samma ursäkt som alltid dock... inte lust eller tid för det... Kemiprov på onsdag så prioriterar det nu så får jag se om jag blogagr mer på onsdag!
MEN, jag tänkte att om jag är här inne på bloggen nu tänkte jag lägga upp ett inlägg från Florida! Kicka in om någon timme igen så kommer det upp!
Puss!

Seg dag

Hellu!
Allt bra? Här är det fint, fryser som fan bara men annars så!
Idag är det lite av en såndär dag då allt går segt. Skulle träffat Sara, men hon är sjuk den stackaren, sen vid fem ska jag äta sushi med Emilia, wiie!
Dessutom sitter jag fortfarande i mjukiskläder då jag vaknade vid tio, och broder min sover fortfarande. Vad händer egentligen? Haha! Jag ska nog ta en dusch snart och fixa i mitt rum. Har inte packat upp sedan resan och jag behöver nog bara beskriva mitt rum med ett ord: bombnedslag. Behöver ni veta mer?, haha...
Jag ska försöka uppdatera lite idag! Under kvällen ska jag ändå sitta vid datorn för att skriva min svenska uppsats som jag har till på måndag så då kommer det nog en del inlägg
Men en så länge, ha det super så ses och hörs vi!
Puss!

Plugg

Hej!
Tänkte mest meddela att resan hem gick super och vi kom hem igår vid 2 tiden på eftermiddgen igår ungefär.
Har pluggat mest hela dagen inför provet på onsdag, så ja kommer inte blogga så mycket förrän jag gjort provet. Då kommer alla bilder från Florida upp!
Puss!

Sista dagen i Miami, Florida

Hej alla!
Förlåt att jag inte bloggat på några dagar, men jag har varken hunnit eller velat. 
Idag är det sista dagen här i Miami, ikväll tar vi flyget hem till kalla Sverige! Så, idag vill jag bara njuta så mycket som möjligt at värmen och lugnet så hörs vi när jag är hemma i Sverige igen!
Puss!
Gågatan i Miami!

Soligt i Naples

Nu ska familjen och jag ner och käka frukost, men innan det, en dusch!
Bloggar mer ikväll om jag hinner!
Puss

Fysik

Hej alla!
Här i Miami är det super! Varmt, soligt och coolt! Förra gången vi var här, i februari, så var fullt med människor. Just då var det både båt och hälso-mässa här. Nu slipper man vara stressad när man går på gatorna!
Nästa vecka har jag fysikprov. Och jag är så jävla förbannad på det. Tack och lov är det bara två nya kapitel, men ändå! Hur kan man vara så dum att lägga ett fysikprov precis efter lovet, då alla reser iväg under lovet och inte kommer tillbringa sin tid framför boken *host host jag*. Jag har läst lite, och ska vart fall försöka läsa alla 7 kapitel minst två gånger innan vi sätter och på planet sent fredag kväll. Jag ska försöka räkna 2-3 timmar på planet, men det är också viktigt att jag sover så mycket som möjligt på planet så jag inte får problem med sömnen när jag kommer hem till Sverige. Det ska bli så jäkla skönt att få detta fysikprov gjort! Nog om det!
Lägger upp inlägg med olika ''kategorier'' så fort som möjligt! Slänger upp lite busbilder från Naples, på mig själv, och brodern min!
RSS 2.0