Hey! Tänkte säga att allt är bra här med m...

img_7326 (MMS)

Hey! Tänkte säga att allt är bra här med mig! Sitter nu på tåget och ska av för att åka vidare till dansen. Hann inte blogga i eftermiddags men det blir kanske imorgon då!  Puss ha det bra!

Bloggdagar

Hej!
Var ett tag sedan! Jag har haft en hel del i skolan nu de senaste veckorna så jag har inte haft tid till att blogga, men nu ska jag allt försöka!
Börjar med att slänga upp en bild, sitter i biblioteket nu och jobbar på en uppgift med några i klassen. Hade en lektion idag men sitter som sagt kvar pga historia. Sticker snart hem och då hörs vi igen!

Hej igen! Nu har verkligen vårkänslorna ko...

img_0279 (MMS)

Hej igen! Nu har verkligen vårkänslorna kommit till mig, nästan lite mer sommarkänslor faktiskt..  sitter på fysiken och solen kikar genom fönstrerna och jag längtar så himla mycket till våren och sommaren nu! :)

Hej alla! Hur mår ni? Jag mår toppen förut...

Hej alla! Hur mår ni? Jag mår toppen förutom att hela kroppen skriker " jag orkar inte mer ". Jag har dansat nu sen klockan sex, blev en paus mellan sju och åtta. Idag var det Pyssycat Dolls och Streetdance! Har spenderat mesta av dagen framför matteboken eftersom jag har prov nu på torsdag. Och vet ni hur duktig jag har varit? Jo sen lång tid tillbaka har jag börjat plugga med saker allt på tok för sent, inför prov och inlämningar. Och både mina föräldrar och andra har sagt att jag ska skriva ner en planering, men lata jag gör det inte för dels tror jag inte det kommer hjälpa. Men igår tog jag tummen ur och gjorde det! Sen har jag bestämt mig för att gå upp i rimlig tid imorgon så jag kan plugga och hinna dansa på kvällen sen. Ha en trevlig kväll hörrni! Kram

RSS 2.0