Yes, dans imorgon!

Godmorgon!

Hoppas ni sovit gott! Själv vaknade jag väldigt tidigt idag, men beror väl på att jag har sovit väldigt mycket nu i veckan så jag är helt utvilad.

Sitter och lyssnar på Michael Jacksons ''Man In the Mirror''. Fan alltså vilket bra nummer de gjorde den till på dansuppvisningen! Jag borde snart gå och äta frukost, ta en dusch idag igen, måla naglar & fila, och sen blir det plugg innan jag träffar älsklingen.
Och visste ni vad? Min dans börjar imorgon och det ska bli så jäkla kul! Och på söndag nästa vecka dansar jag Michael Jackson! Ska bli skönt att komma igång med dansen igen.

Jag får se om jag hinner lägga upp alla bilder idag (det är en helt del) för jag vill försöka prioritera annat idag, så jag slipper göra så mycket i veckan.


Visst är de för söta?

Hörs!

Home, Sweet Home....

Halloj! *gäsp*

Efter 15 dryga, plågsamma, långsamma timmar i bilen från Wagrain, Österrike är vi äntligen hemma igen.
Halv sex imorse gick bilen från Moawirt Hotell, och vips så somnade jag. Nej, men bilresan gick väldigt bra och det är mycket skönt att vara hemma igen. Efter all kontakt från älskling och lite kompisar så sa de att det var ett jäkla snöoväder här. Men det är ju knappt nån snö ju! Så himla skönt! I backen så kom våren fram varje dag med strålande sol, och för det mesta flera plusgrader. Inte långt till våren hit heller kanske då! Skönt att veta!

Imorgon kommer bilder upp på hundarna vi träffade på innan lovet, mig (ofcourse;)   ), och från Wagrain. Men just nu ska jag hoppa in i duschen så jag äntligen blir lite fräsh, bytning av sängkläder och  förmodligen där är säkert klockan redan 23:15 så då hoppar jag i sängen!
Sovmorgon, äntligen! Plugg till prov och många läxförhör, och sedan blir det äntligen älsklingen som jag har saknat så...

Men vi hörs ju!

Onsdag - Wagrain, Österrike

Hejsan!

I fredags var vi ju och hälsade på de små små vaplarna och fy sjutton vad söta de är!
De sista veckorna här nu kommer gå såå långsamt!

Jag (vi) har det bra här i Österrike. Det var ju två år sedan vi åkte så de första dagarna var lite skakiga, men nu har jag fått tillbaka ''Lill Anja'' som familjen kallar mig.
Carl är ganska rejält förkyld så vi åker bara halv dagar. Men också just för att det är varmt, och snön blir snabbt ''sorbet'' aktig, och då är det inte alltid så himla kul att åka...
Jag kan säga att det var 10grader idag! Våren är på väg hit alltså. Solen skiner varje dag och det luktar vår!
Hörde från älskling och min kompis Hannes att det är skit väder hemma. Har tydligen snöat non-stop ända sedan vi åkte i fredags och kallt är det! Jag är glad att jag är här, där det är varmt. Ska inte bli så kul att komma hem till kalla Sverige på lördag. Men ska bli kul att träffa alla komisar, älskling, Chewie och att få komma tillbaka till plugget. Har en riktigt jobbig och stressig vecka framför mig, men det ska nog gå!
Jag har prov direkt efter lovet och ett stort läxförhör på 16 sidor i SO så jag försöker plugga på så bra som möjligt här nere...

Men vi har det som sagt riktigt bra här nere. Tog en skön och varm dusch förut så nu är jag fräsch! Lite färg i ansiktet är ju aldrig fel med bara lite mascara, eyeliner och läppglans. Jag ska försöka få mina föräldrar att duscha och göra sig iordning så vi kanske kan åka till St. Johann. En mycket söt liten by.
Annars får jag väl ta och plugga så jag slipper göra det ikväll. Då jag är som mest trött! Jag får väl gå ner till ''vardagsrummet'' hotellet har här, och sätta mig en timme.
Jga kan säga det att hotellet är mycket gulligt! Lite tyska klarar jag av, men annars pratar jag engelska. Ångrar faktiskt lite nu att jag slutade på tyska c i åttan. Om jag skulle fortsatt skulle jag kanske både pratat och förstått en hel del!
Men så är inte fallet nu.... Tyckte tyska var oerhört tråkigt (som tur är var jag inte den enda!), och jag förstod inte ett dugg!


Bjuder på lite sommarbilder från 2009!





När jag hade styret vid rodret på Atlantica i sommras!
I år ska jag också segla Nordisk Seglats!

Probably the last update for a while

Tjabba!

Tänkte mest bara meddela att jag mår fint här. Fick tillbaka biologiprovet och fick VG, är dock inte nöjd vilket jag måste ändra på.

Nu ska jag äta mellis, göra pankisar till bror och sen måste jag packa inför imorgon. Vid halv elva åker vi, och då vi först ska åka och träffa våran hund (för första gången!), och sen drar det iväg till Österrike.

Vi får se om det blir nåt mer för idag annars önskar jag er ett riktigt härligt sportlov!
Puss!

<333

Efter ett helt underbart slut på kvällen ska jag nu pallra mig till sängs opluggad.
Men jag bryr mig inte för denna saken var viktigare att fixa!

Puss och sov gott!

Snön smälter! Jippiiiii!

Tjoho!

Här sitter jag med iskalla frusna fingrar och är lite seg på att skriva både på datorn och messa...:=)
Skolan gick helt okej, och som tur är har jag bara en läxa tills imorgon. Engelska basics. SO:n idag gick bra förressten!

Jag ska snart gå och plugga men också städa mitt rum och börja packa inför lovet. Ska bli så himla härligt att komma ut i backen igen!

Men vi hörs kanske senare då!

Chai!

Kom hem från matten för sisådär 45 minuter sedan, och det fick mig på mycket bra humör! Jag kan ju säga att jag är bäst på ekvationer just nu! Shit, I'm the one and only! Skämt och sido.... Jag skojade alltså!

Tog lite kyckling och pasta och nu drack jag upp min chai jag köpte på vägen hem från stan innan matten. Den gjorde också susen!

Nu ska jag i vart fall göra mig iordning och sen ska jag läsa SO innan jag somnar djupt och drömmer sött... Haha!

Puss!

haven't studied yet... :(

Här sitter jag och bankar mig själv i huvudet (bokstavligt talat!) och frågar mig själv varför jag inte hittar någon koncentration och varför jag satte mig framför tv:n och datorn det första jag gjorde idag efter skolan? Allt går ju bara runt i en ond cirkel....! Gaaah!
Mamma och jag ska i vart fall sticka ut nu så jag får hoppas att jag hittar koncentrationen när jag kommer tillbaka så jag har den under matten och under läxorna jag måste göra när jag kommer hem igen. Haha, lite konstigt konstruerad mening men WTF!
Jag struntar i franskan för jag kan basics grejerna i läxan vi egentligen har, så om vi får skriftligt kan jag nog göra det bra ändå tror jag.

Nu ropar mamma så nu måste jag gå!
Kram!

Dagens bild


Hanalei, Kauai

Now, I'm going to study!

Tjabba dooo!

Hoppas ni mår super där ute! Jag gör det i alla fall! Och första gången på länge! Efter en skoldag!

Slutade vid halv tolv idag vilket var så oerhört skönt! Åkte och köpte sushi, satte mig framför tv:n och slappade. Men nu ja, nu är det slut på slappandet! Nu måste jag sätta mig och plugga färdigt allt innan mamma kommer hem och innan vi sticker ut på stan. Måste köpa det sista innan vi sticker iväg på sportlovet. Sen är det ju matte igen ikväll i två timmar sen ska jag se till att lägga mig i tid ikväll, igår blev det nämligen lite sent för mig.

Puss!

The girl with a bad mood.

Tjabba tjena hallå vi säger så! Haha!

Tänkte mest bara säga att jag plockar ihop för kvällen nu. Tänkte gå upp tidigt imorgon för att hinna tvätta håret och gå ut och köpa lite morgonbröd. Har ju inget bröd hemma!

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll:)

Puss!

Aaah, we've been there!

One hour non-stop

Nu har jag pluggat i en timme non-stop, men tog en paus och åt lite middag. Så nu är jag mätt!

Jag har bestämt det att nu ska jag verkligen sätta mig och plugga koncentrerat så jag slipper göra så mycket imorgon. Vad nöjd jag kommer vara över mig själv sedan! Om jag överhuvudtaget lyckas.... haha!

Hörs senare!




En strand på Kauai.... Har glömt namnet för tillfället..

Valentine's Day och födelsedagsfirande

Gårdagen var som sagt otroligt lyckad!
Älskling fick en snygg tröja och chokladhjärtan, både som AllaHjärtansDag present och födelsedagspresent. Jag fick faktiskt ett par ursöta sockor där det står älskling, sötnos, underbar och annat sött på och minthjärtan formade som hjärtan, men de är rosa på köpet också! Jag blev glad för det, för jag har faktiskt inga strumpor kvar! Hehe...=)

Vi åt supergott och myste lite såklart också:)




















Same picture...:P




Klänningen - BIKBOK
Koftan - H&M
Ring - Forever21
Armand - Mallorca och från Guldfynd tror jag:) fick båda i present:)
Långt halsband och örhängen - Frida tidningen och JC

Dagens outfit



En sjukt tråkig bild men WTF:P

Jeans och kofta från JC, och en klänning från H&M.

Älsklings födelsedag:)

Halloj!

Hoppas ni har det bra därute. Jodå, jag hade det super! Or almost... Men jaja!

Jag ska snart äta mellanmål och sedan plugga resten av dagen. Har mycket i veckan och är lite halvt stressad pga plugget men att jag också måste hanlda lite saker nu innan vi sticker iväg på sportlovet.

Min älskling fyller år idag! Grattis Filip!
Dagen igår var jätte fin:) Åt gott men fick spendera första Alla Hjärtans Dag någonsin med en pojkvän::) Det var underbart!
Vill ju helst vara med älskling idag men vi båda har fullt upp så vi får försöka hitta någon dag nu i veckan.


Alla Hjärtans Dag och födelsedagsfest för två andra!

Godmorgon!

Hoppas ni mår bra där ute, om ni ens har vaknat ännu-? Jag vaknade väl vid sisådär 10 tiden. Äntligen kunde jag sova första natten utan att vakna mer än tre gånger. Skönt! 

Jaha, idag är det ju Alla Hjärtans Dag och födelsedagsfirande! Filip fyller år imorgon men ska firas idag och min polare i skolan, Hannes, fyller år idag! Jag får ju inte glömma att gratta honom!
Jag ska snart i alla fall börja göra mig iordning. Duscha, fila naglarna, måla dem i någon snygg färg, sminka mig snyggt (   ;) haha om jag lyckas  ), och sen ska jag ha på mig den blåa klänningen jag hade vid julavaslutningen ni vet? En grå kofta till det, svarta tights, lite smycken och någon halsduk till det.




Vi hörs!

Fan vilken lyckad dag!

Hejsan!

Hur har ni det? Spenderar ni kvällen med mys eller fest? Jag själv ska snart faktiskt sätta mig och plugga....:( !

Idag var jag som sagt med Nico och handlade en massa. Tights, berlocker, present till älskling, mascara och lite annat. Lite smått och gott helt enkelt!
Stack sedan till ishallen och träffade på Simon! Fan vad rolig du är alltså! Hihi=)


Aldrig så tidigt!

Gomorrn!

Tänk er. Jag vaknade halv nio idag! Vad har hänt med mig?! Vaknade med täppt i näsan, ont i halsen och bara inte på bra humör. Haha, what's happening to me? Får väl sticka till Apoteket sen och fixa något till halsen.`För det gör ont. Grymt ont. Känns som om någonting är i vägen...?

Idag vid tolv kommer NIco som sagt hit, och då ska jag vara färdigäten, rummet städat, färdigduschad och sminkad. Men det hinnar jag ju! Har ju tre timmar på mig! Fast, jag ska nog erkänna det att jag är himla seg så får se hur lång tid det egentligen tar...
Jag ska se om vi ska åka till Nova eller inte. Jag vill helst slippa det eftersom det gör mig både stressad och på dåligt humör. Dessutom ska älskling dit idag med sin familj....
Men någonting måste jag hitta till älskling i alla fall! Har ni något förslag? En födelsedagspresent till min kille som fyller 17 nu på måndag? Jag känner honom alldeles för bra så det är svårt att komma på nåt...
Sen vid fyra tiden ska jag till ishallen för att träffa Simon. Ville ha lite sällskap där då det är kiosktjänst idag.

Och ikväll ska jag försöka plugga lite. Ja, på en lördagskväll!! Jag har liksom inget annat för mig. Och morgondagen är jag upptagen hela dagen så idag är den enda chansen att verkligen få allt gjort.

Men vi hörs!!

Har inte lust att blogga....

Jag har ingen lust att blogga ikväll så lägger bara upp lite snabbt här.

Dagen gick bra idag.
Imorgon blir det födelsedagsinköpning till älskling med Nico, träffa Simon vid fyra tiden och sen blir det en ganska lugn kväll. Söndag, alla hjärtans dag och firandet för Filip.


Tänk att en liten sak kunde göra mig så förbannad och så ledsen....


Puss!

Hemma hos honey:)

Nu sitter jag hemma hos älskling och är lite halvt dyster? Haha, vi åt lite glass nyss som var lite gammal... men gott var det! Hihi, vi är allt för busiga!

Nu har vi pluggat lite och ännu mer plugg blir det... Engelskan ska göras men sedan är jag klar.
Ni får ha det!

Åh vad jag är nöjd!

Hej!

Hur har ni det? Jag har det gött här! Sitter och äter nudlar och tänker på vilken bra insats jag har gjort på nationella i tisdags och idag. Jag är riktigt nöjd och jag trodde aldrig jag skulle vara såhär nöjd!
Jag ska strax sticka till älsklingen och få hjälp med kemin. Han är ju grym på kemi! Annars tror jag att det blir en ganska tidigt kväll för mig idag med. Jag märker skillnaden nu när jag får sova under nätterna och att jag verkligen lägger mig i tid om kvällarna. Jag blir mycket piggare, hänger med på lektionerna och är mycket mer koncentrerad.

Vet ni nåt mer då? Jo, nya  bilder på vaplarna kom igår och vad söta dem är!





Hörs senare!
Puss!

I don't want to...!

Nu sitter jag hemma och snörflar ihjäl mig. Gick hem från skolan eftersom jag inte klarade av att vara där med min snuviga näsa, huvudvärk och annat dåligt. Ska göra en snabb lunch innan jag lägger mig och sover. Mycket!

Hörs!

Matte intensiven om några timmar

Helloj!

Har ni det bra där ute i skit kalla Sverige? Jag kunde i vart fall ha det bättre. Det där nationella provet idag gjorde dagen sur. Det gick dåligt men jag är ändå nöjd över min insats. Jag svarade på alla frågor och de frågor jag inte kunde, gissade jag helt enkelt på. Så jag är ändå nöjd.
Nu ska jag snart sätta mig och plugga innan middag och matten ikväll. Ska försöka göra ganska mycket idag så jag slipper jobba igen det i helgen, då jag helst vill spendera den med älskling, kompisar och familj. Förra tisdagen blev det väl mest prat för mig... Ganska ovanligt eftersom jag helst sitter tyst på stolen och tittar rakt fram.

Men vi hörs!






Blev en vit och en grå

Jag stack ut på stan en 45  minuter för att komma ut. Gick in på H&M, skulle självklart se en vit body och en grå kofta. Kunde inte gå därifrån utan de. Så nu ligger de här i H&M påsen på golvet. Imorgon hade jag tänkt att ha en svart klänning med den koftan och ett par boots. Kan nog bli ganska snyggt!

Jag har fortfarande inte gjort svenskan eller franskan så ska stänga ner här nu och läsa klart allt. SEN kan jag kolla på tv och allt sånt skit.

Bye!

Now that's important to me!

Tjaboo!

Här sitter jag i datorsalen och ska snart röra mig hemåt. Satt kvar för att göra franskan.

Vet ni vad? Jag har fyra viktiga dagar framför mig. På fredag då är det fem månader med Filip och mig! Hihi=) Och sen på söndag Alla Hjärtans Dag, och på måndag fyller Filip år! Har ni några förslåg till min pojkvän vad jag kan köpa? 17 år fyller han, och jag känner min älskling för bra så det är svårt att hitta någon bra present.
Och sen om 11 dagar. Vad händer då? Jag ska träffa våran lilla hund!!!!!! Så jag längtar!

Nu ska jag hem och plugga till nationella imorgon. Äta lite och bara ta det lugnt, ni vet?
 Sen gäller det bara att hoppas att det går bra imorgon, och på torsdag!

XOXO
Amanda

Buhuuu!

Detvar ingen I Lejonflocken ikväll. Trååk! Men det är ändå lite bra för jag måste lägga mig nu. Är otroligt trött och har inte pluggat någonting idag. Skulle egentligen pluggat till NP Sv tills på tisdag och hemkunskap tills imorgon, men svenskan gör jag imorgon och hemkunskapen får jag läsa igenom några gånge nu innan jag lägger mig.

Nico kom hit idag. Vilket jag kände behövdes. Jag var inte på så super humör men hon fick mig på bättre och jag fick lite bättre koll på läget om vad som händer med henne och alla hennes kompisar (som även jag känner).
Tack Nico för en fin dag! Definitivt värd istället för plugg och träning!

Nu lägger jag mig så sov så sött!

Dem där skorna!

Godmorgon!

Vaknade av upprot ute i Lundagård, en skrikande brorsa i lägenheten och en mamma som fönar håret i en hårblås och är skit sur kl 10. Kan det bli bättre?
Var ju som sagt på Nova igår och köpte en jacka. Samtidigt hittade jag också en par sjukt snygga boots som var uppiffade med nitar osv. Jag drömde bara om dem inatt! 700 spänn går dem på och mina föräldrar vill inte ge dem till mig. Jag får väl anta att jag tar mina egna cowboysboots från Texas och piffar upp dem lite själv.

Hade ni en fin lördagskväll? Tittade ni på melodifestivalen? Gick rätt låtar till final? Jag var som sagt hos älskling fram till halvtio och tittade på Mello. Låtarna var jätte tråkiga ju! Och Olas låt var bara för mesig, han som brukar vara så bra! Salems var helt okej, om han bara inte skulle sjungit samma sak hela tiden...!


Just nu sitter jag i vart fall och lyssnar på Laleh. Hon är bra hon. Idag ska jag plugga lite till mitt första nationella som vi har har på tisdag, plugga lite franska, hemkunskap och annats tråkigt. Pizzablir det ikväll så jag måste ut och handla också. Ska också försöka köra några minuter på cross-trainern och sen städa mitt rum. Och ikväll kl 21 sitter jag fastklistrad framför tv:n då sista avsnittet är på I Lejonflocken. Om jag ska hinna med allt detta måste jag nog röra på mig nu. Men vi hörs ju!
Puss!

oooh, I'm so pissed off!

Halloj!

Hittade en jacka på stan idag. Skit snygg röd en blev det.
Sen stack vi hem till älsklingen igen och slappade framför tv:n. Vilket vi har gjort i stort sett hela kvällen. Och ätit en massa strunt. Och nu ska jag äta ännu mer strunt. Vad då? Jo, självklart chips!

Jag är på skit surt humör så vill inte blogga mer. Men blir förhoppningsvis några inlägg imorgon.
Trevlig lördagskväll!

Ska ut på stan snart

Halloj!

Nu sitter jag hos älsklingen och väntar på att han ska (kanske?) bli klar så vi kan röra oss mot stan. Jag ska köpa en skidjacka eftersom jag har väldigt ont om skidjacka till sportlovet som är om några veckor. Filip är lite seg och för lat för att följa med tyvärr tror jag så jag får nog gå själv jag....

Hade ni en bra fredagskväll igår? Fest eller myskväll? Jag hade en kväll hemma med mamma och pappa och lite chips. Filip och jag har inlett ett godisförbjud tillsammans. och vet ni vad straffet är? Den som bryter det får laga eller juda den andra på middag. Eftersom jag är mat galen och älskar laga mat så lär det ju inte vara så svårt för mig, men haha, naaw. Min älskling är typ lite efter;)
Men jag ska se om han vill ha ett undantag ikväll. Pappsen kom nämligen hem i torsdags från grossan med en massa mat. Oh Ahlgrens bilar och Marabou mjökchoklad! Gaaaaaaaaaaaah! Annars får jag väl leva på frukt och chips igen då. Lär ju inte vara så svårt, eller?

Men vi hörs och ha det bra!

En riktig helg förtjänar jag mig

Hellu!

Hoppas ni har det bra en ådan här fredagskväll. Jodå, jag har det bra efter att skolan gått bra, och en glassfika med älskling. Stack sedan hem för att äta och nu snart ska jag sätta mig framför tv:n och slappa. Därför blir det nog inget mer bloggande för ikväll.
Skolan i veckan gick bra och biologiprovet idag gick faktiskt bättre än vad jag trott. Dessutom fick jag MVG- på min svenska krönika. Jag känner att det går bra för mig nu! :D

Sen har jag en sjukt glad nyhet att berätta. Vi ska få tillökning i familjen. Om sju veckor får vi hem en liten brun labrador tik. Så himla kul det ska bli! Men om redan två veckor få vi se den första gången!



Ha en jätte trevlig fredagskväll så syns vi förmodligen imorgon:)

Hemma!

Skolan idag gick bra. Kom direkt hem från matten och jag måste faktisk få säga det: matte är egentligen inte svårt!! Det gäller bara att lista ut den ''röda tråden'' i allt, och räkna rätt. Förstå vad de verkligen frågar efter.

Jaja, trots att det är kväll så måste jag läsa igenom all tråkig biologi men till det ska jag självklart ha fruktsallad.
Kort och snabbt inlägg men har lite brådis om jag för en gångs skull ska ligga i säng i tid idag.
Hörs!
RSS 2.0