Nej, förresten!

Måste ju lägga upp en hiss eller diss innan jag lägger mig ju!
I hlegen var Vanessa Hudgens ute med sin mamma i LA City och fick lite manikyr och pedikyr inför söndagens VMA.
Tycker ni hennes outfit är en hiss eller diss? Jag, som många andra, tycker att Vanessa passar i allt och det gäller även denna outfit. Lätt men skitsnyggt! Älskar hennes små accesoarer också!
Källa: Gossipcenter.com

Inte mycket bloggning

Det blev inte så många inlägg idag men jag får lägg aupp lite fler i imorgon sådana fall.
Godnatt !
Lägger in en utav mina favirt bilder som jag tagit med min Nikon D3000!

db

Onsdag 31 augusti

Hej!
Hur har ni det en sådan här dag? Jag har det bra! Jag hade lång sovmorgon idag då jag inte började förrän vid tolv då jag hade fysik, men är ändå riktigt trött. Det blir en tidig kväll idag!
Mammahar stuckit iväg till malmö för att lämna bror på träning och hon sa till mig att sticka och köpa toapapper.. För det är väl ganska najs ändå att ha pappaer när man går på toa? Haha...
Idag ska jag plugga lite också! Har ett test i geografi på fredag och det är dags att jag börjar sätta igång och mata in det. Det är iofs europas länder och jag vet var det flesta ligger men behöver plugga ändå..
Vet ni vad också? Ritkigt disgusting... Jag hade typ 20 flugor i mitt rum igår! Så jäkla stört. Jag lyckades smälla de flesta så det ligger väl lite runt omkring 10 döda flugor i mitt rum nu, men det ör fortfarande tio kvar som surrar runt här inne. Saken är den att jag inte fattar var dem kommer ifrån. Jaja....
Ses!
Slänger in en bild från i våras!

Sova och repetera!

Nu är det läggdags för mig, ska repetera lite matte och fysik innan jag lägger mig också.
Avslutar kvällen med dagens bild.

Kelly <3

Min lovely hund Kelly!
Hon är stor nu, eller näe, 1,5 år, men jo hon är stor. Bästa hunden!
I höst ska jag faktiskt gå en kurs med Kelly. Mamma och pappa har redan gått kursen sen  höstas men nu är det min tur! Kan knappt vänta!

drömmar jag aldrig trodde kunde bli sanna

Hej!
Egentligen har jag ju supermycket att berätta för er kom jag på!
Sedan 2006, har jag varit ett fan av HSM-filmerna (jag vet, jag är barnslig!), men runt ett år sedan ''svalande'' det och jag blev istället mer intresserad av Vanessa Hudgens, som ni kanske märkt.
Sedan nästan ett och ett halvt år tillbaka har jag följt den svenska HSM sidan och följt alla skådespelare, och följer fortfarande. I den hemsidan har jag läst lite om Monique Coleman (Taylor McKessie i filmen), och hennes projekt, bland annat ''Gimme Mo'' och Fn saken Youth.. bla bla... Har väl kanske inte läst på så mycket om projekten men såg att hon skulle komma till Stockholm och Lund i maj, för att ha ''möten'' om hennes projekt. Jag tänkte väl, fan jag måste ju dit och lyssna! Men hade jag nån aning om att jag faktiskt skulle få fotas med henne?
Dagen var kommen och jag var super nervös, jag menar, jag ska få se/träffa en utav huvudrolls innehavarna i Disneys största succé, och Monique som är kompis med min absoluta största förebild! Inte konstigt att jag var nervös!
Jag åkte till den salen där ''mötet'' skulle hålla hus, frågade några människor om vart det var men fick bara svaret: nä, det är inställt.
Jag blev så ledsen,... men helt plötsligt: du kan ju smsa värden och se om du kan träffa värden och Monique?
Jag tog värdens telefonnummer, Sofia, hon känner ägaren av Breakingfree.se, ringde upp.
Tydligen hade dem fastnat i tågkaoset men skulle vara framme i Lund vid halv tio tiden. Sofia sa att jag kunde träffa dem, (privat!!) på Grand Hotel. Monique ville äta lite svensk mat.
Shit alltså, gick ju mina tankar runt!
Tiden var kommen och jag tog mig till Grand Hotel. Jag har så mycket att säga men jag försöker göra det kort!
Jag var så himla nervös! Jag såg Monique på en gång och hon tittade tillbaka på mig, som att hon visste att det var mig hon skulle träffa. Hon var så snygg, så söt! Men så kort! Haha! Det kanske mest bara är för att jag mäter 1.8 meter ovanför havet...
Vi hälsade. Hon sa att jag såg ut som en modell! Gaaaaah! Liksom, jag blev helt stum!
Jag var så nervös också så min engelska bara försvann för några sekunder men började komma tillbaka som smått igen. Jag var så nervös så hela bordet skakade när jag skulle byta sitt ställning! haha herregud...
Det var en otrolig upplevelse och jag kommer aldrig glömma detta. Aldrig!
Vet ni vad det roligaste var då? Hon bara: ''I'll hope you keep in touch with me!''. Va?! Vad sa hon? Kan hon säga det där igen?
Tyvärr, har jag inte hållt kontakten men jag ska försöka få tag på henne :)
Bildbomb!

plugg

Nu blir det matte och samhälle!

beyoncé & jay-z

yoncé gick igår ut med nyheten att hon och hennes make Jay-Z väntar deras första barn. Så himla kul för dem!

Hej! Visst är jag bra på att blogga? Haha....

Hej! Visst är jag bra på att blogga? Haha.. Sitter just nu i skolan men när jag kommer hem ska jag försöka lägga upp lite inlägg, skulle lagt upp några igår men fick förhinder., Vi hörs när jag kommer hem!

full rulle

Tjenare!
Hur har ni det idag då? Hos mig är det OK. Har jobbat idag så är lite trött men imorgon är jag ledig så då ska jag ta det lugnt igen. Familjen och jag ska väl ut på havet om det är friskt och fint väder, annars åker vi nog in till Gbg...
Nu har jag inte många dagar kvar här. På söndag åker jag hem till Skåne igen som sagt och jag har bara lördag och söndag kvar som jobb dagar, sen är det fritt! Men ärligt talat så kommer jag nog sakna personalen där.
Det är inte som på Gloria's. På Gloria's var alla så himla seriösa och stränga hela tiden, visst de är dem ju självklart på Lasse-Maja också, men där har dem en rolig, slapp och barnslig sida också! Och alla är så himla trevliga och roliga!
Jupp jupp.. Nu ska jag ta och plocka ihop här och titta på någon film förmodligen.
Ha det!
Puss !

Hiss eller diss?

Klicka för stor bild
Vad tycker ni om Vanessas nya hair cut? Hon klippte ju av håret i och med hennes nya projekt ''Gimme Shelter'', och jag tycker det är bra att hon går in så för nya roller, och gör en förändring framför allt. Jag själv föredrar henne nog i långt hår, men hon är snygg i allt ändå!
Såhär är vi ju mer vana vid att se henne!
Källa: Breakingfree.se och Google

Påväg till jobbet! :)

img_4473 (MMS)

Påväg till jobbet! :)

SMS-inlägg

img_2886 (MMS)

Haha, bara för att jag älskar lägga upp bi...

img_2495 (MMS)

Haha, bara för att jag älskar lägga upp bilder på mig själv! ;) :P

Sommar 11

Heeeeeeeeeeeeeeeej!
Haha, okej... Nämen hej på er! Nu var det ett par månader sedan jag bloggade sist och min statistik ligger på 6 unika läsare per dag. Ja, de räcker väl med att säga så... Som mest hade jag 218 läsare! haha...
Sommar! 
Först ska jag säga att mitt första år på gymnasiet gick licka snabbt som att blinka.. Jag trodde det skulle vara mycket jobbigare, men jag klarade faktiskt av det. Nu börjar skolan närma sig igen och jag börjar bli lite nervös, för jag känner inte för att plugga. Inte nu!
Hela sommaren har jag jobbat på en restaurang på Marstrand, precis där jag och min familj har sommarhus och änså länge har jag tjänat ihop en bra summa pengar alltså! Jag har ännu inte fått nåt sommarlov i och med att jag har jobbat, men nu på söndag sticker jag hem till Skåne igen och då blir det chill.
I början av juli stack jag och dansade i en vecka förresten! Otroligt kul var det att få träffa alla igen och få en liten paus från jobbet i alla fall.
Nu ska jag försöka få igång bloggningen lite då jag ska ta igen allt ni missat. Bilder från Texas, åh gud jag har fortfarande inte gjort klart alla delar, sen massa bilder från Florida (familjen och jag sticker dit i november igen :D!) och lite allmäna bilder!
Kram!
RSS 2.0