Orsaken till Michael Jacksons död

Enligt olika källor och som jag har läst på bl. a MSN Starlounge, och så som jag uppfattade det, blev Michael Jackson dödad.
Några timmar innnan stjärnans död gav Michaels läkare honom en drog, en sån kallad propofol, under det sista timmarna i hans liv. Som tidigare rapporterats har stjärnans hjärtstillestånd orsakats av en mycket stark drog, då propofol, som används för att söva patienter innan operation. Hans läkare erkänner att han gav Michael drogen, men läkarens advokat säger att det inte var ordnat att orsaka Michael Jacksons död.
I förra veckan gjordes det en razzia mot läkarens klinik i Houston, Texas, där det stod att de nu utreder Michael Jacksons död som dråp.

Detta är hemskt!!! Detta är taget från MSN Starlounge, och som jag uppfatar det (och jag är nog inte den enda) så blev Michael Jackson mördad!
Det är otroligt otäckt detta, tycker jag. Kungen av pop, Michael Jackson, blev mördad av sin egna läkare. Men vad ville läkaren Michael egentligen?
Michaels död har orsakat att fler än 20 personer har begått självmord. Det är sjukt! Men om man tänker efter så borde dem människorna inte riktigt vara friska. Att de begår självmord av en stjärnans död. Ok, jag kan hålla med om att man verkligen blir ledsen, men att begå självmord, är inte OK.
Kungen av pop, var kungen av pop. Det var Michael som skapade pop-musiken. Nu när inte han finns så kommer musikbranschen kanske inte riktigt fungera som den ska, inte vet jag. Den popmusik som görs nu kommer inte kännas lika bra som när Michael levde, inte enligt mig i alla fall.
Usch, jag blir både rädd och ledsen av detta! Jag har lyssnat på Michael enda sedan jag var liten, och gör det fortfarande. Så det känns tomt nu när inte han lever. Men även om han är där uppe, så kommer han alltid att leva bland oss, hela tiden. Han kommer att finnas där och sjunga för sig själv, även om vi kanske inte hör det.

Tack, för att jag fick uttrycka mig.

Nog om detta, så sitter jag nu i alla fall och smsar, chattar och tittar på en film med Tom Hanks och Julia Robert.

Hörs!

Heejsan!!

Hur mår ni? Jodå, jag lever ju!! fast egentligen mår jag riktigt bra, om vi ska ingorera min trötthet.

I tisdags var jag på Liseberg med Sara från Göteborg. Det var otroligt kul! Men vi hade fått en väldigt otur. Det var så jätte mycket folk just i tisdags. Det tog en timme att stå i kö till varje attraktion, så vi blev lite besvikna. Men vi var nöjda med det vi hann åka och att vi hade haft kul. Kommer förmodligen åka till henne i höst, och då får vi se om vi har bättre tur.

Nu är det bara 13 dagar kvar tills jag åker hem!!! Och vad jag längtar!!

Hörs!!

...!

Hej allihopa där ute i Sverige!!

Hur har ni det? Jo, jag själv sitter här i vardagsrummet på landet, tittar ut genom fönstret och tänker på livet. Hur bra och hur dåligt det verkligen kan vara.
Låt mig ge er några exempel.
Bra: När man träffar en sådan här underbar kille, som bara gör att man får gåshud, på ett bra sätt. Den killen som får sig att känna sig nöjd, får en att bli glad och bara känna lycka. Då man verkligen kan få känna värmen av honom. När man kan lägga sig på honom, lägga huvudet på hans bröst, och lyssna på sin killes hjärta bulta. Det är det underbaraste som finns.
När man kan lägga sig ner och bara mysa, pussas och kramas.
När man har kompisar som man verkligen kan tro på och alltid kan vara med.

Dålig: När man inte har en kille att mysa med. När man har en kille som bara får en att känna sig mindre och mindre värd. När man har vänner som sviker.
När man blir utsatt för mobbning, när man får elaka kommentarer av dem som egentligen bara är avundsjuka.
När det är så dåligt väder att man bara dööör!! Som det är just nu.

Det var väl just därför jag skrev detta, och kom och tänka på livet. Jag har absolut ingenting att göra. Vädret är pisst och jag har inte så många kompisar här på landet. Men som tur är har man massor med böcker och tidningar som man kan frossa i! Då man har kompisar som man kan smsa med heela tiden! Haha, jag har smsat med en kompis nu i dagar, och jag har riktigt roligt alltså. Det får mig att skratta och le som mest nu när man behöver det. Eftersom att det är ett sånt pisst väder, och att jag inte skrattat på länge...

Jag har inte bloggat så nu bloggade jag lite, hehe.

Nu ska jag gå över till grannen för att se om det finns nåt att göra där.

Födelsedag

Tjoohoppsan!!

Hur mår ni? Jag mår helt OK. Det är fortfarande inte det bästa vädret här i Göteborg, men det kommer nu i veckan!!

Igår kväll satt jag uppe ganska sent och smsade med en kompis, och gud, vad kul jag hade!! En sådan bra kompis han är alltså!! Men det var en sak som störde mig, jo Chewie. Hans hjul gnisslar ju som in i helvete! Jag får smörja in det i olja idag. Jag la mig vid midnatt men somnade inte förräns vid två tiden inatt, haha!!

Mamma fyller år idag, och det ska vi ju självklart fira med kompisar. Jag har på mig ett par nya blåa, tighta, jeans med ett jätte sött vitt linne och en brun kofta. Allt fick jag faktiskt i förrgår, och tack mamma för det! Jätte fina saker!

Nu ska jag plocka ihop och sticka till grannen.

Ha en jättefin lördag!!

Varje person är unik

Jag blir alltid dömd efter att jag är lång. På ett bra sätt såklart! Eller för mitt utseende. Jag vet att alla tror att jag är äldre bara för att jag är så lång. Men vad spelar det för roll om man är kort, lång, smal, tjock, svart eller vit? Det är helt fel att döma folk efter hur dem ser ut. Men det kommer ändå alltid att finnas människor som dömer andra efter utseendet, Jag har gjort det till och med! Men alla har sina komplex, till och med jag. Jag gillar inte att hela mitt skelett syns när jag sitter på ett speciellt sätt. Jag gillar inte att min näsa är lite stor. Men jag borde egentligen inte oroa mig. Jag växer ju fortfarande!
Men jag blir ändå så himla trött på dem som dömer andra efter utseendet. Men dels personligheten och dens liv.
De är bara avundsjuka, och är arga och besvikna över att de inte har något som tex jag har.
Men så är det i livet! Jag är till exempel såå avundjsuk på en utav mina klasskamrater. Allt är liksom perfekt med henne! Hon är så otorligt grymt söt och alla älskar henne! Men även hon säger att hon har komplex, även om jag själv inte riktigt kan tro på det.
Det är inte utsidan som gäller, det är insidan. Det är insidan på en person som gör den unik.

Det jag menar med detta inlägget är att man aldrig ska döma personer efter utseendet. Ja, ok visst kanske personen kanske inte den snyggaste. Men man ska titta på insidan av personen. Det är det som gör personen unik.
Säg inte allt rakt ut. Tänk först!
Man får tycka vad man vill, och man får tänka vad man vill. Men man får inte säga vad man vill!

...

Tja!

Här sitter jag på landet och ääter frukost. Har jätte tråkigt för den delen också. Det är så jätte tråkigt väder här, och för att vara ärlig börjar jag bli lite irriterad över det alltså. Det finns absolut inget att göra.
Anledningen till att jag inte bloggat är för att jag inte har något att blogga om och att jag inte får eller kan lägga upp bilderna från resan.

Nu ska jag resa på mig och bege mig ut i det tråkiga vädret!
Ha de!

Gothia Cup - The Disko

Hejsan Bloggen!!


Hur mår ni? Jag är riktigt trött efter en hel kvälls festande men också knappt någon sömn.
Jag var ju som sagt på diskot igår, och en sak är ju säker: det var sjukt kul! Det tog ungefär en timme innan jag verkligen drog loss och verkligen vågade dansa, men efter det var det skit skoj!
Det var dock två saker jag störde mig på.
Ett: alla killar som bara kommer bakom en och bara börjar dansa med en och tafsa utan att fråga!? Jag blir så irriterad på det. Men dessutom, om man säger att man inte vill dansa med dem så bara fortsätter dem. Att dem inte kan fatta!
Två: Alla tjejer, definitivt dem unga, som var så hemska! Ja, jag ger då ett exemplar på 11åringar som hade mjukisbyxshorts på sig, som var så korta så att dem nästan var trosor. Visade för mycket av det privata, tex brösten och rumpan. Hade alldeles för mycket smink, alldeles för tillfixad och allt sånt. Usch, är det vad jag säger! Dem ger ut helt fel signaler! Jag tror själv inte att killar gillar sånt, men kanske. Man blir bara äcklad, i alla fall jag. Det var hemskt! Seriöst så tycker jag synd om dem. Verkligen. Dem verkar vara så jätte osäkra på sig själva.
Men som tur var lät jag inte dem förstöra min kväll, nej!

Men vi kom i alla fall dit vid åtta-tiden och stod i kö i ungefär en halvtimme 40 minuter. Sen när vi kom in så tod de ju en stund innan vi alla släppte loss helt. Diskot var i en stor lokal på Scandinavium, och det var oerhört varmt där inne! Det var kanske 25-30 grader, och plus att man dansar blir det bara ännu värre! Jag drack nog 4 flaskor med vatten, men det behövdes. Annars hade jag nog däckat ihop helt på dansgolvet. Sen dansade vi från halv nio till halv tolv. När vi gick därifrån hade vi alla jätte ont i benen och fötterna, vilket jag fortfarande har. Men sen stack vi hem och kom väl hem vid halv ett tiden hos Olivia, då vi bestämde oss för att ta ett litet nattkäk innan vi läggde oss. Klockan tre däckade jag i sängen, men några andra av tjejerna tittade lite på en film, sen däckade dem också.
Men nu sitter jag i alla fall här på landet igen, och är riktigt trött. Det blir nog en tidig kväll för mig.

Puss!

News!

Hejsan alla!!

What's up? Jodå, jag lever. Är ganska trött men har mycket att se fram emot just nu!

Det är mycket som har hänt dem här dagarna då jag inte bloggat. I måndags då vi hade sett första matchen hos Carl (han spelar i Gothia Cup i år), så stack jag och mina föräldrar till Frölunda Torg för att handla lite saker. Jag fick dels med mig hem ett jätte snyggt linne och ett par jeans hem från BIK BOK, och lite anat smått och gått. Jag sa att jag ville gå över till djuraffären där. Vi köpte min första hamster där, Melou, som belv en helt jätte fin och gossig hamster. Ni vet, jag ville bara dit för att titta lite. så när jag kom dit bad jag en kvinna öppna buren så att jag kunde titta men framför allt hålla i en.
Jag vet inte vad som hände, men jag började gråta. jag tänkte dels på Melou, men det var också någonting annat som fick mig att börja gråta. Vad vet jag inte riktigt..?
Mina föräldrar har ju alltid sagt att vi inte ska skaffa ett till djur bara för at vi inte kan ta hand om den. Ja, vi reser för mycket och har då ingenstans att ha djuret.
Men i alla fall, när mina föräldrar såg hur ''känslosam'' jag blev, började de prata om burar och så vidare. Jag antog att det var något bra tecken. Men den hamstern jag höll i var lite busig för min del så jag ville inte ha henne. Och jag vet det nu att man verkligen måste vara 110% säker på vilken hamster man vill ha. Det har jag lärt mig efter min förra hamster som var otroligt rädd för allting. I djuraffären vi köpte henne, var väldigt stressig och inte alls så lugn som dem där små ungarna behöver.
Mamma sa att vi skulle tänka över det, och jag gick med på det.
I tisdags stack vi in till Kungälvs Zoo, för att bara titta där också. Jag hittade en hane, som jag sa at jag ville ha. Och mamma sa att vi skulle köra till på han. Och då förstod jag att jag skulle få en hamster. Jag blev så glaad!!
Jag ville först att han skulle heta Baloo, men det var ingen Baloo. Och på vägen hem var vi tvungen att stanna och lägga honom i hans riktiga bur, eftersom att han hade tuggat sönder pappersboxen han var i.
När vi kom hem kom jag och tänka på Star Wars och frågade mig om det kanske fanns några bra namn i den filmen. Jag kom då och tänka på Chewbakka, det stora djuret i filmen. Och sa då att ''han kan ju heta Chewie''. Ja, Chewie betyder ju tuggis på svenska. Så, nu heter han Chewie, och är orehört snäll, försiktig och social. Ändå är det bara tredje dagen jag har honom! Och redan efter första dagen och andra dagen så sov han på min mage!!

Igår såg jag också Harry Potter och Halvbloodsprinsen. Och den var sjukt bra!!! Jag blev dock lite besviken på slutet, som många andra säger. Men då säger jag: vilken tur att det kommer en sjunde film i två delar då!

Jo, och sen detta med Gothia Cup, så ska faktiskt jag och min enda kompis här på landet och hennes fyra kompisar, till Gothia diskot ikväll!!! Det ska bli sååå kul, och jag ser verkligen fram emot det! Jag är ju ingen festtjej, men sedan mina kompisar på seglingen fick fram mig på dansgolvet, så var det faktiskt riktigt roligt! Jag är ändå så att ena dagen vill jag bara mysa och andra ut och festa. Beror helt på vad jag är på humör. Men som sagt, det ska verkligen bli jätte roligt.

Nä, nu känner jag att jag ska stänga av den här datorn, dels för att jag plågat er med mitt skrivande, haha. Men också för att jag måste ut och springa min dagsrunda. Sen blir det städ i mitt rum här på landet och sen sticlker vi in till Göteborg!

Saknaden av alla

Hejsan bloggen!!

Hur mår ni? Jo, här på landet är det väl helt OK. Förutom att vädret har varit riktigt dåligt sedan i onsdags, ösregn varje dag. Men nu ikväll så kom solen fram och molnen försvann, så därför gick jag också ned till vattnet för att titta på solnedgången och bara tänka på livet. Men då började jag också tänka på seglingen. jag saknar alla oerhört mycket så att det gör ont nästan. Ok, jag kanske överdriver, men vi alla fick så oerhört bra kontakt redan efter första dagen och jag belv fäst vid alla väldigt snabbt. Jag saknar det jätte mycket. Speciellt dem som blev mina favoriter. Man får ju alltid sina ''favoriter'', men alla betyder ändå lika mycket!
Jag älskar er alla, och jag vet att vi kommer att hålla kontakten ändå. Det var ju som sagt inte lika svårt att säga hejdå som förra året, men de var nog bara för att vi alla fick så bra kontakt och för att vi då visste att vi alla skulle hålla kontakten även efter seglingen.

För några timmar sedan gick jag faktiskt också in på Facebook för att titta på alla bilder. jag lärde mig då också att lägga upp lite bilder. Haha, jag vet. Jag är jäkligt seg!!! Men jag fick till det till slut!

Imorgon ska jag och familjen sticka in till Göteborg, eftersom att lillebror faktiskt ska spela i Gothia Cup!! Han började ju för fanken spela fotboll för bara några månader sedan! Men jaja, han lär sig snabtt och är tydligen riktigt duktig!

Nu ska jag fortsätta se den otroligt hemska filmen Ondskan. jag kan bara inte gå härifrån!

Hejdå, så hörs vi!

Michael Jackson - Hemskt!!

Den 26 juni, sa våran kock på båten: ''Jag har en liten nyhet att berätta, Michael Jackson har dött''
Det blev alldeles tomt inuti mig. Jag hade inget att säga, det blev bara tomt. Jag förstod det inte först.
Jag ringde mamma senare under dagen för att höra om hon hört det och hon hade. Men hon sa också att han tydligen vägde 48kg, åt massor med piller flera gånger om dagen och tränade sjukt mycket inför hans sista turné nu i sommar.
I förrgår skulle han stått på scenen för sista gången.

Men det blev inte av. Det som blev av var en stor begravning och minnesstund för ''Kungen av Pop'' Michael Jackson.
 Det är hemskt. En tjej på båten har lyssnat på honom sedan hon var liten och är ett mycket stort fan av honom, likaså jag. Både hon och jag bröt ihop av gråt.

Men det är klart. Om man väger 48kg, tränar flera timmar om dagen och äter massor av piller, så är självklartheten att kroppen inte orkar till slut. Men trots det är det fortfarande hemskt. Oerhört många människor sörjer denna händelse. Men en sak är säker: han kommer ändå att leva vidare hos oss. Han har det bättre där uppe nu, men självklart blev det tomt då man fick reda på att ''Kungen av Pop'' har avlidit.

Nu ska jag i alla fall snart sätta mig och titta på Ocean's Twelve.
Vi hörs säkert senare under veckan.

Avmönstringen 8 juli 2009

Hejsan allihopa!!

Hur mår ni där ute? Jag mår bra förutom att jag är oerhört deppig och trött.

Anledningen är ju det att igår var det avmönstringen på båten. Det var otroligt jobbigt och jag ville verkligen inte mönstra av. Det var hemskt att inse att vi inte kommer att få se varandra förräns om ett halvår, då det är avriggning på båtarna.
Vi alla fick en jätte bra kontakt redan efter första dagen och jag blev fäst vid alla oerhört snabbt.
Gråten kom inte förräns när kaptenen Casper sa '' Nu är kus S2C slut.'' Då  kom gråten. Men det var dock inte lika svårt att säga hejdå detta år som förra. Förmodligen beror det på att alla vi på båten fick en sån bra kontakt och att vi vet alla att vi kommer att hålla kontakten.
Jag fick mina egna favoriter på båten, men kommer sakna alla lika mycket!

Jag har inte skrivit dagbok eftersom att jag bara inte orkade. men massor av bilder har jag och jag kommer att skriva om resan när jag har tid och lust. Just nu är det bara så att jag gråter när jag pratar om det, pga av tröttheten och saknaden av alla.

Men just nu sitter jag här på landet och tittar ut genom fönstret då och då. Ösregn har vi här i Göteborg, vilket verkligen är jätte tråkigt. Det finns oftast inte så mycket att göra härute, men nu, nu finns det verkligen inget att göra! Usch!
Sen får jag nu låna pappas dator, vilket betyder att jag inte får göra nåt annat än att blogga och kolla mail här på datorn pga, av att skydda alla hans program och inte få virus i datorn.

Atlantica 2009

Hejsan!

Jag fick lite tid efter middagen i alla fall och sitter har nu i cafeterian och skriver detta. Jag har det som sagt i alla fall grymt har på segligen, Alla ar bara heelt grymma!!

Torsdagen var i alla fall valdigt nervos, och den gick otroligt långsamt. Men till slut var ''tiden inne''. Jag var sååå nervos.
Jag har haft så sjukt trevligt och roligt att jag ens inte kommer ihåg vad vi gjort och var vi har varit. Men det har i alla fall varit 27grader varje dag och sol. På det har vi inte haft någon vind så det har inte varit så mycket segling kan man saga. Men nu bærjar vinden komma och imorgon ar sista dagen for sista ertappen på racet. idag vann vi ''banracet'', och vi ar såå stolta!!
Massor av bilder har ju sjalvklart tagit och alla kommer att komma upp har på bloggen senare.
Tiden går snabbt och redan på onsdag så monstrar vi av. Det ar grymt sorgligt men jag njuter for var dag som går. Jag forsoker att inte tanka på avmonstringen.

Alla personer på båten ar som sagt jatte trevliga, gosiga och bara heelt underbara. Det ar helt otorligt hur bra kontakt vi har fått så snabbt. Vi alla kommer overens otorligt bra och alla har så jatte trevligt. Jag har ju sjalvklart favoriter på denna båten men alla ar andå favoriter.

Tiden går i alla fall jatte snabbt och jag måste tyvarr nu borja lagga ihop for att borja narma mig båten och de andra folket!

Det var i alla fall jatte kul att få tag på ett internet så jag kunde skriva lite. Jag har faktiskt saknat det!

Hejdå!!!

//Mandis

Grymm!!

Heeeeeeeeeej!!

Måste skriva lite snabbt har nu. Jag ar i alla fall i Danmark med Atlantica och sitter nu på ett internet café.
Jag har det bast har på Atlantica och alla ar så grymt trevliga, snalla och mysiga.

Jag hinner inte skriva mer nu men jag ska se om jag har tid for det senare!

Puuuuuuuuuss!!
RSS 2.0