Hello there! - Naples, Florida

Hi guys!
How are you? Jag har det super här borta i värmen. Imorgon bilar vi till Miami där vi hoppas att det är lite bättre väder! De dagar vi har varit här har det bara varit regn och moln, solen har kikat fram då och då såklart, och 25-30 grader varmt, så det är ju skönt men vill gärna att solen är framme hela dagen!
Idag har vi bara slappat på hotellrummet. Vi stack till ett mall idag igen och kikade runt lite bara.. Snart åker vi igen för att käka på restaurangen Roy's! Vi åt där i februari och oh my gosh vad god mat!
Här kommer lite bilder från igår, fler kommer imorgon!

Crushed

Hej alla!
Hur mår ni idag? Jag mår piss. Jag har det vädligt bra här i Florida, men mitt hjärta blev krossat igår, igen. Bitarna hade äntligen långsamt börja falla på plats, men nu åkte dem isär igen. Just därför vet jag inte hur mycket jag kommer blogga, för jag känner att jag måste acceptera läget som det är nu och göra det bästa av situationen.
Jag ska försöka lägga upp lite bilder senare idag, men just nu ska familjen och jag åka ut til ''stan''.
Puss!
Lägger upp en bild på min lilla labrador som jag saknar så.
Just nu är hon på hundpensionat hos en tjej som heter Emelie, och där är det ett paradis för Kelly!

Naples, Florida

Hej bloggen!
Resan till Florida gick super, enkelt och snabbt. När vi kom fram bilade vi till Naples, i spö regn. Det fanns vattenpölar som var 50 cm höga! Kaos! Haha, galet alltså...
Det var fantastiskt härligt att vakna imorse och ställa sig på verandan vi har här vid hotellet och känna värmen. Fantastiskt. Det har regnat en del, men fan, det är ju 28 grader varmt, jag tänker inte klaga!
Idag har vi bara tagit det lugnt. Mamma min blev förkyld i veckan, vilket visade sig vara en liten lunginflammation, så idag har vi bara tagit det lugnt. Handlat Lay's chips och en massa frukt, så gott! Vi stack också till en outlet och handlade nödvändiga saker, som vinterskor och jeans.
Idag är det ju Halloween så hela outleten bestod ju av små barn som var utklädda till allt möjligt. Darth Vader, Prinsessan i Trassel, Toy Story, häxor, féer, maträtter, djur, allt möjligt! Så himla gulligt!
Bilder från morgonen kommer nu, fler kommer imorgon! Orkar inte lägga upp allt, är för mätt och för jetlaged haha!
Utsikt från verandan.
Poolen.
Puss!

Hej! Nu är dagen äntligen här! Familjen o...

Hej! Nu är dagen äntligen här! Familjen och jag tar tåget till Kbh flygplats nu och planet går 10:30 till London. Där flyger vi 13:00 London tid och är framme i Miami efter midnatt svensk tid. Då är klockan runt fem i Miami och då bilar vi till Naples där vi ska tillbaka fyra nätter innan vi åker till Miami igen. Jag bloggar så fort jag kommer fram och har tillgång till internet! :) Puss!

Härligt att lägga sig i en nybäddad säng m...

img_1880 (MMS)

Härligt att lägga sig i en nybäddad säng med nya rena och fräscha sängkläder :) ( jag vet, typ jätte töntigt med affischer på väggarna men de är så tomma annars, dessutom är mitt rum under konstruktion :) )

Hej!

Hej Bloggen!
Här mår jag fint fint, tills jag nu insåg att jag faktiskt måste plugga inför franska provet imorse...
Har inte bloggat, vet inte varför... Ska försöka lägga upp bilderna från Florida i februari, varför då? Jo, därför att jag lovat OCH OCH OCH? Om elva dagar sticker jag och familjen till Florida igen! Helt sjukt kul! Jag kan knappast vänta! 
Tack och lov har jag bara två prov innan det, franska prov imorgon och biologi prov nästa vecka... Och det är ganska lungt för det kan man nästan bara plugga, man behöver inte fatta så mycket..
Nä, nu måste jag börja plugga...
Puss!
RSS 2.0