Last night here in Miami beach

Hey!
Nu skriver jag pa ett amerikanskt skrivbord men hoppas ni kan lasa enda!

Jag har det bra har och jag hoppas ni har detsamma. Nu ar det sista kvallen och jag ar lite deppig, for jag vill ju vara kvar har och slappa, shoppa, och ligga vid poolen\stranden som jag annu inte gjort (skandal!)! Men imorgon kanske jag hinner med ett morgondopp innan jag sticker ut pa stan igen. Jag har lite saker att fixa namligen :)
Kanske inte sa kul att komma tillbaka till skolan igen med allt skit plugg, men det ska bli kul att traffa alla kompisar igen, Filip, Kelly och att antligen fa borja dansa igen. Kommer ha lite jetlag nu i en vecka och kommer vara lite jobbigt att stalla tillbaka till den svenska tiden men det lar nog ga bra!

Nu ska familjen och jag ut och kaka varan sista middag har da vi planerat att ata fisk!
Ha det super!
Puss!

Hey!

Hallå där!
Hur är det med er? Mig är det bra, klockan är snart åtta här och snart ska vi ner för att äta frukost.. Dagens planer? JO, jag och familjen ska ta oss till Everglades! Aaaaa, nja jag vet inte vad jag ska säga.. Jag är livrädd för krokodiler men ja, jag kanske ska möta rädslan.
Och vad gjorde vi igår då? Jo, vi åkte ju till Cocoa beach för att se den sista uppskjutningen för Discovery! Så jäääävla coolt! Man kunde inte se själva raketen, inte jag i alla fall, men plötsligt såg man bara et stort rökmoln och sen var en orange röd sak uppe i himlen... Så jäkla coolt! Jag filmade igår och jag ska se om jag kan få upp den här på bloggen när i är hemma i Sverige igen.
Vi satt i bilkö dit i kanske tre timmar och på vägen hem, i fyra och en halv timme, men vad fan, det var det värt! Det är ju ''Once in a Life Time''! Ja, nej det där kommer jag aldirg att glömma..

Sorry....

Hej alla!

Först måste jag säga, förlåt om jag ljugit för er, men jag är inte alls i Österrike, Wagrain.
Jag är fan i Florida!!! :D
Jag är här med familjen! Anledningen till att jag inte kunnat säga någonting är för att våra kompisar läser min blogg. Men vad då 'våra kompisar''´? Jo, jag har nog säkert många gånger nämnt våra kompisar Micke och Lena, mina föräldrars bästa och närmsta vänner. Lena fyllde år igår och ända sedan i september oktober förra året har vi planerat detta. lena fyllde 50 och vi åkte hit för att gratta henne, igår på SeaWorld. I ett halvår har vi hållt tyst om det och det var så himla kul igår! Mamma gick fram först, Lena skulle slänga en vattenflaska men mamma tyckte inte det var en bra idé, så hon sa att Lena skulle slänga den i återvinnings påsen istället, lena förstod ingenting. Hon blev alldeles paff, stum! Inte förräns några sekunder senare såg och insåg hon faktiskt att det var vi, och sen kom tårarna på både Lena och mamma. Så himla kul! Hon visste ingenting!

Men jag och familjen är i Florida vart fall, vi åkte i söndags morse och sedan landade vi i Miami kl 18 lokal tid, amerikansk tid då, och sen stannade vi i Miami till i tisdags morgon då vi bilade hit till Orlando. Igår var vi på SeaWorld och om bara några minuter ska vi åka till Universal Studios!
Det var helt fantastiskt igår på SeaWorld! Späckhuggare, typ 10 meter lång, en valross 2 meter bred och 3 meter lång, as charmig dessutom, värsta isbjörnen, (självklart var isbjörnen och valrossen i ett nedkylt speciellt hus), och sen såg vi på en delfinshow. Så jäkla coolt och fascinerande! Nu vet jag vad jag ska jobba med! Sådan skötare till späckhuggare eller delfiner. Har alltid velat vara det...

Slänger upp en bild från späckhuggar showen igår.Not far away

Hej alla!
Var ett bra tag sedan va! Hur är det med er? Hos mig är det bra, sitter nu på historian och får en genomgång om mellankrigstiden.. för de som är intresserade...
Igår hade jag fysik prov och jag vet inte hur det gick, känner inte någotning för det heller... Jag gjorde mitt bästa!
Igår var jag också på dansen för att kolla på dansshow dvd:n. Så jäkla kul det var alltså! Man märker ju hela tiden vad man gjorde fel och vad man kunde gjort bättre... Men så kul det var att träffa alla danskompisar igen!
Dagens planer då? JO, vid halv fem ska jag till optikern för att kolla på mina linser. Ja, jag fick ju linser nu i slutet av förra veckan. Jag och famljen ska till Wagrain, Österrike, på söndag och för att jag ska kunna ha på mig skidglasögonen så vill jag helst inte ha på mig mina glasögon under. Självklart kan jag ha det, men ingenting jag vill. Så just nu är linserna på i alla fall och jag känner att de torkar ut ögonen rejält och jag ser lie suddigt, så jag måste fråga vad det är för någonting.
Sen ska jag plugga lite också och ska kanske till Filip, jag får se..
Någon gång nu inder vintern så var det under en natt och dag en otrolig frost.
Hela Domkyrkan var vit! Då den i vanliga fall brukar vara går/koppargrön...

Nu är det matte lektion och vi håller på m...

img_1731 (MMS)

Nu är det matte lektion och vi håller på med linjära funktioner! :)

CP-skit!

Hej...
Jag är på riktigt piss humör nu så vi får se om det blir mer bloggning ikväll, måste ju plugga också. Jag har kommit på vad jag ska ge till Filip nu, men jag kan ju inte säga det eftersom Filip kollar in här på bloggen då och då, men jag har vart fall fixat presenten, och nu när alltid är färdigt så upptäcker jag att det blivit några fel så då måste jag fixa allting på nytt imorgon igen. Faaan!

Pluggar

Just nu sitter jag och pluggar så vi får se om det blir någon mer bloggning ikväll, annars hörs vi ju imorgon!

Jag och familjen på Gotland

Innan jul så åkte jag och min familj till Gotland för att ''fira'' pappas bror som äblev kyrkoherde för 5 medeltida kyrkor. Har inte så väldigt mycket att äsga om denna resa, men jag kan säga att jag och familjen åt på ett Créperie och sedan dess är jag crépes beroende! Haha!

Tänkte bara slänga in här att bilderna från Texas resan 2009, kommer så fort som möjligt. Jag har bland annat glömt bort att göra färdigt delarna och sen så kraschade datorn hemma för någon vecka sedan så jag måste föra över bilderna till datorn igen.
På sportlovet förreseten, drar jag och min familj till Österrike nu igen för att åka skidor, så jäkla kul det ska bli!
Och nu under sommaren, ska jag, själv, åka till Dallas, Texas för att spendera en vecka hos våra kompisar. Sen ska jag på ett ''dansläger'' i tre veckor. Gud vad kul! :)

Underbara Kelly!

img_1730 (MMS)

Underbara Kelly!

Fysik

Hej alla!
Sitter nu på fysik lektionen och snörflar, är lite förkyld... Nästa vecka är det prov så försöker så gott jag kan nu.
Vet ni vad som händer i helgen/nästa vecka? Jo, min älskling fyller år på tisdag nästa vecka, och nu i helgen ska vi fira honom! Min älskling blir 18! Jag vet inte vad jag ska köpa till honom och eftersom 18 är ett viktigt nummer så vill jag ge honom något riktigt fint och speciellt.

Är hon inte bara för söt?

img_9980 (MMS)

Är hon inte bara för söt?

''Bloggtorka''

Hej!
Jag sitter här hemma och har tråkigt... Var med älskling idag och alldeles nyss kokade jag kola, japp precis. Men det är ju så gott!
Jag har tyvärr inte så mycket att blogga om så vi hörs imorgon!

Blev inte så mycket bloggning idag tyvärr ...

img_2939 (MMS)

Blev inte så mycket bloggning idag tyvärr men får blogga mer imorgon istället då. Haft en slappdag och ska läsa igenom kemin här nu innan jag somnar, blir en tidig kväll för mig. Skönt! Godnatt på er!

Hejsan! Sitter i skolans aula för att titt...

Hejsan! Sitter i skolans aula för att titta på någon föreläsning som lärarna har ang narkotika, för alla ettor. Lite halvt kul sådär.. Jag har inte druckit en enda gång oh är inte ens intresserad av sånt skit ännu.. Jaja, får sitta här tills halv tolv då, sen har jag bara en och en halv lektion kvar. Hade håla första lektionen, idrott, så stack hem för att duscha och sånt. Hur är det med er? Mig är det bara bra! Vi hörs senare hörrni och ha en bra dag!

RSS 2.0