Hej! Det blev ingen "operation" idag. Vilk...

Hej! Det blev ingen "operation" idag. Vilket känns lite skönt men ändå inte. Anledningen är att tån är alldeles för infekterad men den var tydligen ändå en "fin" då med jämförelse av andra tår de fått titta på. Så ja... Det känns lite skönt att slippa det idag för jag var så nervös! Och jag vet inte riktigt varför... På torsdag blir det nog av för då har jag bokat in en ny tid hos doktorn. Det som är jobbigt dock är att det gör så fruktansvärt ont! Men jag få se det positivt, snart slipper jag detta.

.

...

Opereras imorgon

Hello!
Allt bra! Ok här. Stort Grattis till Loreen för vinsten igår! :) nästa år håller vi i det och hur coolt är inte det?!

Imorgon opereras jag. För nageltrång, så så himla farligt är det ju inte. För några år sedan drabbades jag av nageltrång och då fick jag gå på penicillin och sen slapp jag det i nästan två år. För några veckor sedan dansade jag salsa och min partner ( eller flera av mina danspartners som jag hade den lektionen) klev på min tå och halva tån gick av. Höger stor tå nagel växte ut som vanligt men med vänster hade jag inte lika stor tur med. I och med att det är den jag hart problem med innan så ligger det "i" så att säga. Men det ska bli skönt att slippa det i framtiden sen i alla fall för nu gör det bara för ont.

Lalala

Hejsan! Är på landet nu under helgen. Vi hade super dit väder imorse så vi inledde den nya balkongen på baksidan. Nu har dock molnen kommit fram och så också regnet...
Ska snart sätta mig och plugga till mitt biologiprov jag har i veckan. Annars har det inte hänt så mycket. Jo jag fick VG på både matte och samhälls provet vilket känns bra. Även om det kunde gått bättre på båda, mina dumma slarvfel fuckar upp det, så är jag ändå nöjd. Det känns skönt att mitt arbete och slit börjar löna sig efter ett tufft halvår på den privata sidan. Men men!

Vila i frid Donna Summer

Idag vill jag ge en tyst minut till vår älskade disco drottning Donna Summer.
Vila i frid Donna

..

Hellu... Sitter på bussen påväg till dansen nu.
Min klass och parallellklassen har varit på exkursion igår och idag så är ganska rejält trött.. Skulle kanske skippat att ha åkt till dansen men jag känner att jag behöver rensa tankarna lite...
Maribel fyller år idag också! :) imorgon ska vi ses och jag har en liten överraskning till henne :) hihi :)
Puss

Nej!

Fick en liten kommentar. Att jag skulle lägga ner bloggen för att jag har för få läsare. För det första:Nej jag ska inte lägga ner bloggen för att jag har för lite läsare.
Självklart blir det roligare om jag skulle haft fler men det är inte läsarna som får mig att fundera på att lägga ner bloggen.
Det som får mig att vilja lägga ner bloggen är att jag inte längre är så intresserad av det. Jag känner inte att det är lika roligt längre helt enkelt. Det har inte med antalet läsare att göra.
Jag har mycket i skolan ja, och självklart är det ett lite ''hinder'' men det är intresset som är det viktigaste för mig. Jag tänker inte göra något som jag inte tycker är kul. Punkt.
Jag ska ge bloggen en chans till så får vi helt enkelt se. Jag kommer nog inte ta bort den för då tar jag bort massa med nedskrivna minnen och bilder, men jag kommer nog bara sluta skriva. Vi får se.

Lördag

Morgon!
Ligger in sängen just nu och slappar... Ska ta och hoppa in i duschen snart för att sedan bege mig ut på stan. Ska försöka att plugga lite senare också...
Ikväll blir det att se Katte Revyn med Josefine och Caroline. Ska bli kul!

Wohoo!

Hejsan!
Loggade in ganska sorgsamt på bloggen, ville tacka mina fina 2-10 läsare de senaste veckorna för att inte ha tröttnat på mig eller what ever. Men igår var det 60 unika besökare här på min blogg! Tack vare er! Kanske inte så mycket men jag blir ändå rätt glad faktiskt :) känner lite hopp då :)
Nu ligger jag i sängen för att sova om en liten stund. Hoppas ni haft en härlig fredags kväll! :)
Puuuuuuss!

..

Hej.
Inte på humör så skriver snabbt. Jag funderar på att lägga ner bloggen. Jag bloggar liksom aldrig och har inte längre något intresse för det. Och om jag inte tycker det är kul tycker jag bara det är onödigt...

RSS 2.0