Nu ska jag bestämma mig! Nu faen ska jag g...

Nu ska jag bestämma mig! Nu faen ska jag göra det!!

Påsklovet - sista dagen

Hej!
Idag är det sista dagen på Påsklovet! Känns lite trist kanske, men vad ska man göra? Idag ska jag plugga lite, försöka få lite matte och fysik gjort, sedan ska mamma och jag åka och handla samt förbereda inför exkursionen jag och min klass åker på, på onsdag. Senare ikväll blir det dans! Har inte dansat sedan tisdags förra veckan och jag känner att jag behöver göra mig av med all energi jag har i mig.
Vi kanske hörs senare!

Godmorgon!  Sitter just nu på verandan och...

img_9311 (MMS)

Godmorgon!  Sitter just nu på verandan och försöker plugga.. Jag är en sån som har ganska svårt för att börja men när jag väl kommer igång så går det ganska snabbt.. Kommer mer bloggning sedan antar jag!

Hej!  Nu är familjen och jag på väg till l...

img_1781 (MMS)

Hej!  Nu är familjen och jag på väg till landet för att spendera några dagar där. Snart är vi i Göteborg så vi lär väl vara ute på landet om en timme lite sisådär :)  Hur har ni det då? Hur ska ni spendera eran påsk? Jag ska plugga ganska mycket nu av dem dagar som är kvar på lovet. Har varit med älskling dem senaste dagarna eftersom vi har setts så otroligt lite pga skola och annat. Han sticker dessutom till London nu under helgen så då kunde vi också sticka till landet. Lite lättare att slappan av och plugga där, finns i inte så mycket som distraherar mig och som jag har sagt innan är landet (som dansen) en plats där jag kan slappna av oh inte behöva tänka på någonting utan bara släppa alla tankar om allt.  Ha det bra så hörs vi!

Nu blir det dans igen! Och om jag har rätt...

img_0423 (MMS)

Nu blir det dans igen! Och om jag har rätt är det jive vi kör ikväll ! :)

Här i Skåne är det idag varmt och soligt, ...

img_3498 (MMS)

Här i Skåne är det idag varmt och soligt, och just nu är jag på väg till dansen då Commercial Jazz och Streetdance står på schemat!

allt är borta...

Lämnade in datorn igår eftersom den crashade i söndags... så nu finns inget kvar på datorn, alla bilder, dokument och allt sånt är borta... Så kul!

Jag önskar att jag var som er. En som kund...

Jag önskar att jag var som er. En som kunde säga och kunde göra vad jag ville utan att få blickar. Jag vill kunna vara mig själv, vilket jag är. Men alltid måste jag anstränga mig för att inte säga eller göra något fel. Och jag vet inte om jag orkar det längre. Jag önskar jag var som er, lite i vart fall...

Bloggen

Hejsan!
Det var ett jäkla tag sedan jag bloggade sist! Jag hinner tyvärr inte nu eftersom jag har fullt upp med att göra kanelbullar, men jag ska försöka blogga lite nu i veckan men jag kan garantera att jag bloggar på påsklovet!
Puss!
RSS 2.0