Galet!!!

Godmorgon!!!! Sista dagen på året idag! Så jäkla sjukt! Känns helt galet! Idag har jag några saker jag måste fixa så idag kommer jag inte sitta framför datorn. Ikväll sticker jag till en kompis för tjej nyårsmiddag men jag slänger nog upp ett inlägg innan tolvslaget.
Ha det bäst alla!
Jag vill önska er ett riktigt GOTT NYTT ÅR, och ta det lugnt ikväll! <3
Puss! :)

årsresumé 2011

Jag har haft ett väldigt bra men lite jobbigt år. Jag tänkte köra en kort men ''historierik'' resumé av året som gått! :) Första terminen i skolan gick väldigt bra! Det var många up's and down's men det gick bra. Blev nöjd med mina betyg, men litade inte riktigt så mycket på mig själv som jag borde gjort. Sommaren närmade sig och så även mitt första sommarjobb. Sommarjobben fixade en hel del pengar som ligger och gottar sig på ett konto här hos mig. I sommar ska jag förmodligen jobba på samma ställe! :) Jag fick lära känna massa nytt folk, hade kul men fick också chansen att stärka mitt självförtroende. Sommaren led mot sitt slut, också min relation. Min relation med Filip blev två år men sen tog det slut av olika personliga skäl. Detta gjorde att skolan drabbades, men jag stärktes också som person. Relationen fick mig att vara nöjd med det jag har, uppskatta det jag har. Och att jag måste älska mig själv innan jag kan älska någon annan. Att jag är fin, precis som jag är. Det är bra att vara lite udda, lite speciell. Jag tackar så hemskt för mina fina vänner och familj som fanns vid min sida under denna höst. Utan dem vet jag inte om jag hade klarat det. Jo, det hade jag nog, men jag fick sånt stöd och jag kan inte tacka dem nog. Under denna höst höjdes mitt självförtroende nåt enormt. Jag tror på mig själv mycket mer, och jag litar på det jag gör. Vilket jag alltid gjort! Men nu är det skillnad. Folk ser skillnad på mig. :) Vart fall! Haft en super bra höst bortsett från det! Skolan gick bra till slut, och kan knappt vänta för att starta ett nytt härligt år! Jag är inte en sådan som gör nyårslöften eftersom jag inte håller dem, men jag vill ha roligare! haha! :)

Tråkigt

Godmorgon ! Allt bra? Här är det väl ok. Har sovit ända fram tills nu så har fått tolv timmars sömn inatt vilket känns väldigt bra. Det enda sättet för mig att bli frisk är ju att sova.
Idag då? Inte så mycket. Inge varken kan eller vill ses... Buhuuuu ;) haha nä då :) jag hittar säkert på nåt skoj! Har länge velat baka så jag får väl baka en massa idag! Vi hörs senare! Puuuss! :)


Slänger in en bild på mig och Kenza som jag hade turen att träffa när hon var i Malmö och spelade in Modelljakten! Gissa hur lycklig jag var sedan!

Crushes

Jag tror att alla någon gång under tonåren får någonting för en ''kändis''. Ni vet den där härliga känslan som kan gå genom kroppen när man tänker på honom/henne. Jag har haft några kall, och jag tyckte det var dags för mig att dela dem med er! Det är lite härligt att ha en känd dreamboy så att säga för hur mycket man än drömmer osv, så vet man att det ändå aldrig kommer bli ''oss två''. Ni förstår hur jag menar! Det har även varit en bra grej med att ha en crush på någon känd. För i och med att man vet att de aldrig kommer bli vi två, så kallnar känslorna, för man vet att det aldrig kommer gå. Men jag är ändå rätt noga med det där. Jag säger aldrig att jag är kär i någon kändis. Jag säger mest att det är en crush eller en dreamboy. För kär enligt mig, är när man känner personen privat. Och en känd lär man ju bara känna genom intervjuer, tv, osv, ni förstår väl vad jag menar? Men det har funnits några små crushes för mig. Den första var faktiskt Daniel Radcliffe. Haha, fråga mig inte hur jag kunde få en crush för honom men det fick jag... Den andra var Jesse McCartney. Kom igen, han är väl lite söt ändå? ;) Och den tredje, dun dun dun dun.... Eric Saade! Haha, vem får inte en crush på honom liksom? Men där var det en vääääldigt svag crush... Typ i två dagar eller nåt... Haha! :) Och nu då? Haha, lite privat faktiskt. Det tänker jag inte dela med mig av men jag kan säga att han verkar vara en riktigt teddybjörn, charmig och supersnygg! haha! :) (Jag har ännu inte listat ut hur man får in bilder under inläggen, därav ingen bild nu, men jag försöker klura ut det!)

kludd

Hej alla! Hemma igen! Tänkte mest bara säga att jag försöker lägga upp inlägg från Florida och så men jag är inte så teknisk av mig, och nu när blogg.se har ändrats lite när man lägger upp inlägg med bilder, så går det ännu segare. Men jag kämpar! Puss på er!

Klippt!

Hej alla! :)
Allt bra med er? Här är det super (konstigt nog...)! Har precis klippt håret, blev en ordentlig klippning eftersom håret var såpass långt och slitet så Lotta fick ta så mycket som behövdes, vilket blev en hel del!
Nu ska jag ta mig till ishallen för att träffa Simon, får se vad jag hittar på sedan... Men vi hörs under dagen förmodar jag! :)
Slänger in två bilder på mitt nya hår! Idag körde jag också på brunt suddade ögon. :)

Inge bloggning idag inte!

Hej! Förlåt att jg inte lagt upp nåt mer idag men har haft lite saker att göra...
Nu ska jag krypa ner i sängen för lite sömn. Imorgon ska jag klippa håret, annars då? Inte så mycket dessvärre... :(
Men vi hörs! :)

Onsdag

God eftermiddag! :)
Allt är bra idag eller? Här är det fint fint. Ska se till att ta tummen ur och hoppa in i duschen snart...
Dagens planer då? Hade tänkt att sticka ut på stan för att boka klipp tid, handla lite småsaker inför showen och bara få luft. Jag kan ju inte ligga inne hela dagarna ju!
Hörs senare! :)

Stark

Ju mer dom spottar på mig, desto snabbare kommer jag att blomma.

Home sweet home

God fortsättning på er! Har ni haft en härlig jul? Min har varit super mysig och jätte fin. Familjen och jag tog ju oss som sagt till Gotland för att fira julen där med mina kusiner. Jag har dessvärre inte haft tillgång till internet, därav bloggningen. Men vart fall. Mysig var det, och jag har ätit så mycket julmat så jag spricker! fast mest har jag ätit gravad lax, i princip har jag bara ätit lax varje dag. Oj, tänker väl ni, men super gott var det! Med hovmästarsås och kokt potatis... Mums! Julklapparna blev Christina Aguilera parfym (favorit!), självbiografin av Michael Jackson, en självbiografi bok med modellen från Lindex, lite smycken från småkusinerna och lite annat smått och gott. En riktigt lyckad jul! Jag trodde att dessa fyra dagar, med bara en massa vila, skulle göra mig frisk, men nähä, inte det nej. Ännu sitter jag med täppt näsa, men bara det och det är väl bra! Ska dansa senare ikväll men får ta det riktigt lugnt för annars kommer jag nog aldrig att bli frisk... Hörs! :) Bilden får duga! Ser att det snart är dags för en klippning av håret....

On my way to Gotland

Nu har jag suttit i bilen i ungefär tre timmar och mina ben börjar skrika lite... I och med att jag har så långa ben och så liten plats för benen i bilen så gör det lite ont efter en stund, men snart är vi i Oskarshamn där vi ska ta färjan över så snart får jag sträcka på dem!

Slänger in en bild på mig och Robin Stjernberg son jag träffade förra fredagen när han spelade i Hässleholm! Så lycklig jag var då! En kväll jag sent kommer glömma.
Puss, hörs senare! :)

Sjuk

Hej bloggen! Mår super dåligt... ont i halsen, täppt i näsan, huvudet dunkar... men jag får väl skylla mig själv eftersom jag började dansa när jag inte riktigt var helt frisk.... Men nu kommer de gå någon vecka innan jag dansar igen i och med julafton och så vidare, så då får jag ta och vila upp mig och sooova! Förutom det är det faktiskt ganska bra med mig. Sticker till Gotland senare i eftermiddag så det blir ju mysigt... Seeee ya! :)

Allt och inget

Hej bloggen! Sitter här hemma och njuter fullt ut av mitt jullov. Så himla härligt! Efter en jobbig men otroligt snabbt höst så tycker jag att jag och min klass har gjort oss välförtjänta av ett härligt lov! Jag skrev ju fysik slutprov igår! Som alla andra tvåor också gjorde i hela staden. Och det gick faktiskt helt OK. Ända sedan den dagen vi började efter sommaren så sa vår fysik lärare: ja, då har vi ju slutprovet dagen innan avslutningen i jul då. jaha, tänkte vi. Gaaaah! Den dagen vi har snackat om i hela ettan och varje dag nu under hösten. Den kom igår. Jag och Lisette i klassen, snackade i måndags om hur snabbt allting gått. Nu skriver vi ju fysik slutprovet imorgon! Så sjukt! Men det känns himla härligt att ha det gjort. Sån lättnad. Samhällarna märkte skillnad på oss naturare. De kände att en stor spänning hade släppt. Ja, såklart ! Men nog om det nu! Jullov som sagt. Mitt jullov kommer bestå av en massa sömn eftersom jag måste ta igen alla de timmar jag missat under hösten, en massa underbar dans men också lite plugg faktiskt! Kemi slutprov ganska strax efter lovet och sedan måste en svenska inlämning in... men så är det... Jag tänkte ju nu att i och med att jag har ganska mycket ledig tid här nu kan jag ju se till att blogga en hel del! Bilderna från Florida, Texas och lite annat smått och gott! Det hinner jag dessvärre inte med nu eftersom jag måste stoppa i mig käk innan jag drar mig till Malmö dör att dansa i fyra timmar. Jag kanske slänger upp ett litet inlägg här i bloggen senare! ' Puss!

Robin Stjernberg

Nu är jag lycklig! :)

Sötnos

Nämen, titta vem jag hittade i mitt rum liggandes i min saccosäck? :)
Kelly såklart!
Man kan gå runt i lägenheten och leta efter henne i evigheter och så visar det aig att hon gömmer sig i min saccosäck! Haha, så söt hon är!
Sitter hemma och förbereder ett tal jag ska ha på svenskan i veckan, efter det blir det lite fysik plugg och ikväll dans!
Hörs! :)

Mys

Har suttit i soffan och ätit massa med popcorn, mums!
Sista delen av kvällen har jag kollat lite på Nobelmiddagen men också på en utav mina favorit filmer nämligen Kärlek på Menyn med bla Catherine Zeta-Jones från Zorro och Abigail Breslin från Little Miss Sunshine. En otroligt söt liten film!
Nu däremot blir det läggdags för mig. Näsan rinner så jag känner att jag bara ska dansa Commercial och lady latin ballroom imorgon. Jag behöver bli frisk så kommer nog bara markera för att se att jag hänger med.
Puss på er!

Trött

Efter fyra timmars dans plus info om dansshowen är det dags för mig att äta, krypa ner i sängen och titta på en mysig film! :)
Hur spenderar ni er lördag kväll?
Vad ni än hittar på så önskar jag er en trevlig lördagskväll! :)

Jag och min älskade lillebror! :)

Dansshow

Hej alla! Hur mår ni? Jg mår bättre, men näsan är lite smått täppt, den rinner och halsen dunkar lite men annars är de bra. Vad gjorde ni igår kväll då? Jag satt faktiskt hemma och titta på Idolfinalen. Tycker ni det var rätt vinnare som vann, Amanda Fondell? Jag tyckte det var en värdig vinnare även om jag kanske inte blev så imponerad av henne under hela Idol resan. Jag har något för Robin.., när han sjöng Halo första gången , jag grät. Och jag gråter ALDRIG när någon sjunger live och jag får aldrig gåshud. Nä, Robin tycker jag själv var bättre under hela resan men jag är ändå glad över att han int vann. Han kommer komma långt ändå! :)
Jaha, vad händer idag då? Jag sitter på tåget på väg till dansen där det är info inför showen i januari. Åh, det ska bli då himla kul! Så mycket jobb men vad det är värt det!

Ha det bra så hörs vi! :)

Jag är så jävla trött på alla som sviker m...

Jag är så jävla trött på alla som sviker mig. Vad har jag gjort er?

Prov

Hej! Idag är det biologiprov som gäller. Ligger just nu hemma och mår piss men jag är en person som skriver prov även ifall jag ligger hemma. Jag tycker inte om att missa saker...
Men önska mig lycka till! :)
Puss!

Sjuklingen

Hej alla! Hoppas ni mår bättre än vad jag gör! Ligger hemma och är superförkyld, vilket är sjukt tråkigt och sjukt jobbig. Gillas INTE!
Jag har typ inte haft feber på många många år, och då blir det så att jag när jag blir sjukt blir jag verkligen sjuk. Men de jobbiga är ju att i och med att jag aldrig blir riktigt sjuk sjuk så har jag nästan alltid en liten förkylning i mig, istället bara för att vara riktigt sjuk så jag istället kan bli helt frisk... Jaja!
Orkade inte fota mig för alla vet ju hur snygg och fin man känner sig när man är sjuk, så ni får istället en bild på min superfina julstjärna. Ok, på bilden är den inte så fin i och med att ljuset alltid konstar sig på mobilen... Men det är mycket finare i verkligheten! :)
Puss!

Miss you

Sitter och kollar igenom bilderna från Florida medan jag har paus i pluggandet.
Usch, jag saknar det alldeles för mycket! Förhoppningsvis kommer jag dit igen om inte alltför länge! :)
Nu ska jag fortsätta här.. Puss!

Tummen upp

Hej alla! Hur är det med er? Jag sitter hemma och är superförkyld, men ska inte klaga, det kunde ju ha varit värre?! :)
Biologiprov på torsdag så sitter i mitt rum nu och pluggar, med fruktsallad dessutom! Tummen upp för det! :)
Vi hörs:)

( haha ser galen ut på bilden ;) )

RSS 2.0