It's sucks!

Tjaloo!

Här sitter jag och snörvlar vart femte minut... Gick till skolan idag för att göra SO provet (som faktiskt gick bra!), och skulle försöka att hålla mig kvar. Men så förkyld som jag är klarade jag inte av det, jag var tvungen att sticka hem. Jag gillar inte att skippa skolan, men jag är hellre sjuk nu än sen. Jag har ett ganska bra imunförsvar men när jag blir sjuk, blir jag verkligen sjuk. Sen kan jag hålla mig i flera månader innan jag blir sjuk igen. Under hösten brukar jag bli väldigt förkyld, som många andra, men sen blir jag inte förkyld igen förräns till våren.

Ja, jag stack då hem och har sovit lite. Ska sova några timmar till och sen ska pappa och jag ut och köpa en kameraväska.
Jo, dagen igår var jätte bra, och den kunde inte blivit bättre utan familjen och F. Sen kommer brosan i helgen också så då blir det den ''riktiga'' födelsemiddagen.
Jag fick i alla fall en Nikon systemkamera, som jag vet kommer bli min följeslagare nu. Jag kommer fotografera jäätte mycket, och jag kommer lägga upp alla bilder här på bloggen. Sen fick jag faktiskt också Michael Jackson 'Number One av lillebror, och jag lyssnade på skivan hela dagen igår. Han är ju så grym!!
Sen allt som gjorde denna födelsedag så fin var ju också den fina middagen jag hade med familjen och F. Det kunde inte blivit bättre! Sen chokladkaka med grädda och glass till efterrätt, mums!


Bild från i lördags...

Nu ska jag gå och sova lite till, för jag vägrar att vara sjuk till helgen!

F**n då!

Det är någonting som gör att jag inte alls kan plugga idag... Och jag kan säga det redan nu att det inte är morgondagen, för denna dag har gått snabbt. Det är någonting annat som jag inte vet.
Och jag börjar bli trött på detta för det är irriterande att bara sitta där och inte kunna koncentrera sig.
Nej, jag ska ge det några försökt till innan jag sticker till dansen.




Detta var jag häromdagen...:)

...Why...?

Why can't you just put it all behind your back?
Just so you know,
You're going to regret it someday
And you're going to say sorry
And pray me to forgive you
But I'm not going to forgive you
Not at all after all this
All the things that's happened between us...
I will never forgive you
I just want to forget you

TOMORROW IS THE ''BIG DAY''

Tjena!

Här sitter jag i datorsalen på TEA:n då jag egentligen verkligen borde sitta och plugga, haha....
Men vart  fall, slutar om en kvart så då sticker jag hem och sätter mig framför böckerna. Men innan det tror jag faktiskt att jag ska ta en liten ''tupplur''. Jag somnade inte förräns riktigt sent igår eftersom jag låg och messade... hhmm. Ja, så då får jag faktiskt skylla mig själv lite granna.

Men, annars har dagen gått bra. Än sålänge har den gått hyggligt snabbt och jag hoppas det fortsätter så. Imorgon är det ju ''stora dagen'' så dagen innan brukar alltid gå lite segt. Det verkar inte stämma idag, men ja.
Dans ikväll och jag hoppas det går bra. Locking dansar jag, och fan vad svårt och snabbt det går!!
Haha, lyckades också sträcka mig rätt rejält i min vänstra arm förra veckan så jag har riktigt ont i den när jag drar bak armen... men jaja, skit samma! Det ska inte få förstöra min träning idag inte!

Nu slutar jag så måste börja dra mig till klassrummet!
Kram
Amanda

Några ''schyssta'' egobilder :P

Hohoo!!

Nu är jag här och spökar igen, haha...! Nej, men nu har jag pluggat färdigt. Alla anteckningar till 25sidor är äntligen färidgskrivna, så nu är jag ganska lugn.

Laddade över alla bilder från nallen (mobilen) till datorn nyss och tänkte lägga upp lite såklart! Men jag kunde dock inte hitta kamerasladden så det blir bara egobilder idag, pffhh, ha!











Övermorgon!

Tjahoppsan!

Ett litet snabbt inlägg nu innan jag måste sticka till rummet och lägga ansiktet framför böckerna.

Kom precis hem från Olivia förresten. Har haft det jätte kul, men det var dock inte lika kul igår när mitt skosnöre till mina nya klackskor gick sönder, då jag inte kunde köpa nån biljett till tåget och idag då bara allt blev strul! Jag skulle ta bussen från Olivias hus till hållplatsen, det funkade utmärkt, tills jag kom till tåget. Nähä, då fick jag reda på att det skulle vara banbygge på spåret så då skulle tåget ersättas med buss istället. Självklart kom inte bussen förräns en halvtimme senare. Så hela denna trippen som skulle tagit en kvart tog en timme. Så nu är jag lite putt! Ännu sämre blir det då jag måste sätta mig och plugga hela resten av dagen och kvällen. Aja, skit samma. That's life! Det måste göras om jag överhuvudtaget vill bli godkänd på dem proven jag har i veckan.

Men nog om det så är det dans igen imorgon, samma på tisdag. Och vet ni vad som händer då? Jo, en tjej vid namn Amanda fyller 15 år! Wohooo, äntligen är det min tur att få fylla år! Har längtat så kopiöst... Men jag har fortfarande prov på onsdag så det blir ändå plugg på tisdag...:( Jaja, det slutar med dansen, en finfin middag med familjen, Olivia och F, så då är jag nöjd!

Nu ska jag ta och göra lite mat så får vi se om vi hörs senare!
Puss!

Vad ska jag göra?

Varför ska jag alltid bli behandlat som skit?
Varför?
Det är jag som alltid försöker få alla må bra
Jag försöker sprida min gläjde till andra och få dem må bra
Men så får jag skällen? Skällen för att jag inte hör av mig?
Det är alltid jag som hör av mig.
Ändå är det jag som får skiten.
Varför är det ingen som förstår?
Bara för att jag har bra självförtroende och är stark, så betyder inte det att man kan hacka på mig hur mycket som helst.
Jag klarar inte av det. Även jag blir ledsen.
Men vad ska jag göra för att ni ska förstå?
Vad faan ska jag göra?!

Prinsessa

Hejsan!

Hoppas ni mår bra där ute. Själv mår jag helt okej. Ska plugga hela dagen idag och imorgon så  det blir nog inte så jätte mycket bloggning, men ska försöka lite ikväll då jag ska till Olivia.

Igår såg jag på bio med F, och vi såg Prinsessa. Det var en sjuukt bra film! Jag rekomenderar den verkligen för dem som gillar trailern eller så att säga. Även om ni inte gillar den så tycker jag definitivt att ni ska se den ändå!

Det blev ett litet snabbt inlägg här nu, men vi hörs!

Gamla foton & StinaLee

Har suttit och tittat på gamla foton sen typ 6-7år tillbaka. Så söt jag var! Haha, inte för att vara så men jag tycker faktiskt att jag var väldigt söt. Jag förstår inte hur mina gamla klasskamrater kunde vara elaka och tycka jag var ful?! När jag ser nu på bilderna tror jag faktiskt bara att allt bestod av avundsjuka. För jag var söt!

Nog om det så har jag sett nu att StinaLee har blivit mamma! Vad glad jag blir för hennes skull! Jag har följt henne i nio månader nu under varje dag, och man blir så glad när man läser att hon blivit mamma!
I tisdags kväll kom hennes dotter Mayia.
Ett stort grattis till er fem!

Nu ska jag se om jag kan plugga lite. Har inte alls kunnat koncentrera mig idag och varför vet jag inte. Jag sa till mig själv att jag verkligen skulle plugga idag, men jag verkade inte lyckas hålla det... fan! Men jag ska händå sätta mig ner nu och pluga, för jag ger inte upp i första taget!

Då blir det mellis och plugg igen då!

Hejsan hoppsan sa Kallopsan (vad var det där för nåt utryck...?)!

Hoppas ni mår bra, själv mår jag helt OK. Har en liten svag huvudvärk och fryser rätt ordentligt, men det fixar sig säkert så fort jag får i mig en kopp te!
Skolan idag gick helt OK. Tyckte själv att jag gjorde en riktigt bra insatts i alla ämnen, men speciellt idrott. Egentligen skulle jag tagit det lite cool eftersom jag snart blir förkyld, men orka göra det då man verkligen kan göra bra ifån sig?
Skit samma i alla fall. Nu ska jag ta lite mellis och sen blir det plugg hela dagen! Inte kul men måste göras om jag ska spendera hela eftermiddagen och kvällen imorgon med F.

Ha det!

Can even explain

Jag kan inte hitta ord för dig
Jag kommer ihåg den känslan
När jag såg dig stå utanför Domkyrkan
Du stod där så lugn med ett fint leende och en snabb vinkning
Och jag kommer aldrig glömma bort när du sa
''Om jag inte var för feg nu, skulle jag kyssa dig...''
Hela jag smälte bort av lycka...
Jag visste inte vad jag skulle säga, tro eller tycka

Du är så fin och så underbar
Och jag får en känsla av trygghet när jag träffar dig
Du får mig glad
Du
Och ingen annan
Du ska veta att jag gillar allt med dig
Du är så lugn, alltid glad, alltid med ett leende på läpparna

Du lyser upp min dag
Tack F

Grey's Anatomy!!

Tjena!!

Här sitter jag och mår super men är en hel del trött i ögonen. Har spenderat hela dagen med plugg eftersom vi har två stora prov nästa vecka, också andledningen till varför jag inte bloggat....:(

Men i vart fall så börjar Grey's Anatomy ikväll!!!!!!!!! Jag är heelt ''hyperaktiv''! Jag ska se till att jag får kolla på båda avsnitten ikväll, annars kommer jag inte hänga med ett skvatt nästa onsdag då det är säsongspremiär för säsong 6.

Men nu måste jag lyfta på mig och sätta mig framför tv:n istället, men vi hörs!

Massor av pussar från mig!

Sooooooooorryy!!

Hejsan!!

Hur mår ni? Njaa, jag är heelt slut! Har sprungit ungefär en mil idag då vi orienterade på dagens temadag, nämligen idrottsdag. Så på detta så ska jag också dansa ikväll, och imorgon! Gissa om jag kommer ha träningsvärk alltså...?!

Jag har inte bloggat eftersom att jag ar en heel del plugg, men jag har också varit med kompisar och lite annat. Jag har bara inte orkat eller hunnit. Men jag kan i alla fall säga att det gick superbra i lördags! Det var tufft att gå upp kl 06.00 men det lönade sig! Jag fick gå redan klockan 16! Det var ritkigt skönt för jag hade inte orkat vara kvar där längre....

Jag har ganska mycket plugg nu så jag får se hur mycket jag bloggar men ska försöka att uppdatera lite iaf.

Tjenamors!

Torsdag, fan då!

Hejsan!

Här sitter jag och glufsar i mig pannkakor och lyssnar på JoJo sitället för att göra svenskan...
Hoppas ni mår bra i alla fall, jag själv mår hyggligt bra. Har en svag huvudvärk vilket inte alltid är det roligaste...
Jag har fått för mig hela denna dagen att det är fredag, men det är det inte. Och jag blir hela tiden lika besviken varje gång då jag inser att det är torsdag och inte fredag.

Det är mycket i skolan och runtomkring mig nu, så det är just därför jag inte bloggat. Nian är inte såå jobbig ännu men det kommer nog! Det är ganska mycket runtomkring mig nu som händer så jag är lite halvt borta nu...?

Ja, sen kan jag ju säga att jag inte har så mycket att prata om så nu sticker jag!

Tjenamors!

OJ!

Nu har jag tittat färdigt på Idol och kom hem från dansen för en timme sen ungefär. Det är jobbigare än vad man kan tro att dansa! Det är så konditionskrävande, och med min dåliga kondis så går det ju inte alltid så jättebra:( Men jag får träna upp den! Det är i alla fall jätte kul på dansen, men ibland lite svårt.
Vad gör ni på fritiden?

Hörs!

Fy vad dåligt!

Tja!

Hur mår ni? Jo, jag kunde definitivt mått bättre. Hade bestämt med en kompis att vi skulle ses imorgon pga av en jätte viktig sak. Han lovade det, verkligen lovade det och sa det att han skulle finnas där. Men höll han det? Självklart inte. Jag blir så sur! När jag lovar saker håller jag dem, jag bryter dem inte. Jag håller vad jag lovar, alltid. Jag blir så sur på han! Han lovade, fy fan! Han lovade att han skulle hålla det han sagt, men det gjorde han inte. Dålig stil! Jag blir så sur!
Jaja, nog om det....

Skolan idag gick bra, vi hade temadag då vi dansade. Njaa, det var väl lite halvt kul... Men jaja, så är det! Ska faktiskt dansa om två timmar, så det ska blir skönt. Har lite ont i ryggen och behöver verkligen träna nu känner jag. Men just nu tar jag en liten paus från plugget. Försöker göra så mycket jag kan nu inför dem närmsta veckorna så jag inte gör allting i sista sekunden. Vill gärna ha lite ledigt nu i helgen då jag kommer vara heelt slut efter lördag. Ska upp kl 06.00 för att stå i hockeyhallen, kul va? Nej, verkligen inte! Men jag gör allt för att samla in pengar... Det ska hållas en hockeycup så dem har bett mig att hoppa in och hjälpa till. Det är bara att göra det. Men jag kommer som sagt stå där från 07.00 till 21.00 på kvällen. Det är låång tid, men jaja.

Hörs kanske senare!
Ps. förlåt för den dåliga uppdateringen Ds.

Ååååååååhh!

Nu sitter jag här och trååååååkar! Jag har absolut ingenting att göra, och jag kan bara inte lägga mig såhär tidigt för då kommer jag inte kunna somna.... Jag ska se om jag hittar något roligt sista stunden på tv här nu, annars blir det nog en rätt tidig kväll ändå. Skolan på måndag och jag måste redan nu börja lägga mig tidigt.

Aja, ha de!

Lördagkväll

Hejsan!

Hoppas ni har en bra lördagskväll. själv har jag haft en jätte fin lördags eftermiddag och kväll. Ja, var ju med min kompis och hade det riktigt skoj!

Nu sitter jag här framför datorn då resten av familjen tittar på ''Garfield''. Carl har sin födelsedagsmiddag ikväll så då är det också han som bestämmer film. Jag klarade bara inte av att se den... så satte mig här istälelt men kommer förmodligen gå och se filmen i alla fall. Är lite roligare att vara med familjen än att sitta framför datorn själv till midnatt....

Jaja, ha en jäääätte trevlig och fin lördagskväll så syns vi imorgon!







Puss!

F*ck!

Hejsan allihopa!

Hoppas ni sovit gott! Jag själv har väl inte riktigt gjort det... Vaknde först 04:30, sen 05:30, sen 07:55, sen 08:05, sen 09:10, sen 09:30 och sen 10:30... Fan, vad jobbigt det var att sova inatt då! Okej, på grund av en viss sak som jag tyvärr inte kan säga. Men herreguud, så svårt kan det väl inte vara att somna om?!
Jaja, nu är jag i alla fall uppe och har precis ätit upp en tallrik med vaniljyoughurt. Det gick snabbt ner i min lilla och hungriga mage.
Pappa har en kollega som fick en son igår, och vad söt han är! Lillkillen fyller år dagen efter min bror! Det var ju lite kul, tyckte jag. Jag är så glad för deras skull!!


Nej, nu måste jag hoppa in i duschen för att göra mig iordning för dagen. Ska träffa en kompis, ska sen cykla runt lite och hitta på lite skoj:)

Men ha det så syns vi ikväll!
Lillebror ska ha sin födelsedagsmiddag ikväll så ja...
Men hejdå!

Blev senare i alla fall...!

Hejsan..!

Hoppas ni mår bra där ute. Själv sitter jag hör hemma och deppar... Ja, sista dagen på Gloria's idag. Jag har haft det sååå kul! Jag har bara diskat idag tyvärr, men det har ändå varit roligt! Jag ville verkligen inte gå hem, men jag var tvungen. Jag är alldeles jätte trött och jag orkade inte vara kvar längre... Även om jag ville!
Jag fick i alla fall ett presentkort från Josef.

Nu orkar jag inte skriva mer så vi hörs ju!

Ha de!

Nu nä, så gäller det!

Nu tänkte jag säga ''ha en trevlig kväll så hörs vi imorgon''. Men jag tror inte det blir så va?
Jag måste seriöst lägga mig tidigt nu efter en heelt fantastisk dag, och för att ladda mig inför morgondagen men också helgen. På lördag ska jag träffa en ''kompis'', och sedan på söndag ska jag se till att plugga lite. Blev faktiskt inget plugg idag heller, så typiskt mig alltså! MEN, jag gick faktiskt in på Wikipedia för att läsa lite om Van Gogh. Så nu vet jag lite och om jag minns rätt så har jag faktiskt skrivit om honom i åttan också men denna gång ska det bli ännu bättre.

Ha det!

Fem saker

Tänkte skriva fem saker ni inte visste om mig:)


* Jag har haft glasögon sedan jag var fem-sex år, men just nu har jag bara läsgladögon

* Jag har haft 6 husdjur. Fyra hamstrar, Chewie är vår femte, och en kanin som hette Busan

* Jag älskar att laga mat och är bäst på att göra hemmagjord glass och cheescake

* Att min hårfärg inte är fejk, utan riktig, och att jag har självlockar. Har slingat ett antal gånger och färgat ''underhåret'' i nacken

* Jag diggar Eminem :)


Haha, lite rolig fakta;)

Åååhh!!

Jag blir så trött alltså. Nu tänker jag klaga och om inte ni vill få reda på vad det är eller så, så bör ni inte läsa.

Jag läser lite här och var om dem få tigrarna som finns kvar. Jag blir verkligen ledsen när jag ser hur många tigrar det är som har försvunnit under dem senaste 100 åren. Då fanns det 100 000 tigrar runtomkring heela världen. Från stora delar av Asien, från Indonesiens övärld via Kina och Ryssland västerut ända bort mot Turkiet.  Men enligt dem senaste beräkningarna från WWF, finns det bara cirka 3 500 tigrar kvar, i hela världen!
Det har rasat drastiskt! Men som tur är, är kanske inte hoppet ute ännu. WWF driver några projekt i asien för att rädda de sista tigrarna. Dem har skapat hanlingsplaner för tigerskydd där tigrar lever. Och positiva resultat märks från dem skyddade områden.
Tigern är som sagt mycket utrotningshotad och jag tycker det är hemskt! Jag tycker det är ännu hemskare att tigrarna används till medicin!!!
Okej, visst är det kanske bra att det botar en sjukdom, men varje dag upptäcks andra sjukdomar som man måste ha botmedel till!
Jag tycker tigern är ett väldigt speciellt djur. Den är sååå fin och unik i sitt sätt, liksom.


Martin Harvey/ WWF Canon

Jag tycker det är hemskt att människor dödar tigrarna för att göra medicin. Hemskt att dem dödar dem för att få pälsen från dem. Hemskt att dem dödar dem för att dem dödar oss människor. Okej, kanske måste döda dem för att tigrarna attackerar oss människor, men jag tycker inte det är rättvist!
Jag har egentligen inga ord för detta. Ett ord: hemskt!




Nu tog jag bara en video utan att lyssna på vad dem säger.

Titta bara så fina dem är!!

Hasselnötter

Tjenixen!

Här sitter jag och äter färska hasselnötter, och guud vad gott det är! Ja, på uteserveringen på Gloria's finns det ett hasselnötsträd. Plockade lite hasselnötter och tog med mig en påse hem. Dem är sååå mycket godare än dem i affären.
Jag är också lite ''ledsen'' idag. Det var näst sista dagen på Gloria's och jag tycker det ska bli jätte tråkigt att sluta imorgon. Alla är så jätte trevliga och det är bara jätte kul att jobba där. Om jag har lite tur kanske jag får extra jobb... men bara om jag har tur. Kanske kommer få stå i disken men det är inte fel för så snabbt som jag diskar! Haha..:P
Nej, men helt seriöst. Jag kommer sakna det....

Nu ska jag ialla fall göra iordning i köket här hemma och sen ska jag leta upp information om konstnären         Van Gogh. En bilduppgift vi har som ska göras skriftligt. Jag tänkte börja i tid så jag slipper göra det i sista sekunden sen. Tänkte plugga lite franska och SO också.

Men som sagt, nu ska jag äta upp mina hasselnötter så syns vi sedan!

Den ''stora dagen'' imorgon... eller inte för mig....

Hej!

Är inte alls på humör idag så tänkte inte skriva särskilt mycket, men hoppas att det är bra med er.

Imorgon blir lillebor 12 år, så nu ska jag sticka ut och köpa present till honom. Jag kan ju inte säga vad det är förräns imorgon, men jag hoppas att lillebror blir glad när han får dem. Så det är en ''stor dag'' för honom imorgon. Dock inte för mig, prao som vanligt. Sista veckan nu så det känns lite ''sorgligt''. Jag trivs så grymt bra på Gloria's och alla är så väldigt treliga! Jag måste upp halv åtta imorgonbitti för att gratta Carl, då jag egentligen skulle sovit till kl 9.... Hmmm, kul va? Inte alls....!

Nu ska jag ut, sedan städa rummet och försöka att plugga lite också. Så jag slipper det i helgen. Vill helst ha en pluggfri helg nu.

XOXO
//Amanda

Men vah!?

Det är ju typiskt mig!
Missade Idol2009. Jag trodde den var kl 21, men den var tydligen kl 20...:( Jaja...!

Bananglass! Mums!

Nu har jag precis ätit färdigt efter en ganska intensiv dansträning. Ja, dansen började ju idag och självklart hade jag kollat fel på tiden så jag var ju 20min försenad. Men jag hängde ändå med i dansen och till slut fungerade det.
Nu innan jag ska sätta mig fastklistrad framför tv:n då Idol2009 börjar, så tänkte jag lägga upp receptet på min faligt goda bananglass!!

5-6 portioner:
300gr banan (ungefär 2st)
1½ dl mjölk
1½ dl grädde
en halv citron
1 dl grädde

Börja med att mixa eller mosa bananerna med citronsaft och sockret. Smeten ska bli så färdig att det inte finns några klumpar i den. Blanda sedan i mjölken och grädden, men inte i mixern. Rör om det!
Jag tog istället 2 dl grädde och ½ dl mjök för att slippa sorbet konsistensen. Häll sedan smeten i glassmaskinen och låt den köras tills glassen inte rinner runt. Häll det i en burk och stoppa in i frysen. Första halvtimmen lägg på locket, men det ska bara ligga på med en liten springa. Så att glassen verkligen blir kall och ''hård''.

Jätte simpelt och hur gott som helst!

Kan gärna serveras med lite hackade hasselnötter!

 

Nu sticker jag men vi hörs imorgon!

Olika dikter....


Det är du som får mig att le varje dag
Och jag vet inte vad jag skulle gjort, eller tagit vägen, och du försvann....?

I don't know if I'm in love
But I'm sure that I'm having the same feeling I had before....


Det finns ingen som får mig att må bättre än du...
Det är just därför det är såå svårt att släppa taget om dig...
Men varför just du...?

OH MY GOOOOOD!!!

Ja, jag berättade ju att jag ''träffade'' Malin Åkerman för några veckor sedan. Jag har inte hunnit och jag har glömt bort att ladda upp bilerna på oss två, men nu tog jag faktiskt tag i det och laddade upp dem.




Malin Åkerman med Ben Stiller i Heartbreak Kid



Ja, vad kan man säga?


Där var jag inte särskilt snygg, men vad gör man för en bild med Malin Åkerman?

"Rekordlång"

Hejsan!

Nu har jag äntligen ''hoppat'' iväg och köpt mina skor. Dem är riktigt sköna! Så med mina 179cm så blir jag säkert 185cm nu med dessa skor. Jag kommer förmodligen bara använda dem vid ''finkvällar'', och inte så mycket i plugget. Kommer nog känna mig lite pinsam där bland mina klasskamrater. Jag blir rätt lång alltså....
Men sålänge jag tycker jag ser bra ut i dem och dem är bra på, så behåller jag dem. Det är ju bara mina skor, ingen annans. Så egentligen bryr jag mig inte om vad andra säger om mig i dem, eller okej lite då, men inte mycket! Men jag undrar ändå över om jag ska behålla dem eller inte... Fan, vad svårt detta var! Jag vill verkligen ha dem, men undrar bara hur det kommer att se ut när jag kommer till skolan med dem... Hur lång jag blir då...?
Äh, jag får helt enkelt sova på saken.










Vad tycker ni jag ska göra?

Bra eller dåligt?

Ja, satck ju som sagt ut på stan tidigare idag för att kolla på ett par skor och ett par brillor.
Skorna som jag hittade är lite 60-70-tals inspirerade, och skitsnygga! Dessutom jätte sköna!
Jag sa till mamma att jag ville ha dem. Haha, jag tog dem! Eller jag har inte köpt dem ännu, ska testa en annan storlek som kommer imorgon. Dem är såå snygga att ha till ett par vanliga jeans och en top. Kan vara lika snygga till en klänning. Nu blir jag ungefär 4-5 cm längre! Jag är redan 179cm, så med dem här blir jag nog 183-184 cm nåt?



Från Håkansons för 799 kr.
Är det ett bra eller dåligt val?

 

Och sen ett par Wayfarer fick följa med hem också.

 


Jag köpte dem på Kicks för 99 kr.






Yeeeeeas!

Tjenare!

Här sitter jag och funderar på livet. Hur bra och dåligt det verkligen kan vara. Just idag är jag väl helt okej då, hade kunnat må bättre.

Jaja, Expert ringde tidigare idag och meddelade att min telefon är tillbaka nu. Yeeeas! Jag har pappas gamla, och stora mobiltelefon med ett krångligt tangenbord och en touchscreen. Den är lite jobbig, men man lär sig efter ett tag. Ska bli skönt att få tillbaka min riktiga, trots att jag helst vill ha en helt splittrans ny. Har haft min Sony Ericsson i snart två år nu, och den har gått sönder lite här och var...? Alla tangenter hade delats på mitten och just därför jag lämnade in den på reparation.
Sen ska jag ut för att titta på ett par sjuukt snygga skor jag hittade på Håkanssons för ett par dagar sen, och sen kolla på solbrillor. Detta behöver inte alls betyda att jag ska köpa nåt, men det kanske händer. Men tror knappast det. Jag försöker spara rätt ordentligt nu.


Jag borde sätta mig framför mina skolböcker en liten stund idag i alla fall, men frågar är om jag vill och orkar? Och svaret är självklart nej, men det måste göras.

See ya!



Den här kommer komma hem idag!

Sov istället för att sticka till NL (Nova Lund)

Halloo!!

Hoppas ni har det bra därute, jag har det gött gött. Ja, ni känner ju som sagt mig. En latmask är vad jag är, en riktigt sån också.
När jag vaknade imorse så hörde jag i huvudet ''fan, jag blir ensam idag. Andreas kunde ju inte... fan! Jag måste hitta på nåt!''. Jag sa åt mig själv att sätta mig att plugga lite, men nej. Jag satte mig istället och läste ''Flugornas Herre'' som vi har i svenskan. Klarade inte av att läsa mer än 20 sidor så blev ögonlocken bara tyngre och tyngre. Jag lade ifrån mig boken på stolen brevid mig, och tänkte ta en liten tupplur. Men det blev ju ingen liten, nej. Den varade nog i tre-fyra timmar, vilket var skönt förstås! Jag har lyckats med att sova alldeles för lite denna vecka. Bara för att jag börjar sent så betyder inte de att jag ska lägga mig senare, vilket jag gjorde i alla fall. Sen på det allt slit som måste göras på Gloria's. Man är verkligen slutkörd när man kommer hem vid fyratiden på dagarna.
Men i alla fall, jag somnade till lite och jag vaknde med ett jätte baksug! Så mamma och jag stack till ICA (för en gång skull, hehe) och köpte ingredienser till både kanelbullar och bananglass! Så nu är det full rulle här hemma. Bullarna jäser för fullt, och glassmaskinen är igång. Tänkte lägga upp receptet till glassen lite senare.

Så snart ska jag göra bullar och sen blir det mammas köttgryta till middag. Haha, jag kom och tänka på när min lillebror var lite och då min farfar levde. Då blev en konversation mellan dem såhär:
Carl: ''Vad är du farfar?''
Farfar: Jag är smålänning. Vad är du?''
Carl: ''Jag är köttätare.''

Haha, vi skrattar fortfarande över denna konversationen.

Hörs!

Tråksöndag

Hejsan hoppsansa!

Hur mår ni? Jo, jag är helt okej. Lyckades faktiskt ta en riktig sovmorgon idag och vaknade vid tolvtiden. Riktigt skönt efter att jag la mig så sent inatt.

Jaha, då var jag hos Andreas igår då, och hade det riktigt kul. Kollade på lite filmer gick ut med hunden och lite annat skoj.

Idag ska jag försöka att hitta på nåt skoj. Jag klarar bara inte av att sitta inne hela tiden. Jag ska se om jag kan ta mig till Nova Lund för att hitta en liten tjockare kofta, men också en present lillebror som nu fyller år på torsdag! Vad tiden går snabbt! För mig är det 17 dagar kvar innan det är min tur att fylla år (29 september). Sen känner jag mig väldigt baksugen idag så ska se om jag kan baka lite bullar. Orkar bara inte gå till ICA för att handla. Ja, så låt är jag...Men nu sitter jag i alla fall här och äter en jätte god frukost som består av vaniljyoughurt, banan och lite Kellog's. Intressant, va?

Jag ska försöka att uppdatera lite senare idag, men vi får se hur det blir med det.

Puss!

Hos Olivia men sticker snart igen

Godmorgon!

Eller godmorgon, godmorgon. Det är efter lunch men fortfarande sitter jag och Olivia i nattkläderna, vi får allt ta och röra på oss snart.
Hur har ni sovit då? Jo, jag kunde sovit bättre. Drömde en hemsk dröm om Chewie. Den är alldeles för komplicerad att berätta, men enda ordet för drömmen är hemsk.

Jo, i alla fall. Dagen ser ut så att snart ska jag sticka härifrån och ta mig in till stan för att köpa lite grejor. Sen vid fem tiden, ska jag faktiskt till Anderas. Vi är vänner så vi ska bara hitta på kompis saker, såklart. Ni vet, titta på film, sitta framför datorn, passa på att gå ut med hunden. Vara med hans lillasyrra... ja, ha kul helt enkelt, hur våran realtion än slutade...


Men vi hörs ju!

Inte så pjåkig!

Hejsan på er!!

Hur mår ni? Jodå, jag mår bättre nu när det ääntligen är fredag! Ska bli så skönt med helg efter en ganska tuff, men grymt rolig, vecka på Glorias. Det är faktiskt jobbigare att jobba inom restaurangbranschen än vad man kan tro.
Men i alla fall. Fredagen blir roligare än vad jag skulle tro! Olivia och jag ska faktiskt hem till henne och hyra film, och sen sova över! Det ska bli skoj! Egentligen skulle kvällen bestått utav att sitta framför datorn själv, men den blir bättre med bästisen!

Men nu kommer hon snart hit, vilket betyder att jag måste byta från mina jobbarkläder till lite mer roligare, städa rummet lite snabbt och chilla bara...

Vi hörs ju!

Eagle Cherry - Save Tonight

Hamstern Chewie!

Här är min hamster, nämligen Chewie. Jag tycker att han är den roligaste hamstern!




Love

 



Du var så nervös när vi träffades
Jag var lugn
Du var kär
Jag var inte
Ditt hjärta bultade, och du tog min hand och la den på ditt bröst
Så jag kunde känna dina hjärtslag
Nu har ditt hjärta slutat slå så hårt för mig
Nu är det mitt hjärta som slår för dig, som det alltid gjort sedan vi träffades
Och det vill inte sluta slå
Vad jag önskar att ditt börjar bulta
Vad jag önskar att dina känslor kommer tillbaka....

Ja...

Hejsan Hoppsan!

Här sitter jag och gäspar vart fjärde minut... Hade det riktigt stressigt idag på Glorias. Det var sååå mycket disk! Men jag fick till slut ordning på det så jag fick lite paus i alla fall. Annars är det bra och ska faktiskt snart sätta mig framför tv:n och titta på Top Model. Är så trött och sen tar jag faktiskt en liten sömnlur...

Men vi hörs ju!

Jag vill inte....

Hejsan...!

Hur mår ni? Jag mår piss... ursäkta språket men...
Jag har ibland bara sånna här sjuukt dåliga dagar, som idag. Jag är bara sur på allt och alla. Det känns som om jag bråkar med alla och att alla är emot mig, just idag.

Jag går och tänker på hur man dömer folk. Varför dömer alla personer efter utseendet? Okej, jag kan hålla med om att man lägger märke till utseendet först, men det är inte det man ska döma. Jag har nämnt detta tidigare i ett inlägg, jag vet. Men jag får hela tiden kommentarer hit och dit angående utseendet osv.
Jag läser artiklar, tidningar, böcker och på siter, där det står om tjejer som inte är nöjda med sitt utseende och vikt.
Jag själv är ganska nöjd med mig själv. Jag menar, okej, det finns verkligen vissa delar på mig som jag gärna skulle vilja ändra. Men om jag ska bortse från det, tycker jag själv att jag ser ganska hygglig ut. Jag har bra självförtroende som också gör att jag får det där ''lilla extra'' jag är nöjd med.
Men jag blir så ledsen när jag läser om tjejer som hatar sig själva för att dem inte trivs med sitt utseende.
Att det finns tjejer som verkligen bantar för att bli smala, och sen när dem är smala bantar dem ännu mer! Det ser ju inte klokt ut!
Jag gillar själv tjejer som har kurvor och som är lite fylliga. Och för att vara ärlig gillar jag dem som är ''tjocka'', eller hur man ska säga. Jag tycker att dem är lite mer ''feminina'' på nåt sett. Men jag gillar alla andra också!
Dem sem bara visar hud och skellet, är inget för mig. Tyvärr... Jag kan hålla med om att jag är smal för min ålder, men jag tränar inte och äter jätte mycket! Enda sättet för mig är att träna! Men jag gillar alla ändå! Jag dömer efter personligheten, alltid!!!
Man ska vara den man är född som. Man ska växa i den takt kroppen vill, och den kroppen gör sig unik som/till. Då är man unik och speciell. Man ska inte banta. Okej, kanske då, men inte om man är under 20. Jag själv tycker detta.
Sen dem tjejer som står framför spegeln i timmar och döljer ansiktet med smink. Det är heller inget för mig. Då ser man inte den riktigt fina, unika tjejen som är döljd av smink. Man är den man är, och den personen ska man vara nöjd över. Man kan inte ändra på sig, men man ska tänka på det att det faktiskt finns personer som vill vara just som dig! Jag tror inte på det, men även jag har fått höra kommentarer från människor som vill vara just som jag. Ha det utseendet jag har osv. Men jag har mina komplex.
Man vill se den naturliga tjejen, inte den som är döljd med smink.

Jag var tvungen att skriva av mig lite. Nu ska jag sticka över till Olivisen!

Hörs & puss!

Familjen Spears på semester i Miami!!

Hela Spears familjen stack nyligen till Miami för att få lite semester. Där var ju självklart Britney Spears, hennes söner Jean Preston och Jayden James, hennes syster Jamie Lynn och hennes dotter Maddie. Självklart var ju också deras föräldrar, Jamie & Lynne, också där. Barnens pappor sågs inte till, men alla i familjen såg ut att njuta av kvalitetstiden.
Ett ögonvittne för US Weekley, säger att alla såg väldigt avkopplade ut och att alla hade ett leende på läpparna.
Veckotidningen säger också att det är första gången Jamie Lynn visar upp sin kropp efter födseln av Maddie. Tidningen skriver också att båda systrarna var i ''bra form''.


Jamie, Maddie, Jamie Lynn, Jayden James, Sean Preston och Britney Spears




Britney, för dagen i en lila bikini




Jamie Lynn och Maddie på väg ner i plurret




Britney med lillasyster och systerdotter




Tre generationer Spears-kvinnor - Maddie, Jamie Lynn och Lynne




Jamie Lynn och Maddie blir fotograferade av Lynne

......Orka!

...Jag har fortfarande inte rört mig ur fläcken... Jag är alldeles för trött och en riktig latmask!
Jag ringde i alla fall till Olivia förut och förhoppningsvis så kommer hon hit senare ikväll:). Då kanske vi ger oss ut på stan och då ska jag passa på att handla. Måste bege mig ut nu i det fina vädret. Jag kan ju inte sitta framför datorn då det äntligen är superfint väder och strålande sol!





En bra låt med en otroligt fin text.
Miley Cyrus - Goodbye

Videoblogg!

Här kommer en liten videoinlägg eftersom att jag inte orkar skriva... vilket jag gör nu i alla fall:)!
Lite misslyckat, but who cares??






Ja, jag är som sagt grymt trött... hörs väl antagligen också...
RSS 2.0