med ett stort leende på läpparna...

...säger jag tack för idag och godnatt!
Sov så himla sött!

Hur sover hon egentligen?

Jag tyckte det var ett tag jag la upp något på Kelly så nu kommer lite!

Kelly sover inte riktigt som alla andra hundar, tror vart fall jag och min familj...







Idag blir hon dessutom 12 veckor (3 månader)! Och idag har vi haft henne i en månad:)

Söndag

Hallu.

Hoppas ni mår bra, jag själv har tyvärr fortfarande förkyldningen i mig men jag är på bättringsvägen.

Idag är det söndag, och dans kl 18! Wohoo, det var länge sedan! Men innan dansen måste jag hinna med att kolla mail samt skicka ett, ringa älskling och läsa igenom SO sidorna till provet på torsdag.

Vi ses!


Haha, ser så konstig ut! ;)



Jag alldels nyss

I've been better

Oh yes, I've been better...

Tiden var helt underbar när älskling var här, men när han skulle sticka hem var det inte lika kul längre... Försökte få komma hem till honom för att sova där, men ikke sa nikke enligt mina föräldrar. Då var klockan 23 när jag hade bråkat med både my parents och bror.... Men stannar hemma i alla fall. Orkar inte plåga varken mig själv, Filip eller min familj. Dessutom hade jag ju ändå en jäkla massa plugg att göra i helgen och dans imorgon.


Sov gott på er!

Promdress is founded

Mamma och jag var ute på stan nyss och jag hittade faktiskt en grymt snygg klänning! Den är lite annorlunda kanske, men jäklar vad snygg!

Älsklingen min kommer hit snart och sen ska vi beställa hem sushi lite senare ikväll eftersom mamma och pappa ska iväg på fest...





Aha, visst är jag snygg? Haha, skämt och sido...

Mon pojkvän var här =)

Filip var snäll och kikade in tidigare idag, det behövdes =)

Jag ser helt puckad ut, haha!


And you now what? Webcameran fungerar så nu blir det videos och en massa egobilder ;)

Tack för den så kom på sprayern.

Hallu igen!

Från klockan ett har jag suttit framför tv:n typ halvdöd. Jag ska bara gå till sängen efter detta och dö ännu mer, nä, skämt och sido. Ni vet vad jag menar! Jag mår bara inte alls bra så vill sova i tre veckor nu...

Jag började känna vid tv:n att min näsa blev mer och mer täppt. Stack till rummet för att ta några sprut nässpray, och bara efter tv minuter lättade det! Tack gode gud ;)

Föll ihop i duschen...

Jag har varit förkyld från förra veckan, men stannade inte hemma förrän i måndags. Jag har mått väldigt dåligt, en otrolig huvudvärk, snörflig näsa och ont i halsen. Ni känner nog igen er här, men när jag är sjuk så äter jag väldigt lite. Och eftersom jag är lång, har lågt blodtryck, så kan jag få problem när jag inte får något syre och reser mig snabbt upp när jag suttit ner. Det blir svart för ögonen, tappar balansen och jag vill bara lägga sig ner på golvet och få bort den hemska smärtan som bara varar i några sekunder. Men, imorse hände det jag inte skulle hända..

Jag stod i duschen för att tvätta håret, och jag duschar alltid med stängs dörr och oftast i väldigt varmt vatten. Den kombinationen med ett huvud som värker och knappt nåt syre i vårt lilla badrum, blev det svart för mina ögon, jag fick svårt att andas, och jag hade en oerhört hemsk känsla och smärta i hela kroppen. Blodet åkte rakt genom kroppen men inget kom till min hjärna. Jag kunde inte hitta balansen, och tog emot mig mot väggen, sen blev det svart. Jag vaknade upp och då satt jag lutandes mot duschväggen och hållaren som sitter på duschröret (där man brukar ha schampoo osv) låg utspridet i duschen. Jag mindes inte att jag rev ned den, och jag minns inte något ljud. Bara att allt blev svart. Jag svimmade...
Jag har nog aldrig varit såå rädd på länge. Inte kul!

Nu sitter jag här hemma och har tagit en andra huvudvärkstablett, jag tog en imorse. Och ska ta det oerhört lugnt idag och ska verkligen försöka få i mig mat.

Jag stack till skolan för att skriva det nationella matte som sagt, och det gick så dåligt som det bara kunde gå, fast ännu sämre. Ingen bra känsla över det, men kanske så gick det bättre än vad jag tror. Jag vet inte förrän jag får tillbaka det. Jag trodde inte det skulle gå såhär dåligt! Jag kanske överhuvutaget inte skulle skrivit det idag, eftersom jag är sjuk och inte riktigt kan ''tänka klart''. Jaja, nu är det som det är.

Om 50min ska jag sätta mig framför tv:n och softa. Ta det riktigt lugnt med en varm choklad i handen och titta på ''Sjunde Himlen''.
Puss!

Oh yes, Je suis malade, I'm not kidding!

Hallluuuu!

Hoppas ni mår bättre än jag. Jag är väldigt sjuk. Ändå måste jag pallra mig till skolan imorgon eftersom det är nationella Matte C, bläää är det enda ordet jag kommer på nu.
Vet ni mer vad jag kommer på? Att jag saknar dansen som i ***, jag har inte dansat på länge nu pga att jag varit sjuk, men på söndag, då faaen!

Hade inget mer att säga, jo vänta. Idag klickade jag hem en Balenciaga väska! Inspiration från vem mån tro? Vanessa Hudgens of course!






Om du får mig att skratta, då ska du vara glad

Jag kom och tänka på en sak.

När vi fick Kelly hade jag ingen aning om hur kul man verkligen kan ha med den jycken.
Man får se henne växa upp från den dagen hon föddes, se hennes utveckling för varje dag som går och den dagen man får hem henne, så ser man hennes utveckling för varje dag som går. Hur hon växer, lär sig att sitta, ligga och hoppa. Blir en mer och mer uppfostrad hund som litar på en mer och mer.

Men jag visste inte att det skulle vara såhär kul! Jag skrattar minst tio gånger per dag nu, vilket jag aldrig någonsin gjort innan.
När man kanske ser en tomat ligga på golvet, man lägger den på golvet så får man se hur hon reagerar. Hon tar det som en vanlig boll, studsar direkt rakt upp i luften och börjar leka med den. Eller när man tar fram dammsugaren. Hon är så rädd för den! När man väl dammsugat färdigt och ska sätta sig ner på golvet och visa för Kelly att det är inte man själv som är odjuret, då tittar hon på en och tänker förmodligen såhär: '' jag tänker inte gå nära dig ditt odjur!
Men allt detta får mig att skratta på ett sätt som jag gör väldigt, väldigt, sällan.

Jag ska säga er en sak. Jag har en ganska ''dålig'' bakrund, och därför litar jag inte på många. Det har ingenting med min famij att göra, för de är de mest fantastiska människorna som finns. Har alltid stöttat mig. Men nej, det handlar om en helt annan sak. Det kommer dock ta väldigt lång tid och kräva ett stort mod för mig att kunna berätta det för er.
Men pga att jag kanske inte litar på alla, så har jag också svårt att ''släppa loss'' och skratta. Så väl när en person får mig att skratta så kan det vara lite svårt för mig att sluta. Jag kan få ett skrattanfall. OK, ni kanske tycker jag är jobbig och konstig som får sådana ''anfall'', men det tycker jag inte ni ska vara. För om ni får mig att skratta så ska ni vara glada. Riktigt glada. Och låt mig skratta och kanske till och med skratta med. För jag skrattar inte ofta.

Med andra ord, om ni får mig att skratta, var glada då får helvete! För vet ni varför? Jag känner mig lycklig då.

Tack!

I wish that just everything could disappear for a moment

Jag önskar verkligen vissa sekunder, att bara allting kunde försvinna. Allt dåligt. Alla förkylningar, jobbigt plugg, krig och dåliga saker!
Men framför allt plugg och förkylningar så man bara kunde sticka hem till sin älskade pojkvän och bara mysa. Mysa så mycket att man inte vet vart man ska ta vägen, förstår ni vad jag menar ni som har kille/tjej?
Jag saknar min pojkvän trots att jag såg honom senast igår och pratade i telefon men honom för bara fyra timmar sedan...

Take A Bow - Leona Lewis

Fyyyy faaaaaaaaaaaaen! *snyft*

Hej...

Jag har inte bloggat på några dagar jag vet men jag har haft annat för mig...

Hur mår ni annars då? Näee, jag sitter här hemma och är hur sjuk som helst. Täppt i näsan, halsen kliar och hostar så mycket att mina lungor knappt klarar mer.. Som jag förmodligen nämnt innan så blir jag väldigt sällan sjuk, men när jag väl blir det, blir jag ordentligt sjuk. Jag var ju hemma i veckan, och jag ångar att jag inte stannade hemma. Pga att jag är sjuk missar jag dansen ikväll, och jag är inte på så himla topp humör för det kan jag säga!
Jag får hoppas att jag blir bättre i slutet av veckan, för på torsdag är det ju matte nationella.
Strax efter detta inlägg ska jag faktiskt gå och sova!

Igår bet Kelly hål på mina favorit jeans och jag blev inte särskilt glad. Mamma och jag stack sen ut för att köpa ett par nya. Två riktigt snygga jeans från VERO MODA blev det. Sen nästa helg blir det koll på skor och bal/avslutningsklänning.

Vi hörs antar jag!

En ganska fantastisk låt

Adam Lambert- What do You Want From Me?

Foooooooooooooooooooooooooooooooooooooood!

Hej igen på er!

Efter över en timme på stan hittade man inte riktigt det man letade efter... Jag har en favorit mascara Max Factor 2000 CALORIE, men den finns inte i vattenfast så jag stod och funderade på två andra också av MaxF, men kunde inte besämma mig. Men hem fick jag med mig den guldiga tuben, flera av er läsare har den säkert. Svart nagellack, Dove's Summer Glow och ansiktskräm kom också med hem. Jo, för de som vill få en lugn och slät hy som bara är helt underbar och en kräm som snabbt går in i hduen kan jag rekkomendera dne jag har. L'Oreal Hydra Fresh, Active Moisturisong Gel Cream. Skit bra!

Nu ska jag äta middag så ses vi!

Sju månader med min pojkvän idag =)

Haha, rolig rubrik........

Pga att jag inte helt mår toppen idag ska jag skippa dansen. Vill lägga mig i tid men är som sagt inte riktigt helt frisk heller...
Men jag måste ändå ta mig ut på stan för att inhandla ansiktskräm, för den har tagit slut... Dove's Summer Glow, rakhyvlar, och en vattenfast mascara är ett måste. Ni vet när man cyklar till skolan, eller vart som, så kommer man fram med ingen mascara på ena ögat, utan istället över hela kinden. Hhmmm, inte så fullt skoj va? Nä, en vattenfast mascara är som sagt ett måste. Ska långsamt titta lite på skor också, samt en klänning, men efter det bär det hem så att jag kan börja plugga till prov osv.. Vi har väldigt mycket nu sista tiden men det kommer löna sig hoppas jag. Hoppas innerligt än en lärare som säger mitt självförtroende totalt och tappar intresset i ämnet. Men ändå ska jag inte låta henne trycka ner mig...



Bild från förra året...

Fight....

Hallå!

Måndag är det idag och jag mår inte helt toppen... Riktigt sjuk har jag inte varit på länge och det märks nu... förkylningen börjar komma och jag får se om jag orkar åka till dansen idag. Jag kommer inte hem förrän halv elva ikväll och då ligger jag inte förräns vid elva tiden, och då kommer jag inte orka imorgondessutom så kan jag bli mer förkyld...

Hoppas att ni har det bra där ute i alla fall och våren har verkligen kommit nu! dags att kanske göra en investering på vårkläder och skor då. Har hittat ett par grymt snygga gladiatorskor med klack som jag hemskt gärna vill ta med hem, dessutom måste jag hitta en balklänning och en avslutningsklänning.

Inget plugg, men bus med Trixa och Kelly

Inget plugg blev det idag, men jag följde istället med till ett par kompisar med hunden Trixa som Kelly fick träffa. Sjukt kul och bilder kommer upp senare...

Dansen gick bra ikväll och jag ska nu hoppa in i duschen för att få en tidig kväll, ska försöka ta upp Kelly imorgonbitti.
Puss!

...

Jag saknar min pojkvän!




Bilderna är tagna för ett långt bra tag sen....

I'm bored....

Här sitter jag och saknar min älskling som faaen....  Inte alltid så himla kul men jag måste acceptera att både han och jag har plugg att sköta...

Men för att tänka på annat! Jag ska inte säga att jag är något Twilight fan, visst filmerna är bra, men Vampire Diaries är mycket bättre (enligt min åsikt)!
Och Paul Wesley och Nina Dobrev är ju så sjukt snygga båda två!

Actress Nina Dobrev arrives at the premiere of MTV's 'The American Mall' held at the Cinerama Dome on July 28, 2008 in Hollywood, California.
Nina Dobrev


Paul Wesley- farligt snygg! Vem tycker inte att han är snygg liksom? ;)

I'm back!

Hallåå!

Ledsen för att säga detta men jag tror inte det blir så mycket blogging nu i helgen, har andra saker att tänka på...

Vad gör ni annars då och hur mår ni? Jag sjävk sa just hejdå till Agnes som kom hit för att titta på Kelly. Bakade choklad kokostosca gjorde vi också, åt ute på en kinarestaurang och pratade likaså.
Tittade på dansdvd:n och skrattade...

Jag ska se om jag orkar lägga upp några bilder idag annars blir det kanske senare i veckan.
Ha det bra så länge!

Have been other things to do...

Hallåååååååååååå!!

Det var ju skit länge sedan! Hur mår ni? Hur ska ni spendera fredagen och helgen? Med familj, pojkvän, kompisar, myspys eller fest?
Jag själv ska väl vara med familjen ikväll, imorgon blir det stan och på kvällen gäster. Söndag plugg till nationella matte och sen ska vi till ett par kompisar som har en hund vid namn Trixa, Kelly ska få bekanta sig lite med henne nämligen. Och på kvällen Michael Jackson dans!

Men nu sitter jag här och uppdaterar mig. Har haft annat att göra i veckan så jag har lagt bloggen åt sidan för att koncentrera mig på plugg, vila upp mig, vara med familjen, Kelly och kompisar.
Fajiitas blev det till middag också, mums mums!

Hihi, Kelly sover i sin korg nu typ för första gången och hon la huvudet på kanten så att huvudet hängde ner, hon hängde alltså på kanten med halsen (fattar ni?). Hon såg skit rolig ut! Påminde om Sid i Ice Age när han sover på en sten och har huvudet hängandes... =)

Nu ska jag se om jag kan hitta nåt kul här på internet eller tv, annars vet jag inte vad jag ska hitta på...
Puss!

35 minuter

Ja, så lång tid tog det för mig att bli klar...
Nu ska jag ta det riktigt lugn innan jag sticker iväg till dansen. Jag mår inte riktigt prima idag och jag vet inte varför...

Men vi hörs hoppas jag!

Dusch! Wohoooo!

Efter en dag med mesta tiden spenderandes med plugg framför datorn, tycker jag nu att det är dags att ta en paus och gå och ta en dusch. Samt borsta tänderna.... Haha!

Vi ses!

Breakaway

Kelly








Man ser henne knappt, men hon älskar den där stolen. Smått och bekvämt.

The dance

Det är några som har undrat lite över min dans. Varför jag tycker dans är så kul, när jag började dansa osv.

Det var väl i Täby, då jag började. Jag trivdes inte i min klass och fick inte alltid vara den jag ville vara. Så, oftast försökte jag vara någon jag inte inte var, och försökte synas på något sätt. Det var då jag bestämde mig för att dansa själv framför hela skolan, och föräldrar, på talangjakten. Men det var också innan det, genom skolteatern att det var på scenen jag hörde hemma. Jag älskade (och gör fortfarande) att stå på scen och spela teater. All den energin jag hade kunde jag få ut då. Och jag kunde få ut alla mina känslor jag inte kunde lägga på någon annan.
Jag började anmäla mig till 'Öppen Scen'' och talangjakten. Då jag dansade själv. Framför hela skolan.
Innan jag skulle gå på var jag ju självklart otroligt nervös, men så fort jag gick på, försvann den nervositeten. Men istället kom blickar från personer på skolan, som tyckte jag var dum och så himla dålig. Men nu i efterhand undrar jag varför jag tog emot dem blickarna, och inte bara skakade av dem. För det var ju de tjejerna som tittade på mig, som var avundsjuka. Att de själva inte vågade gå upp på scen och visa hela skolan vad man gick för. Kanske dåligt av mig att säga det, för självklart, det krävdes otroligt mycket mod för mig att stå där och dansa.
Jag minns den gången, veckan innan talangjakten, att jag ramlade och gjorde illa min axel. Ganska ordentligt också. Men jag gick ändå ut på den scenen en vecka senare med en smärta som inte var sig lik. Men jag dansade, för det var på scenen jag trivdes som bäst. Det var mitt ''hem''. Jag minns att jag dansade till Shakira med ''Whenever'' någonting...

Jag tror jag stod på scenen första gången när jag gick i ettan.  Sedan fortsatte jag ju att anmäla mig till talangjakten, öppen scen, skolteatern osv. Men jag gick också på dans och teater utanför skolan.
Jag dansade ända fram till vi flyttade hit till Skåne. Då slutade jag. Med både dans och teater.
Och innan jag flyttade så skulle vi ha en skolavslutning i kyrkan, under vintern. Jag höll ett sådan där töntigt tal om de tre vise männen... Men ändå, jag var stolt att jag vågade göra det. Men sen hände det jag aldrig skulle hända. Några av mina klasskamrater kom fram till mig och sa ''Fyfan vad dåligt det där var!''. Att jag verkligen kunde ta emot de orden. De hade ju själva inte stått på scenen och hållit det där talet.
Och ända sen dess har jag haft ''scenskräck''. Varje gång jag skulle ha en redovisning framför min egna klass, som jag faktiskt kände, så var jag så nervös att jag skakade, och nästan inte kunde andas.

Det tog tre år innan det hände nåt. Mitt intresse för dansen fanns fortfarande kvar. Så jag anmälde mig till en dansskola som jag dansade på i ett år. Sen hittade jag Malmö Dansakademi.
Jag dansade höstterminen 2009, och var med på avslutningshowen på Palladium i Malmö.
Och innan jag skulle gå ut på scen. Jag var så rädd och så nervös. Det går inte att beskriva...
Men när jag väl kom ut och hade tagit de där första stegen i dansen, då kopplade jag av. Och var avslappanad. För det var då, det var då jag insåg efter 4 år, att det är dansen jag brinner för. Och att det var på scenen jag hör hemma.
Nu dansar jag tre timmar i veckan, men i höst ska jag dansa betydligt fler timmar och kurser än vad jag gör nu. Herregud ja!

Tänk er bara att gå i en skola med inga kompisar. Där man inte får vara sig själv, utan måste hela tiden försöka vara någon, eller göra något för att passa in. Att man mår så dåligt att man inte längre vill leva. Så kände jag... Men det har ändrats nu.
För om man hittar den platsen som förändrar en. Den platsen där man hör hemma. Den platsen där man kan skrika, hoppa, spela eller dansa ut sin energi och sina känslor.
Det är för mig på scenen. Bara ordet scen gör mig glad.

Efter showen hade avslutats så grät jag. För jag var så himla glad och lycklig. Jag hade äntligen hittat ''hem'' igen. Där jag hörde hemma. Jag gråter till och med nu.. De kommer någon tår då och då...
Jag ville inte åka hem och fortsätta i verkligheten. Jag ville stanna där på scen.

Och jag skulle strax därefter ha en ganska stor redovsining framför min klass. Då kom ju den frågan: kommer jag att klara av det? Men självklart gjorde jag det! Jag var inte alls nervös! Och både mina lärare, mina klasskamrater, men framför allt jag, var väldigt förvånad...Det är i ''spotlighten'' jag hör hemma....

Dansen är något jag verkligen gillar. När jag går dit får jag alltid något annat att tänka på...

How do you find me?

Tack för de fina kommentarerna. Det glädjer mig så enormt=) !

Och hur hittar ni mig egentligen?

Mini

Kelly och jag har något speciellt ihop. Varje gång jag sätter mig på golvet kommer hon självmant och lägger sig i mitt knä och somnar. Och det är så mysigt! Om jag har tur också lägger hon sig på migg bröst och sover... =)

'
Till slut somnar man där själv...

Gårdagens

Pluggar

Godmorgon!
Kelly fick damp imorse. Bokstavligt talat. DAMP!

Hur mår ni? Njaa, jag mår lite sisådär men det löser sig säkert. Idag ska jag plugga mesta tiden av dagen och senare ikväll blir det dans. Haha, jag hänger inte alls med!

Sen kan jag säga en till ''jätte kul'' sak. Mamma tvättade sönder ett utav mina favorit linnen och en annan tjocktröja häromdagen. De blev för små. Så nu är jag skit sur... Hon är skyldigt mig kläder nu! Inte bara de hon ''förstörde'' utan ett par jeans också. Tre av mina jeans har det blivit hål i, och de jag har nu får jag bara skavsår i ryggen av. Pga att jag är så smal och anvädner skärp så skär de in i ryggen på mig...

See ya!

Goodnight

Hela dagen imorgon kommer spenderas framför datorn så vi ses mer då.

Puss och godnatt!
Sov så sött!

Ut i regnet med lillskiten

Godmorgon!

Vid elva tiden vaknade jag och gick upp och åt frukost. Hade ett suprebra humör tills jag kom på att det är söndag, skolan börjar på onsdag, och att jag mpste plugga i stort sett hela dagen... Hhhm, hur ska detta gå? Att det regnar vädligt mycket, och att jag, seriöst, ska ut med en damp hund.
Jag skämtar inte. Damp är hennes förnamn och ADHD är typ hennes efternamn. De här orden beskriver henne när hon är pigg. Fast som tur är får hon i princip bara damp två gpnger om dagen. En på morgonen och en på eftermiddagen. Sen sover hon resten av dagen...
Haha, hon är fanken för skön! Ett himla fint kynne, och en väldigt mysig hund som älskar närhet och uppmärksamhet. Följer en vart man går. Om man sitter vi bordet och ska gå till diskmaskinen följer hon med och lägger sig på fötterna. Kommer man ifrån där sen? Nä... Hon och fötter...

Vad ska ni hitta på idag annars då?

Puss!


Vi har tur när hon är såhär lugn och bara sover!

Wohoo, tog tag i skiten!

Äntligen har jag satt mig ner och tagit tag i denna dumma SO. Och innan kvällens slut kommer jag att vara färdig.

Så jäkla jävla skönt!

Morrn morrn!

Happy Easter, Glad Påsk! Måste jag ju börja med att säga.

Hur mår ni? Jo, helt okej. Åt dock alldeles för godi och chips igårkväll men det får jag väl träna bort idag. Vad ska ni hitta på idag? Jag ska faktiskt plugga... Ja, rå plugga dessutom! Sen ikväll blir det god middag med familjen.
Haha, så löjlig som jag är sitter jag här och hoppas att lillebror och jag får påskägg idag...

Ska försöka blogga en del.
Nu måste jag gå och plugga,
Puss



Kelly









Världens bästa hund. Så mysig. Så sällskapsfull.

En älskare av gamla hits





Varit med älskling

Hallå!!


Hoppas ni har det bra. Jo, helt okej hos mig.... Nästan inte alls okej faktiskt men försöker bli på bättre humör....
Igår stack jag till älskling och lurade honom ordentligt. Haha, han fick nästan en hjärtattack! Hihi=) sov hos honom också. Riktigt mysig det. Och inte förrän vid tre i eftermiddags stack jag hem. Nu ska jag snart gå ner och köpa hem sushi.
Mamma, pappa, Axel och Carl ska till ishockeyhallen ikväll för att spela mot ett tjeckiskt lag. Lillebror ska spela då. Men pappa och Axel ska sitta i sekreteritatet, och mamma är lagledare så hon sitter i båset med resten av laget. Men vad händer med mig då? Jo, jag ska sitta här hemma själv och ta hand om lilla Kelly. Ska se om hon kan sova de timmar de är borta så jag istället kanske kan plugga eller titta på film.

Resten av veckan och dagarna ända fram till tisdag blir det tid med familjen och hunden, men också en jäkla massa plugg som jag skjutit på... Känns inte alls bra. Har liksom en stor klump i magen... nä usch, lika bra att sätta igång med en gång.

Jag kommer blogga mer idag så vi hörs!

A thing to tell you....

Hej hörrni.

Varför är jag så jäkla sur?! Jag har absolut ingenting att göra! Och sitter i princip helt själv här hemma. Okej, familjen är hemma samt Kelly, men ibland är det inte alltid så himla kul att alltid umgås med dem....
Och jag börjar bli trött på mitt humör!

Zzzzzzzzz!

Hallå!

Vaknade vid elva tiden efter att äntligen ha sovit ut. Ordentligt menar jag då.
Kelly sover orehört mycket kan jag säga. När hon väl blir på lekhumör måste man leka slut på henne, och då blir hon verkligen slut. Då lägger hon sig bara och sover och sen när man ska gå ut med henne när hon vaknat så sätter hon sig bara ner och säger med en typisk blick: Nää, jag vill stanna och sova! Och med de där typiska ögonen. Hon har ju inte riktigt bruna ögon utan hon har blågröngråa. Otroligt fint. Ska se om jag kan få en bild då man kan se att hon verkligen har speciella ögon.

Jo, Agnes, om du ser detta. Ring eller maila mig om du vill ta och ses!

Det blir nog plugg för mig imorgon istället. Jag känner att jag verkligen skjuter på det, men jag måste få det gjort innan helgen. Ska plugga lite ikväll, imorgon och nästa vecka. Äventuellt på söndag också..


Vi hörs!
RSS 2.0