Texas, Dallas resan 2005 del 1

När jag var 11 år gammal gjorde jag och min familj den häftigaste resan i våra liv (om vi ska bortse från Hawaii resan, glöm inte att kolla in kategorin). Vi åkte till Texas, Dallas. Vi mellan landade i New York där jag och lillebrorsan fick se det kraschade World Trade Center. Det var otroligt sorgligt och det luktade äckligt.
Maten var helt fantastisk, jag kommer aldrig att glömma bort det ögonblicket då vi hade kommit till Dallas sent på kvällen och då vi kom till en restaurang som hette Micocina (tror att det stavas så), då klockan var efter tio på kvällen. Köket hade stäng för kvällen men servitörerna sa att de kunde laga något till just oss. Carl var jätte trött och höll på att somna direkt där han stod, stående. Men tillbaka till middagen. Jag kommer aldrig att glömma bort den otroligt goda doften på den restaurangen. Jag beställde tortillas med kyckling och då de kom fram till mig med maten på en stekpanna som fotrfarande stekte, med tortillachips och bröd som var varma för att de precis hade bakat dem. De luktade så sjukt gott! Glömmer aldrig bort det. Sen stack vi också till Six Flags med ett par goda vänner där jag åkte en av världens brantaste, eller så var den en av världens snabbaste kommer inte ihåg, bergochdalbanor, The Titan. Jag fick också turen, med resten av familjen se en riktig ''Lucky Luke Town'', sen fick jag också rida på en tjur! Tänk! Jag, jag sitta på en tjur med en äkta cowboy brevid mig! Hur jäkla ballt som helst! Sen åkte vi till ''indianberget'', Enchanted Rock utanför Freddicksburg. Sen åkte vi också till Austin, där det fanns en helt underbar natur, medn en jätte fin å, och där jag fick smaka ''Angel Hair Pasta''. Sen såg vi ju också The Alamo som var en självklarthet att vi skulle se.

Jag tänkte börja med att lägga upp några foton när vi var i New York.


Korset vid the kraschade World Trade Center, som en ''frihetssymbol'' för de döda.

World Trade Center innan de blev förstörda.

Jag försöker att se lite ledsen ut, men vet inte riktigt om jag lyckades... för de var ju verkligen sorgligt.
Ärligt talat så grät jag nästan...

Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska säga... Ni ser väl själva vad det föreställer...

Jag vet att detta är en riktigt ful bild, men jag hade riktigt skoj med mamma
när jag var i den affären och tittade på otroligt roliga hattar.

Jag tror detta är Manhattan (?)...

Under nästa del kommer jag att lägga upp fotografier från ett museum vi var på där det fanns dinosaurie skelett. Och hajar, och uppstoppade djur...

Nu ska jag plugga men vi hörs ju!

Tjenare!

Nu har jag precis ätit färdigt här och det blev någon kalv schnitzel av något slag med potatis gratäng och nån jätte god avogadoröra. Mums! Min pappa är verkligen bra på att laga mat samma som min mamma. Men pappa har ändå en liten extra ''poäng''.
Jag tänkte nu lägga upp del 1 av Texas, Dallas resan som jag reste när jag var 11 år (jag skulle fylla 12 år det året...), jag har inte så jätte många bilder men jag ska försöka lägga upp så många som möjligt. De flesta bilderna är nämligen mina familje medlemmar med på och de vill förmodligen inte komma med upp på bloggen och då får jag acceptera det men ska ändå försöka att övertala dem, annars får jag dölja deras ansikten.

Hörs snart igen!

Ej pluggat... igen...

Jag har fortfarande inte kommit igång med att plugga... igen... Men, jag har sett en film som heter Picture This med High School Musical stjärnan Ashley Tisdale. Den var bra, men slutade inte så som jag ville... Jag menar de fick ju varandra men jag ville veta vad som hände med hennes ''fiende''.



Nu ska jag äta middag sen ska jag sätta mig ner och plugga för jag kommer förmodligen inte att ha något annat för mig. Bilder på skorna kommer kanske upp senare annars blir det imorgon.

Trött efter stan

Nu har jag kommit hem och är så trött att jag snart måste ta en slummris så att jag orkar plugga sen.
Jag stack ut på stan lite över tolv och har nu varit på stan i 4 timmar! Det är nog ''personlligt rekord'', man blir verkligen trött över att gå in och ut ur affärer men det kan vara riktigt skoj! Jag skulle ha köpt en fransväska från Lindex men den hade tydligen tagit slut så jag ska se om jag kan få tag på den någon annan stans. Sen så skulle jag kanske köpa ett par sandaler på Åhléns men de var också slut, eller nej, det fanns två par slut men inte i min storlek... men jag fick ett par sjukt snygga svarta mocka stövlar från Håkanssons på rea. Kan visa dem på foto sen om jag orkar lägga upp dem.

Nu ska jag lägga mig och vila en stund sen blir det plugg för mig! 

San Francisco resumé

När jag var ute och hade rest den här resan kom jag att tänka på det att jag hade det faktiskt otroligt trevligt och roligt i San Francisco trots att jag hellre ville vara på ridlägret. Jag fick upptäcka en hel nu del av världen som var helt fantastisk!
Under resan hade jag ätit otroligt god mat, firat ett väldigt bra nyår, fått se en annan del av naturen och massor med annat. Det bästa var nog när jag åkte till Alcatraz ön, åt all den goda maten och fick se den otroligt fina naturen och dessutom Stilla Hvet (tror jag). En ball sak såg jag också och det var ju som sagt sjölejonen som låg på Fisherman's Wharf där de låg och solade och lät så roligt! Den här resa är oförglömmig som många andra resor.
Jag insåg det sen att jag hade det trevligare och roligare än vad jag trodde att jag skulle ha på ridlägret.



Jag är ledsen för den otorligt dåliga kvalitén men hoppas att det räcker ändå!

Detta är då en utav mina resor jag har gjort. Jag kommer att lägga upp en annan resa också som jag reste när jag var i Texas, Dallas 2005.

Lördag 090227

Hejsan!

Hur mår ni? - Jag mår sådär. Jag har insett nu att jag har en lördag där jag måste plugga franska ungefär halva dagen och att jag är otroligt trött, men som tur är har jag mitt favorit te framför mig här nu som kan göra mig lite piggare.

Vad ska ni göra idag då? Jag ska som sagt plugga men sen ska jag också ge mig ut på stan för att bl. a köpa ett par snygga gladiatorskor på Åhléns, köpa en film (HSM 3) och hyra en film (Picture This), sen ska jag också förmodligen också köpa en snygg fransväska på Lindex men nu strax ska jag putta mig själv in i dushen sen blir det lite plugg en timme sen ger jag mig faktiskt ut på stan sen blir det plugg igen.

Jag har hittat filmen från San Fransisco resan, där jag har filmat sjölejon då det kommer upp ett inlägg efter detta med resumé och filmen.

Dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering men jag har ju som sagt kusserna här och jag har bara inte varit på humör för att blogga.
Jag kommer förmodligen inte blogga mer ikväll för jag måste spendera kvällen med plugg, tyvärr... och det känns jätte tråkigt... Men jag får allt skylla mig själv att jag inte har börjat plugga inför franska provet och då är det nu plugg på en fredagskväll som gäller...

Puss & hoppas vi hörs imorgon!

''Stora dagen är här''

Tja!

Hur mår ni? - Jag mår gött jag, som vanligt... Idag är den ''stora dagen här''. Det är idag mina kusiner kommer från Stockholm för att hälsa på eftersom att dem har sportlov nu. Fan vad stressigt det kommer att blir när jag kommer hem. Jag kommer att komma hem kl. 15:45 kusinerna kommer 16:00 och på en kvart ska jag sätta på ugnen, bädda sängar och göra iordning toaletter. Det kommer inte att funka! Sen ska jag också plugga inför franska provet som jag har på onsdag som jag inte börjat på ännu... Jaja, jag hoppas att jag löser det på något bra sätt.

Jag får se om jag bloggar idag men jag ska försöka att blogga och då också passa på att lägga upp en resmé på San Fransisco resan och del 6 eller om det var del 7 av London resan, det beror på om internet vill samarbeta idag eller inte.

Nu måste jag gå så att jag klarar av fysikläxförhlret som jag har om en kvart men vi hörs ju såklart!

YouTube är bäst!

Nu har jag just kollat klart på min absoluta favoritfilm. Det är så sjukt bra med YouTube för de har verkligen allt! Vad vore livet utan YouTube?

Jag har haft en ganska tråkig men lungn dag här hemma ensam. Jag har lyckats få i mig min mammas otroligt goda köttfärsås med pasta, mozzarellaost och självklart gifflars kanelbullar som grädde på moset!
Men nu, nu ska jag lägga mig och läsa, sen blir det sova, sova, sova. Jag antar att det inte blir så mycket sömn nu när kusinerna kommer att komma över helgen.

Hörs imorgon!

Ut för att ta lite frisk luft

Hej!

Har nu pluggat för det mesta klart och ska nu ut och ta lite frisk luft och jag passar då också på att köpa lite bullar. Jag är så sjukt trött nu när det här vädret är så tråkigt och dant så jag känner att jag måste gå ut och ta lite frisk luft. Ska passa på att gå förbi grannen och se om jag kan ta ut hundarna.

Middagen sen blir pasta och köttfärsås (kanske inte så viktigt men men...) och mozzarella ost, mums! Jag är helt galen in mozzarellaost!

Hörs!

Tråkigt

Mamma och Carl är nu på väg till ett ställe utanför Ängelholm för att spela en match och kommer inte att komma hem förrens sent sent ikväll och det betyder då att jag är här hemma ensam och har absolut ingenting att göra. Måste verkligen plugga nu och sen ska jag äta, sen får jag fixa att äta nåt gott och sött, jag känner verkligen för det. Om jag fixar vetebullar eller kanelbullar eller vad det nu blir...

Hörs!

Plugg plugg & annat

Hej!

Hur mår ni? - Jag mår helt OK. Kom just hem från skolan i rusande fart då Carl ringde från våran frisör Lotta, och som också är våran granne, som har sin salong just nedanför oss, och ringe och sa att han inte har några nycklar... Han sa att han hade glömt dem, glömskt! Han ska alltid ha med sig dem även om han vet att jag kommer hem innan honom. Jaja, så är min lillebror...

Jaha, skolan idag var också helt OK. Gjorde inte så mycket förutom det hemkunskapsprovet som gick otroligt dåligt, blir förmodligen inte godkänd (så säger jag varje gång jag har haft prov...), men hoppas att jag får minst VG hur det än gick men jag blir glad om jag överhuvudtaget får godkänt.




Läse just på MSN Starlounge att det ''ryktas'' om att mina favorit skådespelare förlovat sig och planerar ett bröllop nästa år, men jag tror själv inte det för de är allt på tok för unga att gifta sig men det är ju gulligt och roligt för dem om de har förlovat sig, men som sagt är det bara rykten och allt kan ju sprida ut sig när det gäller kändisrykten... Men jag är ju självklart glad om de nu gjort de, jag är ju ett fan av dem och nu ska jag inte prata om hur mycket jag gillar dem för då blir detta inlägg otroligt låångt... Zac har tydligen i alla fall bott hos (sovit över) hos sin flickvän sedan hos flyttade in i sin otroligt snygga villa i Studio City, Los Angeles, Californien. Vanessas mamma har tydligen sagt det att de ska ha ett ''(bröllops)löfte'' för att ''han ska få bo där'' och han var tydligen överens och trivdes med det ryktet...


Det är så sjukt snyggt Vanessas villa i Studio City!



zac efron vanessa hudgens 2009 oscars 35
Zac Efron och Vanessa Hudgens på Oscars galan första gången. Är inte klänningen helt underbar?
zac efron vanessa hudgens 2009 oscars 24
Hon är ju så sjukt snygg och söt!
zac efron vanessa hudgens 2009 oscars 05
Han är också snygg men har lite läskiga ögon.
zac efron vanessa hudgens 2009 oscars 32
Vanessa Hudgens och Zac Efron.

Tack till JustJaredJr och MSN Starlounge

Har inte pluggat

Tjenare!

What'z up? - Jag sitter här och har ganska tråkigt... har fortfarande inte riktigt satt mig ner och börjat plugga...

Jag har tittat på olika modesajter där man kan köpa saker över nätet och det finns ju så sjukt många fina saker. Jag är helt galen i klänningar till exempel och jag bara älskar bikinis, och just nu letar jag efter en men hittar ingen snygg. Jag antar att det är alldeles för tidigt...

Nu måste jag verkligen sätta mig ner och plugga inför provet imorgon och sen blir det Grey's Anatomy med glass framför tv:n men det är bara under förutsättningar att jag pluggat färdigt!

Hörs!

Jag har inte riktigt fått tag på videon från San Fransisco men lägger upp den så fort den funkar!

The Hills season 5 Trailer

Jag var just inne på JustJared's hemsida och där sång jag att säsong 5 av The Hills kommer att komma nu i vår! Jag är så sjukt glad för jag är helt galen i The Hills! Jag undrar verkligen vad det är som kommer att hända med Lauren och Heidi. Kommer de någonsin att bli kompisar igen? 

Trailern var riktigt bra men slutet var lite sorgligt.


The Hills season 5 Trailer



Alla i The Hills i ordning: Audrina Patridge, Whitney Port, Lauren Conrad och Heidi Montag


 
Jag längtar så mycket! Är jag den enda?

Onsdag

Hej!

Hur mår ni? Jag mår bara bra jag. Sitter här och äter youghurt och ska snart gå och förbereda middagen för Carl ska på träning, sen blir det hemkunskaps plugg - prov imorgon... Förresten så gick so läxförhöret bra idag... Jag menar, det var ju lite svårt men inte överdrivet men jag svarade på alla frågor och det tyckte jag var viktigast.

Jag har märkt det att jag inte lagt upp del 6 av London resan och sen tror jag inte att jag la upp videon på sjösälarna och en resumé på San Fransisco resan så det får jag göra. Det är ju så att internet på andra datorn där jag har alla London bilder är så seg igen så då kan jag inte lägga upp bilder, men som sagt jag ska verkligen göra det så snabbt jag kan. Lovar!

Jag ska blogga mer senare och strax efter detta inlägg ska jag lägga upp en resumé av San Fransisco resan.

Men vi hörs ju!

Jobbigt!

Nu kom jag hem från dansen inte för så jätte länge sedan och det har gjort så många nya danssteg som är så svåra att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Och det går så snabbt! Men jag får väl öva här hemma antar jag.

Ville säga godnatt det blir en tidig kväll idag också om jag ska vara frisk imorgon.
Puss!

Dans snart

Tja!

What's up? - Jag mår OK. Har sovit rätt mycket nu sedan jag kom hem från skolan då jag började må illa... men nu mår jag redan bättre, och en semla gör det lite bättre! Andra för idag, om det är fettisdagen så är det ju fettisdagen!    
Det brukar oftast vara så att jag börjar må illa i skolan och så sticker jag hem och sedan mår jag bättre. Jag är den som aldrig blir sjuk. När jag var liten var jag alltid sjuk och nu är jag alldrig sjuk och om jag blir sjuk så är jag sjuk i typ 1 vecka och den andre veckan så går jag runt och är snuvig... men det är tur eftersom att jag är ''ett fan'' av skolan (hehe)!

Nu ska jag snart till dansen för nu kan jag inte skippa den. Jag är liksom ''ledaren'' i numret och det kan ibland vara lite svårt att dansa utan mig och jag kan inte slippa två gånger för då kommer jag alldrig att lära mig dansen som dem har byggt upp.

Nej, nu måste jag sticka för att komma till dansen i tid men syns ju sen såklart!

Bröllop & Fettisdagen

Hej!

Hur mår ni? - Jag är sjuk, eller håller på att bli men tänker fasen inte bli sjuk för det är så sjukt roligt i skolan nu! Jag tänker ändå lägga upp ett litet inlägg, kanske fler ikväll...

Det är fettisdagen idag och jag tänkte gå ut och köpa semlor till mamma och brorsan, pappa får inte eftersom att han sitter på planet på väg till Kina.

Har ni hört det att det  är bekräftat att Victoria (kronprinsessan) och hennes pojkvän Daniel ska gifta sig 210? Jag tycker att det börjar bli dags för det, vad kul för dem! Jag hörde det själv på RIX FM i morse på RIX MORRON ZOO, jag vet att det är ett helt sjukt program men dem är ju så roliga!

Nu ska jag ut och köpa semlor sen blir dett plugg och sen ska jag sova så att jag kan gå till skolan imorgon.

Puss!

Vet inte vad...

Jag är alldeles för trött för att lägga upp del 6 av London resan så den kommer förmodligen att komma upp på onsdag eftersom att jag har en rätt stressig dag imorgon...

Jag kanske har bloggat tillräckligt för er idag men mitt mål är att vara så aktiv att jag är stolt över mig själv. Jag börjar verkligen gilla att blogga nu men jag har inte alltid tid för det och speciellt inte på tisdagar och som sagt så går skolan först och kommer alltid och göra.
Jag har försökt att fixa en ny header genom ett program som heter Picasa 3, men fattar inte alls hur man gör. Jag är ingen datornmänniska som ni kanske märker men jag försöker ha lite roliga saker här på bloggen som musik och bakrund som jag ändrar varje vecka som omväxling. Jag menar, det är ju inte roligt att ha samma musik och bakrund hela tiden för då kör man ju slut på sig själv och man börjar bli jätte irreterad på musiken som man lyssnat på jätte ofta osv. Men ni kanske har märkt det att jag har mixtrat lite med musiken idag och det är för att musiken var lite konstig. Det var liksom remix på vissa låtar och andra var kapade efter bara en minut men nu hoppas jag att det funkar. Men som sagt, om det är någon som fattar hur denna Picasa 3 fungerar så kontakta gärna mig!

Nu blir det sängen för mig för jag har vänt dygnet helt nu när jag slappade under lovet.... ajabaja, Amanda! Så jag har inte
lite problem med att somna på kvällarna men just nu vill inte mina ögon hålla sig öppna så jag antar att jag ska lyda mina ögon och för en gångs skull gå och lägga mig tidigt.
Puss!

Besviken på mig själv

Nu sitter jag här framför datorn och håller på med bloggen och är inne på YouTube medans jag pluggar. Inte bra heller att kanppast plugga. Har bara gjort två ämnen av typ sex. Jaja, jag hittade några videor som finns här nedanför i alla fall som är riktigt roliga! Båda är från hur dem gjorde High School Musical och två på små bebisar som...



Zac Efrons skämt med en skyltdockas hand.

Och så lyckades han tydligen starta ett litet ''bråk'' med casten där han började med
vatten ballonger... och om ni vill se hur det slutade så ska ni titta!

Bebisen är så sjuk rolig!

Bebisen är ju bara för sööt!

Slår mig med gitarren

Carl kom in här i arbetsrummet och börjar spela gitarr. Jag säger till han att inte spela eftersom att jag lyssnar på musik och gör tyskan och är jävligt stressad för jag har sjukt mycket plugg, men bryr han sig? Nej! Då hör jag musiken så säger han ''så höjer du också''. Så kommer han med sin gitarr spets och trycker in den i revbenen på mig. Tror han att det hjälper det eller? Det gör skit ont!

Pluggar på för fullt och ska blogga lite mer när jag är klar!

Nicole Richie gravid igen

Jaha, då börjar rykterna igen om graviditeter. Nej, för nu är det faktiskt sant! Nicole Richie och Joel Madden väntar sitt andra barn tillsammans! Joel Madden avslöjade i söndags på en av sina sidor att hon är gravid. Han skriver också att han är glad över att kunna berättade för Harlow, föddes 11 januari 2008, att hon ska få ett syskon. Nicole kom hem från en hektisk modevecka i New York till Los Angeles i fredgs och kom hem med dottern Harlow i sin famn. Snygg är hon i en grå t-shirt med en grå kofta, svarta tights och svarta uggs. Till det har hon en snygg svart hatt, en zebrarandig sjal och pilotsolglasögon.



Ni har förmodligen märkt det att jag ändrat både bakrund och musik idag. Vad snabbt en vecka går!

Hörs!

Dagens Outfit

Hej!

Jag tänkte bjuda er på dagens outfit innan jag går härifrån datorn och börjar plugga.


Jeans - Gina Tricot
Vitt Linne - Mammas
Vit Top - CHIC O CHIC
Tröja - Ingen aning
Skor - Nilssons

Nu ska jag se om jag hittar någon mellis här hemma, se blir det utplockning av disken och till sist det mest jobbigaste för dagen: plugg! Usch vad jag hatar att plugga när man har så mycket i skolan. Jaja, det är bara att göra det.

Puss så hörs vi sen!

Ds. Förlåt om bilden är suddig...Ds.

Sweden Models

Hejsan Svejsan!

Nu sitter jag här i datorsalen i skolan för att invänta nästa lektion som är franska som börjar kl. 14:10, vad skoj det ska bli! Sen slutar jag och då måste jag sticka hem och plugga tills jag förmodligen inte har någon aning om vart jag ska ta vägen... nej, nu överdrev jag lite...

Ringde alldeles nyss Sweden Models för att se hur det gick på castingen den 6 februari. Jag gick inte vidare... men inte ska jag deppa för det! Nej då! Jag ger inte upp! Jag ska skicka in bilder till olika agenturer i Sverige och se hur det går. Men jag tycker att modellandet är så kul (inte för att jag har testat det men älskar att stå framför kameran!)! Jag ger aldrig upp! Jag menar, om jag har testat alla agenturer i Sverige och inte har gått vidare då antar jag att det är slut där men man kan ju ändå ''testa'' med skådespeleri eller sångare... Inte för att jag sjunger så bra men gått på teater i 5 år och älskar att spela teater! Man ska aldrig ge upp sina drömmar! Min största dröm är att gå på röda mattan i Los Angeles bli modell och bo i Los Angeles men man kan ju alltid drömma... men som stor vill jag nog bli barnläkare elelr kock, jag älskar att laga mat!
Nu måste jag sticka så jag inte blir sen till franskan och det ''slutar med giljotinen''.

Puss & blir med bloggning senare!

Ha en bra kväll!

Jo, tänkte bara önska er en bra kväll nu för detta är nog det sista inlägget för idag. Mår inte så super bra så ska ta en skål med glass och sätta mig framför tv:n.

Puss så hörs vi ju imorgon!

Ha en bra kväll!

Jo, tänkte bara önska er en bra kväll nu för detta är nog det sista inlägget för idag. Mår inte så super bar så ska ta en skål med glass och sätta mig framför tv:n.

Puss så hörs vi ju imorgon!

Kan inte gråta, som i The Holiday

Jag har tänkt på en sak. Häromdagen lyssnade jag på en otroligt sorglig låt, och såg en liten film som jag brukar gråta till men kunde inte gråta. Jag börjar bli rädd! Ärligt talat. Ni kanske tycker att jag är hur konstig som helst men jag börjar bli lite ''orolig''. Det var typ en vecka sedan jag grät och jag saknar det lite för jag vill verkligen gråta till vissa filmer och låtar men kan inte! Jag är som Amanda (jag heter ju likadant...) i The Holiday som grät sista gången då typ hennes kille dumpade henne tills hon fick en ny kille och skulle åka hem till sin hemstad igen och då började hon gråta för att hon var så ledsen över att hon inte skulle kunna träffa honom igen. Det kanske blir så för mig. Att jag måste bli sjukt ledsen och kanske inse att jag inte får träffa någon igen... Nej, nu ska jag inte deppa för detta. Det kanske bara har med mina ''hormoner'' eller ''puberteten'' att göra...

Nu börjar middagen närma sig här hemma och det doftar jätte gott. Det blir tydligen tunafisk med wokade grönsaker och potatismos. Mums! När jag då var på Hawaii över julen nu i julas så åt jag fisk för det mesta varje dag. Tuna är tydligen den speciella fisken på Hawaii. Men det är inte min favorit fisk. Men den är god! Så åt vi också den med potatis och grönsaker tilld en med lite räkor, lax och någon mumsig sås. Ååhh, visst låter det gott? Det är det! Det är bara det att tuna tydligen är en liten klurig fisk. Den måste vara jätte röd och inte ''gråröd'' om ni förstår vad jag menar? Glöm inte att kolla in min kategori Hawaii, Kauai resan 2008- 2009 nu när jag lika gärna pratar om Hawaii. Det finns jätte fina bilder där och kanske jag hittar lite fler på andra datorn som jag kan lägga upp.


Jag hade ingen aning om att tuna kunde bli såhär stor!

Mums!

PS. Jag lägger upp detta inlägg nu eftersom att jag inte kunna lägga upp det innan middagen. DS.

Okoncentrerad men stolt

Hej hej!

What's up? - Jag är supermätt. Tog just en liten vegetarisk, men ändå några bitar kyckling, lunch stopp då jag tog lite rester från igår med en liten egen mix på tomat, salladslök och koriander. Muuums är det enda jag kan säga!
Pluggade förut också som jag berättade men kunde inte riktigt koncentrera mig, allting bara åkte ut ur mina öron och det betyder att jag är himlans okoncentrerad.... men jag är stolt! Stolt över att jag äntligen lyckades läsa alla dem sidor vi har läxförhör nu på onsdag. Jag kommer inte att få så himla mycket gjort nu på tisdag då jag bara har två timmar (kanske låter mycket men egentligen inte. Måste äta där emellan och göra alla läxor som är kvar under veckan.) från och med att skolan slutar och min innebandy börjar.... Lite stressig är det ju och jag börjar oroa mig för att jag inte kommer att klara läxförhöret men det är lungt känner jag nu för en gångs skull. Jaja, det fixa sig nog!

Jaha ja. Då ska jag försöka att blogga lite mer idag men snart igen blir det lite repetition på so:n. För att försöka minnas...

Hörs & ha det gött!

Keke Palmer och Josh Peck

Keke Palmer, känd från bl. a Jump In, och Drake and Josh stjärnan Josh Peck hade ett stort leende på deras läppar när dem var på 2009 Independent Spirit Awards på Lördags eftermiddagen i Santa Monica, Los Angeles, Californien.




keke palmer josh peck spirit awards 01keke palmer josh peck spirit awards 10keke palmer josh peck spirit awards 07keke palmer josh peck spirit awards 04keke palmer josh peck spirit awards 15

London resan del 5

När mamma och jag hade bestämt oss för att vi skulle till London var det en sak som stod högst upp på listan i min hjärna. Madame Taussauds. Då får man se de största kändisarna! Så, under detta inlägg så lägger jag upp bilder från Madame Taussauds.



Det första jag ville av allt var att stå brevid Harry Potter stjärnan. Daniel Radcliffe.
En gång i tiden var jag otroligt kär i han. Han är inte så lång han. Runt 170 cm kanske.

Cameron Diaz, Kate Winslet och jag. Pappa ville att jag skulle hälsa till Cameron
när jag var där och det gjorde jag också.

Nicole Kidman, Leonardo DiCaprio och jag. Nicole måste vara minst 185 cm lång.

John Travolta och jag.

Will Smith. Att stå brevid han var nog det coolaste jag gjort.

HaHa! Jim Carrey.

Shrek var minst 2 m hög.

Johnny Depp och jag. Jag har ett stort foto på mig och han där jag ler men den finns i en ram.

Tiger Woods och jag...

Jag och Albert Einstein.

The Beatles.

Christina Aguilera och den söta damen är otroligt kort. 155cm över havsytan.

Michael Jackson såg så otroligt konstig ut så jag passade på att också vara lite
konstig för en gångs skull.

Keira Knightley och Orlando Bloom

''Brangelina'' alltså Angelina Jolie och Brad Pitt

Jag tror att detta är Beyoncé eller så är det Shakira. En sak är säker. Hon är inte särskilt
lik någon av dem...

Del 7 kommer imorgon!
Puss!

Pluggar på...

...och det är så tråkigt! Jag döör! Nu har jag i alla fall gjort lite franska nu är det bara kvar en himlans massa so. Vi ska ha skriftligt läxförhör på onsdag om franska revolutionen, jag tycket att det är ett jätte intressant område och då borde det inte vara så svårt att läsa men saken är den att jag inte fattar ett skit och allt jag läser går in genom ögonen och ut genom öronen! Vi ska ha läxförhör på tio himlans jobbiga sidor! Jaja, det är bara att fortsätta...

Lägger upp del 5 av London resan strax!

Gomörrn

Hej Bloggen!
Hur har ni det? - Jag har det gött och som vanligt så har jag fortfarande inte riktigt vaknat trots att jag vaknade rätt itidgt idag...

Har suttit framför tv:n nu rätt länge och titta på bl. a Gilmore Girls som faktiskt är rätt bra men har egetligen aldrig haft tid att titta på det. Sen nu alldeles nyss så såg jag MTV Meets Miley Cyrus och det var rikitgt intressant! Hon verkar ju vara en riktigt go tjej ju!
Har ni tänkt på det att Oscarsgalan är ikväll? - Jag har tänkt på det mycket. Två av mina favorit skådespelare ska uppträda med både sång och dans och ska tydligen också ge ett pris. Jag vill verkligen se galan men röda mattan, då man får se kändisarna komma till galan och gå fram på själva röda mattan, börjar 23:55 och jag sover vid de lagret eftersom att plugget börjar imorgon. Jag hoppas att jag hitta klipp på YouTube och hoppas att galan går i repris någon gång.

Jaha, vad ska  ni ha för er idag då? - Jag ska plugga eftersom att jag inte pluggade igår heller... Men som sagt jag har haft ledig nu i en vecka då jag bara har glömt bort allt pluggande och nu är det söndag och imorgon börjat plugget. Det är lite tråkigt för det har verkligen varit skönt med lov. Men nu är det söndag igen och på söndagar brukar jag ju som sagt ha ''pluggsöndagar''. Lite tråkigt är det faktiskt.. Jag ska verkligen försöka att blogga idag efter jag pluggat färdigt. Men nu ska jag försöka att putta mig själv in i duschen så jag blir lite fräsch och sen blir det plugg. Men som tur är är det bara lite so och franska. Sen har jag hela söndagen ledig och senare ikväll kommer min frisör och som också är min granne på besök med att ta ett glas vin och umgås lite.

Men vi hörs ju så puss änså länge!

Trevlig lördagskväll!

Tjollahoppsan!

Ville bara säga det att detta förmodligen är det sista inlägget för idag men vi hörs ju såklart imorgon! Ville också önska er en riktig ''sista minuten'' lördagskväll!

Puss!

Nya kläder!

Mamma och jag var ute på stan idag och jag fick som sagt några vårkläder, så tack igen mamma!
Jag blev faktiskt riktigt nöjd, och jag hade lust att fota dem så bilderna kommer här nedanför.

Ikväll åt jag supergoa tortillas, och inte fajitas eftersom att dem redan är färdiga och redan har maten i sig... Pappa hade lust att lägga fram kycklingen och biffen i stekpannan mitt på bordet och gud vad gott det var!




Denna top kommer att bli min absoluta favorit! Skit snygg till ett par jeans och boots!
Kommer från CHIC O CHIC

Denna tröja köpte jag på SISTERS på REA och jag tyckte den var lite rolig.
''Boyfriend Season Is Open'' och det är precis det den är!

Denna snygga sjal hittade jag också på CHIC O CHIC och jag tyckte den var skit snygg.
vanessa hudgens white scarf 22
Och jag fick självklart inspirationen från den underbart snygga och söta Vanessa Hudgens
Klicka för stor bild
Dessutom så total älskar jag hennes fransväska! Är jag den enda med det?

Jeansen jag köpte igår och de jag har på mig nu, kommer från Gina Tricot.

Samma jeans som från ovan...Glömde kanske att nämna det men ja, jag har låånga ben!

Mums med tortillas!

Såhär såg det goda bordet ut efter allt fix och trix!


Kommer förmodligen mer inlägg senare men ha det så gött så länge!

London resan del 4

Då var det dags för del 4 då!
Det är inte så många foton i denna del men del 5 som kommer efter denna är de riktigt många bilder!



En vanlig tråkig väg i Notting Hill men jag hade lust att fota den...

När mamma och jag hade varit på marknaden ville jag leta upp den bokaffären som
är med i Notting Hill filmen och den dörren som är med, och mamma trodde att det var denna
blåa dörr men jag sa att det inte var det. Och hade jag rätt? - Självklart hade jag det!

Här är i alla fall bokaffären. Jag blev jätte sprallig när jag såg den!

Den här gatan tyckte jag var lite speciell...

Och det var den! När jag och mamma hade kommit lite längre in på den gatan så
såg vi en svart och stor bil köra in på gatan och efter kom kanske tio andra bilar.
Ut genom den svarta bilden kommer en smal kvinna täckt med en sjal över ansiktet
och ut genom dem andra bilarna kommer massor med männsikor som börjar skrika coh ta foton.
Då fattade jag. Då fattade jag att det måste ha varit en kändis. Jag fick aldrig reda på vem det
var och jag runt hela dagen för att få reda på vem det var. Under det ögonblicket fick jag reda på hur
ett kändis liv kunde vara. Massor av främlingar som tar foto på en. Jag förstår lite hur jobbigt det kan vara.

Den här fina trädgården tyckte jag var alldeles underbart fin.

Lägenheter som var otroligt fina på utsidan.

En kyrka.

Och någon rolig figur framför någon slags jag vet inte vad...

Mamma ville att jag skulle fota de här villorna. Hon tyckte att det var festligt och roligt med
olika färgade hus i glada färger.

Då var det dags för del 5 imorgon då!
Hörs och puss!

Hejsan Svejsan eftermiddagen!

Hejsan!

What's up? - Mig är det supergött. Jo, jag har känt det att det har varit alldeles för lite foton på mig och annat här i bloggen under de senaste veckorna så under detta inlägg nu så har jag en hel drös (och då menar jag en hel drös!...)med bilder bl.a på mig från idag då jag knappt har haft för mig nåt bättre... Så jag lägger upp dem här nedanför.

Mamma och jag var ute på stan inte för så länge sedan och då fick jag äntligen lite vårkläder! Tack mamma! Jag längtar efter våren. Är jag den enda? - Jag vill få bort all denna snö och allt det kalla. Nu ska våren komma. Och det är tid för den att komma nu så jag hoppas att den är här snart. Jag har fått så himla mycket vårkänsla i mig nu. Jag saknar den!
Vintern är så dramatisk men lite härlig och ljus då när snön är här. Men det är kallt! Brrr, dessutom har jag börjat hata snön som jag nämnt tidigare...tyvärr så har jag det. Men kanske har sån tur att jag börjar gilla den igen, hihi. Nej, nu ska jag sluta babbla eftersom att jag kan babbla i evigheter och lägga upp bilderna istället!





Såhär såg jag då ut imorse när jag hade kommit ut ur duschen och satt på mig lite kläder och smink.
Det är så härligt att känna sig frsäch! Visst är det?

Mina nya jeans som jag köpte igår på Gina Tricot och ett svart nagellack.

Jaha, så detta var då alltså dagens outfit. En väldigt enkel och snabb outfit som bara är att slänga på.
Jeans från Gina Tricot, linne från JC och skjorta/blues från Lindex.

En ganska tråkig bild på mig men gillar ljuset som kommer sig ''smygande'' fram från fönstret bakom mig.

Detta fotot på mig är lite läskigt, för om ni tittar på mitt vänstra öga så ser det ut
som om jag inte har någon pupill, men tro inte det för det har jag! Det är jag super säker på (hehe)!

Jag var riktigt nöjd med mitt hår idag. Sov med en tofs och fick jätte lockigt hår.
Speciellt min lugg och det tyckte jag var rätt snyggt faktiskt! Och ja, jag har självlockar.

När mamma och pappa kommit hem från CITY CROSS med massor av god mat
så var vi ju tvungna att plocka upp allt och en hel del kom till kylen. Det var ritkigt härligt
att få se kylen full av mat. Dessutom är det god mat!

Jaha, jag igen då (det kanske ni var beredda på...) Här kan ni se mina lockar lite tydligare.

Och en när jag försöker att se lite gladare ut i alla fall. Men jag får nöja mig med dem
här bilderna för idag, på mig i alla fall...

Nu kommer del 4 snart av London resan så var beredda!

Färdig för att gå ut på stan

Tjenare!

Hur har ni det? - Jag har det gött. Känner mig riktigt fräsch nu när jag kommit ur duschen satt på mig en enkel och snabb makeup och en rätt enkel outfit. Har tagit lite bilder som ni kan få se sen men nu måste jag hjälpa till ute på gården med att få upp all ny köpt mat då det äntligen blir fajitas ikväll. Mums!

Ha en trevlig lördags så hörs vi snart igen!

Usch vad jag är seg!

Jag sitter fortfarande här framför datorn och kollar olika saker här på datorn. Sitter fortfarande här i nattlinne och morgonrock och orkar inte flytta på mig. Det är vad jag kallar seg Amanda!

London resan del 3

Så, nu funkar internet igen så då tänkte jag att passa på att lägga upp del 4 av London resan.

Den delen som var innan här nu alltså del 2, då mamma och jag var på Notting Hill markanden fortsätter under denna del. Jag hade tydligen fotat så mycket under den resan så att den kommer nu igen fast med andra bilder...


På den här markanden fanns det saker från mat till skor. Detta bord såg jätte gott ut!
Massor med färsk frukt!

Och grönsaker!

Bakerierna var nog det häftigaste. Det såg så gott ut!
Men, det det fanns också fisk på denna markanden och det luktade inte så jätte gott.
Så om jag ärligt talat ska vara ärlig så luktade det för himlans dåligt under några meter.

Blommorna var också jätte fina.

Och fler blommor.

Del 4 kommer inom kort!

Lördag 090221 & bilder från veckorna som gått

Gomörrn alla!

Hur har ni det? - Jag har det OK. Fick en riktigt skön sömn inatt så för en gång skull känner jag mig riktigt utvilad. Sitter nu här och skriver detta och äter banan smoothie som frukost, mums!

Jaha, vad ska ni göra idag då? - Jag ska åka till Nova Lund och köpa lite plantväxter som jag kan ha i mitt rum. Sen blir det plugg.

Jo, jag sitter nu här vid datorn där jag har alla bilder så i detta inlägget så tänkte jag passa på att lägga upp bilder som jag har tagit från de senaste veckorna.


Såhär var outfiten en dag i skolan. Ett par jeans, linne, vit kofta och Kawasakiskor (som inte syns på bilden...)

Här är då jag....

Jag igen...Jag gillar ljuset bakom mig.

Såhär såg dte ut en morgon när det hade snöat under natten här i Lund.
Jag som olyckligtsvis har börjat hata snö blev inte så glad men lillebrorsan hoppade av glädje.
Och då menar jag hoppade!

Här har jag fått en väldigt tråkig min...kanske ganska vanligt för mig då...

Mitt sminkade öga som ''byter'' färg då och då...

Dem här istopparna såg jag på verandan.

Jag och familjen åt på Glorias i måndags och då beställde jag en efterrätt som såg ut så här!

Inte den bästa bilden här...


Såhär såg middagen ut häromdagen då det blev kyckling med pasta och tomatsås.

Kommer del 4 av London resan efter detta inlägg.

Hemma från bion

Jag har nu kommit hem från bion. Jag ska vara ärlig. Filmen var helt OK. Den var inte helt lysande men var helt OK. Under vissa scener var den faktiskt otroligt rolig och Adam Sandler brukar ju oftast bara göra bra filmer.
Jaha, så jag sitter här nu och gör för det mesta ingenting så ska snart packa ihop och lägga mig till bädds. Läsa någon bra bok och bara ''njuta''. Gör det själva, det kan vara riktigt härlig ibland att bara tänka på sig själv i en liten stund och bara ta det coolt. Resten av familjen har gått och lagt sig och jag borde som sagt också göra det eftersom att plugget börjar snart och jag måste börja vända dygnet igen...

Idag var jag ju ute på stan med mamma och pappa. Jag köpte då ett sjukt snyggt och bra nagellack.
Vilken färg? - Självklart svart! Det är ju så himla snyggt! Jag frågade vad som är bäst för naglarna när man ska måla dem för att färgen ska hålla så bra som möjligt och då sa hon att man ska ta bort det gamla nagellacket med nagellacksborttagningsmedlet (där blev det ett vääldigt långt ord...) och inte tvätta händerna efter det för tvålen innehåller fett och då blir det ett hinna på nageln osv. Utan man ska måla på det nya nagellacket direkt. Jag antar att jag är rätt seg men det visste jag faktiskt inte...
Var också inne på hemmakväll och beställde en utav mina favorit filmer True Lies. Gud vad jag längtar tills jag fått den!

Imorgon så blir det en pluggar dag för det mesta eftersom att jag inte pluggade idag. Lite besviken på mig själv faktiskt att jag inte tar några riktiga beslut. men det ska jag ändra på. Och det är snabbt!
Ska också se om jag kan få tag på någon poolare... Ska verkligen också försöka att lägga upp bilder imorgon, ska bättra mig på det.

Nä, nu är det dags för mig att lägga ihop, ska bara kolla några saker på internet först, sen blir det bedtime!

Puss!

Stackars Rihanna

Nu har jag hittat bilden på Rihanna när hon blev misshandlad av Chris Brown.
Jag tror själv att medierna har förvärrat väldigt mcyekt och sagt mycket som inte är sant och det är just det som gör den här skandalen så hemsk. Dem brukar ju oftast säga mer än vad som egetligen har hänt när det gäller kändisar, vilket är lite sorgligt tycker jag...
Det ända jag säger är stackars Rihanna...

Stark bild varnas för de som är känsliga!













Tack till YouTube och TMZ

Jeansen

Hej!
Hur har ni det? - Jag har det OK. Skulle träffa en kompis förut men han fick inte ritkigt för hans föräldrar så jag blev lite ledsen för jag ville verkligen träffa honom....

Jaha, vad har ni gjort idag då? - Jag har varit ute på stan med mamma och pappa och köpt två par sjukt snygga jeans från Gina Tricot. Billigt var det också! Jag har aldrig har så här tighta jean som jag har nu men jag trivs verkligen med det. Kan lägga upp lite bilder på dem sen.

Snart blir det middag med familjen då jag äntligen ska få äta min favorit rätt: anka med stekt potatis och rödvins sås. Så sjukt gott! Och vad franskt det smakar! Sen halv nio blir det bio också. Det var jätte länge sen jag var på bio... senaste gången var nog när High School Musical 3 hade premiär... och det var ganska länge sedan, men så är det!

Nu måste jag sticka, men jag ska försöka lägga upp lite fler  inlägg senare om jag lyckas.

Ha det!

Fredag 20 Feb.

Hejsan Svejsan!

Hur har ni det? - Jag har det gött jag. Sitter här vid datorn och snackar med mamma som sitter brevid mig. Idag ska jag plugga mycket, sen alldeles strax ska jag ut på stan för att se om jag kan hitta några jeans på Gina Tricot. Sen ska jag vara med en kompis och sen blir det bio. Jag och familjen ska se Bedtime Stories med Adam Sandler.
Jag ska se om jag kan ladda ner London fotona på denna datorn och se om jag då kan lägga upp del 4 av resan men eftersom att internet inte funkar på andra datorn så får jag se hur det går.

Jag var också inne på YouTube förut och kollade på bloopers från Vänner och det klippet var sjukt roligt så jag tänkte lägga upp det här nedan.



Friends Bloopers season 8 & 9.

Ska försöka blogga lite mer idag.
Hörs!

Godnatt

Jag ville bara säga godnatt till alla er läsare! Sov sött nu och dröm fina drömmar!


Jag har just tittat färdigt på ett program på TV4 Fakta där programmet hette Plastikoperation: Före coh Efter. Där handlade det om en kvinna som blev skjuten av sin pojkvän 5 december 2003 och förlorade 80% av hela hennes ansikte. Under programmet fick man se hela hennes återhämtning till ett ansikte igen. Det programet ''tog'' mitt hjärta i en timme. Jag ville verkligen gråta men kunde inte... Resultatet var helt otorligt! Var jag den enda som såg det programmet? - Jag har liksom inget att säga. Jag vill bara säga att hon har en jäkla tur att få ett sånt fint ansikte tillbaka.

Godnatt en än gång!

Tar Rihanna tillbaka Chris?

Som jag nämnt tidigare (och alla andra kändis sajter) så har det ju spektulerats om att Chris Brown stjärnan har misshandlat sin ex flickvän Rihanna. Bråket började på en förfest till Grammy-galan och slutade med att Chris blev gripen. Hon har vilat upp sig på Barbados där hennes familj bor, men har nu kommit tillbaka till USA.
En insider säger nu att Rihanna fortfarande älskar Chris och vill ge förhållandet en ny chans, men hon vill ändå ha en ordentlig ursäkt för det han har gjort. Hon vill också visa för oss att han mår bra och hon tror att allting kommer att lägga sig och bli så som det var innan allting hände.
Vad tycker ni att hon ska göra? - Själv tycker jag att hon inte ska bli tillsammans med Chris igen efter det han har gjort. Jag tycker ändå att hon ska be honom att förlåta henne ordentligt och lägga allting bakom sig men inte ta tillbaka Chris. För det kan ju tänka sig att han kan göra samma sak igen. Det spektulerades ju också om att Chris hade slagit Rihanna innan skandalen.





Här är videon när Chris Brown blir arresterad. Det kan vara denna video men jag är inte dunder säker.

Tack till MSN Starlounge

Förlåt

Heej....
Hur mår ni? - Jag är super deppig... har faktiskt ingen aning varför men så är det. Det är just därför jag inte har bloggat idag. Internet funkar fortfarande inte på andra datorn och det betyder att del 4 inte kommer att läggas upp. Jag lovar er att jag ska lägga upp del 4 så fort internet funkar igen.

Kommer upp lite kändis nyheter efter detta inlägg.

Hallo!

Gomorgon bloggen!

Hur har ni det? - Jag har det gött. Vaknade inte för så länge sedan... har ätit frukost och jag är fortfarande tröött så det blir en tidig kväll idag.

Idag har jag en rätt tråkig dag. Det kommer att bli plugg den största delen för idag. Usch vad tråkigt! Men det är vad jag måste göra eftersom att jag inte pluggat tidigare i veckan...

Jag ska verkligen försöka att lägga upp del 4 av London resan idag men internet funkar inte på andra datorn, det är där jag har alla foton, vilket gör mig lite besviken. Internet brukar oftast bråka med mig...

Vi hörs igen snat!

Onsdagskväll

Hej hej!

Hur har ni det? - Jag har det gött jag. Är väldigt trött för jag la mig ganska sent igår och gick upp väldigt tidigt eftersom att jag skulle jobba idag. Det blir liksom ingen bra kombination det med en sen kväll och en tidig morgon. Nu ska jag strax äta middag och jag har tyvärr inget att skriva om. Tänkte också säga det att det inte blir någon del 4 av London resan den här gången för jag har alla bilder på andra datorn och internet funkar inte där idag....sorry.

Jo, detta med kiosk tjänsten. Min lillebror spelar ishockey och det var nu så att det skulle vara allmänhetensåkning idag och det hade tydligen inte tillräckligt med personer som kunde stå i kiosken så de ringde in mig igår kväll som ''akut''. Då fick jag reda på att jag skulle få stå där heldags pass. Men det gjorde inget för jag fick lön!

Ska ändå försöka att ladda ner lite kändisnyheter.

Hörs!

090217

Gomorgon alla!

Nu sitter jag här och äter frukost då jag strax ska sticka iväg och jobba vid ishallen.

Tänkte bara säga det att det förmodligen inte kommer så mycket bloggning idag eftersom att jag inte kommer att komma hem efter fyra.

Tjillevippen!

Jobb

Imorgon så blir det fömodligen inget plugg i alla fall! Vad sur jag blir! Men ändå inte eftersom att jag ska jobba imorgon! Titta gärna förbi vid kiosken i ishallen för där står jag från kl. 09:30 imorgon bitti till 15:30 imorgon eftermiddag. Heldags pass! Men gud vad kul det ska bli!

Ska säga godnatt nu för nu ska jag sätta mig framför tv:n och kolla på House och sätta mig i sängen och läsa senare.

Del 3 av London resan kommer imorgon och då kommer också bilder från de senaste dagarna eftersom att jag inte kunde lägga ut de inlägget idag för att blogga strulade.

Puss!

Utklassning

Favoritcafé: Espresso House
Favorittidning: FRIDA
Favoritplagg i garderoben just nu: Vit kofta, jeans & top
Byter gärna garderob med: Vanessa Hudgens
Vanligaste färgen på mina kläder: Vitt,, svart & blått
Mitt rum kan beskrivas som: Personligt
Jag tränar: Innebandy, dans & golf
Jag ville bli när jag var liten: Delfinskötare
Nu vill jag bli: Modell/skådespelare/artist
Humör just nu: Lite allt möjligt
Hur många kuddar sover du med: 2
Morgon- eller nattmänniska: Kvällsmänniska (men älskar att sova länge!)
Sparare eller slösare: Slösare
Bästa film: The Holiday, High School Musical 3
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 3
Bio eller promenad: Promenad
Är du kittlig: Det kan du ge dig på!
Största svaghet:
Chips, morötter eller godis? Morötter
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : Välstädat
Kaffe, te eller inget? Te såklart!
Har du en besatthet?  Bloggen, skolan, vänner & familj

Boring!

Jag har sjukt tråkigt! Hjälp mig någon!

Inget plugg

Hej Bloggen!

Det blir nog inget plugg idag. Känner för att slappa istället så jag pluggar imorgon isället. Jag är verkligen säker på att jag inte är den enda som skjuter upp plugget så här men jag känner verkligen inte för att plugga idag. Men ska nog ändå bara läsa igenom allt bara för att vara säker på vad det egentligen handlar om ni vet? Ska nog istället försöka att gå ut med grannens hundar och se om jag får mig på lite bättre humör.

Så, vad ska ni göra dem senaste dagarna på sportlovet nu då? - Jag ska till Köpenhamn med familjen på fredag och jag bara längtar! Jag älskar som sagt Köpenhamn! Jag antar att ni flesta åker skidor vilket jag också vill göra! Jag är så himla avundsjuk på alla er som gör det. Men, vi stannade som sagt hemma eftersom att vi var borta nu under julen. Men jag har fortfarande reskänslan i mig. Det kanske blir något på påsklovet, vi i familjen får se. Jag saknar skidåkningen så himla mycket! Jag har ju som sagt åkt skidor sen jag var liten och kallas för ''lill Anja'' i familjen. Första gången i mitt liv jag är hemma på sportlovet men jag tycker faktiskt att jag hanterar det väldigt bra.

Igår på Nova Lund hittade jag två helt underbart snygga fransväskor, och dem var så sjukt snygga! Det var lite sund att den ena var så himla dyr bara.

Ska försöka att ladda ner lite bilder sen!

Men änså länge, hejsan svejsan!

Pannkakor

Nu är jag här hemma och gör pannkakor medans jag försöker att skriva detta inlägget, det är ju lite svårt men jag försöker!
Jag har desperat försökt att få tag i nån kompis idag men jag har inte lyckats. Jag har en eftermiddag här snart då jag har en hel del plugg framför mig, nej!
Var det bra att jag la upp lite ''kändisnyheter'' förut? Försökte att hitta några.

Jaha, det blir fler inlägg senare men just nu måste jag koncentrera mig på pannkakorna. Det blir grädda, glass och sylt till det såklart!

Puss så hörs vi sen!

Rihanna & Chris Brown

Det är väl ingen som har missat rykterna om Rihanna och Chris Brown.
Det sägs att Rihanna har blivit slagen av hennes pojkvän Chris Brown. Hon sägs ha skrikit och kommit till sjukhuset med en blåtira på ögat, blött näsblod och både bitmärket och rivmärken på armen. Bråket sägs ha startat på förfesten till en gala. Chris Brown greps stax efter förfesten. Chris riskerar att få fängelse upp til nio år. Han säger också det att han är rätt säker på att hennes ex flickvän Rihanna ska låta honom slippa fängelse eftersom att rätten inte har tillräckligt mycket med bevis.
Vad tror ni egentligen har hänt?




Tack till Google, MSN Starlounge och JustJared

Kate Moss - Ett rykte?

Det spektuleras många rykten runt Kate Moss just nu. En vän till henne säger att hon är gravid och hon försvarar sig själv med att säga att hon har gått upp i vikt och fått den vikten på ''rätt'' ställe. Vad ska vi tro? Är supermodellen Kate Moss gravid?


Ser vi en liten babybump där kanske?


Tack till MSN Starlounge

Vanessa Hudgens tankar bilen sweetie

Vanessa Hudgens sågs tanka bilen på en bilstation i Söndags. Hon är en riktig sweetie. Hon hade på sig ett par blåa tighta jeans, en vit top, en ooversize grå kofta och till det ett par snyggt passande hög klackade skor.
Kolla in bilderna nedan!


vanessa hudgens gas station 11
Jag absolut älskar hennes kläder!
Klicka för stor bild
Klicka för stor bild'

Tack till JustJaredJr och Vanessa-Hudgens.com

London resan del 2 & annat

Ska ni veta innan ni läser. Detta är då det sparade inlägget från igår som inte ville publiceras.


Nämen, hallå hallå!
Hur mår ni? - Jag mår helt fantastiskt (det är bra för att vara en måndagskväll...) Det har ni förmodligen märkt, men jag har inte bloggat så mycket idag och jag är ledsen för det, men nu har jag varit med en utav mina favorit kompisar. Jag litar på henne upp till 110% och hon är en helt underbar person! Ja, i alla fall. Vid halv tolv tiden idag så stack jag till henne och ganska snart efter det så stack hon och jag till ICA för att fixa nån lunch. Vi passade också då på att se filmen The Perfect Man med Hilary Duff, det är en underbart söt film.

Jaha, och nu är jag också på så bra humör att jag tänkte bjuda er på del 2 av London resan.




Varje gång jag såg dem här telefonhyttarna kunde jag bara inte sluta skratta.
Jag tycker dem ser så otroligt roliga ut!

Här ser vi då en väg med en jätte lång allé.

Gillar det här fotot. Det är ganska tråkigt men jag gillar det ändå.

Mamma och jag hade gått upp extra tidigt den dagen för att inte behöva få knölas
då den gatan skulle vara proppfull med människor.
Men när vi skulle gå hem så var den så proppfullt att det tog 10 m in att ta sig 5 m.

Markanden i Notting HIll.

Det kommer fler bilder imorgon från markanden i Notting Hill.

Puss!

Kunde inte blogga

Gomorgon!
Hur mår ni? - Jag mår rätt OK faktiskt. Jag har ändå rätt såligt samvete för att jag inte bloggade igår men det funkade inte. När jag hade skrivit klart alltihop och när jag då skulle klicka på spara och publicera så slutade internet att funka vilket då betyder att inlägget alldrig kom upp! Jaja, idag blir det bloggning i alla fall.

London resan 2008 del 1

Då ska jag lägga upp ungefär 6 eller 7 delar av denna resa.
Under sommaren 2008 så var det en utav mina bästa sommrar under hela mitt liv. För det första så seglade jag med 18 andra tjejer som jag inte kände. Det förändrade hela mitt liv. Plötsligt så började jag se på mitt liv i en annan vinkel och den resan var det bästa jag gjort i hela mitt liv. En oförglömmig resa, men jag reste också med min mamma i tre dagar. Då stack hon och jag till London som vi hade talat om länge. Det var riktigt roligt och skönt att äntligen få det gjor! Bara mamma och jag.

Mamma och jag stack till London på skolavslutningsdagen, på kvällen.
 I denna del lägger jag upp bilder på vägen dit och när vi kom till London.


Jag älskar som sagt att fota. Ibland kan jag fota rätt tråkiga saker, ibland helt jätte fina och
intressanta saker.
Här ser vi vingen på flygplanet, och då var jag på väg till London. Har aldrig varit i London förut.

Solnedgången utanför planet.

Här hade vi precis lyft då jag ville fota liten del av Skåne.

Alla åkrar i Skåne (OK, inte alla men några...)

När vi hade kommit upp i luften så fotade jag molne. Jag tycker moln är så underliga saker.

Solen.

Jag, såhär såg jag ut i ansiktet när det då var avslutning i skolan.

Då var vi i London.

Flygplatsen.

När vi landade var jag jätte pirrig i magen.

Här ser vi då en karusell och något torn utanför vårat hotell.

Här var det då första delen av London resan 2008.
Imorgon eller senare ikväll kommer del 2.

Puss!

Har kommit hem

Men tjabba tjena!

Hur har ni det? - Jag har det gött som vanligt. Sitter här nu framför datorn och lyssnar på Erik Hassle med Hurtful och chattar...

Jaha, vad har ni gjort idag då? Som jag nämnde tidigare så stack jag till ett par kompisar efter lunch. Där hade jag väldigt skoj.
Ja, som sagt nu sitter jag här och har det ganska tråkigt...men ska snart lägga upp del 1 av London resan så vi hörs igen snart!

Kompisar

Tjabba Tjena!

Hur mår ni? - Jag mår gött. Har precis ätit lunch och ska snart sticka till ett par kompisar.

Bloggar senare, men ni får ett liten smygtitt på del 1 av London resan.


Hörs sen!

Inte på bra humör

Tjabba tjena!

Jag är inte på det bästa humöret nu så jag har verkligen ingen lust för att blogga och jag hoppas att ni förstår...
Jag har berättat ursäkter, på ursäkter, på ursäkter men nu får det vara nog på det! Jag måste bättra mig. Jag lovar att jag ska lägga upp bilder imorgon och del 5 av San Fransisco och del 1 av London resan men nu har jag verkligen inte lust.

Jag hoppas att ni förstår, blir mer bloggning imorgon. Kanske ett till inlägg ikväll, jag får se.
Kram!

En underbar alla hjärtans dag

Men hejsan!
Hur mår ni då? Har ni haft en bra alla hjärtans dag änså länge? Jag mår helt fantastiskt! Min alla hjärtans dag har varit helt underbar.

Dagen började då med en härlig och lugn frukost med familjen vid tio tiden imorse. Sedan blev det lite bloggning och städning i mitt älskade rum. Sen stack jag ut på stan med familjen och tittade lite på skor mm. (kanske inte var så jätte roligt men...) Sen stack vi hem för att äta lunch då jag åt rostbiff, potatissallad och bakpotatis med skagenröra. Låter mycket va? Egentligen är det inte särskilt mycket, jag är en storätare och jag älskar mat och allt som har med mat att göra!
Sen var det dags! Dags att träffa min kompis Erik. Hämtade honom på stan och sedan stack vi hem och spelade kort. Vi spelade bl. a vänd tia och prutt gurka. Det var jätte roligt.

Jaha, det var det och nu sitter jag här hemma och skriver detta. Ska lägga upp del 1 av London resan efter detta inlägg sen blir det middag och sen ännu mer bloggning såklart! 

Ut på stan igen

Hejsan Svejsan alla!

Nu har jag precis ätit lunch med familjen och ska snart gå ut för att träffa en kompis på stan. Tidigare idag var jag också  ute på stan med familjen då jag tittade på jenas som jag inte fick köpa för att mamma trodde att jag redan har så många, men anledningen till att jag vill ha ett till var det att jag letar efter ett par jätte tighta, smala och snygga jeans och nu hade jag hittat ett par men jag fick dem inte! Jag trivs inte ritkigt i dem jeansen jag har, men mamma känner sig lite pressad så jag får vänta. Tittade också lite på gladiatorsandaler men dem var inte snygga på tyvärr...

Nu ska jag gå ut på stan igen sen kommer jag förmodligen tillbaka och då hittar jag och kompisen säkert på nåt här hemma.

Puss & vi hörs senare med den sista delen av San Francisco resan!

Alla Hjärtans Dag

Tjenare Bloggen!
Hur mår ni nu på Alla Hjärtans Dag? - Jag mår jätte fint fint. Är på jätte bra humör så detta kommer att bli en rolig dag!
Ska idag gå ut på stan lite och träffa en kompis nu på alla hjärtans dag, nu när jag själv har börjat fira den. Sedan ska jag nog städa mitt rum som jag nog kommer att göra först av allt så man får det gjort. Sen måste jag sticka till stallet och plocka ur mitt skåp. Hur ska ni spendera denna underbara dag? - Se bara till att den blir bra och rolig för det är vad denna dag ska fyllas med och kärlek såklart! Bli inte arg över något missförstånd för det står oftast upp missförstånd utan strunta i missförstånd och ha nu en riktigt rolig dag istället!

Jag kommer att lägga upp många fler inlägg idag med bidler och sedan också del 5 av San Francisco resan och förmodligen del 1 av London resan med min mamma.

Lägger upp en video som jag hittade på JustJaredJr. Den är av Demi Lovato och Selena Gomez och den är riktigt rolig!


 

Ha en riktigt trevlig alla hjärtans dag nu!!
Puss!

True Lies

Hejsan Svejsan!
Det blir ingen del 5 idag för nu ska jag sätta mig framför tv:n och titta på en utan mina favorit filmer True Lies med Arnold Schwarzenegger och Jamie Lee Curtis (känd från Freaky Friday)



Puss och så hörs vi ju imorgon!
Då kan jag garanterat säga att det kommer att komma upp bilder!
Trevlig fredgaskväll!

godisförbjud

Hallo!

Jag har ju godiförbjud nu som jag förmodligen nämt tidigare och det börjar tära på mig lite nu. Jag saknar choklad!
Men nu får jag faktiskt slippa choklad för detta godissförbjud är värt det, dessutom får man bara finnar. Men oftast inte, inte jag i alla fall... Saknar allt mumsigt, som godis. Men jag kan inte leva utan choklad! Jag kan bara inte! Är jag den enda som är såhär sjukt galen i choklad men kan typ inte äta mer än typ sju rutor innan jag mår illa?


Tjenare!

Städning och middag

Hej igen!

Jag har nu vikt klart all tvätt här hemma och ska snart laga middag och städa mitt otroligt stökiga rum. Det är verkligen mycket tråkigare då det ligger kläder överallt.

Jag lägger strax upp igen del 5 på San Francsico resan och sedan del 1 på London resan mamma och jag gjorde 2008. En moder och dotter resa.

Hörs!

Hemma och Fuji

Hejsan Svejsan!

Hur är det med er? - Fantastiskt hoppas jag. Om inte så hoppas jag att detta inlägg kan göra er på lite bättre humör.
Jag mår gött jag. Skolan idag har varit skoj. Har egentligen ingeting att skriva om men jag ska allt hitta på nåt skoj! Jag mår i alla fall bra. Sitter nu här hemma och äter bakpotatis med skagenröra eftersom att jag inte kommer att få mat förräns efter kl åtta då Carl har kommit hem från träningen.

Igår var min mamma och köpte äpple och då köpte hon en sort som heter Fuji. De kommer från Kina vilket betyder att de inte är ett dugg ekologiska men har ni nån aning om hur goa dem är? Dem är så krispiga, saftiga och har typ allt ett äple ska ha. Testa att äta dem. Dem finns typ i vilken mataffär som helst.

Hur ska ni spendera kvällen då? Och framför allt morgondagen då det är alla hjärtans dag?
Jag ska spendera kvällen med god mat, tv, datorn och massor med chips och glass. Ska också se om jag kan ladda ner min favorit film. Ska också lägga upp sista delen av resan sen blir det en ny kategori där en annan resa gäller senare ikväll. Ska också ladda ner foton jag fotat de senaste dagarna då ni äntligen kan få se lite bilder eftersom att jag inte riktigt blivit bättre på det senast jag sa det. Morgondagen ska jag spendera med en riktigt snäll kompis.  
Ni har väl också sätt att jag har skaffat en bakrund och musik? - Jag har bestämt det att jag ska ändra både musik och bakrund varje vecka. Intressant va?

Nu blir det lite läsning för mig då det blir en utan mina favorit böcker just nu ''Tillbaka till verkligheten'' eftersom att jag nu har en härlig och lång veckas sportlov. Första gången i mitt liv då jag spenderar sportlovet hemma! Har alltid spenderat den med skidor, men eftersom att vi åkte bort nu under julen så har vi bestämt oss för att spendera detta sportlov hemma. Ska försöka att hitta på något om det huvudtaget är någon hemma.

Puss!

San Fransisco del 4

Hejsan Svejsan!
Hur är det med er? - Mig är det gött. Var ute på stan förut men hittade inget så jag ska försöka att sticka till Nova Lund i helgen för att hitta nån snygg tröja av något slag och kanske ett par skor.

Jaha, då var det dags för del 4 nu då!



Det här palmträdet fanns strax brevid Coit Tower.

Här ser vi några mäktiga hus och Coit Tower.

Coit Tower.

Jag och familjen stack till något ställe som jag inte kommer ihåg vad det heter men
där stod vi och tittade på utsikten ut över Stilla Havet.

Här är Carl och jag. Här får man också se hur lång jag egentligen är. Fast nu är jag längre. 178,5 cm.
Jag är nöjd!

Här sitter jag då...

Flera tusen mil eller kilometer bort ut i Stilla Havet ligger Hawaii. När jag och familjen skulle
åka dit så skulle det ta 6h med flyg. Först då kom vi på hur långt bort Hawaii ligger.

Det här var den näst sista delen av resan. Imorgon eller senare idag kommer del 5. Då kommer det bara vara med en video och kanske en liten resumé. Efter det kommer det komma någon annan resa.

Nu ska jag titta lite på Tv och sedan blir det en tidig kväll för en gång skull. Har blivit jätte dålig på att lägga mig i tid så jag måste bättra mig för jag är verkligen tröttare nu på dagarna och det gör att jag knappast kan koncentrera mig, men sen blir det engelska- läsning.

Sista inlägget för ikväll var detta. Jag är ledsen över den dåliga uppdateringen men jag har inte lyckats komma in på bloggen idag av någon konstig anledning så det blir bloggning imorgon istället.
Puss!

Ut på stan

Svejsan!
Hur mår ni? - Jag mår gött. Fryser lite efter att ha gått hem i några dåliga skor med dåligt material, så jag började direkt fyrsa i dem.

Jag har knapp någon läxa tills imorgon så jag ska alldeles strax ut på stan för att leta upp en sjukt snygg klänning på H&M. Sen blir det nog lite letning efter hudkräm för ansiktet och letning efter gladiatorskor om de har kommit ännu. Gladiator skor kan man ha till vilka plagg som helst. Det funkar alltid! Dessutom är dem ursnygga! Det gäller bara att hitta sin modell för sin fötter.

Ska sedan lägga upp del 4 av resan men nu så sticker jag ut.
Puss!

San Francisco resan del 3

Jaha, då var det dags för del 3! Jag har ingenting att skriva om om den här resan så jag vet inte riktigt då vad det är jag ska skriva om... Jo, jag åt fisk varje dag i elva dagar förutom två gånger då jag åt kött. All mat var så sjukt god!






Vet inte ritkigt vad detta är tyvärr...

En vanlig kyrka som jag fotade.

Japp, såhär ser San Francisco ut från Coit Tower.

Jag antar att detta är Golden Gate bron (?)...

Utanför Coit Tower. Man ser också den lilla Alcatraz ön.

Utsikt över San Francisco från Coit Tower.

Jaha ja, här har vi mig då vid 12 års ålder (skulle fylla 13). Det är inte den  bästa bilden
men det är väl den bästa bilden på mig under denna resa. Mina solglasögon som jag har där
var absolut mina favoriter just då men nu har jag ett par pilotbrillor och ett par Ray Ban (eller hur man nu stavr det?...)

Utsikt över flera kvarter.

Ett till inlägg lite senare!
Hörs!

San Francisco resan del 2

Jaha, då var det dags för del 2!



Alcatraz ön. Det var så sjukt himla ballt!

En ganska tråkig bild men jag gillar den.

Här ser vi lite av Golden Gate bron längst bort och utsikt över havet överhuvudtaget.

Jag hittade detta roliga träd vid en gata. Jag absolut älskade naturen på
San Francisco. Det  var nog den första gången i hela mitt liv då jag såg fria palmträd.

Här ser vi ett torn som heter Coit Tower. Det är ett torn där man kan se en otrolig utsikt över
hela San Francisco. Det var så himla fint!

Utsikt över San Francisco när vi står utanför Coit Tower.


Jag har ju rest otroligt mycket i mitt liv änså länge. Bl. a har jag varit på Hawaii som jag var på i julas (finns bilder och sånt under kategorin Hawaii, Kauai resan 2008- 2009), sen har jag varit i Texas, Österrike då jag åkt skidor och så var jag i London med min älskade mamma förra sommaren. Jag har tänkte att lägga upp alla bilder som jag hittar från alla dessa resor. Då kommer jag också bilda olika kategorier för vart jag har varit. Men just nu försöker jag att göra klart San Francisco resan. Del 3 kommer strax! Jag tycker det är roligt och trevlig att berätta om mitt liv så ni kanske får se en annan sida av mig.

Syns igen snart!

Gifflar, glass och plugg

Tjenare!

Nu har jag kommit hem från ICA efter att ha handlat mest glass och bullar...och ska snart sätta mig ner och plugga. Mina kompisar blir då kanelbullar och glass. Någon gång måste man väl ynna sig en riktigt bra pluggkväll? Mums är det enda jag säger. Mums!

Lägger upp del 2 snart så fort jag lyckats fånga datorn från lillebrorsan, hihi...

Hemma

Tjabba tjena hallo!

What's up? Jag är OK. Hade svenska prov idag som gick bra faktiskt. Känns skönt att det nu är gjort. Man har liksom gått och tänkt på det hur länge som helst nu. Ska snart ut och handla lite mat för att mamma och pappa ska ha gäster...
Ska också göra läxorna och kanske rensa min garderob om jag har lust.
Del 2 och 3 av resan kommer upp senare. Ska försöka att göra 5 delar om jag lyckas.

Nu sticker jag och handlar så ses vi ju snart!

Ingen del 2

Hej !
Hur mår ni? - Jag är lite orolig över provet imorgon, brukar oftast alltid känna mig orolig kvällen innan jag har prov. Brukar ni också känna så? Och så känns det som om man inte kan nåt och bara sitter där och läser och allt går ut genom öronen igen. Men egentligen kan man allt när man sitter där och har provet i händerna. Det är bara för att man är rädd att man inte ska klara det osv. Men min lärare har sagt att jag ska klara det och jag litar på henne. Ska bara läsa igenom en gång till sen lägger jag mig i sängen och läser en bok so är sjukt bra. Den heter Tillbaka till verkligheten. Det är en typsik tjejbok men den är jätte bra och rolig. Jag skrattar minst tio gånger i varje kapitel. Alltså verkligen skrattar. Så för dem tjejerna som känner för att läsa en riktig tjejbok som är rolig, handlar om killar och sin första dejt, och sina egna problem när man har en bästis som bara är perfekt, så rekomenderar jag verkligen denna bok. Den finns säkert på Akademin Bokhandeln.

Jag är ledsen för att jag inte bloggat så mycket men jag har som sagt pluggat inför provet och jag kommer heller inte lägga upp ett inlägg från resan del 2. Imorgon har jag mer fritid så då ska jag blogga och ut på stan för att shoppa lite om jag har lust. Jag känner att jag är lite skyldig er med dem här delarna för att jag bara har skjutit upp det varje gång p.g.a orsaker bl.a att jag måste göra läxorna, så det blir förmodligen del 2 och del 3 imorgon, men nu nu blir det bedtime!
Godnatt & Puss!

Bloggen & resor

Hejsan Svejsan!
Hur mår ni? - Jag mår gött som vanligt. Känner mig lite stressad för jag har inte börjat med svenskan ännu så jag ska ta och lägga resten av kvällen på svenskan och lite biologi, vi har ju sex sidor till läxa på torsdag! Hjälp!

Nu har jag precis bestämt några resor här med min brorsa Axel då jag ska komma upp till honom i Maj, och ett par grannar på landstället som jag ska komma upp till i slutet av April. Gud vad skoj det ska bli! Jag älskar att resa (det kankse ni redan visste...)

Har också fixat lite med min blogg. Ni kan gärna klicka på de tre rutorna som jag har längst ned i menyn till vänster. Där står det bl. a om ögonlaser (helt otorligt, gå in där, det är jätte intressant!), lite om telefoner (också rätt intressant...) och Double.

Nu blir det lite (rätt mycket) plugg, och läsning. Ska också sen förståss också lägga upp del 2 av resan.

Puss!

Pluuuuuugg!

Snabbt inlägg bara: Nu har jag orecis kommit hem från pluggate då jag sitter här hemma och äter youghurt med banan och flingor. Mums! Ska snart sätta mig ner och plugga eftersom att jag har svenska prov imorgon (wish me good luck) och jätte mycket franska och biologi.
Ska föröska blogga lite mer idag men jag får se om jag hinner osv. Kanske blir del 2 av San Francisco resan eftersom att jag inte la ett ett inlägg om det igår eftersom att jag pluggade rätt mcyket...

Syns snart igen hoppas jag!

Svenska

Nu sitter jag här framför datorn och förhör M genom msn på svenskan, riktigt skoj är det ju!
Jag ska snart sätta mig ner och verkligen plugga för jag har inte pluggat sen jag kom hem, ajabaja.

Lägger snart upp ett inlägg med del 2 av resan

Grammy Awards 2009

Grammy Awards 2009 var på igår på söndag den 8 februari. Till den kända awarden kom många kändisar, tex. Paris Hilton, Miley Cyrus, Taylor Swift, Robyn, The JonasBrothers, Leona Lewis, Katy Perry, Jennifer Hudson, John Mayer och m. fler.
Taylor Swift och Miley Cyrus gjorde också en duett tillsammans med låten ''Fifthteen''.


Robyn
Paris Hilton
Paris Hilton
Leona Lewis
Leona Lewis
Katy Perry
Katy Perry
Jennifer Hudson med fästmannen David
Jennifer Hudson och fästmannen David
John Mayer gick hem med två Grammy-statyetter
John Mayer
Miley Cyrus
Miley Cyrus
Jonas Brothers
The JonasBrothers
taylor swift grammy awards 18
Taylor Swift




Taylor Swift och Miley Cyrus duett: ''Fifthteen''




Det var kändisnyheten för idag.
Kommer fler inlägg senare men nu matlagning här hemma och sedan blir det ju plugg förståss!

Fy vad egoistikst!

Jag är snäll och ger saker till personer. Jag är glad och behandlar personerna så som jag själv vill bli behandlad.
Men det räcker tydligen inte för vissa. Nej,de tänker bara på sig själva och jag får bara skit tillbaka. Egoistiska är dem!
Men nu är det så att det finns personer som betyder så mycket för mig och verkligen behandlar mig bra. Det uppskattar jag.
Men fy till dem som bara tänker på sig själva och sina bästa kompisar.

Måndag

Nu sitter jag här på skolan och skriver detta såklart! Har precis haft lunch som jag hade med några parallell klasskompisar, det är så himla trevliga!

Idag när jag kommer hem ska jag plugga rätt mycket så jag får se hur det går det bloggandet idag men jag ska lägga upp del 2 av San Francisco resan. Men några inlägg ska det ju självklart bli och kanske dagen outfit.
Men nu blir det lite mix med bloggen kanske ändra bakrund och lite sånt men vi hörs ju såklart!
XOXO
Amanda

Godnatt!

Jag har försökt att fixa lite med min blogg nu men det funkar inte! Jag kan dock inte säga vad det angår men det kommer ni säkert att komma på sen när det funkar!
Vad tycker ni förresten om min iPOD? Är det bra musik? Jag hoppas det.

Nu blir det sängen för mig.
Puss!!

Tvätt

Det blev visst inte sista inlägget för ikväll. Nu har jag pluggat lite och ska plugga lite mer, har ätit cheescake och ska ta lite mer om jag lyckas och inte blir upptäckt av mamma eller pappa, är också där galen i cheescake.

Har fått högre månadspeng om jag hjälper till här hemma. Ska göra tvätten och sånt strunt tråkigt, men jag gör vad jag måste göra.

Sista inlägget för idag

Nu har jag ändrat låtarna lite på min iPOD i min meny.
I ordning -
Erik Hassle - Hurtful
Vanessa Hudgens - Promise
Rihanna - Rehab
Vanessa Hudgens - Drive
David Archuleta - Crush
High School Musical 3 - Can I Have This Dance?
Jesse McCartney - It's Over
Leona Lewis - Better In Time

Nu blir det lite cheescake, lite plugg, lite tv och för en gång skull ska det bli en tidig kväll.
Hur ska ni spendera dem sista timmarna nu på söndagen?

Puss!
  

Fina solnedgångar

Jag kan ibland vara helt galen när det gäller solnedgångar. Dem kan vara så jätte fina, romantiska, ledsamma och allt.





Solnedgång vid Golden Gate bron i San Francisco

Pluggat färdigt och en spellista

Hejsan!
Hur mår ni? - Jag mår gött. Har just fixat lite med min blogg. Som ni ser/ hör så har jag lagt till en spelista i min meny. Där finns några av mina favoritlåtar och ni kan både pausa och ändra låt själva. Bra va? Säg till om jag ska lägga till någon låt eller ändra något.

Pluggade färdigt inte för så jätte länge sedan. Känns ganska skönt. Ska göra lite fler uppgifetr bara.

Nu blir det middag sen blir det nog lite mer bloggande sen blir det en tidig kväll för jag börjar bli sjuk... så tråkigt...

Puss!

San Francisco resan del 1

Jag lägger nu upp det första inlägget med bilderna från San Franciso resan 2006- 2007 som jag hade med familjen. Min pappa skulle dit över julen för att han hade jobb att göra och jag ville inte följa med. Mina föräldrar sa att det vad det enda sättet för att vi i familjen skulle kunna fira det nyåret som en hel familj. Så vi bestämde att åka till San Francisco som kommer att vara en oförglömlig resa. Under denna resa var jag 12 år. Skulle fylla 13 det året vi åkte hem, alltså 2007.



Här står lillebrorsan och jag vid Fisherman's Wharf och så har vi Golden Gate bron i bakgrunden.

När både jag och Carl såg pelikanerna blev både han och jag rädda. Jag blev nog
mest rädd. Man vet ju att dem där är lite aggressiva men dem bara stod där och
tjöt och tittade argt på oss. Som tur var gjorde dem inget mot oss.

Dem var jätte stora!

Alcatraz ön. Den ön där fångar hölls fångna i fängelset. Jag var på den ön och det
var sjukt läskigt!

Här sitter jag och Carl vid Fisherman's Warf. Vid Fisherman's Warf kunde man köpa
krabbsoppa som fanns i ett stort bröd med ett hål i sig. Jag fick dock aldrig pröva på det.

Det fanns en stor julgran också. Den var kanske 20-30 m hög.

En gata.

En stor utsikt över några gator på ön. Ser ni hur brant det är längst bort på bilden?
Jag och familjen åkte upp för en gata som var dubbelt så brant. Läskigt!

En ganska suddig bild men här ser vi i alla fall Alcatraz.

Vid Fisherman's Wharf fanns det sjölejon som låg där och latade sig hela dagarna.
De lät jätte roligt. I sista delen kommer jag att lägga upp en video som jag filmade när dem
låg där och slappade och lät roligt.

Då var del 1 avklarad! Del 2 kommer förmodligen imorgon, på tisdag eller på onsdag jag får se eftersom att det är rätt mycket plugg nu så lägger jag skolan först sen kommer bloggen och aktiviteterna i efterhand.

Taylor Swift

Taylor Swift nya musik video av hennes låt ''White Horse''.
Jag älskar denna låt och video. Är jag den enda? - Dessutom är den snygga Laguna Beach killen Stephen Coletti med i den. Han är också kompis med The Hills kändisen också känd från Laguna Beach Lauren Conrad.







Taylor Swift - White Horse

Söndag 080209

Hejsan!
Hur mår ni och har ni sovit gott? - Jag mår sådär. Är lite sjuk. Annars så har jag i alla fall sovit gott.
Igår så tittade jag på en film som heter Holiday som jag berättade igår och det är min favoritfilm! Den är så sjukt gullig och fin den filmen. Jag grät i slutet just bara för att filmen var så gullig.

Nu sitter jag i alla fall här och skriver detta inlägg. Har pluggat lite nu så jag ska bara vila lite innan jag sätter mig ner och gör svenska. Idag ska första delen av San Francisco resan upp. Lägger upp ett inlägg på den senare.

Vet inte vad...

Jag är verkligen ledsen för att jag uppdaterat så dåligt idag men jag börjar bli sjuk....
Idag har jag bara varit hemma hela dagen och slappat. Har kollat på SANDOR/ SLASH/ IDA, The Hills och mycket mer. Har inte ens varit ute idag! Inte ens pluggat! Men jag är alldeles för lat för det.
Jag skulle också ha lagt upp lite bilder från San Fransisco resan men det blir tyvärr inte av idag för nu ska mamma och jag titta på Holiday med Cameron Diaz och Kate Winslet och sen ska jag lägga mig tidigt för att bli frisk och orka städa hela min garderob imorgon eftersom att jag kankse har sånna här kryp som äter på kläderna, och så ska jag plugga mycket imorgon. Så jag måste spara på mina friska krafter som jag har nu innan jag blir riktigt sjuk!

Ni får verkligen förlåta mig för min dåliga update idag men imorgon så lovar jag er att det kommer att komma mycket!
Kanske, bara kanske ett till inlägg senare men annars så hörs vi ju som vanligt!

I Love You Guys So Much!
XOXO
MandisOrange





I Miss You

I loved the way you felt so strong
I never wanted you to leave
I wanted you to stay here holding me

I miss you
I miss your smile
And I still she'd a tear
Every once in a while
And even though it's different now
You're still here somehow
My heart won't let you go
And I need you to know
I miss you,
I miss you


Jag la upp denna text för att det finns två stycken som betyder så sjukt mycket för mig. Och här uttrycker jag mina känslor för dem två.
(texten är tagen från en låt av Miley Cyrus)

Vaknade med halsont

Gomörrn!
Hur mår ni och har ni sovit gott? - Jag mår inte bra. Redan igår så hade jag lite ont i halsen då jag svalde och nu har jag vaknat med jätte halsont. Det gör ont när jag själver och jag vill verkligen inte vara sjuk! Det händer så mycket kul nu i skolan så jag vill inte vara sjuk. Men annars så mår jag bra. Igår spenderade jag kvällen med att sitta framför datorn och inte kolla på film med familjen för dem tittade på Familjen är värre och jag tycker den är så sjukt dålig!
Hur spenderade ni eran fredagskväll?

Annars idag så ska jag bara ta det lungt så jag inte blir sjukare. Ska plugga svenska idag eftersom att jag inte pluggade varken igår eller i torsdags, eller jag pluggade lite....

Jag kommer att lägga upp fler inlägg idag bl. a då jag lägger upp del 1 av San Fransisco resan.

Hörs!

En djävulsk romans

Nu har jag sett ''En Djävulsk Romans'' som gick på SVT1. Den var ju så sjukt sorglig. Tårarna bara rinner ned för kinderna.

Nu blir det läggdags och jag kommer nog att gråta lite mer för jag känner för det men ha det gött annars!

Dina ögon får mig att smälta

Dina ögon får mig att smälta
När du ler får du mig att bli lycklig
Jag gillar dig
Jag saknar dig när du inte är i närheten
Jag vet att de alldrig kommer att bli vi två
Men du är fortfarande den personen
Den personen som får mig att smälta när jag tittar in i dina ögon
Den personen som får mig att bli lycklig när du ler
Jag älskar dig

Jesse McCarteny

Det finns fyra grymma låtar (tycker jag själv...) av Jesse McCartney. Och nedanför här finns dem.



Leavin´

It's Over - Min absoluta favorit som jag lyssnade 24/7 förut....

How Do You Sleep

Just So You Know

San Fransisco 2006- 07

Jag har ju nu lagt upp bilder från min otroliga Hawaii resa som jag hade i vintras men jag tänkte också lägga upp bilder från alla möjliga resor jag haft i mitt liv. Jag tänkte lägga upp lite bilder på min San Fransisco resa som jag hade med min familj 2006- 2007. Den kommer jag också att lägga upp i olika delar för det finns så sjukt många bilder!

Men nu, nu ska jag titta på film med familjen och blir kanske ett till inlägg senare!
Ha en helt underbar fredags kväll!

Sweden Models

Jag gick ju på en modellcasting idag i Malmö, och jag tänkte berätta lite om hur den gick.

Mamma hämtade upp mig på ''fågelmannen'' vid skolan idag typ halv tre. Då stack vi direkt till Malmö.
När vi hade kommit till Malmö så gick vi då till Sweden Models. Sweden Models agentur finns på en vanlig familj lägenhet mitt i centrala Malmö. Först när jag kom dit så var den en man som sa att jag skulle fylla i en lapp där jag informerade lite om mig själv som längd osv. Sen gick jag vidare till ett annat rum där det satt kanske åtta andra människor som satt och väntade på att få komma in till ett rum. Alla dem här människorna hade också sådana här lappar som man hade ett nummer på längst bak. Man fick då komma in till rummet i nummerordning.
Det fanns sjukt söta tjejer och snygga killar där. Det fanns tre killar där som var så sjukt snygga och söta!
Innan jag stack till Malmö så kände jag på engelska lektionen hur min nervöshet började stiga. Så när jag skulle gå in till rummet så var jag ju jätte nervös. Jag hade ingen aning om vad man skulle göra där inne. Men när jag kom in så fanns det en hur snygg och söt kvinnlig proffs fotograf där som hälsade på mig och mamma. Hon var hur cool som helst och jag litade på henne upp till 110% eftersom att hon var en sån en trygg person. Hon sa det att jag skulle ta av mig koftan och fotas lite. Ja, jag skulle alltså fotas. Jag var så nervös att jag skakade och hon sa '' men det är ju bara jag här''. Jag skakade lite i benen när hon fotade mig och det var lite svårt att inte le men jag klarade av det. Hon sa hur jag skulle ha mitt ansikte och jag gjorde precis som hon sa och hon kom inte fram till en enda gång och flyttade på mitt ansikte utan hon sa bara att jag skulle lyfta ner hakan lite och så. Det har aldrig hänt mig att någon kommit fram till mig och flyttat position på mitt ansikte när det gäller sådana här seriösa fotografier utan jag gör bara som dem säger och det visar sig att fotona blir perfekta! När hon hade fotat mitt ansikte från några vinklar kom hon fram till mig och började mixtra med mitt hår. Det var lite ovanligt eftersom att det aldrig hänt mig förut. Men hon puffade då till mitt hår lite och försökte få bort det från mitt ansikte. Hon satte upp mitt hår i en tofs och sa ''du är skitsnygg i uppsatt hår'', och vad glad jag blev! Hon sa det också sedan att ''hon har så härliga fräknar'' och jag blev ju så himla glad! När hon hade fotat mitt ansikte från olika vinklar både när jag log och inte och hela min kropp så var jag färdig! De ska tydligen kontakta mig inom två veckor om det händer något.
Då är det väl bara att hoppas på det bästa! Men jag får inte tänka på det alldeles för mycket för då kommer jag till slut att tänka på det 24/7.

Japp, såhär var min casting och det var skit skoj och gick bra.

Dagen är här

Nu är dagen här som jag längtat efter jätte länge. Dagen då jag ska på en casting hos Sweden Models i Malmö för att se om jag har en chans att bli modell. men man ska aldrig hoppats för mycket så jag  tar nu en timme i taget.

Blir fler inlägg senare.
Puss

Jessica Alba

Jessica Alba har nu sagt att träningarna för att få bort mamma extra kilona var så jobbiga att hon grät igenom dem. Hon säger det också att träningarna kändes som krampar i kroppen. Hon sa det att hon aldrig mer kommer att gå in på ett gym sedan dess!



Jessica Alba "Jag grät när jag försökte förlora min babyvikt"



Tack till Posh24.se

Ett litet snabbt inlägg innan jag stänger ner alltihop.

Sovgott

Godnatt ville jag bara säga! (Jag är lite tråkig, jag vet det...)

Jaha

Tjabba jabba joho!

Hur mår ni? - Jag mår som vanligt (gött).
Har precis pluggat färdigt efter någon timmes plugg. Eller OK, jag måste plugga lite mera svenska men jag har verkligen ingen lust och om man inte har någon lust så är man inte koncentrerad och man kan helt enkelt inte plugga, så jag valde att nöja mig för kvällen. Jag får plugga mer imorgon helt enkelt.
Fick tillbaka engelska provet idag. Fick MVG! Jag är nöjd. Fick också tillbaka engelska läxförhöret då jag fick alla rätt men min bordkompis fick några fel och på ett annat så fick han ett mer minus poäng än jag så han sa bara '' fan dig alltså, jag vinner alltid över dig när det gäller prov men när det gäller läxförhör vinner du alltid''.

Jaja, nu ska jag få hjälp av pappa med en sak sen ska jag ladda ner lite musik till min iPOD och sen blir det nog sängen. Tidig kväll!
Puss!

Video

Gick just in på en fjortonårings tjejs blogg. Hon heter Desiree Nilsson och hennes blogg finns här brevid Desiree.
Jag gillar henne inte särskilt mycket men kan hända att jag kollar in hennes blogg. Men i alla fall.
Där hade hon lagt upp en video som jag nu har blivit ''ett fan av''.

Vem gråter inte till den? - Mina tårar vill komma men om dem kommer så har jag utkletat smink överallt men det är det värt.

Tvätt

Sitter nu och viker tvätt... rätt tråkigt men jag gör vad jag måste göra för att få min höjda måndagspeng plus lite till kanske om jag har tur. Sen blir det plugg som jag inte orkat ägna mig åt ännu...

Jag har tänkt på en sak. Jag har tänkt på Alla Hjärtans Dag. Jag är singel men jag kanske kan fira den ändå. Jag vet vem jag ska spendera den dagen med i alla fall...  Jag älskar att fira sådana här dagar som knappast inte betyder ett dugg för oss i Sverige men rätt mycket utomlands. Jag tycker bara att det är trevligt och gulligt. Att få en dag/kväll med sin bästa tjejkompis eller killkompis. Man ska spendera sånna dagar med mycket kärlek! Om det inte fanns kärlek mellan två kompisar skulle det vara e jätte tråkig vänskap. Mycket kärlek ska de finnas på de här dagarna!
Hur ska ni spendera alla hjärtans dag?

Hejdå!

En video jag gjort själv

Japp, en video jag gjort själv.... handlar självklart om Vanessa Hudgens och Zac Efron



Vanessa Hudgens & Zac Efron

Plugg

Tjabba tjena!
Hur mår ni? - Jag mår gött jag. Sitter här vid datorn och har precis gjort färdigt musiken. Skulle ändra på några lyrics på en låt. Ska snart sätta mig och plugga ännu mera.
Jag har varit inne på YouTube lite och lyssnat på lite låtar. Jag älskar en låt som jag hörde härom veckan som heter
''Hurtful'' av Erik Hassle och en annan som jag bara älskar den låten med Laura Pausini och James Blunt. Båda är så sjukt bra! Har ni hört dem? Jag har också lyssnat lite på Britney Spers bland annat. Om jag ärligt talat får erkänna så är hon sjukt bra! Jag gillar hennes låtar från hennes nya album Circus. Jag kanske låter konstig men hon är faktiskt bra.

Ska snart sätta  mig ner och plugga ännu mera... svenska prov nästa vecka...
Har också lärt mig att lägga  in YouTube videos så jag hade lust att göra det...


 

Erik Hassle - Hurtful

Laura Pausini & James Blunt - Primavera in Anticipo (It Is My Song)


Nej, nu ska jag plugga och äta.
Hör sedan såklart!

Tidig kväll

Nu ska jag lägga mig och sova!
Jag är jätte morgon trött så jag måste lägga mig nu så detta blir mitt sista inlägg....
Men som sagt godnatt!
Dröm fina drömmar nu!

Studietekniken - helt jävla otroligt!

Hejsan Hoppsan där ute!
Hur har ni det, har ni pluggat? - Jag har det bra och ja, jag har pluggat. Har pluggat nu i två timmar så jag ska ta en paus och sedan repetera.
När jag började i sexan berättade lärarna en teknik som heter studieteknik för oss i klassen. De sa det att om man pluggar enligt tekniken, gör som dem säger och enligt papprerna så kommer vi att klara prov, läxförhör och allt hur galant som helst! Jag tänkte det, men orka repetera och allt sånt skit och det kommer inte att fastna i huvudet. Nu när jag har gått i skolan ett par år nu utan att plugga med studietekniken så ser jag ju vad resultaten är. Jag har för det mesta VG i mycket men också bara G. Jag saknar det där m:et så att det står MVG. Men, några läxförhör har jag ju fått alla rätt på tidigare men det betyder ju inte att jag får MVG i det ämnet i slutet av terminen. Det beror ju på hur bra man presterar osv. Men nu på ämnet. Jag pratade med Gunilla, min klassföreståndare, för två veckor sedan eller nåt sånt och då frågade jag hur man skulle använda studietekniken och jag testade på det. Och det funkar! Det är helt jävla otroligt! Jag har fått alla rätt på alla läxförhör hittentills då jag pratade med Gunilla (förutom ett, kanske två...). Och en sak är ju himla säker. Jag kommer att fortsätta att plugga enligt studietekniken, big time and that's for sure! Jag har fortfarande inte fått se hur det har gått på provet jag gjort men det kommer jag att få reda på förr eller senare. Och biologin! Biologi är mitt favvo ämne, men jag är inte alltid så duktig på det när det gäller läxförhör men nu förra veckan fick jag bara ett fel! Jag hade till och med bättre än Måns och Karolina som är genier och bara är bäst i skolan (önskar att jag har deras hjärnor i några ämnen ibland...). det är ju helt otroligt.

Blir kanske ett till inlägg senare...
Ha det gött!

Bilder

Hej igen!
Nu har jag laggt upp lite bilder från i måndags. Dem är inte dem bästa men jag ville lägga upp dem ändå.




Jag ritade en kanin... jag vet inte om den blev särskilt söt men...

Jag ser väldigt tråkig ut på mina egna bilder.

En i en ljusare version.

Här står en kille och ritar av Kalle Anka.

Jag kan ibland tycka att mina blåa ögon kan vara lite läskiga...

Fotade Domkyrkan utanför mitt fönster.

Och en soluppgång i Lundagård.


Nu ska jag sätta mig ner och plugga om jag överhuvudtaget ska klara av läxförhören i morgon.
Ska försöka att lägga upp lite fler inlägg senare.

Kauai resan del 4, sista delen

Hej Bloggen!

Tänkte lägga in några bilder från Kauai resan. Tyvärr är det dem sista bilderna...



När vi hade vandrat klart i bergen hittad ejag dessa undebara söta kycklingar.

De är så söta, inte sant?

Haykingen. Det var så otroligt ballt och vackert.

Ballt va?

Moln och dimma över bergen.

Det var lite läskigt att stå och fota eftersom att det var en jätte brant slätt nedanför.

Dem säger ju det att ''regnbågen börjar på Kauai''. Det stämmer nog. För när den var nära en
så var den inte vid horisonten utan den började precis på marken.

Såhär såg jag ut på nyårsmiddagen. Jag hade lyckats med att bli lite röd...
Ni får ursäkta att jag visar mina kläder....

Kommer strax ett inlägg till.

Idrottsdag & Erik

Hejsan!
 Hur mår ni? - Jag mår jätte bra. Har haft en idrottsdag idag då jag var i ishallen i morse och bowling nu på eftermiddagen. Sen nu har jag varit med Erik. Han har precis stuckigt hem. Han blev så chockad över hur stor lägenhet jag hade. Så när han nu skulle sticka hem gick han in i toaletten istället för att gå ut genom dörren (toalettdörren är precis vid ytterdörren...). Och jag fick ett sånt skrattutbrott. Det var så sjukt kul! Nej, jag ska inte reta honom för det. Men lite roligt var det för han är inte den förste. Vi tittade på ''Snuten i Hollywood 1''. Jag skrattade jätte mycket. Det är verkligen roligare om man tittar den filmen med nån annan. Nej, denna dag var jätte rolig. Jag hittar gärna på flera såna här dagar med han.

Så, vad har ni för er nu då? - Jag vill bara berätta det att jag inte la upp så många inlägg igår så jag beklagar men det kommer fler idag även fast jag har sjukt mycket plugg. Kommer komma bilder från jouren i skolan i förrgår och bilder från igår tror jag och del 4 av Kauai resan.

Nu ska jag hjälpa till med maten och sen plugga. Eller tvärtom jag vet inte, men plugg blir det i alla fall...
Syns sen!
Puss puss!

Rast

Hej alla!

Vad har ni för er just nu? - Jag sitter här i datorsalen på skolan och väntar på att bild lektionen ska börja...

När jag kommer hem från skolan sen så ska jag plugga och äta sedan blir det innebandy och dans.
Så, det betyder att jjag inte kommer att blogga så mycket idag för tisdagar är jätte stressiga. Slutar skolan halv fyra är hemma kl. 16 sen har ska jag göra läxan och äta på ungefär en och en halv timme sen måste jag sticka igen klockan halv sex. Stressigt!
men jag ska ändå försöka att lägga upp bilder från Kauai resan. men en så länge så ha de bra!

Godnatt (igen)

HEEEJ!
Nu slog jag rekord igen! 105 besökare bara idag!
Tänk er, jag hade 27 läsare igår och 105 idag! Vilken skillnad! Vad glad jag blir! Vad jag känner att det blev m ånga utropstecken nu...
Det är ni som kommer att få mig att blogga jätte mycket nu. Det är ju skit roligt!

Ville bar säga detta igen och säga godnatt en än gång.
Dream Sweet Dreams ( and I do realyy mean it )

Goodnight!

Godnatt

Ville bara säga godnatt till alla er där ute för jag kommer nte att blogga mer!
Puss!

Kauai resan del 3 & nytt rekord!

Hejsan!
What's up? - Jag mår helt j*vla otroligt fantastisk super duper fint bra. Jag har fått ett nytt rekord med läsare på min blogg!
Gissa hur många? - 105 helt underbara, söta och trevliga läsare bara idag den 2 februari 2009. Det är rätt mycket för att jag inte har haft den här bloggen så länge. Så tack alla söta läsare.

Jag lägger nu upp del 3 av Kauai resan då det blir 10 bilder på köpet för att jag är så troligt glad just nu så här kommer dem.



Utsikt över Hanalei beach. Jag längtar så sjukt mycket tillbaka. Jag vill verkligen tillbaka.

Hanalei Beach. En utav de vackraste stränder jag varit på.

Dagen efter vi kom till Kauai fotade jag denna underbart vackra blomma utanför vårt hus.
 Den är tydligen Hawaiis national blomma och heter Hibiskus.

Den här skylten kommer jag alrdig att glömma bort.
''Welcome to Kauai. The Garden Island.''
Jag kommer heller aldrig att glömma bort det ögonblicket då jag stod där på flygplatsen. Jag kommer heller aldrig att glömma det att, ni vet dem där människorna som står utanför flygplanet för att visa vart flygplanet skulle åka,
de stod där ute i bara shorts! Fatta då så varmt det måste vara!

Såhär såg jag ut en kväll då jag och familjen plus Axels underbara flickvän Josefin
skulle ut på middag på en restaurang som hette BARACUDA.

Utsikt över slätten och Hanalei Beach. Visst är det vackert? Ser ni dem stora bergen där borta?
Jag och min familj gick där vid berget en dag. Det var så otroligt vackert.
Det här fotot tog jag utanför en slätt 100 m från huset som vi bodde i.

Japp, så här såg det ut vid Queen's Bath. Där hade 28 människor dött inom en väldigt kort period.
Queen's Bath ligger nedanför en slätt som låg 100 m utanför mitt hus som vi bodde i. Och ja, man kunde bada där.

Ett stort och vackert träd utanför slätten.

När vi flög till Kauai så  flög vi över ett ställe som hette Rock Mountain. Jag var bara
tvungen att fota det för de var så otroligt ballt.

Den här soluppgången fotade jag dagen efter jag kommit hem.

Nu måste jag gå och fortsätta plugga. Har fortfarande biologi, svenska och engelskan kvar. Har ju engelska prov imorgon.
Tack en än gång.
Puss! Blir kanske ett till inlägg senare.

Beklagar

Hej!!
Hur mår ni där ute? - Jag mår gött. Äter mellis just nu så jag kan orka plugga sedan...

Jag får verkligen beklaga över att jag inte bloggat så mycket (jag borde blogga mer...). Den här veckan kommer jag förmodligen inte heller att kunna blogga så himla mycket för jag har rätt mycket plugg nu men nåt inlägg per dag blir det ju! Det blir nog också ett till inlägg senare idag med bilder från dagen. 

Glöm inte bort det att jag ska på en casting på fredag hos Sweden Models i Malmö.

Nu måste jag sticka och plugga men kommer strax igen när jag är klar.

Jätte trött

Hej!
Hur mår ni?- Jag mår gött men är trött. Kom just hem från innebandyn då vi bara var fyra som tränade. Men de tar så mycket på mina krafter (ni som känner mig vet ju hur dålig kondition jag har).
Detta blir nog mitt sista inlägg för idag för jag vill nu sätta mig och äta chips, glass och cheescake framför tv:n och bara slappa för en gång skull. Gör det ni också! Det behöver man minst två gånger per vecka.

Förresten så har jag nu städat mitt rum och gjort läxan (men dock inte svenskan som jag får göra imorgon istället...) vilket känns skönt. Jag hade bara några fel på engelskan så jag behöver inte sitta och rå plugga imorgon kväll.

Nej, nu får det vara nog för idag men vi hörs ju självklart imorgon!

Den första snön i Februari 2009

Tjohoo!
Hur mår ni där ute? - Jag mår bra. Kom hem från ishallen inte för så länge sedan... har också precis städat färdigt mitt rum som jag tagit några bilder på som ni kan få se om ni vill.

När jag vaknade imorse sa jag  ''ingen snö'' och hade jag rätt? Nej! Det är snö ute! Jag hatar snö nu för tiden.
Ända sedan jag flyttade hit har jag märkt det att det nästan aldrig har varit snö under självaste julen med det kommer alltid snö under februari månaden.

När jag var på väg till ishallen så hittade jag ett par jätte fina blombuketter i ett fönster som jag var tvungen att fota så dem finns också på foton här nedanför. Jag fotatde också snön.
Jag har verkligen ingenting att skriva om så jag ska nog sluta skriva nu. Men de kommer fler inlägg senare idag som vanligt. Nu måste jag sätta mig ner och plugga. Jag är verkligen inte på humör för det men om man har ett prov så är det de enda man måste göra: plugga. Idag känns allting så himla ledsamt...


Blombuketterna.

På väg till ishallen.

På väg till ishallen.

Min säng och min vägg full med affisher.

Mitt skrivbord och utsikt genom fönstret. Man ser också min säng och min gitarr (som jag aldrig spelar på...)

Mitt rum. Här ser vi min garderob rakt fram och min hylla med massor med gosedjur
på och en bokhylla till vänster med också massa gosedjur på. Jag har samlat på gosedjur sedan
jag var liten och gör det fortfarande.


Hörs sedan!
PS. Detta inlägg var väldigt konstigt. DS.

1 Februari

Good Morning Sweden!
Hur mår ni? - Jag har precis vaknat så jag är lite pynkig just nu...
Blev ni glada för att jag la upp bilder från Kauai resan igår? - Hoppas det för det kommer lite fler i detta inlägget.

Jaha, vad ska ni göra idag då? - Jag ska till ishallen snart för jag har kiosk tjänst. Sen MÅSTE jag plugga. Jag pluggade inte igår eller städade mitt rum. Jag har ju sådana här pluggsöndagar då jag pluggar nästan hela dagen så det är kanske därför jag inte pluggade igår för att jag är så van att jag pluggar på söndagar. Men jag ligger lite risit till ändå... jag har engelska prov på tisdag och jag har inte börjat plugga ännu... och svenska prov om en vecka... men jag oroar mig mest för svenska provet. De ska handla om ordklasser, men men det är bara att sätta sig ner och plugga. Engelska provet oroar jag mig inte lika mycket för vi har redan haft exakt likadant prov innan julen och då hade vi det på prepositioner. Nu ska vi ha det igen fast hon ska översätta meningarna på svenska. Meningarna ligger ju liksom redan i bakhuvudet så det blir nog inte så jätte stort problem att plugga in det.







Här har vi Axel vid ett köpcentrum där han provar ett par solglasögon. Visst är dem snygga?

Så här såg det ut vid Waimea Canyon.

Ser ni hur brant det är?

Det var så otroligt vackert.

Det finns fria sälar på Kauai. Vi hittade en vid Poipu Beach.

Ett jätte vackert vattenfall som låg typ 30 km utanför en stad.

Jag kom inte ihåg vart detta var men visst är det coolt?

På väg till Kapaa.

På väg till Kapaa.

Nu ska jag äta frukost sen blir det ishallen och plugg!

Puss!!
RSS 2.0