29 april

Hejsan!

Hur har ni det? Jag har det gött gött, jag. Idag var det en riktigt bra skoldag, varför vet jag inte?
När jag kom hem stack jag direkt till City Gross för att prata med min handledare om min prao. Sen kunde jag ju inte bara strunta i att kika in på Nova Lund. Självklart så hittade jag två klänningar och en jeanskjol. Skit snygga saker och jag är riktigt nöjd! Jag är ju så grymt smal men växer så det knakar både på längden och bredden, så jag tyckte att det var dags för lite sommarkläder. Många av mina favoritplagg är ju nu för små och nästa gång jag gör storstädning i mitt rum så ska jag rensa ut garderoben, vilket kommer ta en ganska lång tid om jag ska testa allt igen, för att se om de passar såklart. Kan visa bilder på dem senare om jag hinner.

Idag är det ett speciellt datum här hemma. Gissa varför. Det är mammas och pappas bröllopsdag!! Det ska vi fira med god mat och glass till efterrätt. Mums!
Så ska nu lägga ihop och spendera kvällen med min familj. Men ikväll blir det Grey's Anatomy, och det kan jag bara inte missa!

Syns senare kanske!
Ha det!

Döööör

Hejsan!

Hur är det med er? Jag har det helt Ok, jag står ju på mina fötter!
Kom precis hem från innebandyn då det var den sista på länge, eller i alla fall för denna termin. Sen ska jag ju börja springa med tjejerna om några veckor igen och gud, vad skoj det ska bli! Själv har jag satt upp ett mål att springa tre gånger i veckan för att hålla uppe konditionen och mina muskler. Jag får dock se hur det går med det....

Idag hade jag ju SO prov och det gick faktiskt helt OK. Jag kan inte säga att det gick super men det kändes bra när jag gick därifrån. Så, nu är det bara ett prov kvar innan praon börjar vecka 20, och det är franska. Så, nu snart när jag har ätit middag, ska jag sätta mig och plugga inför denna vecka sen blir det en tidig kväll för mig för jag är så trött att jag håller på att dööö! Så, jobbigt, men det är också orsaken till att jag inte kunnat koncentrera mig på lektionerna och här hemma.

Ska blogga lite senare då bilder och en ny bakrund kommer upp!

Har aldrig varit såhär nervös inför ett prov

Jag har aldrig varit såhär nervös inför ett prov. Jag sitter nästan och skakar, det är lite överdrivet jag vet... Men jag fattar och kan typ ingenting! Det är inte särskilt svårt utan det är bara att läsa och minnas. Allt är ju så logiskt som det bara kan bli! Så jag fattar inte vad problemet är. Aja, nu har jag i alla fall skrivit klart alla anteckningar och nu ska jag snart sätta mig ner igen och läsa igenom allting.
Men det är ju bara ett prov! Det är inte någonting som står mellan liv och död nu. Det är ju bara ett prov och om man inte blir godkänd är det bara att göra om det och det är inte hela världen, fast det vill man ju helst slippa. Jag menar det är helt OK för mig att inte bli godkänd på detta prov men det är annorlunda om det är typ fysik. Jag vill ju helst inte bli underkänd men om jag blir det så blir jag det. Så är det bara!
Nej, nu ska jag stänga ner denna dumbom och sätta mig framför SO boken och fortsätta läsa, sen blir det lite franska och sen tv där det är Cityakuten!

Ha det!

Livet består av jag vet inte vad?

Hejsan!

Hur har ni det? Jag har det inte så bra...När jag skulle cykla hem från plugget träffade jag en parallell klasskompis som jag skjutsade men ramlade efter några meter, så mina jeans gick sönder (det gör inget för dem blev snyggare!) och knäet skrapades upp så nu har jag ett riktigt stort sår på knät. Men det gör inget! Det är väl bara ett sommar tecken? Men det svider som attans och hela knät är svullet, nej jag ska inte gnälla. Sen har jag just insett det att hela denna dagen kommer att bestå av plugg plugg plugg. Lite tråkigt men så är det. Sista dagen nu som det är så här mycket plugg. Jag har ju prov i SO imorgon och jag började plugga igår, så nu får jag sätta mig ner och jobba flitigt.

Senare så ska jag försöka byta bakrund eftersom att det var ett tag sen.
Har förresten ingen aning om varför jag har den där rubriken, men det blev rubriken för idag.

Ha det!

Tårarna rinner

Jag trodde jag kunde lita på dig
Men du har ljugit för mig hela tiden
Att jag kunde lita på dig
Jag vet inte om jag någonsin kommer att kunna förlåta dig
Jag älskar dig men du är en riktig skitstövel
Du är en riktig hjärtekrossare då jag trodde du var den underbaraste

Det jag säger till mig själv är:
Vilket tur att jag inte gjorde det
De finns massor med killar där ute som letar efter en sån som jag
En som vill dela min kärlek med mig för resten av livet
Men jag älskar dig trots allt det du gjort åt mig
Jag gillar dig för du gör mig glad
Men jag vet inte om jag någonsin kommer att kunna släppa taget om dig helt

Du ljög för mig
Vi lovade varandra att inte ljuga för varan
Men ändå så gjorde du det
Tårarna rinner nerför mina kinder
Ögonen blir bara svartare och kinderna blir bara svartare
Det finns så mycket bra att säga om dig
Men det finns så mycket dåligt att säga om dig
Jag vet inte vart jag ska börja
Jag vet inte vad jag ska säga
Nu vill jag bara försvinna långt, långt bort
Långt bort och bara fundera
Eller långt bort och bara börja om på nytt
Börja om från noll

Men det värsta är att du gör mig glad medan du gjort allt detta mot mig
Egentligen vet jag inte vad jag ska känna, tycka och tänka
Men du får lova mig
Att aldrig krossa ett till tjejs hjärta på detta sättet du gjorde på mig
Att aldrig ljuga för din tjej
Att aldrig ljuga mer igen
Aldrig mer igen

Trots allt detta är du min vän och det är jag glad över
Men just nu måste jag stoppa kontakten och komma över dig
Släppa taget om dig men det kommer ta lång tid men kanske ändå inte
Släppa taget om dig

Gud vad jag hatar livet just nu!
Allt detta p.g.a en kille!

Men jag måste tänka på det att jag hade ett liv värt att leva innan jag träffade dig
En väldigt långt dikt jag skrivit och detta kommer låta konstigt men:
Tack alla för allt stöd jag fått.


Sista dagen i Göteborg

Tjabba!

Nu är det sista dagen här i Göteborg och nu försöker jag plugga den sista timmen innan jag sticker till centralen.
Idag stack vi till Universeum och hade det jätte trevligt. Kollade på underbart söta små apor och hajar och röda fåglar och jätte mycket. Jag själv var där för ett par år sedan men är lika skoj som vanligt att komma dit.

Nu ska jag sätta mig ner och fortsätta plugga eftersom att jag inte pluggade varken idag eller i fredags. Sen kör L mig till centralen så kommer jag hem ikväll ungefär vid åtta tiden.

Hejdå!

Broken-Hearted Girl

You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could've been
But still you live inside of me
So tell me how is that?

You're the only one I wish I could forget
The only one I'd love to not forgive
And though you break my heart, you're the only one
And though there are times when I hate you
Cause I can't erase
The times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you
It pains me to say
I know I'll be there at the end of the day

Göteborg

Hejsan alla!

Hur mår ni? Jag har det gött här i Göteborg. Jag är ju som sagt här och hälsar på mina grannar på landet som bor här i Göte. Hit kom jag alldeles ensam men jag känner mig så otroligt hemma i denna härliga familj! Jag blir så glad av att vara här för dem hjälper mig alltid om det har hänt något och det finns alltid där för mig liksom, även om dem bor 250 km ifrån mig... Det är lite svårt att berätta men hoppas ni förstår hur jag menar.

Jag kom hit igår tjugo över åtta då jag hade lyckats med att missa tåget hemma. Jag hade lagt Göteborgs biljetten på Lund biljetten så jag såg tiden för avgång från Göteborg C och inte Lund C så jag missade tåget. Men jag kom med ett tåg som gick 17.22 som gick tre minuter efter vi kom till centralen så jag kom precis i tid och jag hann med det tåget och fick plats. Men nån gång måste man missa tåget och jag gjorde det igår. Man lär sig av sina misstag!
Sen kom jag hit och fick äta lite och sen pratade vi och hade det jätte trevligt.
Idag har vi shoppat lite på ett ställe som hette FreePort. Där kunde man lämna in sina gamla och kanske trasiga jeans så får man en ''check'' på 200 spänn som man kan shoppa för. Jeansen går till hemlösa här i Göteborg vilket tycker jag är skitbra!
Nu sitter jag här och bloggar då och ikväll ska vi äta gott gott och bara umgås. jag ska också se till att jag får en timmes plugg.
Imorgon ska vi sticka till Universum, vilket ska bli jätte skoj!

Nu ska jag sticka så kanske vi hörs senare!
Ha det bäst!

Vet inte vad...

Tjabbare!

Hur är det med er? Mig är det helt fantastiskt! Jag mår superbra idag.
Nu för ett litet tag sen gjrode jag precis klart middagen till lillebror eftersom att han ska iväg på träning och jag hade tänkt att äta lite senare.

Jag måste verkligen, verkligen, be om ursäkt för mitt dåliga bloggande men jag har haft så sjukt mycket plugg! Det är en andledning till varför jag inte bloggat, en annan andeldning om ni är intresserade, så har jag inte orkat blogga. Men ska nu bättra mig nästa vecka för det är på tisdag jag ska ha detta stora prov på 27 sidor om den industriella revolutionen. Jag ligger riktigt risit till eftersom att jag inte fattar ett skit men också för att jag inte börjat plugga ännu, och i helgen ska jag till Göteborg så jag hinner inte riktigt plugga men ska försöka.

Vi hörs senare!

årets första vårregn

Tjabba Tjenare!

Hur har ni det? - Jag har det gött jag. Idag kom årets första vårregn så jag blev ganska glad när jag kunde känna den där typiska vårregns doften. Riktigt lungt blev jag efter en ganska stressig dag.
Snart kommer mammas kusiner hit och vi ska äta god middag. Jag däremot kan inte vara så social idag eftersom att jag måste plugga till de olika proven jag har nu. Jag har städat här hemma sen jag kom hem så just nu är jag helt slut i armarna, men det stoppar inte bloggningen!

Idag fick vi en ny läsbok i svenskan och det blev Sandor/Slash/Ida. Jag blev lite besviken eller hur man ska säga eftersom att jag redan läst den innan men också sätt filmen. Men den är lättläst så det går nog rätt snabbt att läsa ut den.

Hörs lite senare!

Plugg

Nu ska jag sätta mig ner och plugga tyska, franska och SO, sen blir det en riktigt tidig kväll för mig.
Gick hem extra tidigt från innebandyn idag eftersom att jag fick en enorm huvudvärk och innan jag stack hemifrån fick jag näsblod på  köpet också. Näsblod och enorm huvudvärk är ingen bra kombination när man ska träna. Det visade sig också att det blev värre så jag var tvungen att sticka hem. Vilket var lite synd eftersom att jag kommer att få träna om en hel vecka igen. Torsdag kan jag inte eftersom att jag ska vara med en kompis och jag har tyska prov dagen därpå. På söndag är det tydligen någon Lundacup och eftersom att jag inte blivit tillräckligt bra så har jag inte börjat spela på matcher ännu så jag kan inte vara med på söndag. Sen nu offrar jag dansen för plugg, men det gör inte så jätte mycket eftersom att jag ändå inte kan vara med på uppvisningen. Kommer förmodligen en sista gång nu nästa vecka.
Har nu slappat en timme sen jag kom hem hem och nu ska jag ta tag i detta eländiga pluggandet.
Men som ni kanske redan har märkt så har jag bytt bakrund för denna vecka. Det blev en jätte fin bild från Hawaii på en regnbåde som börjar precis vid strandkanten. De säger ju att regnbågen börjar på Hawaii just bara för att Hawaii ligger så långt ut. Tar fem timmar med ett flygplan som går snabbare än 1000km/h från San Francisco! Då ligger det långt ut! Jag struntar faktiskt i musiken denna vecka också eftersom att jag inte orkar hitta någon bra musik och lägga upp den och så. Jag är lat!

Ha det så hörs vi imorgon!

Fysik, check!

Hejsan!

Hur har ni det en sån här fin vår tisdag? Jag har det gött jag, trots att jag är lite trött efter att jag la mig lite sent igår...
Jag är så himla nöjd nu. Kom nämligen direkt hem från skolan då dagen slutade med fysik provet, som ja, faktiskt gick helt OK. Man fick tänka till ordentligt och inte bara skriva i som det har varit alla dem andra gångerna... Men det gick bra, så jag är nöjd! Nu är det bara det stora SO- provet som är kvar och det har jag ''ångest'' för.

Nu ska jag göra iordning middagen och sen sticker jag iväg på träningen och sen blir det plugg plugg!

Ha det så syns vi senare!

fysiken klar

Hejsan Svejsan!

Nu har jag pluggat färdigt fysiken som har ja, helt enkelt tagit hela dagen. Jag har varit rätt okoncentrerad men det löste sig. Sen har jag mest ägnat mig åt att fatta och inte bara läsa på, för då kommer det aldrig att funka, tyvärr...
Jag har fortfarande inte gjort läxan tills imorgon men de orkar jag inte bry mig om. Proven går först, i alla fall om man inte börjat plugga på dem i god tid.

Nu ska jag sitta kvar här en stund innan jag sätte mig framför tv:n för att titta lite på Cityakuten och sen blir det läggdags!

Ha det så syns vi ju!

skolan går först

Hejsan!

Hur har ni det? Jag har det gött jag, eller det tror jag (?). Jag lever ju!
Jag har en hel del plugg här hemma som väntar på mig. Skolväskan gick nog på 7 kg när jag cyklade hem med den idag... och det är nog 5 olika ämnen jag fick med mig hem. Det känns lite sorgligt och tråkigt att allt plugg kommer på en gång då man märker att det är andra saker som man ska göra och då inte hinner plugga dem dagarna man trodde. Så då måste man plugga ihjäl sig under veckan och helt enkelt vara tvungen att missa aktiviteterna.... Dansen missar jag imorgon men det gör inte så jätte mycket eftersom att det är repetition till uppvisningen som jag kommer att missa eftersom att jag är i Stocholm då... Det är lite synd eftersom att det är jag som har ''huvudrollen'' i nummret.


Men tänkte som sagt lägga upp ett litet snabbt snabbt inlägg nu så ska jag fortsätta plugga och komma tillbaka senare med en ny bakrund bland annat.


Ha det så länge!

En tidig söndags kväll närmar sig

Gó kväll allihopa!

Nu börjar dagen närma sig sitt slut för mig. För en gång skull ska jag faktiskt lägga mig tidigt. Jag har inget smink på mig idag så det blir bara att borsta tänderna och hoppa i säng! Vad skönt det ska bli att sova. Det är nog det enda jag har längtat efter hela dagen. Är det inte så skönt att sova? Att bara sluta tänka och dra sig in i mysiga och fina drömmar?
Det är det bästa jag vet. Att bara försvinna i ett par timmar och bara drömma så mycket man vill. Att drömma tillbaka och förändra allt dåligt man gjort och sen bara fixa det och få det gjort. Så som om ingenting har hänt.

Nu ska jag lägga ihop så syns vi imorgon!

Glass är för sött

Hejsan!

Nu har jag nästan pluggat färdigt idag. Jag har varit riktigt okoncentrerad för jag har tänk på helt andra saker. Så, dagen har mest bestått av sömn (eftersom att jag har haft en jätte jobbig huvudvärk...) och bara lite hamsi flamsi här i lägenheten. Det är synd, eftersom att jag verkligen, verkligen måste plugga så jag inte sitter där i sista sekunden och rå pluggar.

Jag har ju godiförbjud nu och om jag håller mig till jul så får jag en ganska hög summa. Jag ska försöka att hålla mig, men det är svårt eftersom jag bara inte kan leva utan choklad! Jag har haft godisförbjud innan så jag vet lite hur det känns.
Men det är ändå ganska skönt med godisförbjud. Dels är det bra för tänderna och hälsan, men man blir också av med denna sockerberoende som kan vara riktigt farlig! Nu när jag har haft det sen i januari så blir jag bara äcklad av allt godis. Jag har alltid varit en glassoman, men nu tycker jag glass är för sött! Är inte det lite sjukt? Jag äter knappt chips heller så jag lever på kött, och frukt! Jag känner det nu att det är riktigt skönt med gosiförbjud. Man blir verkligen äcklad av allt sött. Man börjar tänka på hur mycket socker och andra medel godis verkligen innehåller, och består av!
Mitt tips är att inskaffa ett godisförbjud för dem som har dåligt samvete för att de äter alldeles för mycket sötsaker. Det kommer också att löna sig!

Nu ska jag äta upp min alldels för söta glass, som jag precis börjat på, och sen ska jag fortsätta att plugga.

Söndag

Hej bloggen!

Hur har ni det? Jag har det gött jag. Sitter och chattar här framför datorn och ska snart bege mig av till mitt rum för att plugga. Usch, vad tråkigt!

Det blev bara ett litet, kort och tråkgit inlägg här men jag kommer blogga mer idag.

Ha det!

Race To Witch Mountain

Filmen var faktiskt ganska bra. Den var kanske lite överdriven, men jag som oftast inte gillar action filmer brukar tycka att dem är lite överdrivna. Men det är ett tips för dem som vill ha komedi och action samtidigt. Den var väldigt bra.

Nu ska jag bege mig till sängs så hörs vi imorgon då jag ska ha en till plugg söndag.

Hemma igen

Tjabba Tjenare!

Hur har ni det? Jag har det ganska tråkigt och tröttigt jag. Var ju som sagt ute på stan inte för så länge sen, och herregud vad många det var som var ute idag! Är det lönedag idag eller? Det var ganska skönt att komma ut i vårvädret men jag blev så stressad och trött så jag bestämde mig för att gå hem efter nån timme ute. Jaha, ute på stan hittade jag absolut ingeting. Letar efter en klänning nu som jag kan ha både vår och sommar. Jag är klänning galen!

Jaha, då kommer Simon hit snart då, och då vi ganska direkt efter det sticker ut för att hämta ut biljetterna och sätta oss framför bioduken och titta på Race To Witch Mountain som varan i en och en halv timme. Sen får jag se om det blir nån bloggning efter det, vilket jag är säker på att det blir.


Ha det!Bjuder på en v'ldigt fin bild från Hawaii som också är min bakrund för tillfället men som byts ut imorgon!

Bilder

Här är foton från mitt landställe som jag tagit själv. Dem är mina absoluta favoriter.
Låt bilderna prata för sig själva...


Hotellet utanför bion i Göteborg

Här har vi Sara.

Och jag, inte den bästa. Nya brillorna är på också!

Detta är mammas favorit. Hon bara gapade när hon såg den...Gillar detta foto. Min absoluta favorit.

Denna gillar jag. En sån stillhet.Denna är min egna favorit.

Jag har funderar på att önska mig en riktig fotokamera i födelsedags present, men problemet är bara att jag inte kan hantera sånna stora kameror. Det är bara ivägen och väger allt för mycket!

Hörs senare för nu ska jag bege mig ut på stan!

Race To Witch Mountain

Hejsan!

Hur har ni det en sån här fin vår lördag? Jag har det gött jag efter en riktigt bra sömn inatt. Men inte lika bra när pappa började spela denna bingo Maria låten... då blev jag lite arg, men som tur var somnade jag om.

Vad ska ni hitta på idag då? Jag ska alldeles strax äta frukost och sen lite senare ska jag bege mig ut på stan för att fixa några ärenden. Sen ikväll blir det Race To Witch Mountain med Simon. Gud, vad skoj det ska bli! Har inte tittat på bio sen jätte länge, om jag tänker tillbaka så var senaste gången faktiskt när HSM3 hade premiär. Alltås den 24 oktober 2008
(om man ska bortse från den bion jag kollade nu på under loved med Sara.).

Hörs senare!

Godnatt!!

Ville bara säga godnatt till alla er därute! Imorgon blir det bio och bara chill. Ska se om det blir lite bloggning också vilket jag är säker på att det blir!

Ha det och sov sött!

Bilder

Här kommer lite bilder från påsken och de senaste dagarna. Två bilder från dagarnas outfits!


Solnedgång i en park på väg till ishallen.

Blommorna är formade som ett ''A''.

Solnedgång på landet. Fotot taget från Olivias hus.

Outfit i onsdags: Jeans från JC och en top från CHIC & CHIC

Min klädsel igår: Jeans från Gina Tricot och blues från Åhléns

Ja, låt bilden prata för sig själv....

Resten av påsk-bilderna kommer senare.

Vår!

Tjohoo!

Hur är det med er? Jag har det ganska bra jag. Hade en riktigt slappdag i skolan idag.
Jag måste verkligen be om ursäkt för att jag inte alls har bloggat men jag har inte alls haft lust och jag har också lagt skolan först. Men jag ska försöka att bli lite mer aktiv. Lovar!

Nu har våren äntligen kommit! När jag tittade ut genom biologi fönstret igår såg jag löv på trädet utanför. Jag blev så jätte glad! Löven har äntligen börjat komma till Lundagård också. Sen har det borstat bort gruset på gatorna. Är inte det ett sånt här typiskt vårtecken? Det tycker jag i alla fall! Så, skönt att kunna gå i kjol och klänning nu. Ska bara hitta nån snygg klänning.

Vad ska ni hitta på i helgen då? Jag ska imorgon kolla på bio med en kompis och sen förmodligen umgås lite med honom också (det är Simon om ni undrar det. Vi är fortfarande kompisar!). Sen på söndag ska jag plugga till massor av prov jag har, som jag också ska göra strax. Sen kommer jag nog inte göra så mycket...

Ska lägga upp bilder sen om jag kommer framför datorn fler gånger ikväll, som jag tvivlar på att jag inte kommer att göra, alltså att sätta mig här ikväll igen.

Hörs!

Dålig dag idag igen...

Hejsan!

Jag har haft det riktigt dålig nu dem senaste dagarna ser det ut som...Jag har bara varit sur och deppig hela tiden! Det börjar bli jobbigt. Men detta gör också att jag inte är så bloggsugen. Jag har inte varit så jätte aktiv och kommer förmodligen inte att vara nu resten av denna vecka. Jag har så jätte mycket i plugget nu och det gör ju att jag lägger det först. Sen har jag bara tröttnat lite på att blogga, men några inlägg nu i veckan bli det nog, så fortsätt att kika in nån gång varje dag.
Senare blir det förmodligen bara kanske ett inlägg med bilder från påsken. Det beror på om jag har lust och tid innan jag ska sätta mig framför tv:n och titta på Grey's Anatomy.

Ha det så länge!

Tisdag

Hejsan!

Hur har ni det? Jag har det dåligt jag. Har bara haft en sån här dålig dag som bara går så jätte dåligt. Och det blir inte bättre med en och en halv timmes innebandy träning och dans direkt efter det. Och skippar plugget! Jag blir lugn och avslappnad genom att plugga när jag haft en dålig dag, jag vet det låter konstigt.
Imorgon är det miljödag vilket betyder att jag börjar kl 09.00, så lite sovmorgon får vi ju, och sen slutar jag kl 14.00. Riktigt skönt ska det bli med en kort dag. Ska förmodligen hem direkt efter det och plugga. Har så mycket nu, speciellt om man varit sjuk en hel vecka...

På fredag har ju 17Again biopremiär och vilka ska se den? Jag såklart! Ska se om jag får med mig lite polare också.Nu ska jag göra lite mat och läsa igenom lite fysik innan jag sticker till innebandyn.

Blir säkert lite blggning senare med bilder. Bara kanske!

Ha det!

Hemma i Skåne

Hejhej!

Hur har ni det? Jag har det gött jag. Kom precis hem från landet vilket känns riktigt skönt. Känns ändå lite konstigt att jag vakande upp i en säng utanför Göteborg i morse. Jaja, det känns riktigt skönt att ha kommit hem hit till Skåne igen där det är lite varmare.

Har just insett att ju som så många andra gånger, att jag måste sätta mig ner och plugga snart igen. Imorgon är det den stressiga tisdagen igen med innebandy och sen dans så jag kommer inte att ha en chans för att plugga både fysik, so, tyska och franska. Men jag måste sköta skolan.

Har massor med bilder från påsken här nu som jag ska lägga upp senare om jag hinner. Måste som sagt plugga och sen sätta mig ner och titta på Cityakuten! Missat flera avsnitt så jag kommer inte att fatta någonting.

Ha det!

Pluggat färdigt

Tjingeling!

Hur har ni det där ute? Jag har det helt OK. Har precis pluggat färdigt här hemma på landet och känner mig riktigt nöjd. Första gången jag har pluggat så mycket här ute.
Nu ska jag försöka se om jag kan sticka till någon kompis och inte sitta här inne och gegga. Det är ju så fint väder ute! Förutom att det kanske är lite kallt, men så är det när man bor nära vattnet.

Hörs senare!

Plugg söndag - på landet

God Morgon!

Hur har ni det? Jag har det själv ganska tråkigt här ute på landet. Det finns absolut ingenting att göra och när man själv har insett att man måste plugga så mår man ju bättre - eller inte...
Har tyska prov om en vecka och jag har glömt böckerna i skolan. Så, om man inte är så bra på tyska (som jag till exempel) så ligger man nog riktigt risit till. Sen har jag en hög sidor med matte, fysik och SO.

Har gått runt och tänkt på livet här nu sen Simon gjorde slut. Varför är just kärleken så svår? Killar kommer och går, men man måste hitta den rätte. Jag tyckte det var så otroligt mysigt att ha en pojkvän. Jag var så glad och lycklig. Det var liksom kärleken från honom som fick mig att gå upp tidigt på mornarna och gå och göra läxorna. Nu är det liksom bara tomt. Går bara runt och sörjer och frågar mig själv: varför just han? Varför är just kärleken så svår?
Egentligen tror jag nog att jag ska vara singel ett tag nu i alla fall. Då slipper jag bli ledsen när nästa gör slut. Då slipper jag tänka på nån dygnet om. Då kan jag tänka på mig själv och mitt egna liv.
Men det är bara så svårt när nån säger att han inte älskar en längre. Jag menar, då börjar man verkligen undra om han verkligen gillade en, i alla fall jag. Om han verkligen menade det han gjorde och sa till mig. Eller om han bara ville göra mig glad. Men det värsta! Om han säger att han har känslor för en annan! Men jag är glad för hans skull.
Nej, jag ska vara singel nu ett tag, och jag måste verkligen släppa taget om honom. Men ibland vill jag verkligen inte. Ibland vill jag bara få en sån där härlig puss av honom och bara lägga mig i hans famn.
Nej, nu ska jag sluta tycka synd om mig själv. Nu ska jag släcka ner denna dator och sen ta fram skolböckerna och börja plugga nu ett par timmar. Om jag pluggar nu har jag hela eftermiddagen och kvällen på mig sen att umgås med kompisar här ute.


Mary J Blige - be Without You

High School Musical - When There Was Me And You
Två jätte bra låtar.

Ha det så hörs vi senare!

Glad Påsk Allesammans

Glad Påsk!!

Hur har ni det? Jag har det gött här i Göteborg. Sitter och skriver detta inlägg hos Sara som jag var hos tidigare i veckan.
Jag kom hit vid tre tiden idag då vi har ätit mycket gott, spelat kubb och bara pratat och umgåtts. Nu ska vi snart ta bilen igen, som jag verkligen inte vill, och börja närma oss landet igen. Imorgon blir det förmodligen plugg men ska också passa på att blogga.

Hörs senare och ännu en gång, trevlig påsk!

varför du?

I believe my life for love
I try to get it right
I don't know why
Cause you're evrything in my life
And I can't go on with I haven't you by my side
So please don't go away
I know you say that I'm so far away
But life is complete right here
I believe my life for love
I try to get it right
I don't know why
Cause you're everything in my life
And I can't go on with I haven't you by my side
If we end it now there's no reason to cary on (as friends...)
Please don't go

When you left a lost of part of me
It's still so hard to believe
Come back baby please
Cause we belong together
I can't sleep at night when you are on my mind

I can't almost see it
The dream I'm dreamin
But there's a voice inside my head saying
You'll never reach it
I gotta keep trying
Gotta keep my head held high
It's always gonna be another mountain
I'm always gonna make it move
But right now
I have to get over you
It's over
Even if I don't want to

Texterna är tagna från For Love med Agnes, We belong Together med Mariah Carey och The Climb med Miley Cyrus.
Texterna betyder rätt mycket för mig just nu eftersom att jag ''släppt'' taget om en väldigt snäll pojkvän.

Långfredag

Hejsan!

Hur har ni det? Jag har det ledsamt jag. Och som ni förmodligen redan har förstått så gjorde min pojkvän slut i ondsdags. Det är en anledning till att jag inte bloggat men också att jag inte haft nåt internet och att jag inte har fått lånat datorn här på landet. Det kan leda till jag sitter här framför dumbomen i timmar.
Jag kom hit igår kväll och jag har inte haft för mig så jätte mycket idag. Har varit med Olivia här på landet och gråtit för mig själv. Men det finns andra killar där ute! Jag var tydligen inte den rätte för Simon. Trots att jag trodde det själv. Men vi är fortfarande kompisar!

Jag har lite bilder från dagarna som gått men lägger ner dem på måndag, har ingen sladd här på landet...

Hörs snart igen!

Förkrossad

Jag vet inte vad jag ska säga
Jag vet inte vart jag ska ta vägen
Jag trodde du var den för mig
Allt du sa, allt du gjorde
Det betydde mycket
Men nu är jag helt förkrossad
Det finns ingen som kommer att ersätta dig
Du gjorde mig glad och lycklig
Nu är jag ledsen, förkrossad och mitt hjärta har gått i tusenbitar
Igen
Man kan alltid ha drömmar om att det ska bli vi två igen
Men nu måste jag komma över dig
Det finns tusen killar därute som letar efter just en sån som jag
Du är en riktigt trevlig kille och jag är ändå lite glad
Lite glad över att du vill vara min kompis
Men kommer det att funka efter allt?
Mina tårar rinner nedför kinderna
De är bara att inse
Att det aldrig kommer att bli vi två gen
Hur många gånger jag än ber
Aldrig blir det vi två igen

Kärleksdikter

Aldrig trodde jag att någon skulle förstå
Aldrig trodde jag att någon skulle lyssna
Aldrig trodde jag att någon skulle bry sig
Aldrig trodde jag att det fanns någon som du!

När jag ser dig blir jag trollbunden på sekunden
När du tar mig i famn kommer jag genast i hamn
När din mun möter min
I en sekund är jag din

Vill bara att du ska veta att för mig är du den ende
Ett liv utan dig är som ett liv utan syre
Jag är så glad för att du finns
Du är mitt liv
Jag älskar dig!

Jag kan känna känslan av närhet och trygghet av dig
Det är du som har fått mig att känna den här underbara känslan som jag får
När vi två pratar med varann det kan kännas som om vi känt varann i en evighet
Och den evighet jag känner tar aldrig slut för den växer innom mig
Och när jag behövde någon som mest då fanns du där vid min sida.

Rosor är röda
Violer är blå
Smultron är söta
Och du är likaså

Också nätter när jag sover ensam
Lägger jag kuddarna brevid varandar
En är min älskade-
Jag kramar den hårt, och sover


Jag kan sitta i timmar och bara tänka på dig
Jag kan sitta i timmar och bara titta på dig
Jag kan sakna dig
Jag kan älska dig
Är att jag älskar dig

Jag kan sitta i timmar och bara läsa fina kärleksdikter.
Men här har jag tagit ut några som är riktigt fina och som betyder rätt mycket.
Den sista har jag skrivit. Den kanske inte är den bästa. Men jag, jag skrev den.
Göteborg

Hejsan!!

Hur har ni det? Jag har det gött jag här i Göteborg. Kom hit halv elva imorse och har gått på stan hela dagen med Sara. Vi shoppade lite då jag hade lust för att köpa en jätte fin liten ring, och lite ansikts rengöringsmedel. Sara köpte en ''hel outfit'' då hon köpte ett par chinos, en tröja och en sjukt fin väska.
Dagen här har varit regnig men helt underbart rolig. Nu ska jag lägga ihop här och vara lite social. Hon ska på handbollsträning senare så jag får se om jag ska hänga på eller ej. Ska snart dessutom äta flygande Jacob. Mums!

Ha det så hörs vi kanske senare!

Blev inte ägare till klänningen

Hejsan!

Idag har jag tagit det riktigt lungt. Stack ut på stan vid tre tiden för att hitta nån skinnjacka, men icke sannicke! Ingen skinnjacka... Men jag hittade en jätte fin vit klänning från Vero Moda som jag köpte men insåg sen att jag inte riktigt ''brann'' för den och tyckte inte att den var värt priset, så jag gick och lämna tillbaka den. Det finns massor med klänningar i affärerna nu så det är bara att hitta den med ett bra pris men som också är snygg. Skinnjacka får nog vila ett tag, jag orkar bara inte leta efter en sak runt hela stan. Jag är för lat för det. Det finns säkert på Nova Lund men orkar bara inte sticka dit. Jag ska se om mamma har nån gammal jag kan få låna.

Jaha, då sticker jag till Göteborg imorgon nu då. Tåget går 07:50 så det är ett tidigt tåg men det är bra eftersom att jag får spendera mer tid med min kompis. Men detta betyder också att det inte blir så mycket bloggning. Ska sen ut till landet också och där funkar inte internet så bra. Nu när jag har tid så vill jag bara ta det lungt. Vill bara till stranden för att koppla av och höra vattnet komma in till stranden och fåglarna kvittra. Känner att skolan tar rätt mycket tid så vill bara försvinna för ett par dagar. Men det blir nog en pluggdag i alla fall.
Jag har också märkt det att jag inte bytt bakrund eller musik men jag har inte orkat och bara glömt bort det. Så jag låter både bakrund och musik vara kvar nu veckan ut så byter jag på måndag.

Nu ska jag ta tiden på mig och packa och sen ska jag sticka iväg till ishallen för att titta på S:s träning och säga ett hejdå innan jag sticker imorgon. Gud, vad jag kommer att sakna honom!

Tjenare!

iTunes

Nu håller jag på för fullt att ladda ner låtar till min iPOD. Det är jobbig för det är rätt månag låtar som ska ner.

Tisdag

Godmorgon solstrålar!!

Hur har ni det? Jag har det gött jag efter en riktigt skönt natt sömn. Jag sov jätte bra inatt! Förmodligen efter chatt kvällen jag hade igårkväll som jag hade längtat så mycket efter och bullarna som satt fint i magen också.
Hur ser eran dag ut idag då? Jag ska snart äta frukost (om det inte blir lunch), sen ska jag sätta mig ner och plugga, packa väskan inför imorgon och sen blir det träning om det nu är nån träning idag, kanske inte tränar eftersom att jag fort. är sjuk... Om inte ska jag bege mig ut på stan för att hitta nån skinnjacka.

Hörs snart igen!

Fortfarande inte gått och lagt mig

Jag har fortfarande inte gått och lagt mig. Men jag sitter här framför datorn och chattar och har det jätte roligt just nu. Bullarna blev förresten jätte goda!
Missade Cityakuten så jag är helt deppig nu... men jaja, den går säker i repris nån gång!

Ska serisöt putta mig själv till sängs nu!

Ha det!

Kanelbullar

Hejsan!

Nu bakar jag bullar för fullt här hemma! Började göra degen klockan åtta och nu har första bull lagret åkt in i ungnen.
Nu ska jag göra färdigt dem så syns vi imorgon men bilder på dem!

MakeOver (typ)

Jaha då! Då klippte man sig idag då och självklart har man bilder på det! Bild också på mig i min nya sminkning, ni ska då veta att det inte är lika snyggt som makeup artisten gjorde det, men nöjd är jag faktiskt. En liten kortare version av mitt hår eftersom att jag hade längre innan jag klippte det!

Hur har ni det annars då? Jag har det helt fantastiskt. En dag med pojkvännen idag också, ny klippt, ska snart ut och handla ingredienser (till kanelbullar om ni ville veta det...) och så snart ska man börja göra sig iordning för Göteborg resan!
Nu ska jag lägga upp bilderna sen ger jag mig ut på stan för att handla ingrediensera då, ska se om jag hittar nån snygg skinnjacka eftersom att jag letar ''desperat'' efter en, och sen blir det bakning och senare Cityakuten! Missat två avsnitt vilket betyder att jag verkligen inte kommer att fatta ett skit när jag tittar på det ikväll.

Snyggt? Jag är riktigt nöjd!

Har ni förresten sett det att mitt hår nästan är brunt nu? Det börjar mörkna.

Och sen en i profil så klart!

Nu ska jag ge mig ut men hörs snart igen!

Bilder

Tänkte bjuda er på lite bilder eftersom att jag är på ett toppen humör!


Innan matchen började. Sverige-Schweiz då...

Nu blev det tystare i Malmö-Arena när det släcktes ner. Då var det alldeles strax igång!

Och Tre Kronor gör en perfekt entré med eldsprutare och publiken ställer sig upp och applåderar.

Matchen slutade dock med att Schweiz vann med hur mycket kommer jag inte ihåg (?)....Sen när man åt frukost i vardagsrummet i Lördags hittade man ett godishalsband i lamp kronan
och fråga mig inte hur den kom upp dit, för jag har ingen aning, hehe!

mataptiten har försvunnit

Hejsan bloggen!

Hur har ni det? Jag har det gött jag. Sitter här hemma och äter en banan till frukost. När jag blir eller har varit sjuk så försvinner min mataptit och vad jag än äter så får jag ont i magen efter det. Vilket är sjukt synd eftersom att jag älskar allt som har med mat att göra. Men, jag får börja proppa i mig mat ändå för mat måste jag få i mig, annars klarar jag mig inte under dagarna.
Vad ska ni göra idag då? Jag ska vara med S idag och sen ska jag ju klippa mig också! Annars kommer jag inte att ha nåt för mig alls idag... Nu ska jag kolla ett par extra saker här på datorn innan jag hittar på nåt annat, som inte har med datorn att göra!

Tjingeling!

Inget att säga

Tjabba!

Jag har nu suttit ganska länge framför både tv och dator och ska nu närma mig säng tiden. Så jag ville mest bara säga godnatt eftersom att jag inte har nåt annat att säga....

Men vi hörs imorgon!

Varför är alltid söndagar tråkiga?

Idag har jag inte gjort ett skit, förutom att jag hjälpt till att städa här hemma... Jag har inte bakat, inte pluggat (vilket jag verkligen måste göra till proven som jag har efter lovet...) och jag har definitivt inte stuckit till Nova Lund. Det beror på att jag har varit lat, trött och förkyld! Dessutom har jag inte duschat idag så jag känner mig lite ofräsch (?).
Imorgon blir det en liten ''makeover'' på mig! Jadå! Jag ska klippa mig nu igen. Senaste gången jag klippte mig var nog en måndag innan jag stack till Hawaii, så det ska bli fräscht att bli klippt igen. Jag har funderat på att göra nåt med luggen men funderar fortfarande. Mitt hår betyder rätt mycket för mig förstår ni. Ni kanske tycker jag är löjlig och sånt, men visst tyck det. Men jag har alltid, alltid, haft kort hår och aldrig haft den frisyren jag velat. Men nu har jag långt hår, eller i alla fall till axlarna, riktigt fina självlockar som jag är riktigt nöjd över, och en hårfärg som inte är så vanlig, nämligen röd. Men, det börjar bli mörkare nu och börjar bli lite brunt. Jag har redan dessutom brunt hår i underhåret! Jag är glad! Jag gillar inte min röda färg så jätte mycket (det funkar ändå!) men kan vara riktigt snyggt.

Tillbaka till söndags ämnet: Varför är just söndagar alltid så tråkiga?

Nu ska jag se om jag hittar nåt skoj att göra här framför datorn. Hörs sen!

Städ och slapp-dag

Hejsan!

Det blir bloggning idag eftersom att pojkvännen är lite krasslig så kan vi inte ses.... men imorgoon kommer vi att ses!

Hur hade ni det igår då? Jag hade det ju helt fantastiskt men denna dag kommer inte att bli lika fantastisk. Jag ska hjälpa till och städa här hemma (fy, vad tråkgit!) men det måste göras, sen kommer jag inte att ha nåt för mig. Så, jag får se om jag hittar på nåt, om jag bakar, pluggar eller vad jag nu ska göra....?
Ska se hur mycket bloggning det blir idag men jag hoppas att det blir lite idag i alla fall. Ska se om jag kan ge mig iväg till Nova Lund och se om jag hittar nåt roligt där.
Ännu har jag inte ätit frukost så jag ska få se om jag kan få i mig nåt, om jag är inte är så lat att jag faktsikt gör våfflor till frukost. Mums!

Hörs senare!

En helt underbar dag

Hejsan!!

Hur har ni det en sån här fin vår lördagskväll?`Jag har det helt fantastiskt efter en hel dag med min älskade pojkvän. Vi spelade bl.a Guitar Hero nu den sista kvarten då jag verkligen suger, verkligen, och då S verkligen äger, äger på det!
Ja, jag brukar ju inte då spela tv spel utan sitter gärna och gör läxorna och sitter framför datorn istället. Vi har gått ut med hunden, skrattat nåt otroligt mycket och körde hem pizza som hans mamma fick med sig hem. Jag har inte ätit pizza på jätte länge då jag en gång blev magsjuk efter det, så jag har varit lite ''rädd'' av att äta pizza på restauranger men. Pizzorna var faktiskt riktigt goda! Tack i alla fall S, för en helt fantastisk dag och tack I för pizzorna och all skratt jag fick med dig och resten av familjen idag. Det behövde jag!

Tro det eller ej så kommer jag att spendera halva dagen med S imorgon också då jag åker till Göteborg på onsdag. Därför vill jag spendera så mycket tid med honom som möjligt. Detta betyder då att det knappt blir nåt bloggande imorgon heller eftersom att jag senare förmodligen kommer att gå på innebandyn.
Men jag lovar er att jag ska bättra mig för det ska jag. Jag har bara inte haft lust att blogga de senaste dagarna. Förlåt.

Nu ska jag titta lite på tv innan jag lägger mig till sängs och får en riktigt skönhetssömn.
Ha det gött nu!

Hemma hos S

Hejsan!

Vad gör  ni då? Jag sitter hemma hos S och skriver detta inlägg...

Detta blir nog det enda inlägget idag men vi kanske hörs senare. Ska bättra mig!

Puss

En fredags godnatt

Hejsan!!

Nu ska jag dra mig till sängs efter en dels chattande här framför datorn. Imorgon blir det förmodligen inte så jätte mycket bloggande då jag ska spendera hela dagen med S.

Hörs!

en skit dålig fredag med andra ord

Hejsan!

Hur har ni det en sån här fredag? Jag har det skit. Jag är jätte ledsen men kan inte berätta varför, tyvärr...

Jag måste verkligen be om ursäkt för mitt otroligt dåliga bloggande men jag har bara inte orkat bry mig om bloggen nu när jag varit sjuk och så vidare. Men jag ska bättra mig, nån gång..

Jaha, nu är det påsklov! Vad ska ni hitta på? Jag ska vara hemma är nu tills på onsdag då jag tar ett tidigt tåg upp till Göteborg för att hälsa på en mycket god vän. Tjejkväll! Sen ska jag till landet direkt därefter för att fira påsk och bara ha tråkigt där ute mitt på landet om jag inte har nått bättre för mig...

Nu blir det nog filmkväll så vi hörs kanske senare annars imorgon!

Svenska inlämnad

Nu är svenskan inlämnad via internet så nu behöver jag inte sitta och ora mig över att inte hitta göra färdigt den längre.
Jag ska nu sätta mig ner och titta på The Tyra Banks Show innan jag fixar middag och sticker till Sverige-Schweiz.

Ha det!

Sverige-Schweiz, plugg och vår

Hejsan!!

Hur har ni det? Jag har det faktiskt helt OK. Börjar bli lite mer frisk så jag hoppas att jag är tillräckligt frisk för att gå till skolan imorgon.
Jaha, vad händer idag då? Just nu sitter jag här framför datorn skriver detta inlägg och pluggar svenska där en uppstats ska lämnas in imorgon, så jag pluggar på för fullt här hemma. Senare ikväll är det ju också Sverige-Schweiz som jag nämnde igår. Jag är ju inget jätte stort fan av hockey men kankse blir ikväll, hehe.
Sen, vet ni vad? Det är vååååååår! Jag är så grymt glad! Det sitter massor med studeneter i Lundagård och njuter av solen som äntligen har tittat fram. Och en stackars jag som sitter här hemma och är sjuk och pluggar, fint.

Nu ska jag fortsätta att plugga och sen ta en liten tupplur innan jag och familjen tar bilen till Malmö Arena efter kl fem.

Hörs!

vet inte vad...

Hejsan!!

Hur har ni det? Jag är fortfarande sjuk och har just kommit hem från apoteket med några kurer. Jag hoppas verkligen att jag blir frisk tills på fredag.
Imorgon är det ju Sverige-Schweiz i ishockey och vem ska missa det? Inte jag, nej! Jag, familjen och alla familjer i Carls ishockeylag ska dit till Malmö Arena och kolla på matchen live. Det är därför jag också ska stanna hemma imorgon. jag är alltid hemma en extra dag när jag varit sjuk för att vara ''säker'' på att jag verkligen är frisk. Men just nu är jag knappt nära, men lite på bättringsvägen. Jag har inte så jätte ont i halsen och det är väl ett bra tecken?

Nu ska jag försöka att fixa en sen med god lunch innan jag svälter ihjäl av hunger. Senare blir det plugg och ikväll blir det Grey's Anatomy!

Hörs!

PS. Nu är det vår ute! 13 grader plus och strålande sol! Jag kunde knappt ha på mig min bruna kappa från H&M utan att bli för varm. DS.
RSS 2.0