Jul i Pittsburgh

God Jul på er allesammans!
 
Hoppas ni har och har haft en alldeles underbar jul!
 
Jag ska ju inte nämn att jag verkligen blivit urdålig på att blogga, meeeen, nu är det ju jullov och jag komer vara mer eller mindre uttråkad så då kan jag lika gärna få upp lite inlägg på bloggen.
 
Jag är med min värdfamij i Pittsburgh och firar jul. Vi är hos min värdmammas föräldrar och här är också min värdmammas syskon med familjer. Mysigt!
 
I Kalifornien är det ju fortfarande varm och grönt så att komma hit till Pittsburgh där det är Sveriige kallt gav mig en liten förkylning. Hosthost. Började med att jag hade svårt att svälja när vi kom hit i söndags och sen dess har det bara blivit värre. Nästäppa och huvudvärk. Imorse vaknade jag upp med en otrolig smärta under ögonen och till kinderna och direkt började jag misstänka bihåleinflammation. Åkte till läkaren och fick reda på att det var precis det jag hade/har. Nu har jag i alla fall fått antibiotika och förhoppningsvis klarar jag av att flyga hem imorgon. (Har ni märkt det? Nu har jag börjat kalla Kalifornia hem.) 
 
Tillbaka till julen. Har överhuvutaget ingen julkänsla för fem öre. Även om snön har kommit och jag har följt julkalendern via SVTPlay hela december så har jag ingen julkänsla. Kom igår på att det är hela grejen med min egna familj som gör att jag får julkänsla. 
 
Jaha, fick jag paket då? Jo, och jag var väldigt förvånad för det är inget jag förväntade mig och inget jag krävde av de. Av familjen fick jag en sjal, ett presentkort på bareminerals och en biljett till The Nutcracker som spelas här i Pittsburgh, som för övrigt var alldeles sjukt bra! 
 
Till barnen gav jag de böcker och när vi kommer hem har jag ytterligare några presenter till killarn och mina värdföräldrar. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0