Ni fyra har lyckats

Det finns fyra killar som betyder otroligt mycket för mig. Jag kan inte nämna namnen men om ni bara visste hur mycket ni betyder för mig. Om någonting skulle hända er, om ni bara skulle försvinna och aldrig komma tillbaka igen så skulle jag inte veta vart jag skulle ta vägen. Det går verkligen inte att beskriva hur mycket ni betyder för mig.
Den ena killen är bara så charmig att det inte går at beskriva och om du skulle dö så skulle jag aldrig bli hel igen. Du betyder mycket för mig.
Den andre gör mig alltid glad, Ditt skratt är så himla glatt och du är en glädjespridare och det ska du vara glad för. För det finns inte många som kan göra mig så glad som du kan.
Den tredje är så sööt. Han har nästan allt. Det går inte riktigt att skriva så mycket om dig för du är bara så go'.
Den siste men inte minste är en go kille. Du bor långt bort men du finns alltid i mitt hjärta även fast det har gått flera år utan någon kontakt. Om jag är ledsen och bara deprimerad gör du mig glad. Men du ignorerar mig just nu, vilket gör mig väldigt ledsen. För om du tar kontakten till mig igen skulle jag bli gladare än jag har varit på länge... Du betyder mycket det ska du veta. Du kanske vill lära känna mig mer men då får du säga det men jag skulle bli glad om du kom tillbaka.

Jag ville bara skriva detta. Ni som läser detta har kanske redan listat ut vilka några av dem är men så är det då...

Dagboken del 6

Lördag 27 Dec.
Jag har inte så mycket att berätta idag tyvärr. Jag och familjen var på stranden hela dagen idag och jag lärde mig surfa. Eller jag lärde mig att ställa mig på den när en våg kommer.
Jag tycker att det  inte riktigt finns någon humor på min blogg så här kommer några skämt. Kanske lite dåliga men jag har dålig humor, typiskt stockholmskt.,
När jag var i stallet en gång så gick jag upp till kiosken för att titta på godismenyn. Där stod det ''Michael Jackson bollar'', då frågade jag vad de var, då sa de att de var choklad bollar. Ja, den är ju brun inuti men vit utanpå - alltså Michael Jackson bollar.
En kille i min klass sa detta skämt till mig: Hur får man en svart person att sluta hoppa upp och ned i sängen? - Jo, genom att sätta upp kardborrband i taket.

Jo, sen vill jag påpeka det till alla tjejer där ute att det finns sjukt många söta killar här och de är sjukt trevliga!
Ibland känner jag verkligen för att gråta över kärleken och det känner jag för nu...
Amanda

Dagboken del 5

Fredag 26 Dec.
Tuppen gal
Hej på er!! Hur har eran jul varit? Min har varit bra. Jag har varit på ett ställe idag som heter Poipu Beach som ligger på södern här på Kauai. Det är sjukt varmt här så att jag håller på att dö! Det var kanske 26 grader idag i Poipu.
Jag måste säga det att jag inte har så mycket att blogga om idag, det har inte hänt så mycket och det blir inga bilder heller. En sak kan jag berätta. Det går vilda/fria tuppar och hönor här på ön vilket skapar ett himlans liv för mig. I Onsdags natt vaknade vi av att en tupp gal. Den galade hela morgonen och det gör den fortfarande. Så den väcker mig ungefär klockan halv fyra på natten lokal tid och typ klockan sju halv åtta då jag går upp etersom att jag inte kan somna om efter tuppens visning. Den får mig på ett himlans humör.
Jaja. När jag och familjen var i Kapa häromdagen så hittade jag en kille som typ var en exakt en kopia på en kille som jag var sjukt kär i när jag gick i sexan och sjuan. Det finns många söta killar här det kan jag ju säga. och tjejerna, jösses, ja, vad kan jag säga. Dem är ju så sjukt söta så det liknar ingenting.
Nu har jag inget mer att berätta om så nu ska jag stänga ned den här laptopen och sätta mig framför tv:n och kanske slumra till om jag lyckas...
Ni får ha det bra så bloggar jag imorgon igen.
Amanda

Dagboken del 4

Torsdag 25 Dec.
Mele Kalikiama! (God Jul på hawaiianska...)
Idag har vi haft en slappar dag. När vi hade käkat färdigt frukosten så stack vi längst ut på hela ön för att snorkla. Det var asballt!! Jag såg korallrev hela tiden och fiskar! Fiskarna simmade precis brevid mig. De var kanske 10 centimeter ifrån mig. Det fanns en jätte färgglad fisk som var blå, gul och lila, sen fanns det också ''Hitta Nemo'' fiskar och nästan genomskinliga blåa fiskar. Den där färgglada fisken kom jätte nära mig och började äta på mina badshorts. Jag fick panik, det var jätte läskigt. Det var sjukt många fisksar som simmade runt mig typ 8 fiskar som simmade 10- 20 centimeter ifrån mig. Det var läskigt men ballt. Sen var vi hungriga så vi stack in till Hanalei och åt lunch på Kalypso och där åt jag två olika musselsorter i vitvins sås med vitlök och persilja. Jätte gott! Till efterrätt blev det en jätte god mintglasstårta. Sen åkte vi till Hanalei Beach och badade och sen till en liten liten affär och köpte lite chips och smått och gott.
Hur har ni det i Sverige?- Jag hoppas att ni har det bra nu när det är jul, själv så är det jul idag den 25 Dec. Det är då man stänger alla affärer och öppnar paketen. Själv så får varken Carl, Axel eller jag paket eftersom att resan är julklappen, men igår fick vi en sak var och jag fick en skrivbok med flipflops på, typiskt hawaiiansk, hehe!!
Nu sitter i alla fall och och familjen här och slappar, och nu ska jag gå för att slappa änu mera.
Jo förresten, vädret är helt underbart. Det är typ 25 grader i luften och samma i vattnet.

Det blir tyvärr inga bilder idag, batteriet på kameran var slut...
Ha det gött!!
Aloha!

Dagboken del 3

Onsdag 24 Dec. Julafton

Hej Dagboken!!
Idag åkte jag och familjen till en liten stad som heter Kapa och som liknar lite Lycky Look  filmens stad. Innna vi åkte dit stannade vi på vägen för att bada. Vi stannade vid en stor strand som hade grymt stora vågor alltså surfvågor så vi ''bodysurfade'', men inte jag för jag kände inte för det. Men när vi kom till staden åt vi lunch. Jag tog en ''Seafood Platter'' som innehöll friterade bläckfiskringar, räkor och pilgrimsmusslor. När vi hade ätit färdigt gick vi runt i affärer och handlade en jätte fin blå klänning till mig som jag har ett foto på som ni kan få se lite längre ned på sidan. När vi var trötta åkte vi hem och badade på Hanalei Beach där det var extra stora vågor idag. Jag köpte också ett snorkel sett eftersom att vi i familjen tydligen ska åka till ett ställe imorgon där det är jätte fint att snorkla. Spännande!

God Jul!!
Puss!


jko
Den här fina bergen hittade vi när vi var på väg till staden Kapa.
kickxlicklx
Så här såg mammas drink ut på restaurangen vi var på. Den smakade caramell och sprit!
icd
Så här såg det ut vid en bergsslutt vi stannade på.
cxkjl
Japp, det här är min nya klänning. Fin va?
ic
Och sedan en närbild på mig. Kanske inte den finaste tycker ni då, men det är bättre än ingenting!

Dagboken del 2

Tisdag 23 Dec.
Idag har vi utforskat Kauai, badat och shoppat.
När vi hade checkat ut ur hotellet så stack vi till huset där vi ska bo. Sen åkte vi runt Kauai och letade efter badräkt till mamma. Vädret här på Hawaii är helt otroligt. Det är ungefär 25 grader varje dag och runt 22 grader på nätterna. Men det regnar otroligt mycket här, men regnet är varmt som i luften så man blir inte kall. Den kan regna helt plötsligt och sedan slutar det och blir strålande sol, sen börjar det regna igen och så håller det på så där. Jag och familjen gick runt och shoppade idag. Vi handlade egentligen nästan igenting men vi köpte lite grejer. Tro inte att det är värsta shoppingcentret här för det är det inte. Det är små affärer lite här och där och det är jätte fint. Allting är så grönt här på Kauai och det är verkligen ett paradis. En sak är ju säker, jag kommer att komma tillbaka!! När vi skulle äta lunch åt vi lunch på en restaurang som hette KALYPSO och jag tog en fish & chips som var jätte gott och till efterrätt åt jag någon glass- mints tårta av något slag. Vi i familjen tyckte att det var så varmt att vi var tvungna att bada. Jag är ju en himlans badkruka men jag kom i, dock mamma först. Mamma sa det att det var varmt i vattnet och om mamma tycker att det är varmt i vattnet då är det varmt! När jag kom i blev jag förvånad, jag trodde inte att de skulle vara så varmt som det var. Det var kanske 23- 24 grader i vattnet, nej nu över driver jag kanske lite mycket. men kanske 20- 22 grader, riktigt skönt! Om ni bara visste hur skönt det är att vara här... När Carl, Axel och jag badade så stack simmade vi över en liten flod där vi kom över till andra sidan där vi hittade cocosnötter och fikon. Vi knäkte cocosnöten och drack saften ur den. Saften var god men köttet var inte lika gått... 

Detta var dagboken för idag lite kortfattad... Det kommer nu att komma en babbla med bilder och jag hoppas att ni förtsår varför jag älskar Hawaii...

God Jul & Gott Nytt År!!!





u
Här gör Axel och jag frukost medans Carl redan äter....
u
Så här såg det ut utanför vårat hotellrum.
iu
Här sitter jag och slappar i kjol och t-shirt medans ni antagligen där hemma i Sverige har dunjackor på er.
Jag är inte ett dugg avundsjuk, hehe....
iu
Den här blommat hittade jag utanför vårat hus i bor i och jag fotade den såklart!
jvkc
Så här såg en strand ut på Kauai, men det var inte där vi badade.
j
Här sover carl gott på San Franciscos flygplats.
i
Den är skylten var det första jag la märkte till när vi skulle hämta våra väskor.
Welcome to KAUAI. The Garden Island.
i
Så här såg det ut på stranden vi badade på. Ser ni så häftigt det ser ut. Molnen ligger precis vid bergen.
io
Här badade Carl, Axel och jag. Det var jätte strömt vid den här floden.
cjh
Ser ni palmen därborta? Den är lite svår att se men det var där vi åt och knäcte våran cocosnöt.
''Far jag kan inte få upp min cocosnöt...'' Den var jätte svår att f¨å upp.


HejDå!!
Och återigen God Jul & Gott Nytt År!!

Dagbok del 1

Måndag 22 Dec.

Nu var dagen äntligen här. Dagen som förmodligen kommer att vara den mest plågsamma resdagen i mitt liv. Den som kommer att ta 28 timmar tills man kommer hem. Hem till huset på Kauai, Hawaii.
    Vi gick upp kl. 04:15, i alla fall jag. Det var inte alls jobbigt för jag ser verkligen fram emot den här resan. Jag somnade typ kl. 24 men även fast jag gick och la mig kl. 21. Jag hade tydligen fått ''resfebern''. Men i alla fall, jag visste att denna resan skulle vara plågsam/jobbig, och hade jag rätt? - Självklart, men resan började bra. När vi hade kommit till Kastrup gick vi till longen för att äta frukost . Kl. 7:30 lyfte planet och jag hade fortfarande inte fattat att jag skulle till Hawaii. Där satt vi i alla fall på planet, och jag fick det jag inte ville få. Tryck i öronen. Jag är ju förkyld så det är inte så konstigt att jag fick det. Det gjorde så ont att jag skulle dö. Det går inte att beskriva hur ont det gjorde.
    När vi landade på Heathrow i London gick vi till en annan terminal för att ta ett annat plan till San Francisco som skulle ta 10h. För en  gångs skull har jag inte fått lock i öronen än så länge efter 7 1/2 timme. Nu är det ungefär två timmar kvar tills vi landar i San Francisco. Där ska vi ta flyget till Kauai, Hawaii.
    Nu sitter jag och familjen här på San Franciscios flyplats och väntar på planet, Jag är sjukt nervös. Planet är försenat tre timmar så vi kommer inte att komma fram förräns vid midnatt för nu är klockan lite över fyra i San Fransisco tid. 
    Resan gick väldigt bra och nu är vi på Kauai. Dem här gubbarna som är utanför planen och håller på där har shorts på sig! Är inte det helt ortoligt!!! När vi skulle hämta väskorna så var det så varmt att jag höll på att dö. Det fanns ens inte några väggar! Det var typ 25 grader och ungefär klockan elva på natten. Det är helt jäkla otroligt. När vi  kom till huset vi skulle bo i kom vi inte in så vi fick checka in på hotell istället. Nu måste jag sluta skriva för att somna och vakna imorgon.
    Vi hörs dagboken!!




Ja, som sagt. Under dessa dagar nu på Hawaii skriver jag dagbok och det som står i min dagbok kommer jag att lägga upp här på min blogg, bra va? Det kommer blder under nästa inlägg.

Jag spricker av nervositet

Nu ska jag gå och lägga mig eftersom att jag ska upp kl 04 inatt... men jag är så nervös nu att jag håller på att både spricka och dö. Men får hoppas att inget av det händer...

12 timmar

Om tolv timmar är jag på väg. Alla i familjen har redan fattat det, men det har inte jag, inte ännu i alla fall. Jag kommer förmodligen att fatta det när vi kommer till Kastrup i Köpenhamn min favorit stad...
Klockan 04:30 går vi upp inatt och äter ingen frukost (hur i sjuttsingen ska jag klara av det?) och kl. 05:00 lämnar taxin våran gata. Det är lite läskigt...
Nu ska jag snart till Meddo igen en sista gång.

Dagen är här

Idag är det den sista dagen här i Sverige för detta år. Imorgon sker det. Vi åker. Åker till Hawaii. Det är ärligt talat lite läskigt... allting är klart. Packningen, handväskan, jaa, allt helt enkelt.¨
Jag har forfarande inte fattat det... jag måste skriva så här mycket i bloggen om resan för att fatta att jag ska åka dit men jag har ändå inte fattat det. Detta är det enda stället där jag kan skriva hur mycket jag vill och kanske ingenting, bara att babbla är rätt bra ibland, precis som jag gör nu...
Jag fick reda på inte för så länge sedan det att pappa ska ta med sig sin dator till Hawaii och sin internet ankoppling. Då betyder det att jag kan lägga upp inlägg varje dag med bilder, det ska bli jätte roligt!!

Nu måste jag gå och göra lite grejer men vi hörs!!

Puss!!
PS. Jo, förresten min väska väger 12 kg. DS.

Julklapparna kom i förtid

Hej Bloggen!!

Idag har jag haft en ganska bra dag. Jag vaknade tidigt imorse och gick då ut vid lunchtid och handlade mat med min pappa, stack sedan ut igen för att köpa lite grejer på apoteket. Åt sedan lunch med resten av familjen när mammis och Carlis hade kommit hem från ishockeymachen. Efter det stack pappa, mamma och jag ut för att handla ännu mer som till exempel en tröja till mig, ett skrivblock dock ingen dagbok... och lite annat som en julklapp till Carl.
Vid middagen inte för så länge sedan hade vi en liten julmiddag eftersom att vi inte kommer att ha en ritkig jul nu när vi är på Hawaii. Så, vi fick våra julklappar. Jag fick en sjukt fin väska som jag kommer att kanske använda lite för ofta, hehe...
Jag fick bara två juklappar eftersom att resan kostar så mycket och att hela saken är en sån stor grej. Andra julklappen var två par tofflor som vi kan ha på planet, jag blev inte nöjd över den men jaja så är. jag är nöjd med Hawaii - Klappen.

Nu ska jag se filmen ''All About Mary'' med Ben Stiller och Cameron Diaz.

Hejdå!!

Cyckeln

Hej!

Nu har pappa och jag varit ute och handlat mat och varit på apoteket.
När vi var på väg till apoteket så hittade vi en cykel upphängd på en skylt och det var väldigt roligt tycker jag själv då.
Nu ska jag och familjen ut igen på stan för att förbereda oss på resan.


b
Cyckeln
m
Pappa och jag var också på Mormors Bageri och handlade lussekatter, en chokladmuffin med kokos på till mig och ett vörtbröd.

Nu ska vi ut på stan men jag lägger in fler inlägg senare.
Hejdå!

Tidig Morgon

Godmorgon till alla er som redan är vakna!

Det blev en tidig morgon idag eftersom att jag la mig redan klockan 22:30 igår kväll. Det var skönt att sova men jag är fortfarande jätte sjuk så jag kommer att ha ett helvete nu när jag flyger flygplan för då får man ett sånt här tryck i höronen och i huvudet. Men jag får nu sova så att jag kan bli rfrisk någongång.
Idag ska pappa och jag ut och shoppa till resan och jag hoppas att jag får tag på allt som jag behöver. Jag måste också gå till Apoteket för att hämta ut några saker men jag får se om det är nåhot apotek som är öppet.

Ha en trevlig dag!

Mer sömn

Jag håller på att dö för att jag är så sjukt trött... jag vet knappast vad jag heter längre, så därför ska jag lägga mig tidigt ikväll direkt efter detta inlägg. Resan kommer att bli lång nu på Måndag och jag måste nu sova mycket för att kunna vända dygnet så snabbt som möjligt eftersom att Hawaii ligger 12 timmer efter så kommer jag att vara rejält jet- lägad när jag kommer fram och hem hit till Sverige men det tycker jag är värt eftersom att det sägs att Hawaii är ''paradiset''. De säger i alla fall de flesta som har varit där.

Ni får drömma söta drömmar inatt så lägger jag upp bilder och flera inlägg imorgon som vanligt. Imorgon blir det en handlingsdag inför resan.

Puss!!

Header

Jag försöker fortfarande desperat att försöka göra en egen header men när jag har gjort en och ska ladda upp den säger den att de inte är en bild eller en giltigt bild utan bara ett dokument - men hur gör man då så att man får det till en bild?
Om det är någon som kan hjälpa mig - SNÄLLA hjälp mig!! Jag är i akut behov av hjälp!!

Nu ska jag gå och titta på film med min tråkiga familj, hehe...
Men ha en trevlig Fredagskväll!!

Ridningen

Jag har precis gjort mig färdig efter ridningen ikväll. Jag har precis kommit ur duschen
( eller hur de nu är det man stavar det... ) och har gjort min egna lilla favorit tallrik med nachos. Jag har bestämt att jag ska sluta med ridningen för jag har tröttnat på det och istället ska jag börja på dans och kanske innebandy...

Nu ska jag gå och äta middag men vi hörs väl!!

Jullov!!!!!!!!

Nu är det äntligen jullov och tre dagar kvar tiills jag ger mig av till Hawaii- spännande!
Idag så hade vi avslutning i Allhelgonakyrkan det var skoj men lite långtråkigt tyvärr. Emma i klassen sjöng
''It May Be Winter Outside'' och hon var sjukt bra!!
Jag har ingen aning om vad jag ska göra nu... får försöka att kontakta Inez eller någon... jag ska i alla fall rida kl. 17.

Ha de gött!!

Julavslutning

Godmorgon!!

Nu är jag precis färdig och har nu på mig julavslutningskläderna. Det blev en röd klänning istället med en svart kofta och en sjal...ganska snyggt...tror jag...
Om 3 dagar så gäller det, jag är då på väg till Hawaii. Jag har fortfarande inte fattat det. Det har ju varit min dröm sedan liten och nu har den äntligen blivit sann...

Nu måste jag gå för att äta frukost.

Ha en trevlig julavslutning!!

Bilder


Hej Bloggen och alla ni därute!!

Jag är här hemma och har snart hostat ihjäl mig själv. Nej, jag skojar....men jag har nu ägnat mig åt att äntligen ladda ner lite bilder på denna dator. Bilderna är inte det finaste men de är bättre än ingenting i alla fall.
Jag ska nu gå för att lägga mig och sova så att jag blir frisk någongång.
Här kommer ett gäng av bilder som jag har tagit detta år 2008.





outfit höst
Här var jag i en typisk mig höst outfit.
jag i badrummet
Jag tycker själv att detta fotot var rätt snyggt och bra fotat.
innan mikas fotografering
Här var jag innan jag skulle till fotograferingen på Expert för att söka till MIKAs.
innan fotograferingen hela jag
Hela jag innan fotograferingen.
avlångt aniskte
På detta fotot får jag se hur avlångt ansikte jag egentligen har...
NK julstämmning
När jag var i Stockholm för inte så länge sedan så gick jag och familjen förbi NKs julpyntning i skyltfönsterna.
nkohio
När jag var i Stockholm hittade jag min nya favoritaffär Ohio där jag köpte denna fina toppen.
ohio
Och den här blåa Hollywood inpirerade klänningen.
middag
Även jag är duktig på att laga mat så ikväll blev det hemmagjord pasta med hemmagjord tomatsås med basilika på toppen och lite paremsan ost.

Livrädd

Nu har jag just kommit hem från Meddo och det var sjukt läskigt!! Jag solade dock bara i sex minuter eftersom att det stod det för min hudtyp första gången. Men det enda man hörde när man låg där var knaster och fläktar, det lät som om att det var någon brevid mitt solarium och gick och smög på mig där. Jag var livräd när jag låg där. När jag kom ut skakade jag för att jag var så rädd. Att bara ligga instängd där och höra knaster och en stor fläkt gör att man blir lite rädd för man har ingen aning om vad det är som händer runtomkring och man får inte titta heller för man har sån hära svarta säker för ögonen efersom att det är ett sånt starkt ljud.

Nu blir det Grey's Anatomy om tjugo minuter så jag kommer inte att blogga mer ikväll.

Godnatt!!

Julavslutningen

Hejsan!!

Nu har jag bestämt mig för vad jag ska ha på mig på julavslutningen på fredag. Jag vet, det låter helt fjantigt att bestämma sig så här tidigt tycker ni men för mig betyder alla dem här avslutningarna i skolan mycket för mig.
Det blev inte de svarta finskorna utan de blev ett par ljusbruna stövlar från Nilsons istället...en svart klänning och nu kan jag inte säga mer... Eller ska jag ha en röd klänning istället? - Nej, nu blir det som jag tänkt mig.

Nu ska jag äntligen gå till Meddo och få solningen klar. Jag orkar inte att gå runt och tänka på det hela tiden när jag alltid säger till mig själv ''Nej, idag måste jag gå. Jag får fixa pengar på något sätt och jag ska inte dit imorgon utan idag, ikväll eller då är det de programmet på Tv så de blir imorgon'' osv.

Imorgon ska jag lägga upp bilder om jag får det att funka...

Tjillevippen!!

Slow Motion

Hej igen...!

Jag har liksom inget att skriva om så ja, men jag kan i alla fall säga att tiden fortfarande går i slow motion och det är riktigt plågsamt.
Igår när jag klippte mig satte jag på mig mina nya finskor som jag ska ha på fredag på skolavslutningen. Jag har ju sån här allvarlig nageltrång så jag går på tabletter och jag kan inte ha på mig vilka skor som helst för då gör det bara ont. Men jag blev jätte glad att jag kunde ha dem, det gjorde ju lite ont ändå men om man vill vara fin får man lida pin, eller vad det nu heter. Jag är glad för då kan jag ha med mig dem skorna till Hawaii och resa med dem på och jag är superglad.
Idag ska jag ut och handla inför resan för att få med mig allting jag behöver till min ''sorgliga'' tå och andra viktiga saker som t, ex stumpor, skrivhäfte och självklart en dagbok så jag kan skriva om vad det är som händer varje dag.
I skolan idag fick jag reda på att både Oliver Twist och Den röda nejlikan som jag ens inte har börjat på ännu, ska vara utlästa tills den 16 januari och jag insåg att jag nu ligger risit till... Men det blir ju en lång resa nu på Måndag så jag kan läsa halva resan och sova halva resan.

Nu måste jag gå!

Hejdå!!

Slow Motion

Hej Bloggen!!

Nu är det en vecka kvar tills det är julafton här i Sverige men för mig får det dröja en dag till. Hawaii ligger ju 12 timmar efter så när klockan då är 9 på morgonen här i Sverige är den 21 på Hawaii. Jag längtar nu så sjukt mycket att det inte går att förklara. Har jag skrivit om att jag måste gå på solariumet ''MEDDO'' för att jag inte ska bli solbränd när jag kommer till Hawaii? - Själv kommer jag inte ihåg... Men jag ska sola där idag i alla fall så får jag se hur det går.

Nu börjar slöjden så jag måste gå men
HejsanSvejsan!!

Lussebullar

Hej alla ni där ute i Sverige!!

Jag bakade lussekatter inte för så länge sedan, men själv tycker jag att de inte var så goda. De smakar inte alls lussekatter och definitivt inte saffran, men det kanske var så att de bara var för varma. De kanske smakar bättre nu så jag får gå och ta en efter jag skrivit detta inlägg. Pappa tycker i alla fall att de var jätte goda och då är de väl goda då.


Kände ni i Skåne jordskalvet imorse? - Jag vaknade 6:20 och allting bara skakade, jag trodde först att jag drömde men tydligen inte. När jag då vaknade var jag livrädd. Jag vågade inte röra mig i sängen ens. Allting i mitt rum skakade, blommorna och växterna, min skrivbordsstol började röra på sig och böckerna vibrerade. Det var sjukt läskigt. Det var den starkaste jordskalvet/jordbävningen på 50 år!

Skolan idag var helt underbar, eller nästan då... Jag hade muntligt tyska prov som gick jätte dåligt. Jag var nervös och blandade ihop franskan med tyskan men Gunnel tyckte att det var OK och det var skönt att höra. Sen så skulle vi ju göra en sån här redovisning (muntlig) på engelskan idag om våra författare och det gick skit dåligt. På min förra skola i Täby så hade jag ett ''tal'' på en skolavslutning och en annat sak att säga inför typ 100 pers i femman. Efter det kom det fram personer personligen och sa det till mig att ''Du kan ju ens inte prata, du utalar ju inte ens ordet rätt. Du var inte bra!!'' och det sänkte mitt självförtroende helt! Sedan dess har jag försökt att bygga upp mitt självförtroende när jag ska hålla sånna redovisningar och jag går framåt. När jag började här i sexan så vägrade jag att gå fram. Alltså VÄGRADE! Men nu står jag där framme, och skakar för att jag är så nervös att jag håller på att dö. Jag kan ens inte prata, jag får typ inte in någon luft för så nervös är jag. Jag kan ens inte göra det framför min egen klass, det är helt otroligt! Men bara så att ni vet det i klass 8b, jag är jätte nervös när jag står där framme och jag vet att det syns, men jag ska förbättra mig och bygga upp mitt självförtroende så att jag kan stå där framme och prata lungt och överhuvudtaget få in luft så att jag kan prata.
Jag får komma på nåt bra sätt som jag kan öva på. Grejen är ju det att jag kan hålla tal framför jätte många människor men ju färre de blir desto värre blir det och desto nervösare blir jag.

Jaja, nu måste jag gå men vi hörs.

Puss & Kram Chokladbanan (er)

1 vecka kvar - exakt

Hej alla, eller ni som överhuvudtaget läser min blogg...

Jag sitter nu och tittar på ''Cityakuten'' och skriver detta samtidigt.
Skolan idag var ganska bra. Fick reda på betygen i vissa ämnen och är nöjd.

Idag är det exakt en vecka och några timmar kvar tills jag är på Hawaii. Vi kommer att komma dit på kvällen så det kommer att vara mörkt då och vi har ingen aning om hur det ser ut och sedan när jag då kommer att vakna på morgonen om jag överhuvudtaget lyckas få någon sömn under natten, få se hur underbara Hawaii ser ut. Jag har ändå fortfarande inte riktigt fattat att jag ska dit, det är lite svårt att låta det ''sjunka'' in liksom. Jag vet redan vilka kläder jag ska ha med och allt, så förberedd är jag på resan.

Nu måste jag gå för att titta sista stunden på ''Cityakuten'' och så hörs vi. Ska försöka att blogga mer denna vecka eftersom att vi har en lugn vecka nu utan läxor och allt.

Film- och sushi kväll

Hej!!

Ikväll ska mamma och pappa ha en sån här ''stor'' kväll och jag och Annie ska titta på film och bara ha skoj!!

Stan med Inez och Elsie

Hej!!

Jag har just kommit hem från stan där jag var med Inez och Elsie!! Det var skit skoj och just nu står de brevid mig (fast det kanske inte var så intressant...)

Jag måste gå men vi hörs senare...

Hejhej

Hallo!!

Hej Bloggen!!

Idag har jag haft en såndär bra dag. Fick idag reda på att jag fick IG på kemi provet, men det var inte så farligt, eller OK lite besviken blev jag ju men så är det. Jag väntade mig det och jag trodde ärligt  talat inte att jag skulle få så mycket poäng. Kompisarna frågade mig om vad jag fick och jag svarade: jag fick IG men det var väntat, och någon gång måste man få IG och jag fick det nu. Det gör liksom ingenting.'' Och de bara ''skämtar du? man ska aldrig få IG!!''
Men så är det: om man inte får IG nån gång då är någonting fel tycker jag själv. Ibland måste man ha fel man kan inte ha bäst resultat hela tiden och man kan inte vara den bästa hela tiden. Någon gång måste man göra bort sig, och de visade sig att jag gjorde det nu. Kemi är i och fju sig mitt favorit ämne som fysik och biologi också men det är svårt.
Men ett glatt besked fick jag i alla fall. Jag fick typ VG eller MVG på franska provet och alla rätt på franska läxförhöret, jag fick 184/205 vilket är mycket bra.

Imorgon ska jag ut på stan med Inez och Annie och Inez och jag ska försöka att göra en ''makeover'' på Annie, men det är hon som bestämmer så hon får besluta hur hon vill ha det.
Igår var det exakt två veckor kvar tills jag åker till Hawaii!!!! Och så fort någon säger lov/jullov får jag absolut panik. Jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen för jag längtar så otroligt mycket att det går inte att beskriva. Men jag får bara inte tänka på det för det för mycket för då går tiden så jätte långsamt. Jag fick reda på att vi inte kommer att mellan-landa i Los Angeles vilket gjorde mig besviken eftersom att det kan finnas en chans att se någon kändis på LAX Airport i Los Angeles men det kan jag ju inte nu, men jaja det blir säkert någon annan gång. Resan kommer att ta ett dygn! Jag kommer förmodligen inte att kunna blogga då på två veckor men ska naturligtvis försöka. Jag vet inte om den familjen som bor i huset som vi ska bo i har någon dator som vi får låna men ska försöka att fixa det i alla fall....




kauai
Kauaii. Hawaii


jag





Nu måste jag dessvärre gå och plugga.
Men ha det gött så hörs vi!!
Auf Wiedersehen

Hallo!!

Hej Hej!!!

Det här när Axel blev nerslagen av invandrare så har jag inget emot invandrare. Det jag menar är det att VISSA invandrare är så konstiga, det tror att de är så coola och allt de vill är typ att ''mucka'' gräl och starta en fight. De är bara VISSA invandrare som är så. Jag har inget emot invandrare.
 
Dagen i skolan idag var hel knäpp. Jag hade kemi prov och det var jätte svårt, svårare än vad jag trodde, men ett glatt besked fick jag i alla fall. Jag fick MVG på engelska provet jag fick bara två fel!!

Stockholm

Hej!!

I helgen var jag ju som sagt i Stockholm och jag hade det jätte trevligt. I lördags så skulle jag träffa Johan men han ville inte vilket jag blev ledsen över, men så är det. Han blev väl blyg eller någonting, mne besviken blev jag. Jag shoppade med familjen och hittade min favorit affär ''Ohio'' som ligger nära Hötorget. Jag  gick också in på NK med familjen och tittade runt lite och gick bara runt i stan och hade det jätte skoj. Senare under dagen så åkte pappa till Karolinska sjukhuset eftersom att Axel (storebrorsan) blev nerslagen av några j*vla invandrare, så jag blev riktigt rädd, men han klarade sig :D. Senare på kvällen ungefär kl 19 stack jag och min familj och våra kompisar till Sjöpaviljongen och åt en underbar middag. Sen på söndag gick vi ut på stan igen och åt på en underbar restaureng...

Nu måste jag gå.
Hejdå!!

Stockholm

Hej!

Nu har jag precis kommit hit till kalla Stockholm. Och det är verkligen kallt, men det är riktigt skoj att komma hit för ibland längtar jag verkligen efter att komma hit, jag får liksom en sån härlig och go känsla.
Jag lyckades sno en dator hos våra kompisar och nu sitter jag här och gör lite allt möjligt...chattar och så vidare...
Jag ska försöka att blogga imorgon om jag lyckas, men nu ska jag upp och äta en sjukt god lamm- rätt med typ potatis- och rotfrukter som varit inne i ugnen. Visst låter det gott? Det är dunder gott, speciellt om den görs här i den här familjen.

Ha en undebar kväll, så syns vi!

Just det! Glöm inte att det är Idol Final ikväll kl. 20:00!! Det får jag inte missa.

Torsdag eftermiddag

Hej Bloggen!!


Nu har jag just kommit hem från skolan efter en kort dag. Vi slapp kemi lektionen idag p.g.a att våran lärare skulle på läkarundersökning, då sköt vi upp engelskan till kemins tid och vi slutade en timme tidigare.
Jag är ledsen över att jag inte bloggat på en stund men jag har haft så mycket.
I helgen ska jag till Stockholm på julmiddag med ett par kompisar till oss och det ska bli jätte skoj, och extra skoj blir det ju då när jag nu ska träffa Johan som jag inte träffat eller pratat med på tre år!!
Så, jag kommer förmodligen inte kunna blogga i helgen men ska försöka eftersom att jag bloggar mest under helgen.
Nu ska jag gå och plugga lite, sen blir det slapp.

Toodles, och ha det så bra som det bara går!



jag

MIKAs

Jag har fått svar från MIKAs!!



jag

RSS 2.0