Last pictures of me 2009

Halloj igen=)

Jag tog lite egobilder på mig idag, ofcourse;) hehe=) Haha! Så, jag tänkte lägga upp de sista bilderna på mig
2009. Och om ni kanske är intresserade så kan ni ju gå in på min kategori där ni ser bilder på mig och se hur mycket jag har förändrats bara detta år!;) Hihi:)

Snart 2010

Halloj!

Hoppas ni har det fint och helt underbart den sista dagen på 2009 och överhuvutaget på 00-talet. Jag har det bra här i lägenheten med min familj och ska snart börja på en riktigt god middag.
 Förmodligen kommer ni flesta därute spendera kvällen med sprit och fest, men det gör inte jag. Jag finner ingen anledning till att dricka. Jag hade gärna dragit ut med kompisar för att festa (bara ha kul utan att dricka), men det var ingen som kunde.... Eller nja, det gick inte för dem. De flesta av mina kompisar dricker på fester och vill därför inte ta med mig eftersom det kanske kan bilda fel uppfattning. Vilket jag iofs tycker är bra gjort av dem!
Men ni får i alla fall ha en underbar kväll och jag önskar er alla ett riktigt gott nytt år!!!

Mitt år har varit det bästa året på länge. Det är mycket som har hänt, och många saker som gjort att jag förändrades.
Året började ju med ett glas coca-cola på stranden i Hanalei, Hawaii. Och jag kände på mig att detta året skulle bli bra. Jag har själv inga nyårslöften för jag är expert på att bryta dem. Men det jag säger till mig själv är att det nya året ska bli bättre än det som gått. Bra va?

Stranden i Hanalei.



Våren gick helt okej. Gick mycket bra i skolan även om jag kanske inte alltid var så nöjd med mina resultat.
     Våren kom och kärleken började kika in för mig. Jag träffade min livs första kärlek, Simon, och han som också gav mig min livs första kyss som jag aldrig kommer att glömma av. Förhållandet höll i knappt en månad men jag var glad över det som hände för mig.
Tack vare Simon fick jag också lära känna en helt underbar person vid namn Olivia.
 
Här har vi Olivia.

Sommaren började långsamt närma sig och jag insåg att jag hade en jättekul sommar framför mig. Bla en massa kul med familj och vänner, men också en utav det saker jag gillar mest.
Att segla med de stora segelfartygen Gratitude, Gratia och Atlantica från SXK Seglarskolan (Svenska KryssarKlubben).  Det var otroligt skoj och jag fick vänner som jag fortfarande håller kontakten med!



(mer under kategorin Seglingarna med SXK)

Men sommaren började närma sitt slut och ett nytt förhållande började närma sig. Detta förhållandet höll i tre veckor och jag lärde mig absolut av de misstagen jag råkade göra utan att veta om det.

Skolan började och allt gick bra. Helt plötsligt kom också en dag som visade sig vara den 12 september. I en och en halv vecka hade jag pratat med en kille som visade gilla mig. Filip var hans namn. Vi träffades och vi började ett förhållande som jag aldrig skulle vara såhär lyckligt! Ännu håller vi ihop starkare än någonsin och för varje dag som går blir jag bara mer och mer kär.

Hösten gick väldigt snabbt och jag tyckte inte att den var så jobbig. Det var lite för mycket när alla prov och läxor kom i en och samma period men jag klarade av det ganska bra. Jag var kankse inte heller här så nöjd med mina reulstat eftersom att jag har alldeles för höga krav på mig själv. Men det ska ändras! Jag gick ut med väldigt bra betyg nu bara i jul, så jag hoppas och tror att betygen för i sommar bara kommer att vara bättre. Jag har väldigt bra förväntningar så att säga=)
Under höstlovet reste jag och min familj till Texas som också var en upplevelse för livet. Otroligt kul var det att få se gamla vänner, men också skönt att komma bort från all skolstress. (Mer under kategorin Texas resan 2009).
Nu har det blivit vinter och den kunde nog inte blivit bättre. En underbar pojkvän, en familj som alltid stöttar en och helt fantastiska vänner som alltid gör en glad. Vad mer kan man begära? Ingenting för jag är hur lycklig som helst så som jag har det.

Och just nu är det knappt fyra timmar kvar tills det är 2010, och om jag måste vara ärlig är det lite läskigt. Året har gått alldeles för snabbt!

Men nu ska jag ta och äta en middag med min familj så kanske hörs vi sedan.
Ha en underbar 31 december 2009!

OMG!

Tjohoooooo!

Här sitter jag med en mycket stor mage efter en god middag. Vad gör ni själva? Hur mår ni och vad har ni gjort de senaste dagarna då jag har varit alldeles för lat för att sätta mig framför datorn för att lägga upp ett litet tråkigt inlägg? Hehe, precis där har ni svaret. Jag har inte varken orkat eller haft lusten till att blogga. Men jag ska skärpa mig! Idag hade jag sista dagen på Gloria's och min slant får jag på måndag nästa vecka. Men herregud, det är ju 2010 då!!!!
Jösses! Detta år har gått så otroligt snabbt! Det har varit ett perfekt år för mig. Tänkte göra en liten resumé för året imorgon.

Fredag och morgondagen blir nog ganska lugn för mig. På lördag är jag förmodligen med Louise, söndag med min älskling och måndag blir det skridskor med Nico! Ska faktiskt se om jag kan ta mig dit imorgon. Det är så kul att bara åka.

Bilder ska jag också försöka få upp, men jag lovar att jag ska få upp lite från Texas också. Anledningen till att jag inte lagt upp nåt om Texas är för att det går så himla segt att ladda upp alla bilder! Jag ska försöka bilda en mapp med alla bilder bara från Texas.

En lugn och hygglig nyttig lördag

Tjohoooooo!

Hur har  ni det denna lördagskväll? Jodå, jag har det bra med en mycket stor och mätt mage. Åt stek till middag och en massa fruktsallad till efterrätt. Mums!
    Hur har eran dag annars varit då? Jodå, jag gick upp ganska sent, tog det lugnt, plattade håret och stack sedan ut i vinterrean på stan. Hittade en fin och stickad collagetröja och en helt vanlig topp från Gina Tricot.  Fint!
Sen kom älskling hit en liten stund, myste. Men imorgon sticker han till Sälen i en vecka så jag kommer sakna honom....:( But hey, that's life right?

Imorgon blir det ''purning'' klockan åtta för klockan 10 imorgonbitti börjar träningen på dansen. Då gäller det att ha kolhydrater i magen och vara på topphumör!
Därför ska jag vara duktig att lägga mig tidigt idag.

Ni får ha det bra så hörs vi!

Fredag - Juldagen

Godmorgon allihopa!

Jag tror att ni flesta sover faktiskt efter allt stoj igår, men jag själv vaknade faktiskt för en timme sedan.
Åt frukost, pratade om mitt rum, och lite annat. Ja, ska ju göra om mitt rum och sitter och kikar runt här på internet för att se om jag kan hitta nåt skoj.

Vad ska ni hitta på idag då? Klockan tre ska jag till älskling och sen ska vi faktiskt se Old Dogs med John Travolta och Robbie Williams. Nej, inte sångaren Robbie Williams utan skådespelaren Robin Williams. Kanske jag till och med skrev fel där på namnet, men jag kan vart fall skilja på dem:P

Men nu snart ska jag duscha för att raka benen, sen fila naglarna, kanske måla dem, och sen smörja in mig i The Body Shops Papaya Body Butter. Mums, vad gott den luktar!
Och självklart testa på nya plattången så klart!


Här är mitt hår ''halvt'' plattat.

Nej, nu ska jag lyssna färdigt på Lady Gaga med Paparazzi, och sen ska jag hoppa in i duschen;)
Hörs!

The christmas day is coming to an end....

Hejsan!!

Hoppas eran dag har varit helt fantastisk,  min har varit helt perfekt! Bokstavligt talat!
Jag är mycket nöjd med mina julklappar från min fina familj. Fick bla en plattång, en bok, en smyckehand, ett panduroarmband(!!!), lite smink från Make-Up Store och en massa annat. Och vet ni mer? En massa berömmelse från min familj, vet ni varför? Jo, därför idag har jag haft godisförbjud i ett år! Exakt! Och självklart skulle det firas med en massa gottegodis, som choklad och massa annat gott. Och jag är så mätt nu på det att jag har ont i magen:P haha! Men det kommer ge sina ''slag'',,, hhhmmm, nämligen finnar. Men det fixar jag snabbt!

Och sen en hummer på alltihopa. Gaaaaaaaaaaaaaaaaaah, jag tror jag dööör!




Tomte-parad har vi alltid haft och är våran typiska tradition som vi håller i familjen.

Prinsesstårta har vi också haft som tradition eftersom att min mormor fyllde år på julafton. Mormor min dog
tyvärr 17 augusti 2008, men det är en tradition vi aldrig kommer att sluta med.

¨
Vad kan detta vara måntro? Jo, ett panduroarmband:)!

GOD JUL :D

GOD JUL ALLIHOPA, ALLIHOPA!

Hoppas ni mår super där ute. Jag själv kunde nog inte mått bättre. Är på superhumör efter Filip kikade in lite. Vad glad jag blev av att få se honom!
Nu är det första vita julen på tre år tror jag. Snööööö!
Och snart ska jag och min familj titta på Kalle Anka, svensk tradition. Sen blir det middag och sen en massa julklappar:P Så himla kul! Jag har fortfarande ingen julkänsla i mig men jag antar att den kommer. Denna termin har gått så oerhört snabbt så har inte riktigt fattat att det är jul ännu, hehe det är jag det=)

En massa foton har jag tagit också som kommer upp antingen ikväll eller imorgon. Just nu vill jag  bara njuta med familjen och bara ta det lugnt.
Ni får ha en super julafton med massa mat, skratt, och kärlek. Julen är ju inte bara julklappar kom ihåg det ;)!

Vi hörs förmodligen ikväll:)
Puss!

Dagen innan julafton

Hejsan!

Hoppas ni mår bra där ute! Jag är på oerhört dåligt humör, men jag hoppas att det blir bättre.

Jaha, imorgon är det julafton och vet ni vad? Här hemma är julgranen färdig, alla julklappar inslagna, all julmat och gottebordet färdigt, men vad då? Då är ju allt klart? Nej, verkligen inte. För jag har ingen julkänsla alls!!!
Och det är skit! Jag har fortfarande inte förstått att det är julafton imorgon.
Vet ni en till sak? För exakt ett år sedan var jag och min familj på Hawaii. Hawaii! Gud vad jag saknar det!
Nu kan ju gå in på kategorien ''Mina Resor'' så hittar ni allt från Hawaii där.

Nu ska jag ta och se på NCIS. Så jäkla bra!

Hemma=)

Tja!

Nu är jag hemma efter jobbet idag, och jag är faktiskt helt slut! Ännu mer slut kommer jag att bli. Ska till dansen nu snart igen, så det är dags för mig att göra mig iordning. Byta till träningskläder, äta en massa kolhydrater, packa väskan med frukt vatten och skor. Dansen börjar kl 19 och är inte klar förräns kl 23 ikväll. jag kommer vara helt slut imorgon!

Sen har ju Brittany Murphy dött! Gaaaaaaaaaaah! Jag vet inte riktigt vem det är och jag har heller tyvärr inte sett nån av hennes filmer... men det är aldrig kul när männiksor dör så unga.

Nu ska jag gå och göra mig iordning för klockan sex går bussen, och innan det måsta jag käka!
Puss!

Hemma hos min älskling=)

Hejsan!
Idag är det 4e advent och bara 4 dagar kvar till julafton! Vad snabbt allt går!
Jag kom precis hem till min älskling och sitter nu och bloggar medan jag väntar på att han duschat färdigt. Han har precis tränat.
Julklappar kom det med hem idag från Nova. Var där med Amelie från dansen och hade riktigt trevligt.
Igår var jag ju som sagt i ishallen. Simon lyckades få mitt jobb, men jag stack dit för att åka lite. Ville rensa tankarna lite....
MEN, vet ni vad? Jag träffade Louise och Simon! Louise har jag inte träffat sen i oktober, men Simon var det nog ända sen i augusti. Det var så himla kul att träffa dem! Vi tre ''klickade'' och kom väldigt bra överens. Vi s ka se om vi alla tre kan träffas i veckan och hitta på nåt skoj.
Sedan igår kväll gick jag med min boyfriend, hans brorsa och kompis till bian och såg 2012. Fy faan vilken bra film! Lite, eller rättare sagt, riktigt hemsk var den, men gud vad bra! Jag själv tänker mycket på klimatförändringarna vi har här i världen, och ja.... Men det var både kul och trevligt. Louise sa att hon också skulle se 2012, men varken hon och jag visste att vi skulle se dan samtidigt! Haha, nej, men det var kul=)
På väg till Filip så fotade jag en hel del, och bilderna kommer förmodligen upp i veckan.
Imorgon ska jag jobba på min praoplats Gloria's och sen sticker jag iväg till Malmö vid sextiden och börjar repa inför showen vi ska ha i januari. Fyra timmar ska jag dansa non-stop!! Vad kul, verkligen! Jag gillar att dansa, och det är det enda jag gör. Jag tränar inte något annat. Dansen är min grej.
Puss!

Hey, it's Saturday!

Hey!

Hoppas ni mår bra. Jag har själv börjat bli lite förkyld, så det första jag gjorde när jag kom till köket var att dricka en lime. Det hjälper! Hihi=)

Vad ska ni hitta på idag då? Jag ska bege mig ut för att hitta presenter till min älskling, och sen köpa lite smink. Jag har börjat bli röd under mitt högra öga, så jag måste köpa en cayal jag kan ha under bara. Och inte mascara.
Ikväll ska jag sticka med älskling, hans bror och deras kompis till bian och kolla på 2012. Jag har alltid tänk på ''jorden undergång'', och jag kan nog gissa redan nu att jag kommer bli hur rädd som helst.
MEN, innan dess ska jag till ishallen för kiosktjänst.

Ha det bra änså länge så hörs vi ju!

Nu faan är det jullov!!!

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej=)!

Hur är det med er? Mig är det skit bra! Vet ni varför? Det är jullov och det ska ''firas''! Haha, jag har bara ingen att fira det med....:(

Jag har dock inget att skriva om förutom att jag ska slappa riktigt ordentligt nu under detta lov.


Dagens outfit.


Hahahaha!!


Min avslutningsklänning från Cubus!


Visst är linnet sött? Hihi, kommer bli mitt favvolinne. Från Kappahl.

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarhhhhh!

Jag är på ett sånt himla dåligt humör idag! Tur det att mamma kom innanför dörren med sushi från restaurangen nedanför oss. Det behövdes! Allt som skulle få en susen ''trix'' på denna kväll skulle vara en kyss från älskling... men imorgon ses vi. Kan knappt hålla mig längre!

Jag ska i helgen försöka lägga upp fler bilder, vinterbilder, bilder från Texas, och lite annat ''smått och gott'. Lite kändisskvaller, vad jag shoppat i veckan osv.
Jag kan ju meddela er att jag har en otrolig bloggtorka idag, så detta blir förmodligen det sista inlägget för idag, men ni får ju ha det bra!



Jesse McCartney - What's your name?


Jesse McCartney - One Way or Another



Jesse McCartney - We Can Go Anywhere

Håller med Kenza Zouiten

Hejsan!

Ännu idag har jag en sådan dag då jag bara är skit sur.... men jag hoppas att ni har det bättre i alla fall!

Snön har kommit hit till oss i Skåne, och jag gillar faktiskt inte snön. Inte här i Skåne, den blir bara brun och äcklig slask:(... Det är helt okej, eller helt fantastiskt, att ha mycket och vit snö under julafton men inte annars. Jag håller med Kenza.

Men just nu sitter jag och kollar på olika Michael Jacksons musikvideor och försöker komma på någon bra koreografi. Vi ska ha ett stort dansnummer på skolan i vår.
Nu kan jag verkligen hålla med om att han är dansens kung! Det är svårt att dansa som han, och ännu svårare att komma på en grymt bra koreografi utan att ta för mycket från hans videor, från tex Thriller, Beat It och Bille Jean.

Jag bloggade inte så mycket igår, jag vet. Men jag hade inte så mycket lust för det heller. Jag vet inte vad det är som gör att jag är på så himla dåligt humör, men jag vet att allt kommer bli ''bra'' igen då jag äntligen ska få träffa älskling.

Puss!

Christmas is coming to town!

















Titta vad jag gör nu!

Hoppas ni har det bra där ute. Jag är bara allmänt arg och deppig idag, så jag bestämde mig för att ta hand om mig själv lite. Låter egoistiskt, men det är faktiskt skönt.
Efter skolan stack jag till djuraffären för att köpa lite mat till Chewie, och sen direkt till Lagerhaus. För att göra vad då? Jo, nämligen köpa doftljus! Så just nu sitter jag framför dem och bara tittar rakt fram...










Tredje advent










Nämen gomorrn!

Idag är det tredje advent! Herregud vad det går fort! It's close to christmas! Bara en vecka kvar nu till fjärde advent.
Hoppas att det är bra med er. Hos mig är det fint. Vaknade för ungefär en timme sedan och har bara tagit det lugnt, ätit frukost i lugn och ro.
Jag ska snart lite långsamt göra mig iordning för dagen. Duscha, måla naglarna på nytt (har gått med samma nagellack nu i tre veckor...), sminka mig och sen klä mig varmt. Det är kallt ute idag, och ännu kallare är det i ishallen. Bbbbrrrrr, det gillas inte! Definitivt inte för mig som alltid fryser. Jag har ganska lågt blodtryck så jag fryser ganska ofta....:(
Sen vid fem tar man bussen in till Malmö, och sen till dansen. Vi ska få all info om showen i januari så då är det ju självklart viktigt att jag är där!

Ni får ha det super så syns vi ju senare! Måste skynda mig nu så jag inte blir sen till kiosktjänsten. Ska vara där 13.10 och sitter fortfarande i nattkläder...

Ha det bäst!

Pirates of the Carribean

Hahahahahahahahaha!!! Familjen och jag sitter och kollar på Pirates of the Carribean, och fan jag kan inte sluta skratta! Johnny Depp är ju så grym! Haha! Hela hans kroppspråk, hela hans sätt att spela Jack Sparrow är så jäkla grymt!

Det blev inge bad för mig, men en ansiktsmask blir det iaf precis innan jag lägger mig snart. Ja, jag tänker faktiskt lägga mig tidigt en lördagskväll. Behöver mycket sömn nu för jag har sovit väldigt lite de senaste veckorna. Hhhmm, kanske en pojkvän man messar med på kvällen, och lite plugg som man måste läsa igenom? Hhh, borde bli bättre på att lägga mig tidigt. Men som tur är så är det ju faktiskt på fredag vi slutar nu, och gaaaah vad skönt det ska bli! Att äntligen få slippa allt plugg och bara umgås med familj och vänner. Umgås med de finaste vännerna som finns. Jag kan säga att det inte finns något bättre än det.
Denna vecka blir också ganska lugn, men har lite att göra. Julklappar, storstädning i rummet, fixa Chewies bur, och litt allt möjligt helt enkelt. Ska faktiskt gå till ishallen på onsdag och åka lite. Det är ju så kul!








Min lilla hamster, Chewie:)





Rött läppstift är riktigt snyggt...

.... men oftast har jag ljust läppglans. Puder som bas och sen genomskinligt/ljurosa läppglans=)

Lördags kväll utan älskling:(

Tjabboo!!

För en timme sen kom jag hem från grannen. Tjänade ihop en slant, och imorgon blir det lite till:) blir bra till måndag då jag faktiskt sticker till Nova med Nico för att shoppa klappar;)

Snart ska jag äta en middag med familjen och sen blir det förmodligen mys framför tv:n, men just nu sitter jag faktiskt och lyssnar på Sarah Dawn Finer. Bra är hon!
Älskling kunde tydligen inte ikväll i alla fall, så vi kommer inte ses förräns på en vecka. Men det är bara att stå ut!
Sen ska jag faktiskt ta hand om mig själv. Faktiskt så ska jag ändå ta ett varmt och skönt bad (även om det inte är min favorit sak), med en ansiktsmask och bara ta det lugnt. Rensa hjärnan och bara ja, relax...!

Jag ska försöka få över tredje delen av Texas resan. Internet/bloggen är oerhört seg när jag ska köra över bilder från just Texas, hhhm, vad kan det bero på? Jag har så många bilder att jag måste sitta och plocka ut de absolut bästa. Jag fick över 800 bilder från en vecka i Texas!

Nu ska jag gå men ha det!


I remember love


Standing strong

Dagens bild

Lördag!

Godmorrn (eller va man nu ska säga, God eftermiddag?) !

Hoppas ni mår super där ute i det kalla. Jag mår mer än underbart. Vet ni varför? Därför idag var det exakt tre månader sedan jag träffade Filip, och den dagen var mycket speciell!
Igår var jag hemma hos min älskling, och självklart tittade vi på Idolfinalen! Gaaaaaaaaaaaaaaaaaahh! Erik Grönwall vann hela skiten ! Wohoooo! Jag blev så himla glad när jag hörde resultatet, jag stod bara och hoppade upp och ned:P

Idag ska jag jobba hos grannen och försöka städa mitt mycket stökiga rum innan jag sticker iväg. Sen ska jag försöka få lite tid med älsklingen också=)
Imorgon ska jag tydligen till ishallen för att ha kiosktjänst, men det gör faktiskt inget för jag gör nästan allt för att få  ihop lite pegar nu!
    Men just nu sitter jag faktiskt och lyssnar på julmusik. Jag har en sådan himla julkänsla i mig. Tänk er att imorrn är det tredje advent! Jag måste serisöt sticka ut och köpa julklappar, jag har inte riktigt gjort det ännu... hhhm, dags för att göra det!

Nu är det dags för mig att ta en dusch för idag och städa mitt rum. Vi hörs ju!
Puss!

Brrrrrrrrrrrr!

Hejsan!

Hoppas ni mår bra därute. Här är det helt OK. Fryser jätte mycket så jag ska faktiskt snart gå och ta ett varmt skönt bad, med massa skum! Haha!

De senaste dagarna har varit ganska tuffa. Jag har en viss kompis som inte ger mig respekt för den jag är...
Efter badet ska jag i alla fall göra svenska och lite biologi. Sens ka jag ta en riktig tidig kväll!
Har ju dans på måndagar så jag kommer hem ganska sent, och somnar inte förrän halv tolv...

Men jag bloggar senare!



Dagens bild. Jag vet att det inte är söndag, men jag tycker bilden är så fin och mysig:) hihi=)

Here I am again

Tjaboooooo!

Hoppa sni har det bra där ute. Jag har det fint här i Sthlm. Tåget går lite över fyra hem till Skåne igen så ska gå ner till familjen och tjata lite på dem att vi kanske borde röra oss. Jag måste hinna med en liten shoppingrunda ju;)

Igår träffade jag på Tove och Frida. Froida har jag inte träffat sedan femman! Det var väldigt kul, men blev en kort träff eftersom de hade lite bråttom. Men det får vi göra om tjejer;)

Vi hörs ikväll hörrni. Har lite bråttom så blev en snabbt inlägg.

Sitter hos....

.... Filip och trååkar! Ja, tråkar! Han pratar i telefon och pluggar matte. Eeehhmm, kanske borde göra lite biologi då också. Hihi:)

Hur är det annars då? Jo, det är faktiskt skitbra med mig! Jag har fixat juljobb, så jag får käna ihop en slant under jullovet, och sen vad annars då? Jo, jag fick fanken VG på matteprovet!! På det svåra till och med! Va?!! Jag brukar få typ 10 av 25 (hhmm, ja G i matte...:P), men idag fick jag 17 av 25. Wooohooooooo!

Haha nu sa Filip just. Vad vill du göra då? Haha, han är för rolig han. Han tänkte tydligen ''orka titta på Mia Rose, äh vad fan. Jag gör matte istället''. Haha! Jag få väl se om han vill mysa lite då:)


En bild älskling tog på mig:)

Hörs!

Lite höstbilder





















2 december 2009 - Onsdag ''Lillördag''

Hej!

Hoppas ni mår bra därute i väldigt kalla Sverige (nu också sydsverige!). Igår kväll kom den första frosten. Det enda som kom ut ur min mun var ''Fy fan, det är frost!''. Haha! Nu har öven vintern kommit hit till Skåne, det var minus fem grader imorse! Minus fem!!! Kaaaaaaallt!
Jag mår annars bra. Stack ut idag efter skolan med Filip för att köpa julklappar. Men fick jag med mig nåt? Hhhm, nej. Men en del hoppas jag hitta i Stockholm nu i vart fall.

Internet funkade inte i måndags. Höll på att lägga upp andra delen (äntligen) av Texas resan i höst. Men, så la internet av. Bara sådär. Så jag kunde aldrig lägga upp bilderna. Men nu kom dem i vart fall.

Onsdag är det idag vilket innebär Grey's Anatomy! Ska se om jag hänger med under dagens avsnitt eftersom jag missat fyra eller fem avsnitt....


Texas - Wohoooo!

Tyckte att det var dags att ladda upp andra delen av Texas resan, eftersom att jag ändå inte har nåt att göra;) har lovat så många gånger.

Måndag 26/10

Det var riktigt skönt att få sova ut efter att stök hit och dit på alla flyplatsen, men nu hade vi en ny dag framför oss.
Efter den mycket annorlunda frukosten med bla muffins (muffins?!), så åkte vi till ett ställe vid namn Cavendar's. Som ni kanske hörde på namnet så var det en comboys (boots) äffär. Ja, när vi var i Texas förra gången så köpte jag riktiga comwboyboots, men som snabbt blev försmå pga att jag växte så det knakade. Jag tyckte det skulle vara fel av mig att åka från Dallas och inte köpt riktiga cowbyboots.
Efter ngåon timmer där åkte vi till Grape Wine Mall och shoppade loss. Ordentligt!
Jag hittade där min favorit affär Forever21 (bla den blåa klänningen jag visade er). Gina Tricot ''släng det i väggen'';). Haha!
Till lunch blev det Caesarsallad och efter det lite ytterligare lite mer shopping. Jag kan garantera att pappa och Carl var lite less på mig och mamma.
Sen stack vi också till någon mysko jägaraffär. Ja, mer får ni se vid bilderna....

Vi stack sedan hem till hotellet för att förbereda oss för middagen. Bob's Steakhouse blev det. En grymt god restaurang! Ååååhhh, guuud vilken god oxfilé alltså! Jag var typ i ''himmelen'' när jag åt den:P

RSS 2.0