Dagens låt



Melanie Fiona - Monday Morning

Både mamma, pappa och jag står och sjunger med, samt dansar till, när vi hör denna låt. Den är ju så jäkla grym!

Nervös!

Hallå

Här sitter jag här hemma nervös. Tanken idag var att jag skulle plugga, men det blev inte så. Men jag har en och en halv timme kvar och den ska definitivt spenderas med plugg. Jag är stressad! Matte prov på onsdag och jag är jätte nervös.

Vi får se om jag bloggar idag, prioriterar plugg och dansen idag.
Men ni får ha det bra i alla fall!

Fast vid TV3.

Jag sitter fast i tv-soffan och tittar på ''Vid Din Sida'' med Julia Roberts och Susan Sarandon, jag är ''tagen''.
Jag kommer förmodligen inte komma härifrån förrän jag sett klart den.







Härligt!!

Hallå igen!

Kom hem från dansen för ett bra tag sen och nu tar jag det bara lugnt med att dricka en kopp te och ska snart sätta mig framför tv:n och kolla på The Hills.

Hilma kul och härligt på dansen! Jag har fortfarande förkylningen i mig så kunde ju inte ge allt idag vilket jag oftast brukar göra.ä. Men kul var det!

Hörs imorgon, är ledig från plugget då!

Härligt!!

Hallå igen!

Kom hem från dansen för ett bra tag sen och nu tar jag det bara lugnt med att dricka en kopp te och ska snart sätta mig framför tv:n och kolla på The Hills.

Hilma kul och härligt på dansen! Jag har fortfarande förkylningen i mig så kunde ju inte ge allt idag vilket jag oftast brukar göra.ä. Men kul var det!

Hörs imorgon, är ledig från plugget då!

Degans låt.

Tracy Chapman - Fast Car

Söndag, vaknar upp av älsklings pussar

Godmorgon, eller kanske god eftermiddag?
Hur mår ni? Jodå, förkylningen sitter fortfarande i lite men annars är det bra. Sov hos min älskling inatt eftersom nästa gång vi ses är inte förrän om 2 veckor... Och ska jag vara ärlig så tär det mycket på mig. Inte bara det att vi inte ses mer än en gång i veckan så är det jobbigt att veta att vi inte kommer få ses på länge....
Idag kommer bilderna upp från shoppingen igår, glömde av det men ville spendera min lördagskväll med familjen och Filip.
Idag är det dans och plugg som gäller, men det duger! Jag får i vart fall dansa som jag inte gjort på en vecka! Har inte kunnat pga plugg och förkylning.... Woho, men ikväll är det dags!
Jag ska också ta och boka biljetter upp till Stockholm, nästa fredag tar jag mig upp för att träffa kompisar men framför allt min bror.
Nu ska jag försöka cykla hem i detta piss väder...
Hörs!

BC

Hej!

Nu är mamma och jag tillbaka från Burlöv Center:) Gick väldigt bra, och fick med mig hem ett  par grymt snygga boots, ett par svarta jeans, och lite bh-ar.. Visar senare!

Nu är jag dock så kissnödig att jag håller på att dö så vi hörs sen!



Hiss eller diss?

Det var ett bra tag sen jag tog upp någon ''Hiss eller Diss'', så nu är det dags igen!

Tittade runt lite på bilder lite här och var och hittade bl. a denna bild på Keke Palmer (känd från Akeelah and the Bee)



Jag tycker hennes outfit är helt okej faktiskt! Gillar hennes skor!

Lördag, men vilket datum...?

Hej allihopa!

Hur är det med er? Hur blev fredagskvällen? Hos mig är det bra, näsan bråkar lite med mig (förkyld) men annars är det bra. Igår var jag hemma och tog det lugnt med familjen, satt och tittade på film och åt Noblesse med Otto's glasstrut, haha!

Veckan har gått bra för mig. Tills i onsdags eftermiddag... Jag blev ganska snabbt dålig och hamnade i en förkyldningbubbla men det är påväg uppåt nu!
Stannade alltså hemma i torsdags och igår, men stack till skolan igår för att skriva prov, franska, och det gick bra. Är nyfiken på resultatet ;)

Idag är det lördag då. Ska ut och shoppa lite med mamma, sen ska jag umgås med älskling lite senare. Mysigt! Det är helt sjukt så mycket man kan sakna en!

Sitter och pluggar asset av mig

Hey!

Har mycket upp just nu, men jag kan lova er att jag kommer blogga nu till helgen så hörs då! Har ganska mycket i skolan nu denna vecka så plugget asset av mig nu...

Ha det!

One week ago

Hej!

Nu är det en vecka sen du försvann. Vila I Frid Markus.


Det är mycket i plugget nu och att hinna med plugget och dansen samtidigt är jobbigt. Men jag kämpar på! Resten av kvällen ska jag läsa ut svenska boken, och börja lite på recensionen som ska in på fredag.
Nästa vecka: Historia prov, inlämningar och läxa + dans
Veckan därpå: Matteprov och franska prov samt läxor + dans

Jag kommer vara tvungen att skippa dansen nästa vecka pga av provet, men jag satsar på skolan alltså, därför kommer bloggen i sista hand nu. Jag bloggar helt enkelt när jag hinner.

Puss!

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Wihoo, lyckades göra typ det svåraste steget på streetdancen ikväll. Okej, svåraste och snabbaste enligt mig..

Nä, ska sova nu!
Puss!

Minnesstund

Hallå...

Sitter här hemma och har tråkigt. Ännu tråkigare blir det snart då jag ska städa. STÄDA!

Det var minnesstund hela dagen idag för Markus. Jag var tvungen att gå dit.
Vi saknar dig.
Vila i Frid Markus.

Annars då? Jodå, plugget var helt okej. Ska dansa ikväll, wihoo!
Hörs sen!

Still in chock

Fortfarande chokad över dagens nyhet....

Ska nu lägga mig men vi hörs imorgon.

Varför du?

Rekotrn kom in i klassrummet idag.

Rektorn Martin: När jag kommer till en klass brukar dte inte vara så allvarliga saker, utan ganska lätta. Men enna gången är den seriös.  En elev dog i helgen. Han heter Markus ********. Som jag fått veta har ni några av er haft matte och tyska med honom.
Han dog natten i söndags till måndags. Av en blanding med alkolhol och något preparat som han fick i sig, han vaknade aldrig. 
Vi är såklart väldigt chockade, jag fick precis samtalet om detta och vi har börjat berätta för er, och definitivt klass NV1D. Vi kommer samlas på lunchen för att prata om detta och planera minnesstunder mm.




Jag förstod inte vad som hade hänt. Några i klassen visste redan om det, men vilken tystad. Vilken chock. Jag förstår fortfarande inte att han inte finns längre. Han kommer inte få uppleva livet. Vi kommer aldrig få se honom igen. Vi kommer aldrig se honom komma in genom klassrums dörren och sätta sig för att ha matte.
Jag förstår igenting. Jag var inte direkt kompis med honom på det sättet, men självklart visste jag ju vem han var eftersom jag har haft matte med honom. Jag har pratat med honom ett antal gånger och tyckte han var lika shcysst och skön som alltid.
Hans familj, släkt och kompisar har förlorat en väldigt värdefull kompis, och son.
Men jag förstår fortfarande inte. Varför just du Markus? Varför gick du ut den där kvällen?
Du är rejält saknad av många Markus och vila i frid. Vi kommer alltid minnas dig.
Vila I Frid Markus.

Hej....
Jag har som sagt blandade känslor. Om jag verkligen sätte rmig och tänker på Markus, så förstår jag inte att han är borta... Usch!
Jag har matte senare men nu ska jag nog bara tänka och ta det lugnt. Plugga lite.
Vet inte riktigt vad jag ska säga.
Vi hörs sen.

kanelbullens dag

Tja!

What's up? Jodå. Sov ut riktigt ordentligt idag för att orka plugga hela dagen. Jag kommer förmodligen inte blogga så mycket idag eftersom jag vill ha plugget klart så jag inte behöver känna mig så stressad.

Hörs!

Fram och tillbaka

Hallojsan!

Vad hittar ni på där ute, och hur mår ni?
Jo, jag sitter här och bloggar, och ja, jag mår bra!
Dansade som sagt idag, Michael Jackson Style, och det är så himla kul! Äntligen har jag vågat släppa den där ''haken'' som har suttit i mig som sagt, nä, men du dansar inte så bra, titta bara på alla andra!
Men nu vågar jag verkligen överdriva och tönta mig! Det är skönt, för då får jag känslan av att allt går så himla mycket bättre.

I helgen har jag varit med älskling och tagit det lugnt... Det är lite fram och tillbaka med bloggandet då jag inte alltid vet vad jag ska blogga om.
Allt går så bra. Jag är lycklig!!

Jag berättade ju för er tidigare i veckan att jag fick BlondinBellas Egoboost av mina föräldrar i födelsedagspresent, och nu har jag bara 30 sidor kvar!
Den boken är otroligt bra, och hon är ju skit smart den där Isabella Löwengrip!
Jag läste för ett tag sen om prestationångest och krav. Jag själv är en person som har väldigt höga krav på mig själv som ibland gör att jag bara ''ramlar ihop'' och mina prestationskrav är höga. Jag känner att jag måste prestera bra för att visa mina smarta supersnillen till klasskamrater att jag är duktig, men jag har alltid haft höga krav och prestationsångest. Men när jag läste denna bok och om vad som hände med Bella när hon pluggade för mycket, och när jag läste hennes tips, så fick jag en annan syn på detta.
Hon sa det att om du har börjat på något som du inte är så peppad på, gör det bästa av saken och utmana dig själv. Du kan inte göra något åt det som redan skett utan bara om det som ska ske. Om du kanske inte gör så bra ifrån dig på ett prov, vet du ju exakt vad du ska göra till nästa prov för att det ska gå bättre!
Men så tänkte inte jag då... Jag tänkte alldeles för mycket på det som redan varit och funderar för mycket. Men nu har jag sagt det till mig själv att jag ska göra det absolut bästa av situationen och ha kul när jag gör det!

Nog om det...
Imorgon är jag ledig då jag ska läsa och plugga en jäkla massa och sen två timmars dans på kvällen. Kul!

Nu ska jag sova, så godnatt!

RSS 2.0