Försöka

Hej!

Inte så mycket som händer här hemma.. har lite läxor att göra men försöker njuta av denna dag, eftersom det 'r typ första gången på länge jag inte behöver spendera tiden framför skolböckerna. Jag ska bara läsa igen det lite... Har franska uppsats skrivning imorgon men det går säkert bra. Jag gillar franska och därför känner jag mig ganska lugn. På engelskan ska vi skriva en uppsats om ett minne och jag har såklart valt när jag och min familj reste till Kauai, Hawaii! Kolla in kategorin ''Mina resor'' för att se mer!

Jag ska verkligen försöka blogga lite mer men det är mycket som snurrar i mitt huvud nu och jag försöker göra det bästa av saken..
Hörs!


Slänger också in en bild på min förebild!

Naturkunskap

Hej allihopa!

Jag ville inte riktigt blogga igår eftersom jag dansade och var lite i chocktillstånd.
En tjej på mitt landställe dog i helgen.. HOn blev inte mer än 20-21 år. Mitt landställe är ganska litet så alla känner alla, och jag och min familjen är ganska bra kompisar till den familjen, så jag visste inte ritkigt vad jag skulle göra igår. Jag har känt henne sedan jag var liten. Okej, inte på det sättet, men jag har ju alltid pratat med henne osv.
Det är hemskt....

Nu sitter jg i alla fall på naturkunskapen och förbereder inför en lab rapport...

:(

R.I.P Anniken Pedersen

Ta det lugnt

Hejsan!

Nu har jag gjort naturprovet och det gick ganska bra, men jag vet inte om det kommer resultera i det... Jag gjorde i alla fall mitt bästa och till nästa gång får jag börja plugga i tid och ta allt sansat...
Usch, jag vet inte vad jag sak göra....

Nu ska jag ta mig hem i vart fall och ta en lite tupplur, och sen ta mig in till dansen. Får nog ta tåget runt halv sex för att inte komma försent, eftersom det är värsta snöstormen nu så kan det säkert vara lite probelm med bussarna i Malm city.
Ha det så hörs vi!

Skolan

Kommer inte blogga nu förräns på torsdag, för nu måste jag verkligen fokusera på skolan.
Tack!

:(

Bläää för att plugga!

Bombay Dreams



Den här låten är så jäkla grym! Man blir inget annat än glad! Från filmen Bombay Dreams och låten är gjord av Arash.

Skit piss schema!

Jag kollade nyss in schemat för i vår, och jäklar vad jag inte är nöjd med det! Jag hoppas verkligen att jag hinner dansa lika ofta i alla fall... Nä, nu ska jag hem och plugga Naturkunskap,

Hörs sen!

Celebrities på American Music Awards!

miley cyrus forgiveness amas 03
Miley Cyrus som också uppträdde på galan.

taylor swift 2010 amas 02
Jag känner inte igen henne, men sjukt snygg är hon!

Vackraste blåsorna på American Music Awards
Rihanna har en ny frissa med ny hårfärg och extensions!


Vackraste blåsorna på American Music Awards
Pink och hennes make, som nu också väntar barn!

Vackraste blåsorna på American Music Awards
Katy Perry gifte sig nyligen med Hussel Brand

Ang, unga mammor

Hallå!

Här sitter jag i skolan och tar det lugnt.. Hade simning som första lektion och sen blev franskan inställd. Så jag har haft hål timme sen klockan kvart över elva idag. Under lunchen så tog jag och ringde mamma, vi gick ut med hunden tillsammans och sen tog en lunch och just nu sitter jag med Staffan och Jakob i klassen och väntar på att engelskan ska börja tjugo i två, om tio minuter.

Jo, ang inlägget ''Unga mammor'', så ja, hon heter Mikaela, men jag ville inte lägga ut hennes namn som jag gör nu ändå. Jag tycker hon verkar vara en oerhöt stark person som klarar av det hon går igenom just nu och jag är glad för hennes skull. Men jag själv skulle aldrig klara av att bli gravid så ungt.

Nu måste jag på toa innan jag sticker till engelskan!
Ha det!
Uppdaterar snart igen.

I left my head and my heart on the dance floor

Satt och tittade på showen som vi hade i våras på tvn. Den filmades in...
Och jag kan inte sluta le! Det ska bli så himla kul att komma upp på scenen igen nu i januari och det ska bli så himla kul att ha en show igen! Jag dansar ju nu 5 timmar i veckan í alla olika slags dansstilar. Jag brinner verkligen för dansen. Det är liksom det enda jag gör, om inte plugga då... Jag känner mig så fri på scenen, jag känner mig så fri när jag dansar. Jag får liksom ut alla de känslor och tankar jag har när jag dansar, för det finns ingen annan plats jag kan lägga dem på.
Det är svprt för mig att beskriva hur jag känner mig när jag dansar och står där på scenen. 
Imorgon måste jag offra dansen för skolan, men det är ett måste. Jag vill så sjukt gärna dansa imorgon, men skolan går först. Jag fpr nöja mig med kvällens Michael Jackson lektion och helt enkelt stå ut tills på torsdag.

Nu är det dags för mig att sova. Sov gott allihopa!
PS: Ska försöka blogga mer nu! DS. 


En av showerna på Dansakademi.

Jag vet!

Hej alla!

Hur mår ni? Jodå, jag mår bra. Ligger här i sängen och bloggar. Vi fick våra skoldatorer i fredags och det är så himla skönt att ha en ''egen'' dator! Jag håller fortfarande på att hitta nya funktioner och så, har Windows7 och kan det inte riktigt men det går framåt! Och nu kan jag uppdatera mer!
Apropå det... Jag har inte bloggat på ett tag för jag har lagt bloggen åt sidan lite. Har haft många tankar på allt och alla senaste tiden, fokuserat på skolan, livet, familjen, kompisar och min pojkvän. Jag vet inte vilka ni är, ni som läser min blogg, men det är kul att ni följer mig i alla fall även om jag inte bloggar så ofta. Det skulle vara roligt om ni kunde slänga in några kommentarer nån gång!

I helgen har jag tagit det lugnt i alla fall. Varit med familjen, Filip och ja, bara chillat.


Helt underbar!



Denna bild är helt fantastisk! Och jag står och kämpar med eyelinern
för att få sånna katt ögon!!

Skridskor och godis

Hej!
Sitter hos älskling nu och har egentligen inte så mycket att säga. Jag har det bra i alla fall, har varit en ganska lugn dag. Filip, en kompis till honom och jag åkte skridskor idag och älsklings bror fyllde år igår så nu är det kalas hemma hos dem.
Imorgon blir det plugg och dans. Mamma och jag ska iväg också på en hundkurs med Kelly hos Jeppe Strid, så jag måste lägga mig hyggligt tidigt idag eftersom det är purning imorgon vid åtta.
Hörs!

Fysik

Sitter och pluggar fysik och det går faktiskt mycket bättre än vad jag trodde det skulle gå. Jag fortsätter plugga på tills jag och familjen ska ut och äta om en timme. Senare ikväll åker jag nog till Filip där jag spenderar natten och imorgon blir det skirdskoåkning och bio med honom!

Vi hörs säkert senare!

Hey!

Iadg är det fredag och helg! Vad skönt med helg nu igen men jag har en hel del plugg framför mig. Men jag klarar det!

Var och klippte mig alldeles nyss och jag är väldigt nöjd.
Jag har i princip inte så mycket att säga så vi hörs sen!





Ni kanske inte ser så mycket men det är bara för att det är så mörkt och bara en lampa här inne i arbetsrummet fungerar. Och just det, kanske ser ut som om jag har jätte små ögonbryn, men dem är bara väldigt ljusa.

Hoppar till sängs!

Nu lägger jag mig eftersom det blir en tidig morgon. Och nej, jag dog inte i fysik.... Kommer nog dö i det imorgon eller på fredag. Skit också!!

Godnatt i alla fall!

ÅÅÅÅHHHH!



Ser inte detta bara för gott ut?
Cheesecake förresten!

Nääää! Bläääääää!

Ska nu sätta mig ner och läsa FRIDA, och sen sätta mig och i FYSIK. KUL, verkligen! NOT!

Visst, lov är jätte kul, härligt och skönt att slippa skolan. Men det finns en hake. Jag har svårt att komma tillbaka till pluggrutinen eller så att säga. Jag har hela dagen sagt, och igår, att jag måste sätta mig ner och plugga till proven som kommer nu. Men jag är för lat och har svårt att hitta koncentrationen när det har varit lov speciellt. Jag brukar komma igång rätt snabbt och ger inte upp förräns jag fattat och gjort klart allt. Sen är det iofs viktigt med pauser men dem kan jag lätt dra ut på. Men nu ska jag plugga i en timme, sen ska jag se Grey's Anatomy, och det blir en tidig kväll för mig då jag ska upp tidigt imorgon.


Unga mammor

Hej allihopa!
Satt i skolan idag och tittade in på en blogg, jag vill inte nämna den men ni hittar nog den själva.

Där är en tjej på 14 år som redan ska bli mamma.
För det första:
Är man inte lite för ung?
Har man verkligen tänkt på saken om man bestämmer sig för att  behålla barnet?
Hur kommer ditt liv se ut i framtiden om du behåller barnet?

Jag blev så otroligt chockad när jag läste detta. Jag menar, visst jag är väl glad för hennes skull, men jag menar, verkligen?`
Jag själv älskar små barn, bebisar och så, men jag skulle aldrig kunna tänka mig att bli gravid innan 20!
Jag blir så himla chockad när jag ser att så unga tjejer har sex så ungt och sen bestämmer sig för att behålla det. Du har ju hela livet på dig! Okej, inte hela livet, men tänk! Du är väldigt ung och går fortfarande i skolan. Du studerar.
Jag vill vekrligen ha barn, men inte så ungt.
Jag förstår verklighen inte hur man kan behålla. Jag är både för och emot graviditeter, men så ungt! Jag skulle aldrig klara av att behålla ett barn nu även om abort skulle varit svårt. Jag tänker på skolan och min framtid. Min allra största dröm är att bli läkare, och det är det jag siktar på nu. Jag ksulle förstört mitt liv om jag blev gravid nu och behöll barnet. Jag skulle förmodligen ha svårt att komma tillbaka till skolan och skulle nog inte få in samma rutin då som jag hade innan, och jag hade aldrig fått uppleva studenten som alla mina andra kompisar tar och jag skulle aldrig fått uppleva de tonår jag har kvar och aldrig kunna göra det som alla mina andra kompisar kan göra. Och jag skulle dessutom förlora mitt livs första och största kärlek, Filip. Han betyder så himla mycket för mig och han har alltid funnits vid min sida i tuffa perioder.
Nä, usch, jag vet inte vad jag ska säga. Eller okej, jag vet vad jag ska säga och alldeles för mycket att det blir för kluddigt om jag skriver ner det. Men jag hoppas ni fattar my point.

Tack!

Hot or not?

Här är dagens hiss eller diss då!



Jag tycker den är jäkligt snygg denna outfit, men solglasögonen är nog inte en favorit dock. Hade nog varit snyggare med Ray Bans..

Nä, inte bara fik.

Hejsan hoppsan igen!

Kom hem från älskling för en timme sen. Vi tog en fika och lite men så ville jag inte säga hejdå, och inte han heller och direkt cyklade jag hem för att hämta skolböckerna och sen sitta och plugga hos honom. Och det gick bra!
Innan så brukade det väl bara resultera i en massa kramar och pussar, men nu pluggar vi! Haha... Men nä, det gick bra. Caroline messade mig och sa att historian imorgon är inställd så första lektionen är vid 10 imorgon, skönt!

Nu ska jag dock börja göra mig iordning för kvällen, kanske kommer det lite mer inlägg.
Haa det!

Älskling<3

Nu sticker jag ut för att fika med min älskling!





Bakat färdigt, ja okej nästan...!

Så, nu är sockerkakan och morotskakan färdig! Bilder och recept kommer upp sen :) Nu ska jag ta en liten paus och sen fortsätta med frukostbrödet!

Hösten tidigare i Lundagård än i Sthlm

Hejsan hoppsan!

Hur mår ni där ute? Jodå, jag mår bra. Saknar min älskling men annars är det bra. Förkylningen är äntligen på väg bort från mig nu, så nu kan jag äntligen börja dansa igen, verkligen köra allt på lektionerna!

Igår kom jag hem från Stockholm då, och jag har haft det riktigt gött. Var uppe och hälsade på min bror, gamla kompisar och lite så. Jag kom dock hem tomhänt, haha! Jag tycker allt är så jäkla dyrt där uppe och dessutom är jag inte särskilt rik heller!
Vet ni vem jag såg då? BlondinBella!!! Jag blev jättechockad och glad, jag ser upp till henne!
Så dålig jag är på att fota också så tog jag dock inte så mycket bilder, dels för att mitt objektiv har gått sönder, måste allt ta och lämna in den på reparation.

Vad gör jag mer då? Jo, jag kom nyss ut ur duschen, så nu känner jag mig fräsch! Vet ni vad jag märkt också? Igår tittade jag i årets skolfoto som kommit hem och vet ni vad jag såg då? JO, mitt hår är inte så jätte rött längre utan det börjar mörkna riktigt ordentligt nu, är mer åt det brun-röda hållet, ja! Jag är lite trött på mitt röda hår, jag får ju inte heller färga det eftersom jag har en sån ''unik'' hårfärg. Mitt hår skiftar beroende på säsongerna och jag är nästan lite röd blond i underhåret i nacken. Om jag färgar det till tex brunt så kommer jag aldrig att få tillbaka just denna hårfärgen igen, eftersom färgningen sliter på håret och dess färg.
Men nu ska jag ta en promenad med vår älskade lilla hund så får vi se om jag lägger upp lite bilder senare idag. Dagen kommer nämligen bestå av bakning! Frukostbröd, sockerkaka med kardemumma och morotskaka, mums!

Vi hörs!



RSS 2.0