Har tråkigt

Tjenare!

Här sitter jag här hemma och har det riktigt tråkigt. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag ska nog bege mig ut på stan för att fixa prao plats, men vi hörs ju senare!

Sjuk

Hejsan!

Nu sitter jag här hemma och snyter mig var femte minut, och jag skämtar inte. Jag har blivit jätte sjuk och kommer förmodligen sitta här hemma i ett par dagar...

Förlåt för den dåliga bloggningen igår men jag fick tid till att sticka hem till S, så jag bloggade knappt alls igår.
Igår gick jag ju också till Make-Up Store där jag fick en smink kurs och smink produkter. Jag blev skit snygg! För första gången på länge trivdes jag faktiskt i mitt utseende. Det kändes riktigt skönt. Jag tig ett foto men jag kommer inte ihåg om jag raderade det eller ej. Annars får jag bara sminka om mig och visa den snygga sminkningen.

Nu ska jag lägga mig och sova igen men vi hörs kanske en gång till senare idag.

Puss!

Make-Up Store

Hejsan!

Hur har ni det? Jag har det förklyning igen... Är fortfarande förkyld så jag får se hur det går med plugget imorgon.
Skolan idag var helt OK. Fick VG på både matte och biologi provet så jag är på rätt bra humör ändå även fast jag blev lite besviken med biologiprovet, men jaja. Jag ska vara nöjd som fick VG. På båda dessutom!
Nu strax ska jag tvätta av mascaran sen ska jag bege mig av till smink kursen på Make-Up Store. Ni kan få se resultatet efter. Sen ska jag försöka att fixa prao plats.

Hörs!

Ändrat bloggen

Godkväll på er!

Nu har jag ändrat bakrund på bloggen då det självklart är Vanessa Hudgens när hon var på Kids Choice Awards igår den 28 mars. Jag kände för att ha henne som bakrund nu i en vecka sen ändrar jag igen på söndag eller måndag.


Vanessa Hudgens. Hon är ju så himla söt!

Musik iPoden har kommit hit till bloggen igen och listan ser ut såhär:

The Script - We Cry
Miley Cyrus - Fly On The Wall
Beyoncé - Halo
Taylor Swift - Love Story
Britney Spears - Circus
P!nk - Sober
Celine Dion - Pour Que Tu M'aimes Encore (min egna favorit)
High School Musical 2 - Gotta Go My Own Way

Aktivare

Hallo!!

Jag har nu pluggat färdigt både franskan och so:n och nu är det bara svenskan kvar. Den kan jag som tur är ta det lite lugnare med så jag behöver inte plugga ihjäl mig med den.

Jag har märkt det att jag allt har blivit mer aktiv nu under det senaste dagarna. Jag ska verkligen försöka att hålla kvar det och som ni kanske har märkt så har jag inte bytt bakrundsbild men det är bara för att jag inte orkat och brytt mig om det. Idag ska jag fixa ny bakrund och ipoden kommer tillbaka idag också!

2,5 timmar kvar!

Hörs!

På bättringsvägen

Hej igen!

Nu har jag vaknat igen efter ett par timmars sömn och är redan på bättringsvägen. Jag är inte alls lika täpp i näsan som jag var innan och har nästan inte alls ont i halsen. Men dock så går jag fortfarande och snyter mig hela tiden och hostar, men inte ska jag deppa mig för det! Jag är ju på bättringsvägen efter bara en dag! Jag mår så himla mycket bättre nu och är på så himla mycket bättre humör! Dessutom är det bara 7 timmar kvar...
Jag ska fortfarande ta det riktigt lungt idag och vila ett par timmar till men jag ska och måste fortfarande plugga lite. Men nu när jag är på lite bättre humör så måste det ju vara enklare att plugga, inte sant?
Innebandyn måste jag skippa ikväll och förmodligen på tisdag också om jag inte är helt frisk då heller som jag verkligen tror att jag kommer att vara. Men, jag tar en dag i taget, lite i alla fall...

Hörs senare!

Vintersjukan

Hejsan!

Hur har ni det? Jag har det inte bra alls. Jag har fått vintersjukan även fast den kommit så sent... Har ont i halsen, hostar, snuvig och bara helt sjuk. Jag brukar aldrig vara sjuk och när jag väl blir sjuk då blir jag verkligen sjuk. Men det är redan på bättringsvägen och det kommer bara bli bättre när mamma kommer hem från Apoteket med lite hjälpmedel. Jag vill verkligen inte vara sjuk imorgon och inte alls under denna vecka! För om jag inte blir bättre tills imorgon får jag inte träffa S, så jag tänker tvinga mig till sängs nu i ett par timmar sen blir det plugg. Jag måste verkligen plugga inför de ämnena jag nu i veckan.

Ville bara lägga in ett litet snabbt inlägg för att berätta hur jag har det... Det kommer förmodligen ett till lite senare.

So long!

Shoppingrunda

Idag hade jag en liten shoppingrunda då!





En skitsnygg svart fransväska från Bianco FootWear som gick på 350 spänn.

Inspirationen självklart från Vanessa Hudgens!

Ett par pilotglasögon från H&M.

Snygga bruna gladtiatorsandaler med fransar från Bianco FootWear här också!

Ett vitt linne och en ljusblå top från Gina Tricot.


Redo att se resultatet?







En skitsnygg vår och sommar-outfit. Funkar perfekt till ett par short också och en cardigan!

Riktigt nöjd är jag! Så, hur tycker ni att det blev?

Förmodligen sista inlägget för idag men vi hörs ju imorgon. Söndagar är ju plugg dagar och det är det imorgon också!
Nu ska jag se på film med familjen. Europe Trip heter den tydligen!

Ha en riktigt trevlig lördagskväll!

Brobygge

I torsdags hade vi temadag i skolan då vi hade en brobygge dag. Vi delades då upp i grupper där vi skulle bygga en bro av olika saker. Vi fick bara tändstickor, glasspinnar, blompinnar, snöre och lim. Mer fick vi inte ha. Det är svårt att fatta att
 dem här broarna klarar av att ´bära en hel persons egen vikt! Men, jag och min grupp buggde i alla fall en bro som först bara klarade av 4 kg. Det betydde alltså att vi fick IG. Men vi fick nytt försök eftersom att det var lite ostabil. B lade till några glasspinnar och då klarade den 5,7 kg extra alltså 9,7 kg! Vi fick MGV! Helt otorligt att det klarar så mycket. En bro klarade faktiskt en hel persons egen vikt.


Denna bro klarade 16 kg.

Jag kommer inte ihåg hur mycket denna klarade...


Srn får ni ett tråkigt hej från mig i trosdags också...

Upside Down, Boy, You Turn Me

Hejsan! 

Hur är det med er? Jag mår helt OK. Kom hem från ishallen nyss där det inte alls var nåt folk idag så det var lite läskigt tomt. Jag menar, om man ska jämföra med hur många det brukar vara.
på vägen hem såg jag en vikarie jag hade i sexan och sjuan i plugget. Folke Silvrén heter han och är världsmästare på att prata baklänges, eller var. Han är också med i filmen Vikarien om ni har sett den.

Lyssnar du på Upside Down, Boy, You Turn Me. En sjukt bra låt!


Upside Down - Diana Ross

Den är så bra så att jag bjuder er på lyrics också!

I said upside down
Youre turning me
Youre giving love instinctively
Around and round youre turning me

Upside down
Boy, you turn me
Inside out
And round and round
Upside down
Boy, you turn me
Inside out
And round and round

Instinctively you give to me
The love that I need
I cherish the moments with you
Respectfully I see to thee
Im aware that youre cheating
When no one makes me feel like you do

Upside down
Boy, you turn me
Inside out
And round and round
Upside down
Boy, you turn me
Inside out
And round and round

I know you got charm and appeal
You always play the field
Im crazy you are mine
As long as the sun continues to shine
Theres a place in my heart for you
Thats the bottomline

Upside down
Boy, you turn me
Inside out
And round and round
Upside down
Boy, you turn me
Inside out
And round and round

Instinctively you give to me
The love that I need
I cherish the moments with you
Respectfully I see to thee
Im aware that youre cheating
But no one makes me feel like you do

Upside down
Boy, you turn me
Inside out
And round and round
Upside down
Boy, you turn me
Inside out
And round and round

Upside down
Boy, you turn me
Inside out
And round and round
Upside down
Boy, you turn me
Inside out
And round and round

Upside down youre turning me
Youre giving love instinctively
Around and round youre turning me
I see to thee respectfully

Upside down youre turning me
Youre giving love instinctively
Around and round youre turning me
I see to thee respectfully

I said a upside down youre turning me
Youre giving love instinctively
Around and round youre turning me

Hörs senare då jag lägger upp bilder från dagen!

Slowmotion

Nu har jag precis ätit lunch här hemma och sitter då här nu framför datorn. Jag kan meddela er att jag fotat alla nya saker jag handlat idag så det kommer bilder på allt senare. Jag stack också in på H&M och köpte ett par pilotglasögon.

Jag känner att jag har det väldigt tråkigt nu. Tiden går som slowmotion. Liksom ''tick, tock, tick, tock''. Inatt ändrar vi ju klockan en timme framåt så dagen imorgon kanske kommer gå lite snabbare. Glöm bara inte bort att ändra klockan!
Jag antar att allt går så långsamt bara för att jag inte har haft kontakten med pojkvännen sen i tisdags kväll. Men imorgon kommer han kl. 22 så då kan jag äntligen få ett hej från honom! Jag längtar så sjukt mycket tills på måndag då jag kanske kommer träffa honom. Jag inser det nu att jag pratar om honom 24/7 men så är det när man är stört kär och även sin partner tycker samma sak och alltid stöttar och alltid gör en glad. Men jag ska vila lite från honom nu, alltså att jag ska sluta prata om honom lite nu för jag antar att ni blir lite uttråkade...

Har ni tänkt på det att det är Earth Hour ikväll? Vilka ska släcka i en timme mellan 20:30-21:30? Jag ska göra det i alla fall. Jag gör verkligen allt för att ändra klimatet här  på jorden. För om bara ungefär 50 kommer halva Sverige ligga under vatten! Tänk på miljön mina fina läsare och alla andra i världen! Men glöm inte Earth Hour!

Nu ska jag dra mig iväg till ishallen då jag ska stå där till klockan sju ikväll. Det är allmänhetens åkning. Kul!
Jag kommer aldrig att glömma bort den där vinken jag fick av Mr. Wonderful första gången jag träffade honom. Det var dags att städa och han behövde göra det och jag tittade lite på honom så slängde han iväg en sån där jätte fin och underbar vinkning. En sån som man verkligen vet betyder så mycket. (Jag orkar inte säga Mr. Wonderful längre, så jag kommer att kalla honom S i framtiden eftersom att det är hans första bokstav i hans namn.)

Nu ska jag gå så jag inte kommer försent men vi hörs ju senare!
Ha det!

Lördag

Hejsan Svejsan!

Hur har ni det? Jag har det fint fint. Vaknade runt halv tio tiden och åt sen frukost med familjen. Sen nu kom jag precis hem efter en liten shoppingrunda på stan. Jag köpte bl. a ett par jätte fina gladtiatorsandaler från Bianco där jag också köpte en jätte fin svart fransväska som jag kan visa bilder på senare. Stack också till Gina Tricot för att köpa ett linne och en top. Skit snygga saker har jag fått idag, riktigt nöjd är jag!

Hörs senare!

En tidig fredagskväll

Nu blev allt så himla mycket roligare när brosan kom hit och att man är lite trött också! Idag blir det en hyggligt tidig fredagskväll då jag imorgon ska ge mig ut på stan för att titta på ett par sjukt snygga gladiatorsandaler från Bianco och också en fransväska därifrån. Ska också se om jag kan köpa en tröja och ett par shorts från Gina Tricot som jag såg tidigare idag. Senare imorgon blir det också kiosktjänst!

Godnatt och sov sött nu. Det tänker jag göra!

Fredag då jag är tvungen att städa...

Hejsan!

Hur är det med er? Mig är det helt OK. Idag är det fredag vilket gör mig på lite bättre humör. Idag kommer brorsan och det är bara två dagar kvar tills jag ska till Make-Up Stor eoch få en smink kurs och att jag äntligen förmodligen ska få träffa pojvännen igen efter en vecka då vi inte har träffats eftersom att han är i Tjeckien. Han kommer hem på söndag...
Idag måste jag tyvärr städa rummet just bara för att det är damm överallt och att jag inte gjort en storstädning på jätte länge...Men nu sitter jag då här och lyssnar på musik och har bara inget att göra så nu måste jag verkligen resa på mig och gå och städa mitt rum så att det blir klart.

Hörs senare!

Fredag och har halsont

Hejsan Svejsan på er!

Nu sitter jag här igen i datorsalen på skolan och inväntar en lång och tråkig fysik lektion. Vi ska nu ha läxförhör och jippi för mig som inte fattar ett skit av läxan. Grattis!
Idag kommer brorsan hit och det betyder då att det blir en hel helg med en brorsa som har körkort. Ja, det har han och ärligt talat så känns det lite konstigt att en bror skjutsar en till något. Men, men, även han har ju blivit vuxen!
Ska verkligen föröska att blogga mycket nu under denna helgen och ska också lägga in lite foton.
Nu blir det läxläsning för mig tills lektionen börjar då jag bara kommer att klaga för att jag inte kan läxan...

Hörs!

Missar innebandyn p.g.a illamående och plugg

Hejsan!

Nu sitter jag här hemma och pluggar för fullt på engelskan som vi har tills imorgon men också fysik och tyska. Usch, vad jag hatar det! Jag kommer kanske att missa innebandyn idag p.g.a att jag inte mår så bra efter en ganska ''hektisk'' dag i plugget med knappt nån mat i magen och dessutom har jag rätt mycket plugg som jag måste komma igen med. Så, det känns tråkigt att missa innebandyn men på söndag blir det träning och hela nästa vecka sen blir det påskis. Jippi!

Hörs kanske senare!

Onsdag - Torsdag

Hejsan!!

Hur är det med er? Jag mår ganska bra, förutom att jag hela dagen har trott att denna dagen är en torsdag och det förvärrat allt med mina plugg planer och allt.
Jag måste verkligen ursäkta för att jag har varit så otroligt dålig på att blogga men jag har ganska mycket i skolan nu. Jag har inga prov förräns tills vecka 17, men vi har jätte många arbeten som ska lämnas in så jag lägger skolan först. Sen kommer pojkvännen, familjen och kompisar och sen kommer tyvärr bloggen. Men, jag kan lova er att jag ska bättra mig nästa vecka då det stora svenska arbetet ska lämnas in för då kommer jag att sitta en hel del framför datorn. Jag ska också bättra mig med bilder, jag orkar bara inte fota osv, jag vet ni har hört det innan, men nu ska jag verkligen bättra mig. Jag älskar dessutom att fota så några roliga bilder då och då kommer jag nog att kunna få in.


Snart börjar Grey's Anatomy och vem kan missa det? Inte jag! På denna halvtimmen som är kvar ska jag sätta mig ner och plugga lite granna men det blir mer plugg imorgon då jag kanske måste offra bandyn... men så är det när skolan går först (och om man är som jag, är lat...)


Hörs!

Mys med pojkvännen och dans

Då har jag precis kommit hem från dansen, som är riktigt jobbig eftersom att jag inte hänger med ett skit..., efter några timmars mys med pojkvännen. Han är en sån som har allt! Rolig, söt, snygg, trevlig, charmig, rolig och bara helt underbar. Alla förtjänar en sån person. Alla! Han sticker till Tjeckien imorgon 05:45 den stackaren, men hoppas verkligen att du får det skoj med ishockey-gänget!

Nu ska jag försöka att putta mig till sängs så jag är pigg imorgon.

Hörs (förlåt för dålig uppdatering...)!

Tisdag

Hejsan!!

Hur är det med er? - Jag mår fantastiskt. Pojkvännen kommer strax så jag ska umgås lite med honom nu innan han sticker till Tjeckien. Gud vad jag kommer att sakna honom! Han bor 40min ifrån mig så där är ibland lite svårt att träffas och det beror också ibland på träningar osv, men nu ska jag äntligen få träffa honom så idag ska jag skippa innebandyn och gå på dansen istället. Så, jag tränar på torsdag och söndag istället.
Matte provet idag var jätte svårt (jag brukar tycka det...) men orkar inte bry mig om jag får under minimum poäng. Det kändes bra i alla fall när jag gick därifrån.

Nu ska jag fixa lite här hemma och sen blir det tid med Mr. Wonderful.

Bloggar kanske senare!

Plugget färdigt

Nu har jag äntligen pluggat färdigt så nu kan jag sätta mig ner och chatta och ha skoj. Om det nu går, men det antar jag!

Hörs kanske senare annars imorgon!

Pluggar franska

Japp, det är vad jag gör... Tar en liten paus från chattandet och pluggar nu franska och snart matte inför provet. Jag har ju alltid haft problem med matten med nu orkar jag ärligt talat inte bry mig om jag blir underkänd. Så länge jag får poäng så är jag nöjd.


Kivik

Under lördagen i lördags stack jag och mamma och pappa och hälsade på några kompisar. Vi stack då till Kivik som ligger på Österlen. Vi tog en lite promis in till en fin liten skog som jag har bilder på!
Jag måste tyvärr säga att jag inte har så mycket att prata om... Så detta inlägg blir också kort...


En liten sjö...

Fotade några träd...Det ser ut som armar, har ni märkt det?


Här ser vi en stor gren som har blivit urgnagad från en talgoxe, tror jag att det var...?

Det var riktigt ballt!

Vatten från en å, som jag har bilder på längre ner, rann ut här och kom ut i havet.

Det ''spolas'' upp stenar varje natt. Och jag lyckades få tag på två jätte fina stenar.

E kan vara ritkigt galen! Hon kände att hon ville doppa sina fötter i vattnet och det gjrode hon.
Och vet ni vad hon sa? - Så kallt var det ju inte! Jag vill bada på påsken.
E, du är helt klart galen!

Hittade en jättefin å som jag försökte att fota, men det gick inte särskilt bra.
Men jag är nöjd ändå.

Samma å såklart!


Detta är trädgrenar som sticker ut ur en grind. Jag kommer inte på namnet
av vad det heter. Hjälp mig!

Bilder

Då har jag några få bilder under detta inlägg då!



Här ser jag väldigt brun ut men det blev så med ljuset!

Och såhär såg jag ut när det trixade sig med ljuset igen...

Denna fina katt såg jag i ett fönster nära skolan, så ser man
en liten skymt av mig också (hehe...).

Kommer bilder från Kivik efter detta inlägg!

Våren är på väg, eller kanske inte

Jag blev så glad förra lördagen så jag märkte att solen sken och att det äntligen började bli lite varmt. Jag blev ännu gladare då de var sol för det mesta hela förra veckan och då jag faktiskt var tvungen att använda mina RayBan solbrillor!
Men vad hände sen, jo, det kom tråkiga moln som var gråa och det blev kallt och började regna. Då blev jag ledsen.




Förra lördagen (vecka 11, tror jag att det var. Det var inte denna lördagen
utan förra..) då var det såhär fint väder. Och jag var tvungen att använda mina
solbrillor här också.

En riktigt fin solnedgång som speglar sig mot Domkyrkan men redan här börjar
tecknen på dåligt väder. Dåliga, dumma tråkiga gråa moln som visar
tecken på regn. Usch! Och det regnar fortfarande är fortfarande grått, tråkigt och regnigt!

Bikinin från Lindex

Jag pratade om ju för jätte länge sedan om den snygga bikinin jag har köpt på Lindex. Och för en gångs skull har jag faktiskt varit så duktigt att ladda upp alla bilder så flera bilder kommer sen.
Denna bikinin är skit snygg och är förmodligen snyggare när man har en vältränad och lite brunare hy änd vad jag har.. men det får jag jobba på. Nu vet jag i alla fall att det inte är omöjligt för mig att bli lite brun eftersom att jag blev det i slutet på Hawaii resan.





Bloggar senare men nu blir det middag! Jag är jätte hungrig!

Kläder älskar jag!

Jag har då kollat runt lite på olika internetsidor där de säljer mode över nätet och mina favorit sidor har blivit
Forever21.com och BubbleRoom.se. Jätte fina saker har dem! Jag kunde inte lägga upp den fina vita klänningen från BubbleRoom.se




Denna klänning älskar jag! Jag ska försöka att övertala mamma att köpa
denna över nätet. Den kommer från Forever21.com


Jag har försökt att lägga upp fler snygga kläder från dem här sidorna men det funkar inte...
Men ett tips är att kolla in sidorna för dem har verkligen fina saker!

Hörs!

Hemma

Hejsan!

Hur är det med er? Jag är såhär riktigt söndagstrött men kommer förmodligen att bli piggare sen när jag sticker iväg på bandyn.
Då kom jag alltså hem från Kivik inte för så länge sedan och jag hade det faktiskt ganska bra där. Slappade bara med våra kompisar och så gick på en liten utflyckt som jag har massa med bilder på som jag lägger upp senare.

Vad ska ni göra under veckan då? - Jag ska träffa min underbara pojkvän imorgon, eftersom att han sticker utomlands nu så kommer jag inte att få träffa honom förräns på påsken igen och vi har inte träffats på ganska länge heller.
Sen blir det VG/MVG matteprov på tisdag, och jag orkar inte bry mig om jag blir underkänd för just nu vill jag bara få det gjort. Det är faktiskt det sista provet på länge till v. 17 då vi ska ha prov igen...

Hörs senare!

Kivik om en stund

Gomorgon!

Hur mår ni? - Jag mår bra. Vaknade inte för så länge sedan utav väckarklockan som ville att jag skulle gå upp. Nu snart far jag iväg till Kivik och tänkte lägga in ett snabbt inlägg bara...
Ska se om jag kan blogga.

Hörs!

Chattar och internetkläder

Nu sitter jag här hemma och chattar och har det jätte trevligt. Åt middag inte för så länge sedan och har nu märkt att jag inte ätit chips eller nåt sånt idag. Det är bra (för att vara mig...)!
Har också gått in på Forever21 hemsida och hittat en jätte fin klänning som jag jättegärna vill ha och en annan klänning på BubbleRoom.se. Kolla in deras sidor, dem har verkligen fina saker, speciellt Forever21. Ska se om jag kan lägga in bilder på dem senare!

Imorgon ger jag mig av till Kivik och då betyder det att jag inte kommer att kunna blogga... Men, jag ska se om jag kan fixa att mobilblogga eller se om jag hittar något internet i alla fall. Men tror inte att det blir något utav detta för denna helg vill jag bara ta det lungt utan bloggnng ett tag. Men vi får se hur det blir!

Jag har inte så jätte mycket att skriva om så jag tror att detta blir det sista inlägget om jag inte lyckas få in ett till lite senare. Ska snart också packa inför morgondagen.

Hörs!

Texas, Dallas resan del 4

Denna del är tyvärr den sista för vi fotade inte lika mycket som vi gjorde under Hawaii resan och jag vill inte visa för mycket utav mina egna familjemedlemmar.
Den första är när vi är på ''indianberget'' som jag kallar det. Det är tydligen ett stort berg där indianerna höll hus förr i världen. Resten av fotona är vi i Austin.




Det var helt fantastiskt att stå där och se ut över ett platt Dallas.

Jätte fin natur vid ''The Alamo''.

Här står vi vd ''The Alamo'' vid slaget av The Alamo.

Ska försöka att hitta några andra resor jag kan lägga upp.

Första inlägget för idag

Hej!

Hur mår ni? - Jag mår skit dåligt. Jag har jätte ont i min tinning och börjar ärligt talat bli lite orolig. Som tur är ska vi till ett par vänner imorgon och dem är läkare så dem kan säkert lista ut nåt...
Jaha, dagen har varit rätt´''plågsam'' och fråga mig inte varför men den har bara inte varit helt fantastisk.
Jag ska försöka att blogga lite mer efter detta inlägg men redan nu kan jag säga att den tredje delen, tror jag det är, av Dallas resan kommer att komma upp efter detta inlägg.

Hörs!

So:n klart svenskan kvar

Hejsan!

Nu har jag precis gjort klart so:n då det handlade om franska revolutionen och ska nu göra mig iordning för att lägga mig till sängs och läsa ut en svenska bok och göra några uppgifter till den.
Jag kan redan nu berätta för er att jag inte kommer att blogga så mycket i helgen, eller det kommer inte att bli någon bloggning alls p.g.a att jag ksa till ett par kompisar och där vill jag inte blogga. Men jag ska ändå försöka att få in några inlägg imorgon.

Hejdå!

Torsdag

Hej!

Hur mår ni? - Jag mår skit dåligt, jag är jätte ledsen och jag är ledsen över att inte kunna berätta det eftersom att jag skriver om nästan allt här på bloggen! Men denna gång kan jag inte...
Idag gick skolan riktigt bra. Biologi provet gick bättre än väntat och sen har dagen varit rätt piss men ändå rätt OK. Det är svårt att berätta för skolan har varit piss dålig p.g.a en sak som hände igår och det var just den saken som jag är ledsen över just nu... Men jag ska inte berätta något för det finns faktiskt saker jag vill hålla privat även om jag berättar otroligt mycket här på bloggen.

Nu ska jag titta lite på Top Model sen blir det SO plugg där jag skriver om den franska revolutionen och sen ska jag också läsa 60 sidor i en bok. Alltså ska den vara utläst tills imorgon. Men jaja, det är bara att sätta sig ner!

Hörs förmodligen senare!

Ishockeyträning

Ishockey träning, men hon spelar väl inte ishockey? Tänker ni förmodligen nu men det gör jag inte. Jag ska nu om en kvart cykla härifrån för att ta med mig biologinboken och titta på pojkvännens ishockeyträning. Vad skoj det ska bli (även fast jag inte är ett fan av ishockey...).

Denna videon här nedanför är gjord av Celine Dion som heter Pour Que Tu M'aimes Encore och jag fick höra den första gången igår på franska lektionen då vi nu håller på med ett musik kapitel. Är jag den ända som älskar denna låt?



Jag har dessutom märkt det att jag inte har ändrat bakrund men gör det efter detta inlägg!

Puss!

Onsdag

Tjenare!

Hur har ni det? Jag har det stressigt, stressigt, stressigt! Jag kom hem ungefär kl. 16 men redan då så skulle jag vika tvätt här hemma för att tjäna in min måndagspeng..), men det gick snabbare än vad jag trott! Men i alla fall, nu sitter jag här vid datorn och skriver detta snabba och korta inlägg istället för att göra biologi, bra va? Eller inte... Sen senare ikväll ska jag sticka till ishallen för att titta på en ishockey träning som Mr. Wonderful har och för att se honom. Ska se om jag kan stjäla några pussar då också...(hehe). Ska se om jag kan ta med biologi boken för att se om jag kan läsa igenom allt då också...

Jag ska försöka att blogga lite mer men jag tror inte att det blir så även fast jag sa det igår att jag skulle vara lite mer aktiv idag men så blir det inte, jag är verkligen ledsen för dålig uppdatering men skolan kommer först sen allt annat och där ingår bloggen.

Hörs!

Godnatt

Nu säger jag tack och hej för denna dag för nu är det dags för en ledsen och deppig Amanda att lägga sig till sängs. Varför jag är som jag är beror på en viss sak som jag bara inte orkar nämna...
Jag blev glad överatt det ändå blev två inlägg idag men ska försöka att vara lite mer aktiv imorgon!

Godnatt och dröm sött!

Träningen färdig för idag

Hejsan!

Nu kom jag hem från träningen inte för så länge sedan och jag är rätt trött efter den. Första gången på länge så måste jag faktiskt strunta i dansen p.g.a plugget. Jag menar det gör väl inte så mycket att missa en gång!

Hörs kanske senare annars imorgon!

Orkar bara inte

Jag har inte lust för någonting längre. Jag vill inte blogga men gör det ändå, inte plugga och jag har inte hört någonting från pojkvännen... Vilket gör mig lite ledsen så mycket som jag saknar honom...
Sista inlägget för idag och det blir inget inlägg imorgon då jag måste plugga. Ligger lite risit till nu med biologi provet...

Hörs!

Måndag

Tjabba!

Nu har jag precis kommit hem från skolan och ska snart sätta mig ner och plugga rätt rejält. Ska också fixa ett gott mellanmål.

Jag har märkt det att det var veckor sedan jag lade upp bilder från Dallas resan men det beror på att jag bara inte har orkat, har inte haft lust och bara glömt av det. Samma sak gäller vanliga bilder från dagarna. Jag ska verkligen bättra mig men nu när plugget går först och då jag nu också har riktigt mycket plugg lägger jag bloggen i andrahand men försöker också att vara så aktiv jag kan. Jag ville bara att ni skulle veta detta eftersom att jag kan tänka mig att ni har undrat varför jag inte kommit med bilder o.s.v.

Nu ska jag sätta mig ner och plugga men vi hörs ju såklart!

Söndag kväll

Hej!

Hur har ni det? Jag har det gött. Kom hem från träningen inte för så länge sedan och sitter nu och chattar. Ska snart sätta mig och äta middag. Gott!
Sista inlägget för ikväll!

Hörs imorgon!

något

Jag känner hur mitt humör bara stiger
Det är ingen idé att pigga upp mig
Jag blir bara så arg över att det inte är nån som svarar
Om det är något så säg till!
Jag vet att jag kan vara irriterande ibland men jag blir
bara mer irriterad om det inte är nån som svarar
Dessutom blir jag ledsen över att jag inte får nåt svar från
dem jag verkligen vill ha svar från och de jag verkligen bryr mig om

Pluggar

Nu har jag nästan gjort klart biologin, ska bara skriva klart anteckningarna, sen blir det lite matte inför matteprovet på tisdag och sen ska jag bara slappa framför The Hills. Jag känner mig riktigt nöjd över att jag började plugga och koncentrera mig lite även fast jag tänkte och tänker mycket på Mr. Wonderful. Men jag ska kanske träffa honom på onsdag sen på fredag ska vi träffas.

Bloggar senare när jag pluggat färdigt!

Tänker på dig 24/7

Vad ska jag göra om jag tänker på dig hela hela tiden
Dygnet om
Jag kan inte göra någonting utan dig
Utan ett svar från dig vet jag inte vad jag ska göra
Jag springer runt här i lägenheten och kan inte sluta tänka på dig
Men jag antar att jag är hopplöst galen i dig
Men du ska bara veta hur glad jag blir när jag ser dig igen
Ser ditt leende
Hör din röst
Och ser dina underbara ögon
Får den härliga känslan i magen när du rör mig
För när du rör mig är jag lycklig

Fint

Här är de två videor som är så fina och de är de två av mina favorit låtar just nu.



Withey Houston och Mariah Carey - When You Believe

Mariah Carey - We Belong Together

Och denna låt bara älskar jag, av Agnes Carlsson med For Love


Hörs!
Nu ska jag sätta mig ner och börja plugga om jag kan...

Söndag = Plugg

Hejsan!

Hur mår ni? - Jag mår gött efter 10 timmars sömn. Jag har dock insett att hela denna söndagen kommer att gå åt till plugg eftersom att jag inte pluggade alls igår, men det orkar jag inte bry mig om för jag hade en otroligt fin dag.
Vad ska ni hitta på idag då? Senare ikväll så ska jag på innebandy sen så ska jag hem, plugga lite till och sen lägga mig riktigt tidigt.

Jag får se hur många inlägg det blir idag men jag kan säga redan nu att det förmodligen inte kommer att bli särskilt mycket...

Syns senare hoppas jag!

Godnatt

Nu säger jag godnatt för denna kväll efter ett mycket trevligt ''knytkalas'' och efter en helt underbar dag med min bästa killkompis.
Imorgon kommer jag att plugga hela dagen sen ska jag sticka iväg till a-lags matchen och se om jag kan få med mig Mr. Wonderful så jag kan få några minuter med honom innan jag sen sticker iväg till en lång och jobbig innebandy träning.
Det ser  tyvärr ut som om jag inte kommer att blogga så mycket imorgon men nåt inlägg blir det ju självklart!

Sov gott nu och dröm fina drömmar (det ska jag göra! och minnas denna fina dag!) så hörs vi imorgon!
Puss och godnatt!

Mr. Wonderful & The best day of my life

Hej!

Hur mår ni? - Jag mår helt fantastiskt. Det är nog den lyckligaste dagen i mitt liv.

Jag berättade ju att jag var på kiosk-tjänst i torsdags och det var då allting hände. Den dagen som förändrade mitt kärleksliv. Där skulle jag stå med olika mammor i ungefär tre timmar under A-lags matchen. Sen senare så kom det in en dotter till en utav mammorna som var jätte snäll, gullig och rolig. Sen kom också hennes storebror in. De skulle egenligen inte jobba men fick göra det ändå. Så den här killen, jag kommer att kalla honom för Mr. Wonderful, var jätte snäll. Han är född 94:a samma som jag. Han är helt jätte snäll, söt, artig mysig och abolust jätte rolig. Under denna kiosk-tjänst så sa jag att jag var singel. Senare så skrattade vi och jag hade det i alla fall jätte trevligt. Vi gav varandras nummer och msn. Senare på kvällen när jag precis hade kommit hem så fick jag ett sms av honom där det stod ''Hörde att du var singel. Det är jag också. Vi får höra kontakten eller nåt. Puss!'' och självklart lyckades min bror se det... men jag blev i alla fall jätte glad och började smsa med honom. Vi smsade med varandra jätte mycket under torsdagskvällen och frågade mig om vad jag gillar honom. Då sa jag att han skulle svara först, då skrev han '' Jag tycker om dig jätte mycket. Just nu tänker jag bara på dig. Artig, mysig, alldels för snygg och nyfiken. Alltid rolig.'' Senare skrev han att varje mening skulle börja med Amanda. Då blev jag ännu mer lycklig. Så, vi snackade genom msn igår kväll och hade det jätte trevligt och roligt och vi lärde känna varandra rätt mycket. Vi bestämde att vi skulle hitta på något idag och det gjorde vi. Jag gick och kollade på när han dömde en ishockey match. Sen stack vi hem. Kollade på film åt lite och sen gick vi in till mitt rum och hade lite kuddkrig och pratade och skrattade. Sen satte vi oss i sängen och så sa han att jag skulle lägga mig ner vilket jag gjorde. Sen myste vi lite och så kom vi varandra närmare. Sen kom det. Sen pussade han mig. Mitt livs första kyss med en helt underbar person. Sen låg vi där och pussades. Jag grät eftersom att jag aldrig har varit så här lycklig dessutom gör han mig glad och han är min första pojkvän. Sen myste vi och sen var han tvungen att sticka. Då blev jag ledsen för jag ville ligga kvar där och mysa men han var tvungen att sticka hem. Så, jag har det lite tråkigt nu men kommer säkert att hitta på någonting. Ni kanske tycker att detta gick lite snabbt men jag tycker att det gick bra ändå. Jag trodde aldrig att det skulle bli så här men jag är så glad. Han föll för mig och jag gjorde detsamma. Mr. Wonderful om du nu läser detta ska du veta att jag älskar dig jätte mycket och tänker nu på dig jätte mycket. Du gör mig verkligen lycklig och det var just därför jag började gråta. Har aldrig haft den där härliga känslan som jag fick. Den var helt underbar. Tack för att du finns. Du är den som är värd att älska.

Så, just nu är jag verkligen alldels underbart lycklig och jag vet att det finns personer som vill vara med mig.
Snart ska jag upp till grannarna och ha ''knytkalas'' då vi ska kolla på melodifestivalen och äta gott men jag kommer förmodligen att sticka hem, jag får se...

Ha det!

Kärleks dikt

Jag kan inte sluta tänka på dig
Kan inte sluta tänak på dig och ditt underbara leende
Mitt hjärta är helt igen p.g.a dig
Du ska bara veta hur mycket jag gillar dig
Du ska bara veta hur mycket jag litar på dig
Jag har inte känt dig länge
Bara några timmar
Men jag har redan förstått hur mycket du betyder för mig
Och det är viktigast
För du gör mig lycklig

Hemma hos morbror (pappas)

Hej!

Nu sitter jag här framför morbrors dator och sitter och chattar. Känner en god doft av en undebart god middag smyga sig upp här på andra våningen. Vi ska tydligen äta Flygande Jacob. Har aldrig ätit det och har heller aldrig hört talas om det. men när hon berättade om vad det var lät det verkligen jätte gott.
Jag blev riktigt glad över att jag kunde få låna deras dator. Det betyder ju att jag kommer att kunna sitta här och kanske lägga upp lite inlägg. Men som jag nämnde tidigare så har jag ingenting att skriva om precis just nu men kommer säkert på någon senare ikväll.

Nu ska jag äta men vi hörs ju senare!

Fredag den 13:e Mars!

Hej!

Hur mår ni och hur har eran dag varit? - Jag mår helt fantastiskt och dagen har varit helt bra, OK. Jag har inte så mycket att blogga om så tyvärr... Jag har lite ''bloggtorka'' nu...
Senare idag ska jag och familjen till pappas morbror och vara lite med dem. Sen imorgon ska jag bara ta det lungt. Kanske träffa en kompis! Jag lägger ihop nu eftersom att jag inte har så mycket att snacka om... Men eh, jag kommer i alla fall försöka att blogga lite mer idag. Det beror på om jag får låna datorn hos dem...och om jag kommer på nåt att skriva om, kanske blir lite kändisnyheter, några dikter, jag får se!

Hörs!

Ny dikt

Nu har jag glömt bort personen
Männsikan är helt borta
Jag har insett att det finns så många andra
Andra som vill spendera dagar med mig
Nu har jag fått träffa den mest undebaraste personen i mitt liv
Männsikan gör mig glad, får mig att få fjärilar i magen
Gör mig lycklig
Gjorde mitt hjärta helt
De tusen bitarna som flög runt i mitt bröst fastnade ihop en efter en
och det blev helt
De är helt fantastiskt om vad jag känner för den
Helt fantastiskt om vad den känner för mig
Får mig att rodna, får mig att vara nöjd över mig själv
Får mig att vara mig själv och inte försöka att vara nån annan
Utan bara mig själv
Får mig att skratta och le hela tiden
Men det viktigaste
Männsikan gör mig lycklig

Till dig....

Hemma!

Nu är jag hemma igen efter en lång men otroligt trevlig och rolig kiosk-tjänst. Jag berättar inte mer men jag hade det väldigt roligt. Jag är glad över att jag kom hem så tidigt så att jag kan lägga upp ett sista inlägg för dagen.
Jaa, jag har liksom inget mer att berätta... Imorgon blir det bloggning men kanske bara tre inlägg eller nåt sånt eftersom att jag ska till ett par släktingar. Super skoj ska det bli för jag har inte träffat dem på länge! Men som sagt, vi hörs imorgon så får vi se vad som händer!

Puss!!

Hejsan!

Tjabba!

Hur har ni det? - Jag har det sådär. Har lite dåligt samvete över att detta tyvärr kommer att bli det första och sista inlägget för idag. Jag har nu nämligen börjat bli mer aktiv som ni kanske märker och då känns det lite tråkigt nu när jag började med att vara jätte aktiv igår och börja idag med att vara rätt oaktiv.... Men men, nu är det ju faktiskt så att jag ska stå i kiosken i ishallen. Så, nu vet ni att detta är det enda inlägget och imorgon blir det inte så mycket heller för då ska jag och familjen till pappas morbror. Skoj det ska bli!

Jag ska nu sticka om tio minuter så nu måste jag dra. Jga lovar att jag ska ta igen detta!

Puss!

Grey's Anatomy och Smoothie

Japp, det är vad som står på min lista just nu om jag ska bortse från lite repetition från läxorna. Jag orkade inte göra nån smoothie innan middagen så det blir en mumsig mango smoothie nu och sen blir det Grey's Anatomy kl. 21. Jag missade förra onsdagen så jag kommer inte fatta ett skit i dagens avsnitt men jaja... Detta blir förmodligen det sista inlägget för idag så det blir ju förhoppningsvis mer imorgon men bara några få inlägg eftersom att jag har kiosktjänst för A-lags matchen. De kallar nämligen in mig när de inte har något folk som kan komma och vara där när det behövs och då står jag som ''stand-in''(eller om det nu heter det...?). Jag tackar ja varje gång det handlar om pengar men jag står ju också där för skoj skull! De kan alltid lita på mig för jag står på en lista som alltid hoppar in när det blir ''akut''.

Puss!

Nu ska jag plugga

Så, nu har jag ''bråkat'' lite med kycklingen och nu ser den för en gångs skulle bra ut i ungen där den ligger och gottar till sig tills ikväll. Än så länge har jag ju bara suttit här framme och hållt på här vi datorn men nu ska jag lyfta på mig och börja plugga så det blir gjort någon gång! Är det inte bara superjobbigt då man verkligen säger till sig själv att man ska göra läxorna och att skolan är prio ett men ändå fastnar här framför datorn? Är det inte lite surt?
Nej, men nu menar jag allvar. Ska bara ringa till mamsen och kolla om jag kan göra en smoothie nu innan middagen eftersom att den börjar närma sig. Kanske inte så bra att äta en mättande smoothie innan middagen men idag tänker jag faktiskt göra det. Ta hand lite om mig själv medan jag gör läxorna. En superbra kombination! Då får man energi av smoothisen och allt blir så mycket roligare när man har någonting att dricka eller äta när man pluggar.

Hörs!

Armband från Panduro

Jag berättade ju tidigare om mitt armand jag gjorde i helgen. Allt sammans gick på ungefär 150 spänn och blev riktigt snyggt. Det är ett sånt armband där man kan fyllar på berlocker hela tiden och kan också byta ut berlocker. De små kulorna var dock jätte svåra att få på därför att det var ihåliga innuti vilket gjorde att det tog ungefär tio minuter, och jag menar det, att få på en kula. Men jag kom sedan på ett sätt för att få på dem snabbare.


Fyra stycken snygga kulor med några blommor på. (förlåt för kvaliten...)

Några långa runda fina berlocker.

Läder bandet

Och såhör snyggt blev det! Jordgubbarna och körsbären är mina egna.
Detta armband kan man ha till vilken outfit som helst!

//Amanda

Onsdag

Hej!

Hur mår ni? - Jag mår gött. Jag började dagens bloggning med en dikt. Kände för det och den ska föreställa mig. Om hur jag känner för en person. Den är verklig.
Skolan idag gick helt OK. Nu har jag kommit hem och har just ätit ett litet paket russin (hehe...), men ska snart unna mig en riktigt god smoothie. Ska snart också göra iordning middagen tills ikväll då det blir kyckling, efter det blir det ju som vanligt plugg.

Hörs snart igen!

Kärleks dikt

Det finns många jag har känslor för
På många olika sätt
Men det finns ändå en som betyder lite mer
Den har lite mer än vad dem andra har
Men man kan inte alltid säga allt...
För om jag berättar så talar hela skolan
om det en sekund senare
Så blir det fler rykten som det inte alls behöver bli
Om jag vill hålla det hemligt så ska jag det
Men mina känslor tar över mig snart
Jag kan snart inte kontrollera mig själv just bara för denna person
Men när man hört att den gjort någonting på någon annan
då börjar man verkligen undra
Undra om den personen verkligen betyder nåt
Om människan verkligen har en plats i mitt hjärta och huvud
Jag måste fundera på om personen verkligen betyder nåt för mig
Men när han går förbi gör han att jag får fjärilar i magen
Och han är den första
Den första som får mig att må bra 
Den första som får fjärilarna att flyga runt i magen på mig
Det känns som om jag är i himlen och har det jättebra
Jag önskar att det vore den personen och jag
Men det går inte
Och kommer aldrig att gå
Man kan alltid drömma och ha tankar
Men jag måste bestämma mig
Om han är den jag vill ha
Och om männsikan verkligen har en plats i mitt hjärta och huvud
Om den verkligen betyder nåt för mig
Men det första jag måste göra är att komma över personen
Och det kommer att ta lång tid
Väldigt lång tid...

Tvingar mig till bädds

Japp, det är precis det jag försöker att göra nu. Eller rättare sagt mamma tvingar mig till bädds. Hon vill att jag ska börja lägga mig halv tio nu för tiden men det räcker med kl. 22!
Dansen gick förresten helt Ok. Det går snabbt och jag hade turen att sträcka mig i höften idag så jag kommer inte att kunna gå imorgon. Fan! Innebandyn gick också helt Ok. Jag var anfallare för första gången det betyder att man ska springa så mycket! Jag har så dålig kondition så jag orkar inte riktigt, men jag har redan fåttt bättre kondis.

Jag har liksom ingenting att skriva om nu för tiden men jag ska verkligen försöka att blogga mer. Det blir ju bloggning imorgon men skolan går först så vi får se.

Hörs imorgon och godnatt!

Innebandy och dans för tillfället

Nu sticker jag iväg till innebandyn och sen blir det dans. Tänk så ont jag kommer att ha i mina knän imorgon.

Jag försöker desperat att lägga upp bilder men det funkar inte och jag är hemskt ledsen över att det inte har funkat men jag gör verkligen så gott jag kan.

Hörs!

Michael Jackson

Jag gick runt här i lägenheten och började fundera på Michael Jackson, fråga mig inte varför, men det gjore jag.
Jag gick in på YouTube och tittade på några live videos och inser hur sjukt bra han egentligen är. Han ska ju ha en tour nu i sommar men det blir han sista, vilket är lite synd för han är ju verkligen ''kungen av pop''.
Jag ryser av att se hans ansikte för han ser ju så sjukt läskig ut! När jag lyssnar på bl. a Thiller så blir jag så rädd öfr den låten är lite läskig men jag tycker inte videon är särskilt läskig, eller jo kanske lite... Varje gång jag går oh lyssnar på Thiller så tittar jag alltid bakom mig för att vara säker på att ingen är bakom mig.
Michael Jackson äger (om jag ska bortse från Vanessa Hudgens.).



Michael Jackson live 1987 Thiller. Så sjukt jävla bra!

Michael Jackson och Britney Spears live The Way You Make Me Feel
Jag gillar definitivt inte början men denna video är bra!


Här ser vi Michael Jackson utan näsa.


Han är lite snygg-läskig.

Lunch

Så, nu har jag gjort det jobbigaste för idag. Nämligen so:n tills imorgon. Nu ska jag göra en sen men god lunch sen ska jag unna mig lite tid framför tv:n innan jag sätter mig framför böckerna igen.
Det känns riktigt skönt att jag verkligen satte mig framför böckerna och verkligen tog tag i pluggandet. Det är verkligen skoj när man väl har börjat men det är bara den där ångesten som man får innan man sätter sig där. Är jag den enda som får det? Men det viktigaste för mig är att jag gör bra ifrån mig, är intresserad i ämnet och har skoj med det jag gör. Om man inte är intresserad i ämnet då fattar man absolut ingenting, hur många gånger man än läser. Som när jag hade läxförhör på franska revolutionen jag tycker att det är ett jätte spännande ämne för det förändrade hela Frankrike och delar av världen, men jag var inte så jätte intresserad av ämnet. Det gjorde att jag inte fattade ett dugg men det hade ändå fastnat i huvudet på någon sätt, fråga mig inte hur och varför, men det gick faktiskt bra på läxförhöret. Jag blev godkänd som jag inte alls trodde att jag skulle bli, men det mesta handlade nog om att jag hade franska prov den dagen och det var nog det jag tänkte på mest. Men nu har pratar vi i alla fall om Napoleon och det är ett riktigt roligt ämne tycker jag och redan nu kommer jag nästan ihåg allting även fast jag bara läst igenom det en gång och skrivit anteckningar. Bara idag!

Nu ska jag göra lite biff med pasta och bearnaise sås.
Hörs senare!

Tisdag = Plugg

Hej!

Hur har ni det? - Jag har det helt OK. Vaknade för ganska länge sedan och har nu ätit upp de goda bröd skivorna från mammas goa brödlimpa. Några skivor av det brödet kan göra susen!

Vad ska ni hitta på idag då? - Jag ska plugga den största delen av dagen eftersom att jag inte pluggade igår.... Senare ikväll så har jag ju också innebandy och sen en sen dans lektion.
Jag får se hur mycket bloggning det blir idag men ska försöka att blogga så mycket som möjligt.

Hörs!

Cityakuten och Godnatt

Jag sitter här nu och tittar på sista säsongen av Cityakuten och det är ju så sjukt bra och spännande, men sorgligt, så jag kan inte skriva så mycket. Jag ville bara säga godnatt så hörs vi imorgon!

Nu låter jag musiken vila för ett tag

Hej (igen...)!

Jag brukar oftast lyssna på musik minst 5 ggr per dag och börjar bli lite trött på det... Så jag har bestämt mig för att inte ha någon musik alls under en vecka nu på bloggen och överhuvudtaget (där får jag se hur det går...). Jag känner det att man hör samma låtar om och om igen och till slut så blir man trött på det. Så nu får min musik vila ett tag inklusive musiken på bloggen. Om ni inte gillar detta ska jag ändra på det men berätta om ni vill ha musik eller ej!

Texas, Dallas resan del 3

Nu har jag skjutit upp på det alldeles för många gånger så nu ska jag faktiskt ge er del 3 av Dallas resan.
Jaha, då åkte jag och min familj till en stad som hette Stockyards i Fort Worth som såg/ser exakt ut som en riktig ''Lucky Luke'' stad.
I den staden red jag bl. a på en tjur och stod brevid en äkta cowboy!
Kolla in bilderna nedan!


Här står jag brevid någon trägubbe.. och vädret var inte alls så dåligt som det ser ut att vara...

...utan det var mycket finare med skinande sol!

Sen fotatde jag en massa tjurar också...

och denn verkade också vara tjurig, och verkade ''inta'' position för attack! Hjälp!

Sen fick jag också chansen att rida på en tjur och stå brevid en äkta cowboy!
Tänk er, jag var i ''himlen''. Jag ska säga er att jag var riktigt rädd innan jag satte mig på
den där stora tjuren!

Och här har vi bara en vanlig staty.

Del 4 kommer kanske senare eller imorgon!
Internet på andra datorn funkar inte som vanligt så jag lägger ut bilder imrogon.
Sen så får jag se om jag byter bakrund och sånt nu men det gör jag förmodligen.

Bilder

Då ska jag bjuda på den andra delen av bilderna!


En tråkig jag....

Det är inte så ofta jag tar ett par tuggor på ett äpple men om min favorit sort
finns i närheten, nämligen Fuji från Kina (jag vet, helt oekologiskt...) så kan jag äta
hur många som helst för det är så saftiga och goda!

Såhär snyggt blev mitt rum efter lite städning och två par nya växter.

Min stora växt.

Min lilla mindre växt.

Plugg ikväll

Tjenare!!

Jaha, då har jag skapat en ny kategori då! Den heter Mina Tankar/Debatt. Där skriver jag om som sagt mina egna tankar om saker jag får reda på och diskuterar saker som jag bara inte litar på och gillar. Även ni läsare får delta att diskutera hur mycekt ni vill! Bra va?

Jag har fortfarande inte pluggat men får sätta mig framför böckerna ikväll istället då jag förmodligen kommer att vara lite mer samlad och koncentrerad.
Snart ska jag sticka ut på stan med mamma för att titta på bikinin jag hittade igår och kommer förmodligen att köpa den.
Just nu tittar jag på Top Model och ska titta klart på det.

Hörs!

Tyra Banks Show

Jag sitter nu och kollar på The Tyra Banks Show då det handlar om sex.

Det handlar om personer som har jobb/haft jobb som prostituerad. Det finns en ung kvinna (19 år) som har en pappa som har tvingat henne att bli prostituerad och skaffa pengar genom det sättet! Ni kanske har hört talas om dem: Summer och Rich. Fy fan vad jag hatar Rich! Vi har fått följt de genom kameror och säsongen innan denna säsong när han lär upp henne att vara prostituerad. Han är hennes ''manager''. Han stylar henne, klipper hennes hår och vaxar henne vid hennes underliv. Och det ska vara hennes pappa! Fatta! Hon var med i en intervju säsongen innan denna där hon sa framför kamerorna att hon hade en pojlvän och att hon verkligen ville sluta för hon tänkte på honom hela tiden. Hennes pappa sa att hon aldrig skulle klara av att hålla den relationen för han sa att hon hade haft typ tio killar på en månad, så han sa att det inte skulle funka. Hennes pojkvän var då med under det programet och han sa till henne pappa. Du har fel. Hon är helt fantastisk, och du ska sluta med det du gör. Han gick fram till Christie som hon nu heter och inte Summer eftersom att hon slutat att vara protistuerad. Han gick fram till henne och sa '' du är helt fantastisk och jag vill spendera resten utav mitt liv med dig. Vill du gifta dig med mig?''. Och nu under detta program frågade Tyra henne om hon fortfarande var förlovad och svarade Christie '' Min pappa hade rätt.'' Och jag började bli lite rädd. Christie: '' Jag är inte förlovad. Jag är gift''. och jag blev så sjukt glad.
Att ha en pappa som egentligen ska vara en förebild till ens dotter men som då tvingar henne till att vara prostituerad, att tvingar henne till att vaxa henne vid hennes eget underliv som ska hållas privat och dessutom görs, att tvinga henne till allt han säger och sturuntar i vad hon tycker och säger och säger själv senare i programmet: '' Jag älskar dig verkligen innerst inne. Jag vill att du ska vara lycklig och jag ville inte såra dig''. Men vad i helvete! Vad är det du gör? Jo, du gör precis som din dotter säger. Du sårar henne så otroligt mycket. Du har tagit hennes själv ifrån henne. Du ska alltid finnas vid henens sida, i vått och torrt. Men det finns ingen förälder där. Det finns ingen i henens familj som kan stötta henne. Du skyller allt på din dotter. Men då det är du som gör det och försöker se oskyldig ut!
Vad tycker ni om detta? Är jag den enda som tycker att detta är så dumt att jag håller på att dö pch är så arg att jag inte vet vart jag ska ta vägen?
Ordet är erat!

Måndag

Gomörrn!!

Hur mår ni? - Jag mår gött jag efter 12 timmars sömn. Vaknade för ungefär 1 timme sedan och har bara slappat framför dator och tv nu innan jag ska sätta mig framför skolböckerna.
Jaha, vad ska ni hitta på idag då? - Jag ska som sagt plugga och försöka att ge mig ut på stan om jag egentligen orkar.
Jag ska lägga upp massor med bilder senare och också fixa lite i bloggen men det blir senare för nu orkar jag bara inte...

Hörs!

Ändrar imorgon & godnatt

Ville bara berätta det att jag ändrar bakrund och musik imorgon för just nu orkar jag bara inte bry mig om det. Ska nu säga godnatt och gå och lägga mig tidigt för att börja vända dygnet nu när skolan börjar på onsdag. Studiedag imorgon och på tisdag nämligen. Jag ska se om jag kan få upp del 3 av Dallas resan nu annars blir det ju som sagt imorgon då jag också ska sätta mig framför skolböckerna ett par timmar innan jag ger mig ut på stan. Jag har nämligen hittat två helt otroligt fina bikinisar, en på Lindex som jag förmodligen kommer att köpa. Den sitter jätte snyggt på och den är svartvit randig. Sen finns det också en från H&M (som också är randig men blåvit randig. Jag tror nog att jag ser för blek ut i den men får se...) men som jag inte provat ännu. Får se om jag orkar att prova den imorgon eller om jag bara spenderar dagen med att bara gå runt...

Godnatt och dröm sött!

Bilder

Då kommer bilder från dagarna som gått. Det är väldigt många bilder som jag bara inte orkat att lägga upp så jag kommer att lägga upp dem i två olika inlägg. Men kolla in dem!


Såhär ser min frukost ut nu för tiden! Jätte nyttig! Vanlijyoghurt med banan och flingor.



Jag ser visst lite tråkig ut på denna bild men jaja.

Jag igen då...

Jag tycker att våra tulpaner som vi har i våran hall är otroligt fina.

Allt möjligt.

Nu har jag precis ätit färdigt luchen som var riktigt gott efter en halv dag på Nova. Där handlade jag ett par jympadojjor till bl. a innebandyn och då det också var dags att köpa en klubba och ett fodral. Sen fick jag också en jätte stor plantväxt som snart kommer att ta plats i mitt hörn brevid skrivbordet i mitt rum och en annan men lite mindre växt som kommer att hamna i andra hörnet. Sen stack vi också till City cross för att handla mat och nu är kylen full igen. Jag får en sån  himla skön känsla när jag ser kylen propp full med mat! Ikväll blir det en ut av mina favoriträtter nämligen ryggbiff med potatis och bearnaise sås och till det mozzarella ost med tomat och färsk basilika. Mums!
Ska äventuellt sticka till Nova igen då lillebror ska kolla på rullskridsor. Ska se om jag kan hänga på.

Det kommer bilder senare, lovar! Ska också lägga upp del 3 av Dallas resan och sen kommer det också massor med bilder lite senare men bl. a bilder på de nya sakerna jag köpte idag, mitt armband jag gjorde igår och annat!

Hörs!

Ny plantväxt och söndag

Hej!

Hur mår ni? - Jag mår gött. Har precis ätit frukost är nu mätt. Familjen och jag ska till Nova nu men det blir mer bloggning sen!

Texas, Dallas resan del 2

Ja, då ska jag bjuda på del 2 av Dallas resan!
Under denna del får ni följa mig under ett besök där jag fick träffa på dinosaurier på ett museum i New York.
Det var sjukt ballt att se alla skelett som forskare har hittat. Att få se hur stora vissa dinosaurier verkligen var. Under första bilden ni ser här nedanför ska ni veta det att jag försökte se lite rädd ut och jag står under en hajmun.



Ett dinosaurie ansikte.

Ser ni så små framhänder/framarmar han har jämfört med kroppen och ansiktet?

Detta ska då föreställa sig ett dinosaurie ägg. Stort som attans var det!

Så här stor var ett kliv av en dinosaurie.

Och här ser vi då en jätte stor ''flyg dinosaurie''.

Det kommer lite fler inlägg senare och del 3 av resan och också andra bilder kommer imorgon!

Puss!

Lördags kväll

Hejsan!

Vad har ni för er en sån här härlig och skön lördags kväll? Jag har precis ätit fiskgryta med mamma och pappa då Carl är på ''killmiddag'' då det oftast är vanligare med tjejmiddag. Jag har ju berättat om den otroligt goda smoothisen jag åt på Nova Lund häromdagen, va? Jag har gjort den själv här hemma nu och den är jätte god! Jag ska snart också sätta mig ner framför tv:n och slappa men nu hörde jag ett pling-plong på dörren då grannarna kommit på besök för en drink. Nu stack jag faktiskt iväg en liten stund för att snacka lite men nu är jag tillbax!

Internet bråkar som vanligt på andra datorn så jag kan inte få upp bilderna från de senaste dagarna men Texas, Dallas resan kommer upp om bara några minuter som jag lovat!

Hörs!

Make-Up Store och Panduro

Hejsan!

Hur är det med er? - Mig är det helt OK som vanligt.
Idag har jag varit ute på stan med familjen då jag köpte saker till mitt egna lilla armband som jag gjorde klart alldeles nyss (kommer bilder på det senare). Sen har mamma och jag också pratat om att ta en privat sminkkurs på Make-Up Store och nu är det bestämt! Det blir den 30:e Mars. Jag vill gå på en sån kurs för att lära mig att sminka mig snyggt och få till en snygg men snabb day-look. Längtar redan!
Nu här hemma är det fullt upp. Mina föräldrar ska byta sovrum med lillebror för att det är så trötta på att se hans rum stökigt när vi får gäster och överhuvud taget. De hade egentligen haft lillebrorsans rum när vi flyttade hit men Carl tog det istället. Så nu hör jag bara dammsugaren här hemma och ska snart hjälpa till.

Jag lägger upp foton från dagarna som gått här nu och bilder från idag senare, och också självklart Texas, Dallas resan.

Nu ska jag hjälpa till här hemma så hörs vi ju snart igen!

Vespa = MUMS!

Hallo hallo!

Vad har ni för er en sån här fredags kväll? - Jag har precis kommit hem från Vespa där jag fick en helt underbart god middag, så jag är nu på ett mycket bättre humör. Jag åt då en ''Spaghetti Frutti Di Mare'' då det är självklart spaghetti med alla slags havets frukter, bl. a musslor, bläckfisk, räkor med mera. Mums är det enda ordet som finns! Sen till efterrätt fick jag citron glass men ville egentligen ha kokosglass men den var slut, och det enda jag sa var verkligen ''Men herregud!?'' och våran absoluta sötaste servitören jag har sett sa ''Den är asgod!''. Det var gott, men ändå så går den italienska restaurangen i Notting Hill, London godare!

Nu ska jag sätta mig ner och kolla antingen på Picture This med Ashley Tisdale i huvudrollen, Mean Girls med Lindsay Lohan eller High School Musical 3.

Hörs imorgon eller senare!

En tråkig och jobbig Fredag

Hejsan!

What's up? - Jag mår inte särskilt bra... Är bara jätte deppig över att skolan har gått (piss) dåligt idag... Det började med tyska klockan 08:20-09:00, sen där efter hade vi fyrtio minuters paus tills vi skulle ha bild kl. 09:40. Jaha, under den rasten fick jag reda på att vi hade håla i idrotten för första gången sen i sexan tror jag, men det var p.g.a DM i handboll i idrottshallen. Då betydde det att jag skulle ha två timmars och tjugo minuters håltimme. Kul, tänkte jag då men så kul var det inte... Under de sista minuterna på den rasten gick jag och kollade på handbollen och det verkade så sjukt kul, spännande var det också. Men i alla fall. På lunch rasten stack jag hem för att äta och då fastnade jag bl. a framför datorn men hann till engelska lektionen då vi skulle titta på film. Sen var det bara svenska och musik kvar. Ingen i min grupp på musiken, förutom jag och Arvid allltså två kvar, som inte ''pallade'' att träna på våran låt och då blev jag lite arg... Förlåt hörrni, men det var ändå ganska skönt att ta det ''chill'' på musiken. Vi spelade knappt...

Ja, sen när jag kom hem tittade jag på Top Model så klart och The Hills och nu sitter jag här ock skriver detta och ska alldeles strax bege mig iväg till restaurang Vespa!

Förlåt om jag inte har varit så aktiv nu under det senaste dagarna jag har bara inte varit på blogg humör... Men nu är jag ledig på både måndag och tisdag det betyder att jag nu har fyra dagars ledighet! Gud vad skönt! Men det betyder också att jag kommer att blogga en hel del och också få upp massor med bilder och också delar av Texas, Dallas resan som jag har varit otroligt dålig på... Men det kommer, jag lovar!

Nu måste jag sticka så att jag inte blir sen till det beställda bordet på Vespa.
Hörs kanske senare då det kommer upp lite bilder!

Torsdag

Hej!

Min skoldag var faktiskt helt OK. Fick förresten tillbaka mitt läxförhör i so och det gick mycket bättre än vad jag hade förväntat mig. Fick också tillbaka mitt hemkunskapsprov som också gick helt OK. Vill dock inte säga vad jag fick.
Så, nu sitter jag alltså här ock skriver detta. Ska snart sätta mig ner och börja plugga igen. Det är väldigt mycket läxor nu tills på fredagar...

Sen klockan halv sju blir det innebandy träning!

Hörs senare!

Dikt

Varför trodde jag att du skulle bli min bästa vän?
Varför trodde jag att du alltid skulle vara där för mig?
Jag trodde att du ville vara min vän, en bra vän också.
Men du ville inte vara en sån nära vän.
Du kommer förmodligen aldrig att vara där när jag behöver dig.
Du kanske vill lära känna mig bättre.
Jag blev ledsen när du sa att du inte ville vara en nära vän.
Tårarna började rinna nerför mina kinder och sminket kladdades ut.
Tårarna rinner fortfarande.
Jag hoppas att det händer något mellan oss, att vi blir riktigt bra vänner.
För jag gillar dig. Mycket.
Jag kommer alltid att finnas här för dig.
Men jag antar att du inte kommer att finnas där för mig...


Till en kompis...

Onsdag

Hej!

What's up? - Jag mår helt fantastiskt. Jag och mamma var alldeles nyss på Nova Lund och hämtade mina skor. Mamma passade också då på att köpa ett par skor till henne. Sen var vi där en stund till jag och mamma skulle sticka hem och jag fick köpa en smoothie. Jag är galen i smoothies! Jag köpte då en som hette Mango Mania och är helt otroligt god! Den innehåller mango, mangoyoghurt, mangojuice, vaniljyoghurt och is. Helt himla himlens god! Min nya favorit och banan smoothien som jag brukar göra är ''släng den i väggen'' som vi i våran familj brukar säga.
Tidigare idag var jag ute på stan och var bl. a inne på Make-Up Store och fick lite tips och sådant. Både mamma och jag funderar på att ta en kurs där då man även får vilka produkter man vill och får ta hur mytcket som helst så länge det håller sig innanför den summan som hela kursen kostar.


Nu ska jag se om jag kan lägga upp del 2 av Texas, Dallas resan annars blir det tyvärr imorgon då jag också är lite mer ledig. Vill hellre sitta framför tv:n just nu med mamma, men del 2 och del 3 kommer sådana fall imorgon!
Sen kommer jag att vara tvungen att byta mina skolpapper till en ny pärm.

Hörs snart igen (kanske)

Ut på stan

Hej!

Hur är det med er? - Jag mår gött jag. Nu är äntligen dagen över. Den dagen jag har haft ''ångest'' för jätte länge p.g.a franska provet men det gick bra. Jag kommer att förlora poäng men så är det!

Nu när jag kommer hem ska jag faktiskt unna mig att gå ut på stan som jag inte gör så ofta som det kanske inte märkts även om jag skriver att jag ska gå ut på stan på bloggen så händer det oftast inte (det kanske var lite svårt att förstå detta...). Sen ska mamma och jag sticka till Nova Lund för att hämta mina skor som jag är två veckor försenad med och sen ska jag titta lite på växter som jag kan skaffa till mitt rum.

Nu måste jag sticka hem just bara för att jag skriver detta i datasalen på skolan!

Hörs sen med lite bilder!

Franskan färdig men svenskan kvar

Tjabbare!

Nu har jag nästan gjort klart franskan ska bara kolla igenom allt innan jag lägger mig snenare ikväll och så får jag hoppas att det går bra nu imorgon! Jag har dock svenska kvar. Lillebrorsan är på ishockey och där är också mamma och pappa så ingen kan hjälpa mig. Det handlar om Carl med ishockeyn nästan 24/7 men en ska är ju säker: de, eller Carl, pratar om ishockey 24/7 och det är sjukt jobbigt! Jag gillar inte ishockey och tycker att vi ska prata om dans och innebandy istället 24/7 och så får vi se vad lillen säger om det! Jag har varit i ishallen sedan jag var liten då jag var med på storebrorsans träningar och rätt många av Carls också... så jag blir rätt trött när man bara nämner och när jag får komma i närhet av ishockey och ishallen, men det är roligt att åka då jag själv åkt konståkning i ett och ett halvt år när jag var yngre så jag har känslan i mig...
Nu ska jag snart bege mig av till dansen och få lite fritid i alla fall!

Jag bloggar kanske senare om inte så kommer del 2 av Texas, Dallas resan upp imorgon då jag är ledig efter skolan. Äntligen!

XOXO

Watchmen Premiär

Då var det premiär av Malin Åkermans film i Hollywood, Los Angeles igår kväll. Dit kom många kändisar som själva Malin Åkerman, Vanessa Hudgens, Zac Efron och bl. a ''Desperate Housewives'' Jesse Metcalfe.
Vanessa och Zac står tätt intill varandra på premiären och ler glatt för fotografier.
Vanessa jade på sig en underbar söt klänning från Rebecca Taylor Spring Blossom och ett par lila pumps.


Undebart söt!




Malin ÅkermanMalin Åkerman
Malin Åkerman

Tack till MSN Starlounge och JustJaredJr

Tisdag den tredje mars

Hej!

Hur är det med er? - Jag mår bra. Ska snart äta mellis och sätta mig själv framför franska böckerna. Nu börjar jag bli riktigt nervös inför provet imorgon. Jag är ganska säker på allt men när jag väl sitter där imorgon så kommer jag typ nara säga ''men gud, vad hette det!?''. Som jag nämnt tidigare så blir jag alltid jätte nervös inför proven och glömmer bort nästan allt innan själva provet, men det är bara för att jag är så nervös, men egentligen kan jag allting oftast galant. Skolan idag har annars varit rätt lugn. För en gångs skull jobbade jag lite ikapp på matten så nu behöver jag inte plugga lika mycket imorgon som jag skulle ha behövt om jag inte jobbade så flitigt idag på lektionen.

Ska senare på dans och missar innebandyn idag bara för att jag måste plugga franska men så är det! Skolan går först. Även om man vill att datorn/tv:n och fritidsintressen ska gå först. Ska verkligen försöka att lägga upp del 2 av Texas, Dallas resan och lägga upp lite ''kändisnyheter''.

Hörs! 

Bloggen och annat

Hejsan!

Nu har jag fixat både bakrund och musik nu när jag hade tid med det efter middagen. Ni får själva klicka på iPOD: en för att lyssna. Jag har fått lite kommentarer om att jag inte borde ha på musiken så nu får ni bestämma själva om ni vill lyssna eller ej.

Snart ska jag snart ge mig av och fortsätta plugga för sen klockan 21:00 börjar ett utav mina favorit program nämligen Cityakuten som jag har längat efter länge.

Hörs!

Rihanna och Chris tillsammans

Rihanna tänks ha blivit misshandlad av sin pojkvän Chris Brown för mindre än en månad sen som jag nämnt i tidigare inlägg.
Hon sägs nu har förlåtit och ha gett Chris en andra chans och de är nu tillsammans igen. De sågs tillsammans i Miami i helgen. En källa säger att Chris är mycket ledsen över vad som har hänt men han är mycket glad över att få vara med den kvinnan han verkligen älskar. En annan källa säger också att hon inte bryr sig om sin image. Hon är så kär i Chris att det inte spelar någon roll. Under helgen så fyllde Rihanna 21 och Chris tycks ha gett henne massor av presenter i form av smycken, väskor och designerskor i hopp om att blir förlåten.Chris vet det att han har gjort bort sig och kommer att jobba jätte hårt för att få förhållandet att fungera och att det inte kommer att hända igen.







Tack till MSN Starlounge

Miley Cyrus & Justin Gaston

Igår den 1 Mars sågs Miley Cyrus, 16, på en bowlingshall i Los Angeles med sin pappa och sin goda killkompis, eller om vi ska kalla honom pojkvän, Justin Gatson, 20, och en kompis till familjen.
När de unga paret väl sågs i bowlingshallen bjöd de för första gången på det som enligt amerikansk skvallerpress kallas för PDA, eller Public Displays of Affection, de betyder alltså offentliga kärleksbevis.
Miley sågs också få en liten kyss på kinden från Justin när hon satt i hans knä och myste.
De har fortfarande inte erkänt att de är ett par, men ska vi säga att det är tillsammans?
De har började dejta i september förra året.




Tack till MSN Starlounge

Måndag den andre Mars

Hej!

What's up? Jag mår faktiskt helt OK och hoppas att ni också gör det. Skoldagen har varit som vanligt, lite tråkig för jag har varit så sjukt trött! Jag känner att jag måste ta en liten eftermiddags-slummris som jag inte gjort på länge, så jag orkar plugga hela dagen idag för jag har ''plugg måndagar''. Jag får se om jag hinner byta bakrund och musik idag för det är lite trixigt, annars så blir det kanske imorgon eller på onsdag... Ska också se om jag bloggar lite mer idag men det hoppas jag.

Hörs snart igen med lite ''kändisnyheter''.

Skorna

Hej!

Här kommer två bilder på skorna jag köpte igår som jag lovade att lägga upp idag. Jag köpte dem på Håkansson på REA.
Imorgon så blir det lite förändringar på bloggen igen så som bakrund och musik.
Men nu måste jag lägga mig i sängs!

Puss puss!


Klicka för stor bildKlicka för stor bild
Och fick naturligtvis inspirationen från Vanessa Hudgens

Ett litet tråkigt hej från mig idag...

Middagen ikväll då det blev souvlaki med potatis tsatsiki och lite tomat med oliver.

London resan del 6 & resumé

Under denna resa har jag ätit otroligt god mat, träffat/mött otroligt trevliga engelskmän, fått uppleva några minuter under en kändis liv. Sett Big Ben, St Paul's Cathedral, karusellen nära Big Ben, varit på Madame Taussauds och bara haft det gö mysigt med mamma och självklart också shoppat!






St Paul's Cathedral

Också kallad The Whispering Gallery
,
Kommer inte riktigt ihåg vad detta var...

En snygg och ball ''staty'' har glömt bort namnet på sånda där saker....(?)

Framsidan av St Paul's Cathedral.

Big Ben!

Tråkiga jag då...

Big Ben är kallad just Big Ben för själva klockan heter så.

Sen såg mamma och jag också engelska poliser med de roliga hattarna.

Westminster Abbey


Den sista delen av London resan 2008.

Våfflor (lite för tidigt)

Nu stack kusinerna inte för så länge sen (stack efter tvol någongång...) och det känns ärligt talat skönt att det blev lite lungt här hemma.

Jag tog faktiskt tag i pluggandet och satt mig ner och började plugga och det känns riktigt skönt att jag började för det är faktiskt skoj när jag väl har börjat. Jag har nu ätit lunch med familjen då vi åt våfflor med grädde och jordgubbssylt, mums vad gott det var! Jag åt lite mycket och eftersom att vi gjorde smeten själv så innehöll den nästan bara mjöl och grädde, men självklart också vatten smör och salt. Grädde blir man ju så mätt på och om man har både grädde i smeten och på våfflorna, då blir man ju som sagt lite mätt. Jag har jätte ont i magen nu... men det går säkert över! Jag vet att det också är lite tidigt att äta våfflor nu i början av mars och våffeldagen är i slutet av mars men de gjorde inget tyckte vi! Vi kände inte för pann(g)kisar så vi gjorde våfflor istället.


Jag kommer att lägga upp foton på skorna senare och självklart del 6 av London resan om internet funkar och sen del 2 från Texas, Dallas resan.


Nu ska jag bara kolla ett par extra saker här på datorn sen blir det mer plugg innan jag drar mig sakta till innebandyn.


Ha det!

1 Mars

Hej!

Hur mår ni? - Jag mår bra. Har nu insett att jag har en helt söndag med plugg framför mig. Eftersom att jag inte pluggade igår, igen... jag stannade framför tv och dator. Men nu ska jag faktiskt plugga. Senare idag ska jag ge mig av till Nova Lund och hämta upp mina skor som är reparerade för andra gången.... och senare ikväll blir det innebandy träning.

Hörs!
RSS 2.0