Yes!

Idag är jag riktigt nöjd med mig själv. Jag jobbade igen all matte jag låg efter i och hade inte ett enda fel! Det kallar jag ''jag är bäst!'' ;) haha... Sen läste jag igenom all biologi så imorgon blir det bara läsa igenom allt igen och en massa anteckningar.
Men nu! Nu ska jag tvätta bort all smink och sen ska jag göra en god fruktsallad och sen sätta mig framför tv:n och se på Into the Pride!

Ha en trevlig söndagkväll:)

Hunnit.....

* Duscha - check!
* Städa rummet - check!
* Plugga - njaa, inte riktigt check!

Nu har jag duschat, sminkat mig och städat rummet. Jag ska nu faktiskt börja närma mig skrivbordet och plugga biologi för det mesta. Prov på nervsystemet på fredag. Men det är intressant så det är inte så himla farligt! Det mesta fastnar ganska lätt i huvudet.

Men vi hörs igen ju!

I know, I haven't been updating

Helloj!

Hoppas ni är på bra humör där ute, är ni det? Njaa, jag själv är väl lite halvt sisådär. Men ska tänka positivt. Snön vräker ner i snöstorm här i Skåne och det gillas inte. Jag är ingen snö människa. Jag kan gilla det när vi åker skidor och under julafton men nej inte annars. För några år sedan älskade jag snö, men nu har det bara blivit mindre och mindre. Tror det har att göra med att jag ständigt fryser under vintern. Hata snö, hata snöstorm, hata vintern, vilka är med i klubben? ;) haha, nej nu var jag lite för seriös...=)

Helgen har i vart fall varit bra. I fredags lyckades jag hoppas 130 cm i höjdhoppen på idrotten:D och jag hoppade inte ens 125 cm då! Jag ska fan i mig hoppa 135 cm på torsdag:)! I fredags eftermiddag kom Olivia från parallellklassen och ville hitta på nåt. Självklart funkade det, jag hade ju ändå inget att göra! På lunchen där så stack jag till ICA och köpte vatten, och jag smakade på lite kycklingvingar där som man kan få smaka ibland ni vet? Vi kom på den sjuka idén att äta fyra sådana var och räksallad till mellanmål. Haha, vi är ju lite galna ibland.
Vi satt där och snackade i några timmar och sen var jag tvungen att ta mig hem. Och senare på kvällen fick jag en oerhört växtvärk! Har ni haft det? Det är inte kul och fyfan vad det gör ont! Mina tårar kunde inte hålla sig borta för så ont det gjorde!
Igår var jag med älskling hela dagen. Vad härligt det var! Ååååh, nästa fredag/lördag syns vi igen. Har lite prov och sånt i veckan men ska försöka pressa in en timme eller två med honom eftersom jag kan ju inte plugga hela tiden och detta är typ första veckan då han inte har nåt prov. Vi hade vart fall det mysigt. Sen stack vi hem och åt biff till middag och sen såg vi på True Lies med Arnold Schwarzenegger.  Haha, Filip kunde inte sitta still när vi såg på den. Han skrattade så!
Idag blir det dock plugg och lite träning. Handling på grossan och sen Lejonflocken kl 21 på Animal Planet!

See you later!


Dave Salmoni är läskigt galen! =)

We're heading to Austin!!

Onsdag 28 oktober

Idag såg vi fram emot att ta oss till Austin. Texas studentstad. Vägen dit tog väl 3-4 timmar, men dit gick. Vi åt på något typiskt hamburgerställe mitt ute på motorvägen.
När vi kom till Austin checkade vi in på hotellet, och det var varmt ute! Lite tråkigt väder (regnigt och grått), men det var fortfarande varmt!
Sedan ville pappa visa oss något hus som var en kopia av Vita Huset i Washington. Parken brevid var helt fantastisk! Haha, men jag skulle nog inte kunna säga att huset var så värst likt det Vita.
Efter det var klockan nog tre och det var dags att ta sig mot hotellet för att byta om till middagen.
Innan middagen shoppade vi loss vid ett shoppingcenter mitt uppe på kullen! Där köpte jag mina favoritstövlar. Fan vad snygga dem är!
Barbeque blev det i alla fall. Uppe på en kulle i Austin. Gud vad fint det var! Låg precis bredvid en flod och maten var helt fantastisk! Trots att revbensspjäll inte riktigt är min grej....
Det blev snabbt sent och vi var tvugna att röra oss mot hotelelt för att hoppa i säng.'



''Our ribs are too big to fail your hunger''




Jag har mycket fler bilder än bara de här från denna dagen, men om jag skulle lagt upp alla skulle det nog tagit upp till en timme en och en halv. Pga att vår dator är så seg!!! Haha!

dagens bild

I've got a cold

Morgon!

Hur mår ni där ute? Jag själv är lite förkyld och bestämde mig för att stanna hemma idag så jag inte blir värre. Bara huvudvärk och täppt i näsan men jag ville ändå inte riskera .....

Datorn la av igår kväll igen och nu ska vi göra ett sista försök att sätta igång den. Och om det inte fungerar lämnar vi den på soptippen och köper en ny. Ingen idé att ha en dator som lägger av stup i kvarten....

Bloggar bara lite snabbt för nu ska jag lägga mig och sova igen. Ha det så länge!


Shit vad kul!

För en kvart sen kom jag hem från matte intensiven. Det var faktiskt skit kul!

Men i vart fall ska jag nu sätta mig och chilla lite framför tv:n med en Yoggi och några smörgåskex innan jag lägger mig för kvällen. Skippar träningen idag.
Ha en trevlig kväll!

Inte så svår franska trots allt:)

Jag har gjort mesta dels franska nu och jag kan säga att jag trodde det skulle vara jätte svårt. Men som tur var, var det inte så himla svårt.
Tar en liten paus nu innan jag fortsätter med både franskan och börjar inför biologiprovet.


Bild från Texas.

Haha, jag är en galen clown!

Tjabba!

Hoppas ni mår bra därute. Med mitt glada humör ska jag snart sätta mig och plugga.





Haha, en galen clown! (jag för bara någon minut sen;)   )


Ikväll vid halv sju ska jag ta en mattekurs för denna termin. Jag vill verkligen satsa på matten nu denna termin om jag ska komma in på NV. Jag vet att jag kan matte men jag har inte gett mig tiden.
Men vi ses förmodligen senare!
Puss!
Ps. Skolan gick super:) Ds.

Nu fungerar det:D

Wohoo! Nu fungerar andra datorn igen och jag har suttit och ''lekt'' med webcameran en liten stund nu. Men jag tycker inte om att LimeWire inte fungerar:(!



Hhhmmm, en lite mer seriöst Amanda

Det är ljuset som krånglar i Carls rum....

Jag satt och tittade på mina gamla skolböcker från lågstadiet förut istället för att plugga. Haha, ja det är jag! Och trots att jag hade en ganska svår tid fanns det tider som verkligen var fina. Jag tittade på alla mina fotografier på mig mina lärare hade tagit, och vad jösses jag har förändrats! I utseendet och allt ju!

Nu ska jag gå och läsa igenom franskan och sedan köra ett träningspass.
Ha det!

A real experience

Tisdag 27 oktober i Dallas.

Trots den jobbiga jetlagen och den tuffa tidsomställningen så hade vi en ny dag framför oss. Idag skulle vi ta oss ut till själva Dallas City. Jag mindes ingenting från city när vi var där senast, vilket jag tror var 2004.?
Först stack vi ju självklart till North Park Mall där vi shoppade lite. Som förra gången vi var i Dallas var ankorna och sköldpaddorna kvar i köpcentret.
Sen stack vi till JFK museet. John F Kennedy. Vilken upplevelse! Det var helt otroligt! Vi fick ett head-set där vi lyssnade på en mans röst som berättade lite om John och hur allt detta gick till. Inte förräns nu blev jag intresserad av vad som verkligen hade hänt.
När vi var klara stack vi till en restaurang som låg på ett väldigt fint område bara några hundra meter utanför city. Uteservering blev det när det äntligen var strålande sol och varmt! Det var nog minst 20grader. Så skönt! Dagen gick och det närmade sig kväll. Vi stack till hotellet för att byta om innan vi stack till favoritrestaurangen Micochinas. När vi var i Texas 2004 åt vi på den restaurangen (en annan då) och jag har oerhört fina och starka minnen från den kvällen. Carl var inte riktigt van vid tidsomställningen så han somnade mitt i maten. Såklart;)
Otroligt gott var det ju såklart!

(bilderna på det jag shoppade kommer upp på det sista inlägget av alla Texas-inlägg.)



Drinkarna på Micochinas.

POTD

En del av Filip

Nu har jag ätit lunchen. Blev ganska sent men skit samma:P

Igår när vi gick till bion fick jag låna en hoodtröja av min älskling så jag inte skulle frysa och det känns så bra att ha hans kläder på mig. Jag känner mig glad, men inte bara det. De luktar alltid Filip!!!
Han messade och sa till mig för nån timme sedan att han skulle träna. Kanske dags för mig att köra 10-20 minuter på cross-trainern. Sen måste jag seriöst få lite franska gjort. Vart fall läsa igenom allting så man får ett litet perspektiv.

Det gick bra hos pappas kollegor. Hunden är sjukt söt! Trixa heter hon ja, och är 7 år. Svartbrun och helt underbart väluppfostrad. Gud vad jag vill ha hund!

Jag får se om det blir lite bilder från Texas men ska se om jag kan få upp lite från dagen vart fall..
See ya!



En bild från Dallas.

Sunday

Godmorgon!

Vaknade rätt tidigt idag och mår toppen! Ni mår väl förmodligen lika bra som jag (hoppas jag...).

Idag ska vi åka till ett par kollegor till pappa och kolla på deras labrador. Vi i familjen ska kanske möjligtvis skaffa en labrador så allt vi gör nu är att läsa dressyr och hundböcker:P
Sen blir det iväg och handla och efter det lite plugg. Som tur är har jag inte så mycket denna vecka:)

Godmorgon *gäsp*

Morsning korsning!

Har ni sovit gott? Var det en hel dels festande igår? Haha, jag satt här hemma framför datorn och gick sen till tv:n senare mot kvällen för att vara med familjen. Otur nog lyckades jag somna framför mitt favoritprogram, Djurpolisen i Houston. Fan! Jaja, det går fler avsnitt:)

Idag ska jag ut på stan för att hämta ett paket på stan, köpa underkläder (eftersom allt är för smått och gått sönder!), och handla massor med strumpor. Sen blir det pojkvännen när han nu vaknar....
Och ikväll förmodligen Avatar om det finns några biljetter kvar.

Jag drömde något konstigt inatt förresten. Jag har svaga minnen för att jag drömde om när jag nu ska börja på Michael Jackson dansen i Malmö. Och att jag i drömmen skulle skriva ett NP (nationella prov) i skolan. Usch för nationella prov! Det är det enda jag seriöst oroar mig för nu. Speciellt matten.... Men vet ni vad?
Jag har faktiskt anmält mig tilll något som kallas ''Matte Streck Intensiven'', dä rman kan komma och få hjälp med matten för de som har svårt med det. Jag kan ju matte (jag är ju egentligen skitsmart!), men grejen är det att jag inte riktigt gett mig tiden till att lära mig matte. Så, jag ska sticka dit nu på tisdag och jag tror faktiskt det kommer bli skit kul!

Men vi hörs!

COME ON!!!!!

Halloj igen!

Här sitter jag och messar med en massa människor och lyssnar på Leona Lewis, medans jag lite halvt tittar på Taking the Stage.

Hoppas ni har en bra fredagkväll där ute. Vi åt otroligt gott här hemma i alla fall( haha, annat ämne men WTF). Wok blev det:)

Jag tittar runt lite på andra bloggar och det mesta jag läser handlar om katastrofen på Haiti och viktminskning.
Katastrofen på Haiti är ju självklart otroligt hemskt och sorgligt. Men jag blir verkligen glad när jag ser människor skänka pengar till att hjälpa de där, och när andra som redan är där hjälper alla så mycket som möjligt med bara kärlek. Jag önskar jag kunde hjälpa till men jag lyckas tyvärr inte övertala mina föräldrar att skänka lite. Men vi skänker till andra saker såklart!
Men jag blir så ledsen när jag läser om tjejer i min ålder som bantar. Inte äter någonting på en hel dag! Det är ju sjukt! Allt jag kan säga är att det inte är utsidan som räknas. Det är insidan! Och ni ska vara er själva, precis som ni är. Ni är fina precis som ni är! Försök inte vara någon annan än den ni är. Då lyckas ni inte. Man uppskattar er för den person ni är!!!

Jag ska i vart fall försöka varva ner lite för kvällen, sätta mig framför tv:n och bara slappa.
Ha en bra fredagskväll!
XOXO
/Amanda

Tillbaka efter veckan.

Hellaoj!!

Hoppas ni är på bättre humör än jag. Är en del saker som hänt, och som jag helst inte vill nämna.

Skolan gick bra idag i vart fall. Igår var jag med älsklingen så därför bloggade jag inte. Denna helgen har jag inte så mycket för mig så tänkte ladda upp bilder från Texas! Äntligen!!!


Hörs!

Redovisning imorgon!

Tjabbo!


Hoppas ni har det bra. Jag har det super. Olivia från parallellklassen var här tidigare idag och vi pluggade tlsm. Det gick faktiskt väldigt bra! Så nu snart ska jag bara diska och sen ska jag fortsätta plugga lite halvt koncentrerat. Vi får se hur det går:P
Redovisningen är imorgon så övar mest på den nu.

Vi får se om jag kommer tillbaka senare ikväll annars syns vi imorgon!

Så proffsigt av mig;)

Haha, jag köpte Bombay Chai på Java House idag och testade att göra egen Chai Latte. Så proffsig som jag är lyckades jag bränna mig på tungan så nu har jag jätte ont:(... men det var så jäkla gott!

Nu har jag pluggat en del och ska snart sticka ut med familjen och äta.
Jag håller på att stryka allt oviktigt och om jag lyckas stryka det som är viktigt haha, ja då är Agnes på mig imorgon:P

Nu måste jag gå:) Ha det!

Min bror alltså!

Halloj!

Här sitter jag här hemma och försöker skriva med iskalla fingrar på ett tangentbord. Hoppas ni har det bra!
Jag har det i alla fall. Carl gav mig sina kalla, superblöta handskar till mig idag i plugget och förvarnade min inte ens om att dem var blöta! Vi har ett exakta likadana vantar här hemma men dem ena är större som är mina. Men så knäpp som min bror är lyckas han alltid ta dem så att mina fingrar alltid är lagom ihoptrycka när jag kommer fram till skolan.
Och sen när man väl kommer hem så hänger han inte upp mina handskar på tork, som han har blött ned i snöbollskrig! ÅÅååhhh, ibland kan jag verkligen inte gilla min bror!

Mobilen la ju som sagt av igår men jag har lyckats få låna en av pappsen så jag ska snart försöka ta mig till ONOFF och fixa en ny. Klarar inte av den där stora Ercisson. Känns lite tråkigt att den la av kanske, men det är kanske livet? Haha, vem vet?
Jag ska också hinna städa mitt otroligt stökiga rum idag efter jag pluggat en del SO och franska. Sen ger jag upp och sätter mig framför tv:n eller sätter mig i sängen och läser FRIDA.

Ni får ha det så bra så länge!

Hhhhmm,,,,?

Nu sitter jag i datorsalen och har tråkigt. Väntar på att franskan ska börja:)

Jag har damp förresten! Min mobil gick sönder bara sådär igår och nu har jag ingen telefon! Jag kommer inte få en ny så jag måste köpa en exakt likadan:( men alla som vet har mitt nummer maila mig och ge mig det:) jag kommer nämligen inte ihåg om jag har alla mina kontakter på telefonen eller SIM-kortet:(

Men ha det i alla fall!

What about now?

We've run out of words we've run out of time
We've run out of reasons really why we together
We both know it's over baby bottom line
It's best we don't even talk at all
Whoa-oh

Don't call me even if I should cross your mind
Hard enough I don't need to hear your voice on my messages
Let's just call it quits it's probably better
So if I'm not returning your calls it's 'cause

'Cause I'm not comin' back I'm closing the door
I used to be trippin' over missin' you but I'm not anymore
I got the picture phone but baby your picture's gone
Couldn't stand to see your smile every time you dialed

'Cause it's over
Girl you know it's over this time
So when you call I'm pressin' seven
Don't wanna hear your messages messages
I'm tryin to erase you from my mind
'cause it's over
I swear girl it's over this time
So don't keep callin' leavin' messages
Don't wanna know where you been
Baby 'cause it's over

I still wake up every morning quarter to ten
I still eat my cereal right at the kitchen table
I can't even remember how long it's been
No trouble stayin' occupied

Oh they ask about you whenever I come around
I do what I can not to put my business in the streets
Last thing I need's another episode
Keep conversation short and sweet because

'Cause I'm not comin' back I'm closing the door
I used to be trippin' over missin' you but I'm not anymore
I got the picture phone baby your picture's gone
Couldn't stand to see your smile every time you dialed

'Cause it's over
Girl you know it's over this time
So when you call I'm pressin' seven
Don't wanna hear your messages messages
I'm tryin erase you from my mind
Baby 'cause it's over
I swear girl it's over this time
So don't keep callin' leavin' messages
Don't wanna know where you been
Baby 'cause it's over

You know that it's over when the burnin'
And the yearnin' inside your heart ain't there anymore
And you know that you're through when she don't do to you
And move you like the way she moved ya before

And you wanna pull her close
But your heart has froze
You kiss her but her eyes don't close
Then she goes out of your heart forever
And it hurts you but you know that it's better








Nu ska jag snart göra klart franskan sen blir det Animal Planet. Yes! Och sen en faaan tidig kväll!
Puss!

Michael Jackson - Heal the World

Hallo!!

Det var ett tag sen! Jag hoppas att ni haft en bra helg. Jag har haft det! Just nu, ja, är jag grymt trött. Har sovit knappt 16 timmar på tre nätter. Har hållit på med dansen men fy fan vad kul det var! En sån jäkla bra show! En sån kärlek vi alla hade. Åååh, jag kommer aldrig kommer glömma det där.
Michael Jackson Tribute var ju bara bäst! Och fy fan David, du är fan grymt bäst! En äkta Michael Jackson.
Åh, jag grät i avslutnings nummret när de dansade till Man In the Mirror och när vi alla var ute och Bella höll ett tal till Michael Jackson under låten Heal the World. Fy vad fint det var! Tårarna kunde inte sluta rinna.
Michael Jackson. Åh! Jag har lyssnat på honom sen jag var fem och jag lyssnar fortfarande på honom. He's the one! Han kommer alltid att finnas runtomkting oss. Jag kunde inte sluta gråta igår när de dansade till alla Michael Jackson låtar så jag var hela tiden tvungen till att förbättra sminket. Jösses, jag sitter och lyssnar på honom nu och tårarna, Fy fan att han skulle dö!


Jag har stått på scen enda scen jag gick i ettan till femman. Dansat för hela min skola själv! Har spelat teater i 6-7 år kanske. Tyvärr hände det en sak i femman som gjorde att jag fick scenskräck. Sedan dess har jag inte kunnat stå på scen. Inte ens framför min egna klass och hålla en redovisning!
Men äntligen gick jag ut igen. Jag var så himla nervös första showen i lördags men efter bara några steg där. Gud vad jag mådde bra! Jag hör hemma på scenen. Den är mitt hem. Jag mår så himla bra när jag står där och jag blir så himla glad. Jag kan verkligen vara mig själv och bryta ut all m in energi. Och njuta!
Nu har jag anmält mig till Michael Jackson och PCD i vår. Vad kul det ska bli!


Nu ska jag i alla fall försöka att få lite gjort här innan jag lägger mig och vilar i en timme. Är helt slut!





Divan har anlänt....

Tjohoooo!

Hoppas ni har det bra därute. Jag har det bra men är ganska stressad nu inför showen. Men det fixar sig!
Lösnaglarna är på, sminket är på, smyckena är på, bältet är på och paljettkavajen är på.
Divan Amanda har anlänt! Haha! Ja, ska snart sticka iväg och tränna till ''Acessory''. Så divigt;)

Skolan har gått bra de senaste dagarna då jag inte bloggat. Det är verkligen kul att få träffa sina kompisar igen efter tre veckors jullov.




Har inte så mycket mer att säga så
Tjingeling!

Aaaaaaaaaah, NO KITCHEN!!!

Halloj!

Nu har jag precis kommit hem från plugget. Det var lite sisådär halvt kul att komma tillbaka till allt plugg men roligt var det att få se alla andra. Egentligen har vi inte mycket plugg men jag har lite franska och mycket SO. Har inte pluggat till redovisningen nästa vecka så jag gör nog det absolut mesta idag. Torsdag och ända fram till söndag kväll går åt till dansen och redan imorgon ska jag ut för att fixa saker till showen. Så det är bäst om jag fixar så mycket plugg som möjligt nu så jag inte stressar ihjäl mig sen.
Kanske dags för mig då att sätta mig framför böckerna.

Renoveringen är i full gång här hemma och vi har inget kök!! Gaaaaaaaaaaaaaaahhh! Hur ska vi kunna klara oss utan kök i två veckor?! Kommer det att fungera? Jag trodde att vi kanske skulle fått sista kvällen nu med spis men nej tydligen inte. Hhhmmm, så ledsen jag blir! Jag som gillar mat så himla mycket!

Vi hörs kanske senare!

Stressig vecka har jag framför mig.

Hejsan!

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör. Idag är jag allmänt seg, nere och bara jobbig. Gick och la mig lite för sent igår och gick upp alldeles för tidigt imorgon. Skulle iväg till Malmö med kompisen Agnes för att gå på en kamerakurs. Nu vet jag mer så förmodligen kommer jag kanske fota lite bättre;)

Denna veckan kommer bli tuff för mig, lite bloggning då alltså. Har fullt upp för en redovisning i skolan men också fullt schåå inför dansen. Det kommer nog bli stressigare än vad jag trodde men om jag bara planerar lite så ska det nog gå.

Vi får se om vi hörs senare för nu ska jag baka bullar!

Puss!

Bbbbrrrrrrrrr, it's cold!

Halloj igen!

Nu har jag dansat igenom dansen några gånger men måste göra det igen för att gå igenom alla små men viktiga detaljer.

Jag sitter här hemma alldeles själv...:( Lite halvt kul kanske men om jag har tur kommer älskling hit lite innan jag sticker till Malmö för att träna.
Jag håller på att frys till is här hemma! Hoppas att filip kan värma mig lite då;) Pga mitt låga blodtryck och att jag är så smal fryser jag nästan jämt.
´Haha, och mycket äter jag utan att gå upp ett gram! Vad gör jag av all mat? En riktig förbränning verkar jag ha...



It's beacuse of....

Hey!

Hoppas  ni mår bra. Jag mår helt OK. Förutom att jag är riktigt piss över att skolan börjar på måndag. Skit vad tråkigt!

Jag har inte bloggat i veckan pga att jag inte orkat, haft lust och blogg.se har varit lite ''konstigt''. Jag har inte kunnat logga in och när jag försökt publicera mina inlägg har dem hamnat som utkast och sen har jag inte kunnat lägga upp dem. 

Men i veckan har jag vart fall varit med min älskade pojkvän, tränat en massa till dansen och lite annat strunt. Filip och jag bakade kanelbullar häromdagen och mina föräldrar har förbjudit mig att inte baka igen eftersom de tydligen var de godaste kanelbullarna som de någonsin ätit=) hihi!  Bakade nog 25 bullar eller nåt sånt och det är redan slut! Tog två dagar innan dem låg i våra magarna på oss!

Tidigare i veckan hände det en kul sak tyckte jag. Haha, jag denna stockholmare har kanske lite dålig humor men jag tyckte det var kul!
Jag var hemma och älskling och vi höll på att plocka ihop alla hans julsaker för att lägga dem i hans jullåda. Och eftersom de består av proslin och glas är han ju tvungen att slå in dem i papper. Och så rolig och tokig min pojkvän är så hämtar han en toa-rulle och slår in figurerna i dem. Och lyckas använda hela toa-rullen! Haha, jag tyckte det var gulligt kul!
Och sen en till sak: Han skulle sticka hem häromdagen så sa han: Kan du inte sluta skratta nu och kyssa mig istället? Jag måste hem.
Naaw, jag tyckte det lät så gulligt och allt:)

Haha, nej nu måste jag ut och köpa lite saker till showen nästa helg och sen blir det en massa övening här hemma och sen sticker jag vid fem-tiden.
Ha det bra! (Ska bli bättre på att blogga)

Finally!

Tjohoppsan!

Hoppas ni har det super! Jag har det. Sitter i älsklingens adidaströja här hemma och doftar på den varje minut. Jag träffade honom idag och jag insåg just hur mycket  jag älskar honom. Herregud... Det  var härligt att få träffa min pojkvän igen!

När jag kom hem vid niotiden så satte jag mig framför Animal Planet. Det är den enda jag har gjort det senaste kvällarna när jag inte haft nåt annat för mig. Tittat på Animal Planet. Men det är ju så himla spännande, intressant och  bara helt otroligt (speciellt om man är djurälskare som jag)! Jag satt och kollade på Into the Pride med David någonting....? Han åkte till Afrika i ett halv år för att utforska lejonen och ''leva''med dem. Skapa ett band mellan honom om katterna. Och det är så himla intressant! Gud, jag kan prata om det här hur länge som helst! Men nej då. Jag ska sluta för jag ska snart närma mig sängen.
Imorgon blir det städning av min hamsterbur, skridskoåkning (somd et inte blev häromdagen) och sen sticker man hem till Filip.

Ha det!

Sherlock Holmes....

....- definitvit en film man måste se! Vilken filmgenre ni än gillar så har denna film nästan alla och jag gillade den otroligt mycket! Den hade action, spänning, drama, humor men också lite romantik. Den hade stunder då det var fartigt och därefter långsamma stunder. Den var bra! Skit bra!!

Nu ska jag själv se om jag kan få tag på älsklingen, och sen ska jag städa Chewies bur. Vart fall försöka om han inte blir allt lika galen. Han brukar vara väldigt lugn när jag tagit upp honom men efter en stund börjar han bli lika galen som en iller! Haha, det är min hamster det=)

Ni får ha det bra!

010110 - eller va?

Tjoho alla där ute dem första januari 2010!

Det jag faktiskt funderar på mest är hur man skriver 2010 i en förkortning. Om man skriver 010110 , eller
0101 2010??? Haha, det är nig det första förslaget tror jag....
Vaknade upp för ett tag sen och insåg just att jag sov ganska bra inatt, hyggligt i vart fall.

Jag försökte ta några bra foton under alla fyrverkerier igår, men detvar alldeles för svårt eftersom det går alldeles för snabbt. Även om jag fotade manuellt så var det för svårt. Men några fick jag till som jag ska försöka lägga upp senare.

Ikväll blir det bio med familjen. Sherlock Holmes ska vi se och jag hoppas den är bra.
Men just nu ska jag försöka fixa lite frukost och sen sa jag hoppa in i duschen.

Ha det bra så länge!

2010, HERE WE COME!!!!!!!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH!!!
GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!
Nu har jag ringt älsklingen och pratat med honom :D och vad glad jag är nu. För det är ett nytt och otrOligt kul nyår att se framemot!
SÅ FÖR FAN! LEV LIVET NU OCH HA ETT JÄKLIGT GOTT NYTT ÅR!
Nu ska jag titta på film och njuuuuuuuta!

Puss och ha det BÄST!!!
RSS 2.0