Inget bloggande... jag är ledsen:(

Tja!

Förlåt att jag inte bloggat, trots att jag lovade det. Men jag har varit med älsklingen och bara haft andra saker för mig. Denna veckan är coool, så jag ska allt se till att bloggar en del. Jag LOVAR att Texas bilder kommer upp, och att de sista höstbilderna kommer upp.

Hallå, det var ju första advent igår! Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?!?!?!?! Jag fattar noll! Jag  hänger inte alls med. Det har gåt så sjuukt snabbt. Och jag måste redan nu börja köpa alla julklappar, men herreguud!
Det står bara stilla i huvudet om vad jag ska hitta på. Mamma sa imorse att jag, jag, måste köpa alla julklappar för egna pengar. Men va?¨

Snart börjar biologin och jag ska till Stockholm i helgen, kul va?:)

Hejdå!

TEA

Tjenare!

Sitter här nu i datorsalen igen och bloggar. Har TEA, alltså tid för eget arbete. Men jag har absolut ingenting att plugga till, så jag stack hit.
Hhhhmm, matteprovet gick gick, men vad fan. Jag måste vara nöjd med det jag presterar. provet girå gick bra faktiskt, kemiprov. Det var inte super, super svårt. men svårt var det. Sista proven för hela terminen är gjorda! Haha! Okej, dock har jag ett franskaprov nästa vecka, men det får och kan vi inte förbereda oss till eftersom vi inte vet vad det ska handla. Jag kan förbereda genom att läsa igenom alla verb, men faktiskt kan jag dem så bra så behlver inte lägga ner sånt tid på dem. De sitter som enn ''rinnande vatten'', hihi:)

Igår var jag med älskling och pluggade matte. Vi skulle egentligen stuckit till bion och sett This Is It med Michael Jackson, men Filip orkade inte se den...:( Jag ska se om jag kan se den på söndag. Om Filip är färdig med plugget ska han också hänga med. Annars sticker jag nog med Olivia eller familjen:)
Idag slutar jag vid tre och sticker direkt hem till Filip. Sticker sen därefter hem till mig för att hämta pengar så jag kan köpa present till Agnes som har tjejmiddag imorgon. Kul ska det bli!

Har som sagt också fotat en del som jag ska lägga upp på söndag.

Nu måste jag gå!

Hejdå!

Ska plugga om en stund...

Stack hem vid fyra idag eftersom jag gjorde Gabbi sällskap i datorsalen då hon skrev sin svenska. Tyckte det var lika bra att kolla in bloggen, facebook och lite annat.

Nu för en stund sen så åt jag middag och jag ska snart röra mig mot böckerna igen. Det är några saker jag inte kan, så dem skiter jag faktiskt i om jag inte kan...:( jag hinner liksom inte få in dem i mitt dumma sega huvud idag:P hihi:) Nej, men helt seriöst. Jag ska plugga kemi nu till klockan nio ikväll då det är Grey's:an! Har inte sett det på typ tre veckor:O Gaaaaaaaaaaahhhh! Tänkte ta det lite lugnt ikväll och lägga mig tidigt.
Imorgon ska jag tydligen vara med älskling, så ja:))

Hörs!

DB

Duffy

Hejsan!

Nu sitter jag i datorsalen på skolan. Har luchrast och inte för så länge sedan klagade jag mot våran (dumma!) rektor. Han har bestämt att ta bort sockret till filen. Okej, kanske inte så bra med för mycket socker, men vad fan. Man kan ju inte äta annars! Han lyssnar  inte på oss elever, vilket jag tycker att rektorer ska göra, och det borde han göra. Han gör som han själv vill. Han kommer få så mycket kritik! Wikner var bättre! Gaaaahhhh!

Vart fall så slutar jag snart. Om typ fyra timmar:P, haha, nej men då ska jag hem och plugga till kemiprovet som går av stapeln imorgon. I helgen ska jag försöka blogga lite mer. Kemiprovet imorgon och matteprovet på fredag är de sista proven nu denna termin. Dock har vi ett franskaprov nästa vecka, men det kan vi inte förbereda oss till eftersom det är en uppsats. Jag gillar uppsatser!
Ska vara med älsklingen såklart både på fredag och lördag men ska blogga ändå. Lördag kväll sticker jag till Agnes för att fira hennes födelsedag, och på söndag blir det en lugn dag. Första söndagen på typ åratal då jag slipper råplugga! Pjuuuhh!

Nu har jag i vart fall 10 minuter kvar på denna rast.

En låt jag älskar alldeles för mycket.

Dagens bild

En helg med älskling och sötnosen

Tja (*gäsp)

Hur mår ni? Jodå, här är det fint. Var ju hos älskade Olivia igår för att fira hennes födelsedag, och det var så himla kul! Definitivt personer som jag kommer hålla kontakten med i framtiden. Bilder laddar jag upp senare:)
Sen var jag ju också med älskling. Vi kommer inte ses förräns på fredga eftersom vi båda har rätt mycket i skolan denna vecka. Men jag saknar honom!
Han är liksom den bästa pojkvännen någonsin. Tänk er en kille som säger minst 10 ggr varje gång vi ses '' Du är den finaste och världens bästa flickvän''. Alla förtjänar en sådan pojkvän. Jag kan inte säga hur fin han är, för han är såå fin, och jag är så kär.

Nu ska jag dock gå och plugga till kemiprovet i veckan, och göra klart alla läxor så det bara blir plugg till kemin och matten. Sen kommer det bli en riktigt tidig kväll för mig idag. Hhhhmm, hade ett par stökigt flummiga tjejer som pratade till klockan ett inatt, och inte förräns då fick man en blund..:P men dags var det igen kl halv nio imorse! Haha, så gissa om jag är trött nu!



Min älskling:)<33






no one like you

Hejsan!

Är med älsklingen nu så bloggar bara lite snabbt om vad som hänt de senaste dagarna.

Jag har pluggat och varit med älsklingen och Olivia. Matte provet idag gick bra, men också fysikprovet! VG! Jätte nöjd faktiskt!
Imorgon ska jag vara med Filip lite också och sen ska jag sticka till Olivias tjejmiddag/övernattning. Skit kul ska det bli! Ska försöka plugga lite till proven i veckan också, men ja...


Här kommer dagens bild också:)

Länge sedan!

Tja!!

Hoppas ni har det super, jag har det!! Olivia var här för att jag skulle kunna gratta henne, ja hon fyller ju 14 idaaag!!

Har inte bloggat eftersom jag har haft plugg att plugga till, annat att göra och varit med Filip så jag har bara lagt undan bloggen denna vecka. Nästa vecka blir det förmodligen samma sak eftersom att jag har två prov då. Men nästa helg kommer bloggningen igen, och förhoppningsvis alla delar av Texas resan.

Nu måste jag gå och plugga för att se om jag har lite tid för älskling ikväll:)
Puss!

Nu...

...snart lägger jag mig och läser en dötrist bok. På västfronten intet nytt, har den i svenskan. Borde också snart börja på Before I die som vi har i engelskan. Och borde snart lägga mig igen...

Dagen idag har varit ganska... ganska haffsy flappsy...? Stök hit och dit och det gör att det blir lite tufft med allt annat omkring sig. Jag får tänka positiv så klarar jag detta.
Godnatt!

POTD

But then it's Sunday

Godmorgon!

Jag vaknade för ungefär en timma sen, vilket var väldigt skönt. Första gången på länge nu har jag kunnat sova ut, ordentligt. Har hänt väldigt mycket i veckan, som har fått mig att må väldigt bra och väldigt ledsen. Det har varit stressigt och jag har bara mått dåligt egentligen. Alla har ju sina dåliga tider, inte sant?

Gårdagen var i vart fall helt fantastisk. Jag blev verkligen på bättre humör efter allt som hänt.
Det är bara helt fantastiskt hur en person kan få en att må så jävla bra, och bara lägga allt dåligt bakom sig och bara leva livet. Filip är verkligen en helt underbar person, och jag själv kan nog inte säga att det finns någon bättre. Vi båda säger till varandra hur mycket vi älskar varandra och hur fina vi båda är. Det är helt otroligt....
Han bryr sig verkligen om mig. Det är inte det att han bara tycker att jag är snygg och vacker, utan att jag är mig själv. Han tycker att jag är en väldigt tuff och stark person som man alltid kan prata med. Alltid finns där för en och är alltid så himla gullig. Ibland kan jag bara tycka att jag är misslyckad men när Filip säger detta till mig, så får han mig på så himla bra humör. Han får mig känna mig värd att leva. Att leva ut varje dag.
Han är en sån himla bra pojkvän. Om jag sätter mig brevid honom i soffan, och sen bara ska sätta mig en meter framför honom på golvet, sitter han inte kvar i soffan. Han följer med mig och sätter mig där jag sitter. Han följer med mig vart jag än går, och vad jag än gör. Filip är en riktig kramgo person som bara vill krama mig hela tiden, och det finns inget bättre än att krama honom. Att bara ligga brevid varan och titta varandra in i ögonen och inte sluta le.
Men vi kan också ha grymt kul tillsammans. Som när vi står i köket och diskar, så skvätter jag lite vatten på honom. Och så sur han blir! Haha, men han ger tillbaka nåt sen, som att kittla mig. Och jag är grymt kittlig! Haha!

Nu ska jag snart sätta mig ner och plugga. Men vi hörs ju!

Lördag 14 november

Hej!!

Hur mår ni? Jag har mått bättre, den saken är sann. Hoppas att jag blir på bra humör när jag är hos älskling idag i vart fall:)
Idag är det lördag, gick upp ganska tidigt idag. Gick på öppet hus och köpte sedan en mobil! Det blev en T700, röd. Riktigt snygg! Dock kan jag inte använda den förräns imorgon då, men ja.
Jag ska nu gå och städa mitt rum, läsa igenom lite fysik och svenska.



Varför?

Jag har en rolig sak att berätta? I somras seglade jag ju med ett stort segelfartyg. Under den resan lyssnade vi på en låt av Toby Keith. I wanna talk about me (sök gärna upp på youtube, låten är skit bra och asrolig!). Och vet ni vad? Jag fick just mail från Ebba från seglingen som sa att han kommer till Köpenhamn i helgen! Fyfan vad kul! Haha!

En mindre rolig sak. Jag har haft en ganska tuff dag. Jag kan tyvärr inte gå in på det, men önskade ibland att jag kunde.


Annan sak.
Jag förstår ibland inte vad människor tänker med. När människor pratar skit om en, eller gör dumma grimaser när de tror att man inte ser. Jag har varit med om det tusentals gånger och kämpar fortfarande igenom det. Det jobbiga är bara att de inte tror att man fattar. Vi är inte så dumma som ni tror? Jag brukar säga ''om du ska prata skit om mig, berätta det för mig istället och prata inte bakom ryggen på mig''. Jag vet att många pratar skit om mig, och jag försöker inte bry mig. Men det jobbiga är när typ klasskamrater eller liknande gör det. Då tar man illa upp. Jag är ingen person som man kan göra vad som helst med. När nån kritiserar mig känner jag mig som en tändsticka som man kan kliva och stampa på hur mycket som helst. Men även jag blir sårad. Jag visar det inte, men innerst inne mår jag ibland inte bra.
Jag är en person som bryr mig om alla, även om jag inte känner de. Jag påverkas mycket om hur andra mår. Jag vill alla deras bästa och finns alltid där. Jag själv ser mig som en ganska stark person, vilket nog andra gör också. Det är just därför de tror att man kan stampa på mig hur mycket som helst. Men jag är som alla andra. Jag kan också bli ledsen. Bli så ledsen att jag bara sitter och gråter i timmar. Men jag visar det bara inte.
Så till dem som kritiserar: skaffa er ett liv! Det enda ni gör är att kritisera andra. Ni måste vara oerhört osäkra på er själva. Om ni inte har nåt bra att säga, så håll för fan käften! Om det inte är nåt bra som kommer ur munnen, håll tyst! Man skaffar alltid en uppfattning till en person. Men det är inte utsidan som räknas, utan insidan. Ni kanske skriver till en tjej/kille att han/hon är ful, men har ni överhuvutaget lärt känna personen? Svaret är förmodligen nej. Så ge dem en chans för fanken!
Sluta kritisera, leta upp det fina hon personen istället. Och tro inte att vi inte märker nåt, för det gör vi!

Nu ska jag lägga mig efter en jobbig dag. Ska upp tidigt för att vara med min underbara älskling imorgon.
Godnatt!

dagens bild

Fredag men ändå plugg

Morsning korsning!

Hur mår ni och vad ska ni göra en sån här dötrist (syftar på vädret) fredag? Jag ska snart hem och äta middag, och vid åtta tiden ska jag till Olivia. Det blir en liten myskväll med tjejssnack och film. Har inte träffat henne på över en vecka så tyckte det var big time för det nu!

Sitter i skolan i alla fall och försöker få i mig lite fysik. Jag koncentrerar mig mycket bättre här i skolan än hemma. Ni vet? Hemma, så ska man bara gå in på internet för att gå in på skolanshemsida, men vips så är jag till slut inne på Facebok och klockan är åtta! Eller då man ska gå och hämta lite té men då man gör nåt helt annat istället? Ja, typ så blir det för mig om jag pluggar hemma. Här skolan, här i skolan så finns det inget annat än att plugga. Ska nog faktiskt sitta en timme till så jag får det gjort liksom. Ska vara med älsklingen hela dagen imorgon, så vill gärna slippa plugg.

Hörs!

Lägger mig snart

Håller på att ladda ner alla bilder från min följeslagare, min älskade kamera;) haha, segt segt går det men snart klart!
Ska försöka blogga lite om Texas resan i helgen eftersom jag inte gjort det nu i veckan. Haft fullt upp, vilket jag ocksåå nu kommer ha i helgen. Men så fort jag har en paus så bloggar jag:)

Nu ska jag lägga mig!
Puss!

POTD

Giljotinen men två månader:)

Tjena!!

Hoppas ni har det bra därute. Jag kan inte ha det bättre (eller jo, om jag inte skulle haft nåt plugg...)

Äntligen fick jag se min underbara Filip idag!! Jag blev så otroligt glad, och dagen skulle inte kunnat sluta bättre. Var dock lite sur över att vi inte fick pussas, men så är det! Vi låg bara och myste, och kramades och pratade och bara åååååhh!!
Nu har det gått två fantastiska månader med min älskling. Jag älskar honom så mycket! För exakt två månader sedan var jag jätte glad. Jag hade just varit med om det sötaste en kille sagt till mig: Om jag inte var för feg nu skulle jag kyssa dig...
Jag har haft två helt fantastiska månader med Filip. Jag kan inte förklara hur lycklig han gör mig. Men när jag ser honom, ler jag bara. Kan inte sluta le, och han får fjärilar flyga runt i magen på mig.

Nog om det. Skolan idag gick bra också. Fick MVG på mitt musik prov! Det är ju sjuukt! Va?
Sen är det jobbig svenska då.. Danielle kommer sätta mig i giljotinen imorgon. Usch!

Nu ska jag sticka och plugga kemi och fysik.
Trevlig torsdag!

Vaaaa? Huh?

Gick och kollade på Exeprt för att se om de skulle gå och laga min dumma telefon men nej, den räknades som en självskada, eller vad det nu hette. Så, antingen fick jag betala 1000spänn för att laga den eller ny telefon... Ringde mamma och berätta detta och hon sa att det inte skulle vara fel att lägga på några 100kr till en ny telefon istället. Va? Huh? Jag ska få en ny mobil:D:D:D! Yes! Jag har ändå haft min S500i i två år nu, men de är ju liksom inte riktigt första gången den går sönder....

Men vart fall, gick och fixade lösnaglar som jag satte på. Tog en kvart! Ska nu sätta mig och plugga klart allt. Tyvärr får jag offra fysiken, svenskan och kemin för SO:. jag får komma på nån bra ursäkt till varför jag inte gjort läxan;) Haha, nej men ska göra mitt bästa till att hinna med allt.
Nu måste jag gå för att hinna!
Au revoir!

Fan vad jag är bra;)

Nu har jag käkat pannkakor till lunch. Jag skulle egentligen bara gå till köket för att ta några smörgåskex med smör. Ni vet sånna där vita som är typ huur goda som helst med bara smör till? Som man alltid åt när man var liten? Ååååååååååh, det är ju så gott! Det är tillochmed godare än godis (haha, okej har inte käkat godis sedan januari i år då men jaja:P )! Jag skulle ta ut smöret ur kylen men såg pannkakor! Jag var hungrig också så tyckte det var lika bra att äta lunch. Skar upp lite pannkakor, in i mikron och sen med grädde och jordgubbssylt. Mums! Mormor gjorde alltid det när Cral och jag var yngre. Hon bara stekte upp det och sen hade sylt och grädde till det. Mums säger jag bara!

Pluggningen har faktiskt gått bra nu! Jag har tvingat mig själv till att vara koncentrerad, la nallen (mobben) under min huvudkudde i sängen (den stör nog mest..) och sen satte jag mig ner och gjorde mina anteckningar. Har gått bra hittils så ska snart gå tillbaka och anteckna om allting. Så himla skönt att jag äntligen kan koncentrera mig och att jag äntligen får saker gjorda! Sen ska det göras fysik, kemi och svenska. Matten tar jag nog i helgen, så att den inte stressar mig för mycket. Det andra klarar jag av. Och sen vid sextiden ska jag på öppenhus inför gymnasiet! Det blir naturvetenskap för mig, trots min matte! Jag ger inte upp i första taget, ingen får krossa mina ''drömmar''. Om jag har viljan att klara av det och är intresserad i det jag gör går det hur bra som helst! Jag är envis och ger inte upp! Jag ska fan klara av naturvetenskap! 
Men när jag antecknat klart nu om imperalism och nationalism måste jag ut för att lämna in min dumma telefon. Sticker också snabbt snabbt in på Lindex brevid Expert för att köpa lösnaglar:) Tänkte faktiskt ha det på mig nu lite:) hihi!

Håller med Sophia om att låten är bäst!




Plugg!!

Godmorgon!

Gick upp vid sju idag för att klockan åtta ta emot en mobil från en kompis. Min mobil gick sönder igår! Det är ju en skandaaal!!! Jag ska lämna in den idag, och vilken tur att jag hittade garantin! Annars hade jag legat risit till:(
Nu om nån timme ska jag sätta mig och plugga. Göra klart all SO, matte, kemi och börja lite smått på proven vi har nästa vecka.

Jag kommer blogga senare idag, men får se hur mycket det blir eftersom jag verkligen måste plugga. Ville berätta lite hur läget låg till:)
Imorgon två månader med Filip och mig:D!! Det är ju helt sjuukt!

XOXO

dagens bild

Haha, ingen tidigt kväll för mig inte!

Tjabboo!

Har suttit och väntat på att Filip ska ringa mig i en och en halv timme, och under den timmen har jag ringt honom för att se om han är där, men nej. Han duschar. Haha, han duschade i en och en halv timme, haha, min Filip alltså...<33
Men, han ringde mig till slut:) Jag ringe också en annan polare, haha. Vad pratglad jag var idag då! Jag som brukar ha ''telefonfobi''. Jag messar hellre än att ringa i telefonen. Jag är alltid den som låter så himla glad, men den i andra luren så himla sur..:P haha!

Idag har pluggningen inte gått så superbra...:( Jag måste skriva klart alla anteckningar ikväll, annars får jag problem imorgon. Kommer inte bli en tidig kväll för mig inte haha!

Puss!

picture of the day





(alla ''Picture Of the Day'' bilder har tagits av mig med min systemkamera, ingen annan!)

Break

Nu har jag tagit en liten paus från mitt snytande och pluggande, men ska ta mig tillbaka till skrivbordet:(
Usch, vad jag hatar att plugga nu för tiden!



Men blääääääääää! Mitt skolfoto för i år...

Buhuuuuuu!

Hej!

Jag sitter här hemma och är jätte förkyld... buhuu:( Jag vill inte vara förkyld! Hoppas att ni är friska och mår bättre i vart fall. Snart ska jag gå ner till sushi restaurangen nedanför mig och köpa hem lite lunch. Efter det ska jag sätta mig och plugga resten av dagen. Nej, urtråkigt men måste verkligen göra det för att huvudtaget få godkänt på detta prov. Men vet ni vad? När jag hittade min konce igår, och verkligen satte mig ner och läste om första världskriget, var det faktiskt jätte intressant! Så förmodligen blir det lite lättare och roligare att plugga idag och imorgon.

Hörs!

Till sängs!

Wohooo, nu är jag färdig med dansen, och fy fan vad snabbt och jobbigt det är! Allt handlar verkligen om takten, och man får inte tänka när man dansar, utan bara köra på.

Godnatt!



Låten vi dansar till!

Goodnight!

What's going on?

Pjuuuuuhhh! Nu är jag mätt! En biff på 200gr och potatismos, så blir man nöjd sen:D Haha, jag är en riktig ''köttätare'', och jag äter väldigt mycket trots att jag är så smal.  Haha, jag mins den konversation Simons mamam och jag hade. Hon frågade mig varför jag åt så lite, och jag sa bara det att jag just ätit själv. Haha, jag sa det till henne att jag inte bantar, utan äter väldigt, väldigt, mycket och då andades hon ut igen! Haha, samma konversation händ med min klassföreståndare och mig idag.
Haha, jag är så mätt så att jag har en jätte stor mage nu. Ni tänker förmodligen: det tror jag inte på, hon är ju så smal! Haha, jag tycker de ser ut som om jag är gravid:P (det är jag inte!), haha!

Jag är en sån person som gärna går runt i mjukisbyxor och en stor hoodtröja, direkt när jag kommer hem. Det är ju så mysigt!
Snart ska jag vart fall börja röra mig mot stationen, men innan jag rör mig dit kommer jag kika in på Espresso House.

Ha det!


Jag idag:)




(Jag har fortfarande inte markerat klart...)

pluggningen fungerär bättre nu

Hejsan!

Hoppas ni mår fint fint! Jag är väldigt förkyld men håller tummarna till att bli frisk tills på torsdag (då mitt hatade so:prov är...) och helgen, då jag äntligen ska få träffa min älskade Filip (hooops, nämde jag min babes namn där?:P)...
Jag kan äntligen koncentrera mig utan problem nu. Jag tror mycket har med att göra att jag fick tag på Filip idag, och kunde prata med honom. Men också att min polare  Emma har sagt åt mig att inte stressa upp mig.
Haha, hennes och min konversation idag:
E: Men, Amanda. Du stressar upp dig för mycket, herre guud!
Jag: Jo, jag vet. men jag vill verkligen satsa på detta prov.
E: Självklart, vill jag det också, men kom igen! Det är bara ett prov och om man vill, kan faila på. Det handlar ju liksom inte om livstids fängelse om du inte klarar det eller att det handlar om liv och död, det är ju bara ett prov?!
Jag: Haha, jo jag vet!

Haha, jag tror nog jag fattat:)
Ska sticka till dansen nu om en och en halv timme, bussen går klockan åtta, men tänkte försöka att hinna med att köpa en chai latte såklart! Innan det ska jag hinna äta och markera klart alla sidor i min historiabok. Så länge jag inte grips av panik klarar jag det:)
Puss!

dagens outfit








Dagen outfit betod av en trikåkjol och en vitsvart randig tröja från Indiska, likaså sjalen,
leggisen och koftan är från Gina Tricot, och Converse (snyggt till allt!) från Stadium.

picture of the day

Sitter i skolan och...

gör absolut ingenting! Haha, jag visste inte att vi skulle ha råd imorse, så därför tog jag inte med mig böcker till skolan (för att kunna plugga till på TEA lektionen) just bara för att jag skulle göra engelskan då. MEN, vi hade råd, så då gjorde jag engelskan. Och  nu på TEA:n vi har nu har jag absolut ingenting att göra! Jag sitter bara här i datorsalen och flabbar runt:P... Men jag slutar om 5 min, så då ska jag ta bussen hem och sen plugga matte och SO. 

Hörs senare!
Jo, hoppas ni mår bra förresten:) Jag mår sådär. Kliar i halsen, hostar och snyter mig, men hoppas det blir bättre! 

måste seriously go to bed

Jag måste seriöst gå till sängen nu. Jag har lyckats markera två områden i SO:n, lite lugnare är jag nu. Hela dagen imorgon kommer bestå av matte och SO. Vilket tur det var att jag gjorde franskan och engelskan idag! Bara det gjorde att min stress minskade, så ja, bra att jag äntligen tog tag i sakerna och gjorde det.

Nu MÅSTE jag ta och tvätta mitt ansikte, borsta tänderna och sen hoppa i säng!
Puss!

...:(

Jag ska försöka plugga färdigt det jag höll på med innan jag lägger mig. Men blir lite svårt...

Hoppas ni sover bra. Jag kunde inte somna igår för jag hade en grymt jobbig växtvärk. Ni som har haft det, vet hur det känns och hur jobbigt det är! Så, jag får hoppas att jag inte har det ikväll heller.
Godnatt och sov sött.
´Bloggar imorgon igen:)
XOXO
Manda

:'(

Inte min bror nu också.......



Jag älskar dig över allt annat, och jag hoppas det går bra...<333

suttit framför datorn mer än plugg

Jaaa, ni som känner mig vet att jag gärna spenderar så lite tid framför böckerna som möjligt. Det finns ju så mycket annat man vill göra och finns att göra! Men, jag lyckades få tillbaka koncentrationen på matten, så nu en liten liten paus innan jag hoppar in i so böckerna.

Min hälsa vet jag inte om den blivit bättre...:(  Jag är ganska täpp i näsan (ordentligt täpp då..), lite ont i halsen och snyter mig ganska ofta. Men det är ändå okej, jag har ju inte feber! Denna veckan kommer vara lugn. Måste sova mycket, mycket.



Men varför har jag hörlurar runt halsen? Det får ni reda på i Texas delarna.
Vart var jag någonstans? Åååh, ni kommer bli såå avundsjuka!

Kommer inte kunna...

få tillbaka koncentrationen. Jag hade till slut, äntligen, fått fram min koncentration jag väntat på hela dagen. Och vet ni vad? Självklar skulle mamma komma coh säga ''Amanda, middagen är färdig! Kom nu, biffen är färdig!''.
Jaha, och där så fick jag inte plugga längre. Men ååååååååååååhh! Så sur jag blev sen... Nej, nu ska jag lyssna klart på låten jag lyssnar på sen måste jag plugga. Big Time!








Såhär glad är jag definitivt inte nu alltså!

Men okej då:D

Har tagit en liten paus i pluggandet men ska snart sätta mig ner för att göra SO.
Jag kom att tänka på det, att det kanske skulle vara lite kul om jag visade en glimt av F.  



Haha, han ville spela gitarr för att visa så duktigt han var:) Haha, han ville nog impa lite;)

robin bengtsson

Vapnet - Kalla mig

En låt killarna spelade varje dag under seglingen i somras.
Alla på båten sjöng med.
En sån jäkla skön låt!



Picture of the day

Går bara inte....:(

Det går bara inte att plugga idag. Jag har fått lite franska gjort och håller nu på med engelskan. Allt jag tänke rpå är min älskling som jag inte träffat på en vecka nu. Och vi kommer inte se varandra förräns på fredag eller lördag igen. Och allt jag tänker på är nästa gång vi ses, och hur glad jag kommer vara då. Jag kommer vara helt överlycklig.
Jag ska ge engelskan en till chans innan jag ger mig på SO:n. Men både engelskan och matten måste göras idag. Usch, vad jag hatar att vara förkyld medans jag pluggar! Det går bara inte. Jätte okoncentrerad och tänker bara på F....<33

Ska ge pluggeriet en chans till.

Men nääääääääää!

Godmorgon!

Jag mår inte bra här hemma alls, trots att jag fick sova ut ordentligt denna natt. Jag är oerhört förkyld...:( Vad putt jag blir! Jag sitter här och harklar mig var femte minut...:( Jag som inte ville vara sjuk den här veckan. Inte alls!
Dagen består av en massa plugg. Bara plugg faktiskt. Jag måste jobba igen dom sidorna jag ligger efter i matten, göra klart förra kapitlet som jag inte hann med, och sen en massa SO. Ska också plugga lite franska, engelska och nåt mer.... Men så är det! Om jag får franskan, engelskan och matten klar idag, slipper jag plugga på dem i veckan, så jag ska verkligen jobba på dem idag.

Nu har jag i vart fall ätit klart min frukost och nu måste jag gå och sätta mig framför mitt skrivbord.
Haha, jag städade faktiskt mitt rum igår. Det såg ut som en himla röra. Såg ut som om någon hade kommit och vänt upp och ner på hela mitt rum! Tyckte det var dags att ta tag i saken och verkligen städa rummet nu, för en gång för alla. Typ...:P

Tjingeling!
(vet ni vad? Jag har druckit en fjärdedels glas nu med limesaft för att se om jag kan bli lite bättre i vart fall:)    )

Det går bara inte!

Här sitter jag och lyssnar på The Killers med Human, och men en himlans växtvärk och är grymt stressad! Usch, det finns inget värre! Jag har inte pluggat idag, och jag mår verkligen jätte dåligt över det. Jag är jätte stressad för allt jag tänker på är soprovet vi har på torsdag. Jag vet typ inte alls vad det handlar om...:( ?

Jag ska i vart fall lägga mig tidigt idag så jag har energi till att plugga imorgon. Vad tycker ni om att jag varit aktiv nu då?:) Jag själv trivs med det ganska mycket, så ska verkligen försöka vara aktiv nu:)

Puss och sov gott!

Det bästa live-framträdandet!



Jesse McCartney med It's Over

Jesse McCartney - How Do You Sleep

När jag lyssnar på denna låten, får jag den känslan som jag fick första gången jag lyssnade på den. Förra vintern då. En sån himla gó känsla!

Höstbilder











































































Texas- men det var då fanken!

Under höstlovet var jag och min familj i Texas, och jag tyckte det var dags för mig att visa alla bilder jag tagit!

Lördag 24/10 - Söndag 25/10
Vi alla gick upp kl halv 5 på lördagsmorgonen, vilket var tufft! Men jag var i vart fall taggad:) Taxin lämnade porten kl 5 och vi kom fram till Kastrup vid sex tiden då vi genast checkade in och gick och åt frukost. Till slut var det dags att gå på plandet som skulle ta oss till Frankfurt.
Först var incheckningen till planet försenat en halvtimme pga dåligt väder i Frankfurt.  Värre blev det tyvärr... Vi fick inte lyfta förräns en och en halv timlme senare. Vi kom fram till Frankfurt kl 10:40 då vårat andra flyg skulle gå till Dallas, Texas. Vi skulle hunnit men planet hade redan lyft:( Det blev fort kaos på hos Lufthansa med alla de som missat flyget pga dåligt väder. Det planet var det enda flyget som lyfte i tid!
Vi sprang fram och tillbaka för att se vilket kö som var snabbast, men alla tog lika lång tid. Pappa stod och köade i över 3 timmar men till slut var det våran tur! Vi hade missat andra flyget till Dallas, så det enda de kunde göra på Lufthansa var att skicka osstill London (som skulle gå tre timmar senare), övernatta där och sedan tidigt söndagmorgon ta tidigt flyg till Texas. Timmarna var plågsamma men till slut kom vi fram till London. Vi skulle gå och hämta vårat bagage, men nej, inget bagáge där. Vi började ana det värsta. Vi fick vänta i ytterligare 2 timmar tills vi fick reda på att vårat bagage låg vid terminal 3, redo för flyget på söndagmorgon som skulle till Texas.
Purning var det halv sex igen då, men det var bara att gå upp.
Flygningen gick bra men var plågsam. Under många gånger av denna flygning var jag riktigt gråtfärdig, saknade ju F jätte mycket!
När vi kom fram var det helt otroligt! Vi hade äntligen kommit fram efter 24timmars försening.
Allt blev bra och vi blev alla väldigt glada när vårat bagage hade kommit fram säkert vi bagageuthämtningen, pjuuhh!
Vi åkte till hotellet och checkade in, men bara efter någon timme igen skulle vi ta oss till våra mycket snälla och nära vänner Vecellas. Där fick vi äta fajitas och för första gången skära ut en pumpa! Vid nio tiden rörde vi oss till hotellet med väldigt trötta ögon. jetlagen var förfärlig men då också när vi skulle vända dygnet sex timmar bakåt.
Min pappa har rest i över 20 år, och aldrig har detta hänt! Allt som kunde hända, hände oss!










Jag var sur och trött.



Carl försökte i vart fall vara på bra humör även fast klockan var 7 på morgonen.























Huuum, fick vi verkligen ner allt vårat bagage där? Haha, nej vi var tvugna att byta bil.











Lilla Laidy







Men Guuuuuuuuuuuuuuuuuud, vad söt Laidy är!



















Men eeeuuhw, stoppade vi verkligen ner händerna där? Haha, ja det gjorde vi men det var skoj!















Jag var på toppenhumör trots att jag var så trött!



























Emily och Frank Juniors flickvän Keke (uttalas Käijkäij)



Man skulle kunna tro att vi var syskon, men svaret är nej.



Haha, vi alla är rödhåriga, och vet ni vad? Vi ör syskon! Haha, nej!

Can't be without you

I just can't be without you
I can't do this anymore....

Simon och hans moppe

Nu har dagen börjat leda mot sitt slut. Var ute på stan för att kolla lite saker och träffade faktiskt på Simon, som skulle hämta ett par nycklar från mina föräldrar. Ja, Simon som jag var tillsammans med i våras. Det var kul att se honom igen! Haha, vi är kanske inte dem som kommer bäst överens ibland, men jag tycket ändå det var kul att se han! Simme kom med sin nya moppe, han har ju blivit moppeägare nu! Haha, och vad stolt han var att visa upp den;).
Men vart fall, gick till Gina för att köpa tight, och Indiska för att köpa en trikåkjol och en tröja, check!
Stack sen till Espresso House för att köpa en chai latte såklart! Stack sedan ut för att fotografera, och vad skönt det var! Jag tänkte på absolut ingenting vilket var skönt eftersom jag är så grymt stressad... Jag försvinner liksom in i min egna värld, och bara ''fantiserar'' mig bort. Blev nog 50 fotografier som jag alla kommer lägga upp här idag! Ja, jag orkar inte vänta tills andra datorn blir utbytt så tänkte lägga upp bilderna på denna dator i alla fall:)

Hörs om det tag!

Saturday

Tja!

Jag mår bra här nu efter tolv timmars sömn och en jätte god frukost. Hoppas ni mår lika bra som mig!
Jaha, hur ser min lördag ut då? Jo, jag ska försöka plugga minst två-tre timmar idag, sen ska pappa och jag ta oss ut på stan för att fixa min mobil, och sen ska jag ut och fotografera. Jag fick ju ett nytt objektiv av mina fina föräldrar! Det är ett 55-200 objektiv, mer vet jag inte:P haha! Jo, jag vet. Men jag har inte riktigt lärt mig kameran och allt som har med kameran att göra ännu, så jag tar en liten bit i taget:)
Ikväll blir det en lugn kväll igen, kan ju inte vara med älsklingen:( Men så är det, jag måste klara av det! Men på i veckan ses vi igen förhoppningsvis:D

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen plugga.
Ha det!


Jordin Sparks - Battlefield

Marsch i säng!

Nu har vi tittat färdigt på Twilight, och den blir bara bättre och bättre för varje gång jag ser den. Helt ärligt talat. Jag kan inte sluta tänka på F när jag ser Edward och Bella närma sig varan...<33
Jag ska i vart fall lägga mig nu om ett litet tag, så att jag verkligen får sova ut denna natt. Har sovit riktigt dåligt denna vecka pga av tidsomställningen, jetlag, stress och oroligheter. Men förhoppningsvis blir det bättre.
Hej!

Fredag 6 november 2009

Helloooooooo!

Hoppas ni har det bra. Jag har det helt OK. De senaste dagarna har varit ganska jobbiga, oroliga och ledsna så därför har jag inte kunnat blogga.
Min älskade pojkvän är sjuk så jag kommer spendera första helgen någonsin nu utan honom:(! Usch, jag hatar det! Men vet ni vad? Det är två månader på torsdag:)<33

Min helg kommer bestå av urtråkigt plugg...:( har knappast pluggat någonting nu i veckan pga av det som hänt, så jag måste därför plugga hela helgen:( Men allt är okej nu, så det är ingenting att oroa sig över.
Om min dator blir lite snabbare ska jag försöka ladda upp alla bilder från höstlovs resan, Texas.
Men ikväll blir det en kväll med familjen. Haha, ska faktiskt se på Twilight.
Kommer bli tufft utan älskling eftersom jag saknar honom så oerhört. Har inte träffat varan på en heel vecka, och kommer inte se varandra igen förräns på jätte länge, usch! It sucks! Saknar hans kramar och att kunna hålla hans fina händer. Saknar då han varje gång säger ''Du är så jäkla söt. Du är den bästa, mest fantastiska tjejen som finns! Du är den bästa flickvännen. Jag älskar dig<33''. Saknar hans spontana pussar...:( <33 Well well, det är bara att hålla ut!

Nu ska jag kolla upp lite fler saker här igen innan jag sätter mig framför tv:n:)
Have a wonderful Friday!
And hopefully, I'll be back later!

I mean what I say!

Hej!

Hoppas att ni har det bra! Jag har det hyggligt. Jag har väldigt mycket i skolan nu så är grymt stressad. Hinner knappt med mitt egna liv...:( jag har aldrig hatat skolan såhär mycket! Det kanske har med jetlagen att göra, vilket jag hoppas x).

Annars var det väl bra idag. Gick runt och pratade en hel del med Agnes...:) pratade om kameror osv:)
Imorgon en ny dag, onsdag, vilket betyder elevensval och vaccinering! Ja, mot svininfluensan. Jag tycker det är helt jätte töntigt att vaccinera mig mot den influensan för det är ju bara en vanlig influensa`? Men som bara drabbar fler? Jag är mer rädd förr vaccinet än själva influensan. Det är många som fått riktigt läskiga biverkningar av vaccinet, men det kanske bara är rykten? Njaa, jag vet inte vad jag ska tro..... Mina föräldrar vill verkligen att jag ska vaccinera mig nu när våran kompis (som är läkare) har gjort det och hela hennes familj. Hon avrådde oss från att göra det eftersom man inte visste biverkningarna, men nu föredrar hon det. För att skydda oss själva men också för att skydda andra, så att den inte sprids. Ja, jag vet inte vad jag ska tro?

Nu ska jag i vart fall lägga mig så god natt!

Ooooohhh....

....jag glömde ju säga det att jag klippt mig;):D Ändrade sida av luggen och är jätte nöjd. (haha, gjorde det iofs fredagen innan lovet, men wtf:P )
Tack Lotta för en jätte fin klippning!

Ville också säga det att jag har underbara vänner och gillar dem jätte mycket!
Ville också säga det att jag älskar dig F!


Puss....!

Vad alla håller på och fixar sig!

Jag blir så himla arg och besviken på alla unga tjejer som bantar och förstör sig med att vilja operera sig och förstora läpparna.
Jag har skrivit om detta innan men jag blir bara argare och argare varje gång jag ser nåt liknande.

Jag kikade in på en ganska känd bloggares sida. Där det står att hon bantar.
Att hon inte äter ett enda mål på hela dagen! Hon har ätit en frukt till lunch sedan i somras!
Hon är 15år, är väl kanske 165 cm kanske och väger redan 50 kg, och bestämmer sig för att banta! Jag ska inte skylla på henne eller peka ut henne, det är ju hennes val eller hur? Men jag vill bara förstå varför tjejer inte kan acceptera sig för den de är. Jag förstår bara inte?
Ska dem behöva gå ner i vikt för att känna sig ''inne i gänget''. Nej.
Ska dem behöva förstora läpparna som 15åringar för att känna sig populära? Nej.
Man är den man är, och det ska man defitivt känna sig nöjd över! Det är en gåva varför man finns.
Det finns tusentals anledningar till varför just du finns. Din familj och dina vänner uppskattar dig för den du är, inte den du försöker vara.

Jag vill inte vara någon annan än mig själv. Jag mår dåligt om jag inte får vara den jag är.
Ja okej, jag kan hålla med om att jag är speciell. Men det är den jag är. Det är den personen som gör mig till Amanda. Att jag inte bantar, att jag inte förstorar läpparna. Utan att jag är den jag är. Naturlig.
Jag är smal, okej. Men vet ni hur många gånger jag har bönat och bett för att kunna gå upp i vikt? Enda sättet för mig för att gå i upp i vikt är att träna, vilket jag nu börjat göra. Och ger resultat. Visst jag har komplex, men jag försöker defintivt att inte tänka på det. 
Men jag är sååå glad över den jag är.
Jag kan säga det att jag är iofs rädd för dem som inte ska acceptera och respektera mig för den jag är.  Men jag ska bara strunta i dem, för dem vill mig bara dåligt. Jag är glad över dem jag har och dem som älskar och gillar mig för den jag är, inte den jag ska behöva vara. Sen är det ju inte fel att få kompisar:D

Det jag menar med detta inlägg. Hur tjock, smal, lång, kort, söt eller ful man än är, så är man unik! Man ska inte vara någon annan än sig själv!! Det är insidan som räknas, utsidan är bara ett plus!
Man ska vara den man är. Det är det andra älskar dig för. Ingenting annat!


Nog om detta så ska jag nu byta om till dansen och klockan 20 går bussen!
Ha det super!

Just 'cause I love you

Jag gillar inte dig...
Jag gillar inte den personen du är...
Jag älskar dig
Jag älskar dig för att du är en så himla fin och underbar person

Jag tycker inte du är bra
Jag tycker du är fantastisk, underbar
Jag tycker inte du är söt eller snygg
Jag tycker du är jäkligt söt och snygg

Det är tack vare dig jag kunde gå igenom det här en gång till
Tack vare dig, jag klarar av att ta mig igenom familjebråken utan problem
Tack vare dig, är jag positiv vare dag och har alltid ett leende på läpparna
Tack vare dig, kan jag sätta mig ner och bara le, för ingenting
Tack vare dig, jag har blivit glad
Det är tack vare dig jag är lycklig

Jag älskar dig F
Älskar dig jätte mycket

Det var ett tag sedan!!!

Heeeeeeeeeeeeeeeej!!

Hoppas ni har det bra därute! Jag själv måår bra men är väldigt trött, ska snart röra mig mot mitt rum och lägga mig och vila en timme.

Vad hittade ni på under lovet då? Har ni haft det skönt? Jag själv har haft det jätte skööönt! Jag har varit i Texas, kul va? Det var jätte kul, och jag har fotat en massa! Jag ska se när jag har tid i veckan då jag kan lägga upp alla bilder jag tagit. Fler än 400 bilder! Woho!
Det var just därför jag inte bloggade. Ville helst skippa internet men jag hade heller inte alltid tillgång till internet.
Men det var heelt fantastiskt, och jag är verkligen glad över att vi gjorde den resan. Så att vi fick komma till nåt varmt ställe och skippa vara i kalla Sverige;)
Jag har en himla jetlag, men det löser sig säkert. Just därför jag ska lägga mig och sova nu en timme, sedan blir det plugg och klockan nio ikväll blir det dans. Olivia kommer snart hit för att lära mig koreografin som jag lärt mig.

Skolan gick bra idag i vart fall:D Var kul att få träffa kompisarna igen, men ville helst skippa skolan med plugg, men vem gör inte det liksom? Det är mycket plugg för mig just nu, men jag hoppas det löser sig...?
Proven som jag har fått tillbaka har alla gått väldigt bra. Både VG och MVG, men jag blev inte nöjd. Jag blir aldrig nöjd! Jag måste skärpa mig alltså!


Whatever, så ska jag nu lägga mig och sova en stund.
Hörs kanske senare!
Puss
RSS 2.0