Photos...

Jag var ju på landet med en kompis för lite mer än en vecka sedan. Och vi bestämde oss för att sticka upp på berget och fota lite. Olivia hittade en fjäril som hon fångade och som hon sedan direkt skulle släppa iväg. Men saken med den fjärilen var bara att den inte ville flyga iväg. Den satt kvar...? Jag passade på att fota några bilder och lyckades faktiskt få till ett par riktigt bra!




































































































Hittade kamerasladden = egobilder!

Hejsan Svejsan!

Förtsa dagen på sista praoen gick bra. Det var kul och alla på Glorias är oerhört trevliga och snälla.

Jag gav i alla fall inte upp letandet av kamerasladden, och självklart låg den ju mitt framför näsan på mig. På
hyllan ovanför mig, så varför såg jag den inte? Haha, jag kan allt vara blind ibland alltså.
Jag tog i alla fall lite egobilder såklart, men vad gör de?
Efter detta inlägg kommer det komma upp en hel drös med underbart fina bilder, som jag tog under helgen jag var på landet för en vecka sedan.







Imorse var jag på ett väldigt bra humör.
Just nu är jag bara vääldigt trött.




















Och ja, jag har självlockar. Själv kan jag inte riktigt förstå att jag kan ha lockigt hår...?
Och mina ögon är faktiskt riktigt fina på dem här bilderna..:)

Prao!

Godmorgon!

Här sitter jag nu och väntar till ska sticka iväg till första praodagen på restaurangen Glorias. Jag börjar bli lite nervös, men det fixar sig!

Jag ska försöka att ladda upp alla bilder jag har på min kamera idag, men än så länge så har jag faktiskt inte hittat min kamerasladd... undra vart den kan vara?

Sista delen - Atlantica 2009

Då är det här den sista delen från i sommras. Men nästa år kommer det mer, eftersom att jag självklart ska ta en till kurs då.
Dem här seglingarna som annordnas av Svenska Kryssarklubben, är verkligen minnen för livet.
Man åker då ut på ett stort segelfartyg med 18 andra tjejer eller killar med befäl och har verkligen grymt kul!
Man får inte bara umgås med otroligt fina och underbara människor, man upptäcker också en annan del av sig själv.

Jag gillar inte att åka båt. Det är inte min favoritgrej. Men det är en helt annan sak att åka ut på en stor segelbåt och umgås med andra människor från hela Sverige, och kanske till och med utomlands! Och bara ha kul.
Egentligen vet jag inte riktigt om de finns ord för hur kul det är, och vilken upplevelse det är. Man får såå många nya kompisar, som man förmodligen kommer att hålla kontakten med resten av livet!
Om ni tycker detta låter intressant tycker jag verkligen att ni ska testa på det. Jag har länken i min meny. Man kan ta en nybörjarkurs, och om man inte gillar det så är man ju inte tvingad till att ta en fortsättningskurs. Men om man tycker det är kul, så självklart! Jag tyckte nästan att det var lite roligare att segla det andra året, för då kan man mer och känner sig lite mer bekväm i seglings taktiken. Men det är ju inte bara det, det är ju killar med på siglingen nu också;)!

Här var vi i alla fall i Fredrikhamn, i Danmark.



En heelt underbar solnedgång här också...
















Jag längtar redan till nästa års segling!!

Jodå, en så länge lever jag

Guten abend!!

Hur mår ni? - Jodå, än så länge lever jag. Det kunde verkligen varit bättre. Jag har spenderat största dagen med en grymt storstädning i mitt rum. Så nu kan jag definitivt garantera att mitt rum är dammfritt, haha!!
Efter några timmar städning satt jag mig framför tv:n och bara slappade.
Gjorde en ansiktsmask av bakpulver och vatten. Hur lätt som helst, och hur bra som helst. Den är jätte bra mot finnar, eftersom att den ''torkar ut'' eller ''drar ut'' var från finnarna. Det kan svida lite, men efter den har stelnat skölj bara av med varmt vatten. Sen unnade jag mig faktiskt en till ansiktsmask från Åhléns. Den är verkligen bra, och ger ett bra reusltat. Jag har använt den tidigare så körde till på den igen!

Jag har verkligen ingen energi i mig alls ikväll... men ska i alla fall slänga upp lite bilder från seglingen eftersom att jag sagt det så länge nu.

Puss!

Jägers

Tjenare!

Hur mår ni? Jo, jag är riktigt trött efter fyra timmars dans, non-stop igårkväll. Jag stack dit med Olivisen, och hade grymt kul! Alla pratar om Jägers, och jag har ju bott här i Skåne nu i tre år, men har inte hört talas om det förräns för ungefär 3månader sedan, då jag hörde vad det verkligen var. Jag tänkte, ''ähh, vad fan. Jag måste testa!''.
Jag är ingen festperson, men igår var det riktigt kul! Jag sitter hellre hemma och myser, men jag gillar faktiskt att fetsa, utan alkohol då såklart! Det tog en stund innan jag kom ut. Efter ett par varv runt dansgolvet, och några varv utomhus, så kom en riktigt bra låt. Självklart var det ju den bästa partylåten som finns (enligt mig i alla fall...hehe) Right Round med FloRida och Keisha. Jag kunde inte bara stå still och titta på alla andra som dansar, utan jag gav mig själv ut på dansgolvet, och fan vad skoj det var!
Jag gjorde kanske ett ganska dåligt val med att ta gladiatorskor, eftersom att jag har ganska ont i ryggen idag, men vad fan! Vad gör det?
Träffade också på Andreas där, men också en kompis jag inte sett på jätte läänge!
Ska dit nästa gång också, det var ju kul!

Nu ska jag bege mig ut på stan för att titta på RIX FM Festivalen, haha!



Ha det!

Ajdå...

Ja, ni känner ju mig. Jag är lat, och brukar göra allt, allt, i sista sekunden. Jag borde verkligen sätta mig ner och plugga läxorna inför imorgon. Men speciellt inför provet imorgon, matte...
Men istället sitter jag här och lyssnar på Celine Dion, töntigt kanske. Men har ni verkligen lyssnat på hur bra hon är?
Det är en låt hon har gjort, som jag bara inte kan sluta lyssna på! Jag kan lyssna på den precis hur mycket jag vill, utan att tröttna på den. Det är just därför jag gillar den så mycket. En jätte bra text, och en fantastisk sångerska som fått uppgiften att sjunga just denna låt.
Självklart lyssnar jag ju på ''Pour que tu m'aimes encore''.



Här sjunger hon den live. Så grymt bra!

Dagen innan helgen, woohooo!

Hejsan hoppsan!

Här sitter jag och lyssnar på musik, då jag egentligen borde plugga. Hoppas att ni gör nåt kul, som ni också borde göra!
Skolan idag gick helt okej, var kanske inte den bästa skoldagen, men det blir säkert bättre.

Det ska bli så grymt skönt att ha helg nu. Jag hoppas jag verkligen hittar någon rolig att vara med. Behöver umgås nu efter allt dåligt som hänt under veckan...Veckan har bara varit jätte dåålig. Har gjort omprov och inte haft pluggkänslan i mig helt enkelt. Därför ska de bli skönt med hleg nu och sen tvåprao veckor efter denna vecka. Efter det kommer det förmodligen gå bättre. Det känner jag på mig;)

Ringde till Olivia sötnosen nyss, och fick reda på att vi ska hitta på nåt. Snart kommer hon över. Ska plugga tillsammans lite och sen sticker vi ut på stan och sätter och på något mysigt fik. Vad ska ni hitta på idag?

Ha det, så hörs vi!

Bilder från seglingen, Atlantica - del 4

Här var vi i Norge. Vi passerade en liten och smal passage, som bara var så fint underbaar!
Det går inte att beskriva hur fint det var! Det är mycket finare i verkligheten än på bilderna, tro mig.



































Förstår mig...

...bara inte på er killar!
Först är man tillsammans, som kan vara en så grymt härlig, underbar och mysig tid. Sedan gör ni flesta slut på det sämsta sättet man kan göra, nämligen via sms eller msn! Sen när ni väl gjort det, så förstår ni egentligen inte hur vi tjejer känner oss. Hur ledsna vi verkligen är... Det gör så otroligt ont att bli dumpad. Den som man är sååå kär i och älskar så mycket, finns inte längre vid ens sida. Jag förstår mig inte på er. Efter ni gjort slut verkar allt okej och som vanligt igen. Och bara några dagar efter har ni nån ny tjej.
Jag fattar verkligen inte hur ni kan...? Okej, det är såhär jag uppfattar det. Alla killar är självklart inte såhär ju, men tillräckligt många.
Jag undrar verkligen om ni har blivit dumpade, och upplevt denna jobbiga känsla.

Jag sitter då här och tänker på Andreas... Varför ska kärleken vara så tuff, och jobbig? Varför just kärleken?

...

Hej Bloggen!!

Hejsan hoppsan, hur mår ni där ute? Jodå, jag lever men mår inte så super. Är helt enkelt inte på humör idag...
Har egentligen inte så mycket att säga men tänkte ladda upp lite snabbt bara. Ska snart sätta mig ner och plugga, så jag får det gjort och kan sen se lite på tv ikväll i alla fall. Har inte sett på tv på evigheter!
Men ska först ta ett litet mellis.

Ha det!

Tisdag 25 Augusti!

Heeej!!

Först måste jag be om ursäkt för mitt dåliga bloggande. Jag har inte orkat eller haft lusten till det. Men skolan går också först nu.

Hur mår ni? Jodå, det kunde varit bättre... Skolan börjat, men då också läxorna. Läxorna kommer nu på rad och de enda jag ser på mitt skrivbord i  mitt rum är skolböcker. Jaja, det är bara att plugga. Jag känner det på mig nu att jag verkligen måste göra bra ifrån mig nu sista året. Jag tänker kämpa för att nå mina mål i alla ämnen. Jag ger inte upp i första taget!

En liten mindre rolig sak. Ja, Andreas har gjort slut. Men så är det. Det funkade inte mellan oss tydligen. Killar kommer och går... Självklart, jag blev jätte ledsen, men man kan inte deppa för alltid! Man måste gå vidare, vara nöjd med det man fick med den underbara killen, och bara gå vidare helt enkelt. Man kan inte vara kär i en kille hela tiden, och deppa för det. Då vågar man inte gå vidare. You have to move on!
Men vi är i alla fall jätte bra kompisar, och håller kontakten.

Men en annan grymt cool, och rolig sak som inte man kan göra hur som helst!
Igår stack jag över till AF Borgen i Lundagård och lyssnade på Malin Åkerman som spelar i bla. 27Dresses, Heartbreak Kid och hennes senaste Watchmen.
Hon är så sjuukt söt och charmig! Jag fick till och med chansen att prata med henne! Fick till och med två foton på henne och mig! Hjälp, vad jag var rädd. Mitt hjärta bultade så otroligt innan jag skulle fråga henne en sak inför 75 andra människor också. Jag frågade ''Hur är det att leva i just Hollywood? Med att just alltid ha människor runt omkring sig?''
Guud, det var fräckt alltså!

Nu har jag pratat av mig lite, och ska nu sätta mig ner och plugga. Så att jag får det gjort.
Sen sticker jag ut på stan för att kolla på mobil med mamma!
Om jag kommer till datorn senare ikväll, så kommer en till del upp från seglingen i sommar.








Malin Åkerman

!





Jag klarar inte att gå igenom den här skiten igen.
Jag gör bara inte det...

!



Aldrig trodde jag att det skulle hända
Aldrig trodde jag att det skulle hända mig


Men det är bara att ta dag för dag
Och steg för steg
Och ta situationen som den kommer
Och att inte tänka på vad som kan hända

Men hej!

Hallooooo!!

Hur mår ni? Jodå, jag mår som alltid nu för tiden, nämligen fantastiskt!

Idag började skolan... Och jag plågades nästan när jag var i klassrummet. Inte bara för att jag var så trött och satt och gäspade typ non-stop, så vill jag inte börja nu. Jag kan börja på fredag men inte nu.. haha, jaja!
Men lite kul var det ändå! När man fick se sina underbara klasskamrater, och se hur mycket alla verkligen har växt nu under sommaren! Jag har slutat växa, kanske växer en centimeter till, men med mina 179 cm så är jag rätt nöjd!
Sen var det kul att få se schemat! Och vet ni vad? Jo, varje måndag här nu under hösten så slutar jag kvart i ett! Wohooo!!

Nu ska jag om papis laga mat, men vi hörs!

Fan, alltså!

Hej Bloggen!

Hur mår ni? Jo, jag mår bra, förutom att jag just verkligen insett att det är plugg imorgon. Det är verkligen pisst, ursäkta språket men... Jag vill verkligen inte. Det är nu det seriösa börjar.
Åttan klarade jag ju av ganska lätt och bra, så jag anatar att nian inte borde vara jobbig. Jag menar, om man ska bortse från nationella proven.
Denna vecka kommer förmodligen vara ganska lugn, men nästa så börjar det igen. Redan första provet nästa vecka! Usch, vill inte tänka på det... men som tur är börjar vi nian ganska coolt nu i alla fall. Vi går bara i en och en halv vecka, sen är det prao! Jippi!

Nog om skolan, så har jag varit med pojkvännen idag också. Ni vet, vi är båda jätte kära och står och säger hejdå till varandra i kanske en kvart innan vi verkligen cyklar ifrån varan, haha. Men så är det när man är jätte kär.
Imorgon blir det med honom igen, men också på onsdag! Sedan på torsdag har jag nåt planerat med Olivia, och sedan på fredag, direkt efter plugget, sticker vi till landet igen. Vi kommer förmodligen inte vara där mer under detta året, så vi åker dit nu för att göra en sista storstädning (vilket jag också borde göra i mitt rum för den delen, haha...), och sedan säga ''hejdå och vi syns nästa år''.

Nu ska jag i alla fall bädda rent min säng, och sen förbereda mig lite inför morgondagen. Kanske inte så mycket att förbereda, men jag vill få den känslan, även fast jag kanske egentligen inte vill börja nu...?

Ha det gött så hörs vi ju!
Puss & kram chokladbanan(er)

Bilder från seglingen, Atlantica - del 3

Vi seglade ju från Strömstad utanför Göteborg, till Göteborg. Vi deltog i en tävling som hette Nordisk Seglats. Då seglade vi med andra stora skutor både från Sverige, Norge, Finland och Danmark.
Vi seglade först till Norge, där vi stannade på en hel del platser, och sedan till Danmark.

Under denna del får ni se några bilder från ett ställe vi kom till i Norge. Om jag minns rätt, så heter detta ställe Kragerö, eller något sådant. Ni vet, jag har inget minne för vad ställena vi var på hette, haha. I alla fall inte när vi var vid de mindre ställena.
Det var ett otroligt gulligt och fint ställe.


































Nästa del kommer imorgon!

Hejsan halloppsan!

Tjenare!

Hur mår ni? Jodå, jag har det grymt! Kom hem för ett litet tag sedan från Malmö Festivalen, där det var grymt kul!
Var självklart där med Olivia och hennes lillasyster. Hade otroligt trevligt och roligt. De hade fått för sig att det ville köpa ett stort, blått helium hjärta, som vi sedan skulle blåsa i oss. Haha, och det gjorde vi! Men det lyckades inte så bra på mig, haha, jag kunde inte hålla mig för skratt! Jag och mina skrattstunder alltså, jag får skrattanfall. Jag låter inte när jag skrattar, utan jag sitter bara där och skakar, haha...

Innan jag stack till Malmö, och tappade bort mig helt under bussresan (hehe), så var jag och familjen på Nova för att kolla på cykel till lillebror, sen städade jag Chewies bur, och sen, äntligen efter 4 dagars längtan, stack jag hem till pojkvännen. Det var både kul och mysigt.





Inte den finaste, men ett hej från mig i alla fall!!

Bilder från seglingen, Atlantica - del 2

Då var det dags för del 2 av alla bilder från seglingen.

Denna del består av den otroligt fina, fantastiska och första nattseglingen vi hade under seglingen. Förra året missade jag den dock eftersom att jag var back, alltså att jag hjälpte kockarna med maten och disken. Det gjorde att jag fick sova hela natten då jag skulle upp tidigt nästa morgon.
Men, under det här året lyckades jag i alla fall vara med på flera nattseglingar då alla var lika fina och mysiga.

.





























































Flera bilder kommer förhoppningsvis.

Hörs för nu ska jag käka den godaste cheescaken som finns, nämligen gjord av mig! Haha!
Och titta på nån rolig film med familjen.
Ha en trevlig lördagskväll!!

Sitter och väntar

Jo, vad sitter jag och väntar på? Att denna dag ska ta slut och att det ska bli söndag någon gång! Imorgon ska jag både träffa pojkvännen några timmar innan jag sticker till Malmö för att träffa Olivia och gå på Malmö Festivalen. Kan det bli bättre? Haha, nej tror inte det va!

Innan vi körde från landet hit hem till Skåne, var jag och min familj och två grannar på landet på en liten ö som heter Åstol. Där hade vi räkfrossa och lyssnade på en jättebra musiker. Han är både skådespelare och sångare. Och otroligt rolig!
Under den kvällen var det också en otorligt fin solnedgång. Jag kunde inte gå därifrån utan att fota den, och att se solen gå ned helt...



Lördag 15 augusti

Hejsan där ute!

Här sitter jag och lyssnar på Jesse McCartney, bloggar och mår bara super! Hur mår ni? Hoppas att allt verkligen är superbra med er eftersom att det är lördag idag och det var fredag igår. Oj, där blev det lite konstigt, jaja. På det så hoppas jag att ni hade en grym fredagskväll. Jodå! Jag hade en! Vi åt gott, jag snackade med pojkvännen, jag gjorde min berömda cheescake och sen tittade vi på Wild Hogs, med bla, John Travolta och Martin Lawrence.
En bra fredagskväll med andra ord!

Dagen idag ser slappig ut. Jag ska försöka ta mig ut i det regniga vädret för att titta på mobiltelefon. Ska också ta mig till hockeyhallen för att titta på när bror har träningsmatch.

Under dagen så ska jag försöka lägga upp inlägg från segnlingen, sommaren överhuvudtaget och lite smått och gott.
Men nu ska jag koncentrera mig på att ta mig en dusch, klä på mig och sen sätta mig ner och plugga i en halvtimme. Ja, skolan bvörjar ju om tre dagar! Och redan nästa vecka så börjar vi förbereda oss på matteprov som vi ska ha veckan efter denna! Usch, vad jag hatar det!

Ha det gött!

Usch...

...det plågsammaste är verkligen att sitta och vänta på att lillebror ska komma hem, eftersom att han inte har några nycklar. Jag har ju ganska mycket att göra idag, så jag hoppas verkligen att han kommer snart!

Jaja, jag mår i alla fall bra idag, och hoppas att det är lika bra med er! Jag själv hörde från pojkvännen, att han inte mår lika bra. Han är på simläger högre upp i Skåne, och deras ledare vill att de ska gå och bada. För det första är det tydligen ganska långt att gå, och för det andra så regnar det tydligen som attans där och blixtrar. Så min kille sa: ''Nej! Aldrig i livet att jag går ut dit..'' Haha, jag skrattade bara åt honom. Men sen förstod jag att det kanske inte är det roligaste att bada när det ösregnar och blixtrar. Jaja, han verkar annars må bra, och ha det bra, så det glädjer mig! På söndag är han tillbaka, och redan på måndag ska vi hitta på nåt skoj!  Tisdag börjar skolan, vilket kanske inte är lika kul dock...

Söndag ska jag vara med bästisen Olivia, så ska vi sticka till Malmö Festivalen på kvällen där. Och även fast jag har bott här i Skåne i snart tre år nu, så har jag faktiskt aldrig varit på Malmö Festivalen. Det ska bli kul! Kameran tar jag med mig såklart!

Sitter i alla fall här nu och fortfarande väntar på bror, som inte alls verkar komma, och lyssnar på musik. Har liksom inget annat för mig...

Jaja, vi hörs!!

Bilder från seglingen, Atlantica - del 1

Hejsan hallojsan!

Nu tycker jag att det är dags att visa bilderna från seglingen. Jag kommer lägga upp dem i olika delar, eftersom att det är över 200 bilder jag har! Men kommer inte att ta med alla.

Det var en otroligt trevlig, rolig och mysig seglingen vi hade. Definitivt ett minne för livet!
Vi hade en otrolig tur med vädret. Soligt och varmt varje dag! Men dock ingen vind... vilket gjorde att det gick lite trögt, men det fixade sig alltid med att spänna upp seglen.
Jag seglade då med svenska kryssarklubben. Med de stora seglingsfartygen, Gratia, Gratitude och Atlantica som oftast är fortsättningsbåten. Men nu används alla båtar för fortsättningskurser.

Jag hade det i alla fall grymt skoj! Och om detta låter trevligt tycker jag definitivt att ni ska kolla in deras hemsida som finns i min länk-meny, Svenska Kryssarklubben. Om ni blir mer intresserade tycker jag verkligen att ni ska testa det!


Första kvällen seglade vi till en liten ö som hette Alaska, men då i Sverige.
Och det var en helt underbar solnedgång den kvällen, alltså!


















Hemma i Skåne

Hejsan!

Hur mår ni? Jodå, jag mår super! Det gör man när man har en person brevid sig som bara får en att känna sig helt underbar!
Som jag då antar vill ni veta lite om honom. Jag kommer inte att säga för mycket och jag kommer inte lägga ut några bilder på honom. Jag vill hålla de ganska privat och hålla honom anonym.

Men, jag träffade honom i alla fall på internet. Jag sa till min kompis så här: Jo, jag menar om du kanske hittar nån kille som passar mig så visst!
Men då skämtade jag med det självklart, det fattade hon ju till och med. Men hon ville kolla ändå. Så en kväll ringde min telefon och då var det hon som sa att hon hade hittat en kille. Jag blev ju lite nyfiken och gick snabbt in på internet. Kollade in hans bilder, blev lite intresserad av honom och så. Kollade in mitt mail där det stod att han tyckte jag var ganska söt och så...
Vi började prata och jag blev lite småkär sådär ni vet? Vi bestämde att vi skulle träffas nån dag, men jag tog de ganska försiktigt. Bara för att man kommar överens på internet betyder inte att man kommer överens i verkligheten.
Han fick i alla fall att känna mig glad och lycklig. Han fick en såndär härlig känsla springa runt i hela kroppen på mig. Så, jag körde på. Jag ville verkligen träffa honom.

Vi träffades på en söndag och tittade på film. Det gick otroligt bra, och i slutet pussades vi lite då...
Han gillar mig för den jag är och vill mitt bästa. Han tänker på mitt bästa och vill mig väl. Samma som jag tycker om honom. Han är en helt underbar person som är otroligt pratglad, trevlig, söt och alltid med ett leende på läpparna!
Nu har vi varit tlsm ett tag och vi älskar båda varandra oerhört mycket så vi håller ihop.

Och anledningen till att jag inte bloggat är för att jag varit med honom, kompisar och att det varit ganska fint väder. Då vill man ju inte riktigt sitta framför datorn. Men nu sitter jag här och tråkar medans det regnar ute...Usch!

Nu ska jag hitta på nåt så hörs vi senare!

Jodå, fortfarande lever jag!

Tjabba!

Hur mår ni? Jodå, jag lever! Anledningen till att jag inte bloggat är att jag inte orkat och inte haft lusten! Nu när vädret äntligen har kommit, så njuter jag av det så länge det varar.

Jag har det i alla fall helt OK här på landet. Skulle varit bättre om pojkvännen hade varit här, men så är de inte. Jag får hålla ut tills på måndag.
Solar, försöker jag göra i alla fall. Om jag lyckas, njaa, det kan jag väl inte riktigt hålla med om, men lite färg har jag allt fått!
Igår stack jag och familjen och ett par kompisar ut till en ö för att bada, sola och umgås. När jag väl hade fått på mig bikinin och smörjt in mig i solkräm, så var det bara rygen kvar. Mamma hade precis gått och lagt sig på berget, gjort det mysigt för sig och så. Men jag bad henne ändå att smörja in mig på ryggen men då sa hon:
''Men det får din pappa göra...''
''Nej, för han är inte bra på det'', sa jag.
''Ok, jag gör det'', sa mamma.
''Äh, ok, pappa får göra det.''

Jag gick ner till båten och bad pappa smörja in ryggen. Senare igår kväll så sa mamma:
''Oj, du har bränt dig på ryggen!''
''Lite eller mycket,'' frågade jag.
''Njaa. sådär.''
''Jag sa ju att pappa var dålig på det!''

Sen skrattade vi en hel del efter de. Haha, jag brukar ha rätt om det där alltså.

Nej, nog om detta, så ska jag bege mg ut och springa nu, sen blir det ett dopp.

Ha det grymt!

Besviken!!

Hejsan!!

Här sitter jag och bloggar efter en ganska cool dag, och en biokväll här nu på slutet.

Stack tidigt idag till Olivia och hade lite yoga (vilket inte alls var min grej då, men, men...), gjorde lite massage och ansiktsmaskar. Åt lite lunch och sen film. Senare var jag tyvärr tvungen att sticka hem.
För att göra vad då? - Jo, köpa en iPod Nano! Jo, det gick ju bra tills jag kom hem och fick reda på att LimeWire inte fungerar! Är inte det, det absoluta perfekta tillfället, för att göra en tjej som jag, jätte irriterad!?
Sen på det, så har jag ingen kamerasladd här hemma, så jag kan inte lägga upp alla mina bilder från sommaren!
Fan, vilket tur jag har idag då! Eller inte...

Men i alla fall! Mamma och jag gick och kollade på The Proposal med Sandra Bullock, som faktiskt var helt OK.
Både hysteriskt rolig, lycklig och lite sorglig då och då.

Imorgon ska jag vara med babe, lämna in mammas cykel på reparation, gå till Telia och bara leva! Eller leva och leva kan jag ju inte säga, men jag ska ha skoj!

Ha det så länge!

''The Date''

Tjenare!!!!

What's up? Jodå, här är de helt fantastiskt!!!

Nu sitter jag här hemma i Lund och har kul! Efter en dels tjatande på mina föräldrar lyckades jag och mamma ta oss ner hit till Skåne. Jag har absolut ingenting att göra på landet, medans lillabror alltid har nåt att göra. Det blev ändå till slut att pappa och lillebror stannade kvar, även om det inte var planerat så. Hela familjen skulle med, men lillebror ville inte. Så det blev på detta viset istället. Mamma och jag åkte ner, men det blev lika bra ändå!!

Vi åker tillbaka på onsdags kväll igen, men dem dagarna som jag har här nere, så ska jag ha kul!
Imorgon ska jag tydligen träffa Olivia (vilket ska bli såå kul!) och vi ska ha en ''spadag'', haha! Det låter spännande!
Sen tisdag blir det mys med killkompisen, berättar mer sen... Och sen på onsdag så har jag faktiskt ingenting inbokat. Men nåt skoj blir det ju, förmodligen nåt skoj med Simon!

Ja, nu ligger det till så här va, att jag har träffat en kille. Och faktiskt hade en dejt idag. Eller dejt och dejt, men vi skulle ses. Och de gick bra! Håller det ganska privat för att inte avslöja för mycket så att säga. Men kommer säkert lite då och då.

Nu ska jag äta lite eftersom att jag inte ätit mer än frikost vid nio tiden imorse. En glass, en nektarin och en halv tallrik youghurt gick ner i min mage. Inte mer pga att jag var såå nervös! Så, gissa om jag är hungrig!!

Hörs imorgon med massor med bilder från sommaren och speciellt segnlingen!
XOXO
//Amanda

RSS 2.0