Nej, det ska bli tidigt

Nu ska jag hoppa i säng. Nu klarar jag inte av att ha öppna ögon längre.

Godnatt på er!

Ps. Imorgon blir det mycket datorn för mig eftersom jag har ett stort arbete som ska lämnas in på tisdag nästa vecka, så då komer jag förmodligen blogga en del. Ds.

Sockerkaka!

Halloj halloj!

Hos optikern gick det bra, och det gick även bra när Nico och älskling kom hit och tittad epå lillskiten Kelly. Hihi, hon är så galen.
Jo, ang Kelly så kan jag tyvärr inte lägga upp videorna... Den går inte ens att visa här på datorn men jag fortsätter tills det fungerar.




Såhär ser det ut när Kelly är på gooshumör. Då kommer hon självmant och lägger sig i mitt knä.
Och sover. Jag vad annars? Haha, bitas och nafsas när hon är på humör.


Sockerkaks bakning är på väg här hemma också. Nu vet ni det =)

Jävla fuck!

Satte i en sladd i mobilen som skulle köra över alla bilder till datorn. Vad bra jag lyckades! Alla mina bilder jag hade togs bort från mobilen, så nu har jag bara bilder till december 2009. Resten är borta. Och jag har verkligen kämpat till att få över resten. Jag blir så jäkla jävla sur!
För att få bort min arghet ska jag gå och mysa lite med gumman sen så ska jag ta en dusch innan jag sticker till optikern och innan jag får besök av älskling och Nico.

Hörs!

Den underbaraste jag har tagit












Och tänk er att hon är ännu sötare i verkligheten..=)

Home at by buddy

Nu sitter jag hos Simon, och hade bara tänkt att meddela att jag sticker hem vid sextiden. Så vi ses när jag kommit hem igen.

Inte så mycket bloggande

Godmorgon!

Hur mår ni? Jo, jag mår super! Solen skiner och jag ska träffa kompisar idag! Både under dagen och ikväll.
Gick upp och kelade lite med lillkorven Kelly innan jag satte mig och pt vaniljyoughurt med flingor. Mums....

Tyvärr blir det inte så mycket bloggande idag men jag ska försöka putta upp några hemma hos Simon. Tänkte också se om jag hinner lägga upp några otroligt fina bilder jag fick på Kelly idag.

Kram, vi hörs!

Läggdags

Efter en timme på dansen är det nu dags för mig att hoppa in i duschen och sen lägga mig för dagen.

Godnatt och sov så gott!

One of my favourites



DJ Rose - Turn the Lights Off

Väntar till klockan blir halv nio

Jag sitter här och önskar tiden kunde gå lite snabbare. Vill verkligen till dansen nu, och bara dansa av mig. Jag tänker på helt andra saker när jag dansar än när jag inte dansar. Jag tänker på tok för mycket nu. Många saker slog mig på min hjärna....

Kelly lilla, ligger i köket och sover. Det är det enda hon gör. Äter, sover och leker. Pruttar, kissar och bajsar lite då och då... Hhhmm, det är väl så de är nu när de är så små fortfarande? Hon växer så mycket att man nästan ser det. Verkligen! ;)
Det är otroligt kul med att gå ut med henne i parken och leka för fullt. Hon hittar en pinne och slänger den åt alla håll och kanter. Haha, jag ska lägga upp ett par filmer senare tror jag... Jag låter helt konstig tyvärr så kommer dock lägga på musik istället.

Imorgon ska jag ta mig ut till en utav mina bästa vänner, nämligen Simon. Vi får väl hitte på nået. Jag måste hitta en balklänning så får väl ta och tvinga honom ut till köpcentret som finns i närheten.
Onsdag så har jag en titt hos Optikern och på torsdag ska jag försöka ta mig ut till Malmö med Olivia för att titta på balklänning igen.
Under den sista veckan jag har ledigt nu måste jag få lite plugg gjort. Lika bra att få det gjort så snabbt som möjligt så jag slipper plugga i helgen. Spenderar nämligen hellre den med kompisar, älskling och Kelly.


Påpeka

Hallå!

Jag tänkte mest bara påpeka det att jag har ännu inte gått ut med Kelly själv i Lundagård såklart. Pappa och Axel är alltid med. Det kommer väl inte vara förrän nästa vecka någon gång då jag verkligen vågar ta ut henne själv.
Alla övningar vi gör med henne, gör jag självklart inte själv. Axel och pappa är hela tiden med.

Bara så att ni vet.

Fler bilder!

Ja okej. Nu kan jag hålla med om att det är fullfart i henne! Herregud! Hon är ju galen=)
Två filmer kommer upp ikväll eller imorgon. Alldeles strax ska jag nämligen ut på stan med mamma sen blir det dans senare ikväll...




Såhär såg det ut imorse då hon sov i mitt knä :)








Lite suddig bild men det får duga.

Kram!

Shower

Nu ska jag hoppa in i duschen och bli lite fräsch för en gångs skull!

Hon viftar på svansen!

Godmorgon!

Idag  vaknade jag väldigt tidigt, och jag hade hoppats på att jag inte skulle göra det. Utan kanske sova till halv elva elva tiden. Men sen kom jag på varför jag inte kunde. Vi har ju en hundvalp hemma! Innan jag ''kom på'' det så hade jag samma morgon känsla jag brukar ha.

Men gick i alla fall upp och tog en titt i lägenheten. Tomt var det. Vart var hunden? Pappa, Axel och Kelly var tydligen ute på promenad och kom in i lägenheten bara några minuter efter jag vaknat. Och en himla glad liten skvätt kom in hoppandes till köket. Igår viftade hon inte riktigt så mycket på svansen eftersom hon var väldigt nervös och allt var ju så nytt. Nya människor, dofter och miljöer. Det jobbigaste borde väl vara när hon är ute i Lundagård och hör en massa med oljud. Bussar, bilar, Domkyrkans ringklocka, biltutar och en massa barnskrik. Men än så länge tar hon det väldigt bra. Hon har till exempel inte gnytt en enda gång inatt! Men självklart hände de en massa olyckor (hanldar om att vara rumsren) igår, men idag har det bara skett en gång. Hon är duktig!

Men mattan och mina sockor gillar hon. Haha, då får man säga till! Och nu kan jag faktiskt hålla med kennelägaren om att det är en himla fart i henne! Vill bara leka och sen tar det ett bra tag innan man får henne lugn igen.
Fler bilder kommer under dagen!

Vi hörs!

NEEJ!!

Halloj!

Vid halv nio kom man hem från dansen, helt sluuut! Lite sorligt för de kanske ska lägga ner den avancerade gruppen, den som jag tycker är skit kul, pga att de är för få anmälda.. Men jaja!

Kom hem till en glad fyrbent varelse och åt middag. Själv. Resten av familjen var tvungen att sticka ut med gumman eftersom hon precis ätit. Sen när hon kom tillbaka satte jag mig ner och lekte med henne i ett bra tag! Haha, hon blir helt galen när man blåser på henne. Då blir det fart i Kelly kan jag säga! Hihi =) 

Nu ska jag snart ta en dusch innan jag går och myser med stumpan innan jag lägger mig.
Fan vad kul detta ska bli!

Kram!










Jag var bara tvungen att ta en bild på henne hon äter hemma hos oss första gången. <3





Här sover både Axel (brorsan från Stockholm) och lilla Kelly. Lilla Kelly.

Första turen med henne ute.











Som sagt. Det var idag vi fick hem henne så hon är ju fortfarande kanske inte riktigt övertygade om att det är vi som har henne nu. Och när vi var ute med henne var hon oerhört trött, men så söt! Sätter man sig bara ner på  marken och ropar Kelly kommer hon i full fart=) och gömmer man sig bakom ett träd blir hon lite fundersam över vart den försvunna personen är, men om man hoppar fram kommer hon i fullfart där också. Hiihi=)
Men hon är fortfarande lite rädd men inte alls så ängslig som vi i familjen trodde hon skulle vara.
Kennelägaren har berättat för oss att det brukar vara fullfart med henne, att hon är full med engergi. Men nej... Vi får se. Det är ju första dagen med henne, så det släpper säkert i veckan.


Nu ska jag ta och börja göra mig redo för dansen ikväll, sen blir det mer bloggning.
Puss!

Kelly

SÅ!!

Vi kom då dit. Tittade lite på Kelly, och satte oss sedan och fikade. Skrev på alla papper.
Lekte lite igen och sen var det dags att ta hem henne. Jag kunde inte riktigt förstå det. Och jag har fortfarande inte riktigt förstått att vi faktiskt är hundägare. Även om hon hoppar och stojar i köket med oss. Hmm, hon kommer bli en fin hund hon.

Tyvärr så kan jag inte hitta sladden till kameran,  men jag letar. Och så fort jag hittat den så lägger jag upp de filmer och bilder jag har såklart.

Nu skälls det för fullt i köket, haha=)
Sak dit och skoja lite:) brorsan är där också.

Ses!

Dagen som kommer förändra våra liv

HEJ!!!

VI FÅR HUND IDAG! VI FÅR HUND IDAG! VI FÅR HUND IDAAAAAAG! Asså jhag kan inte fatta det! Jag springer bara runt här i lägenheten och skuttar, hoppar och har ett himla stort leende på läpparna. Denna dag kommer förändra våra liv...

Men innan vi sticker iväg ska jag självklart duscha, äta frukost och vi i familjen ska också gå igenom de viktigaste vi ska göra med kelly nu denna vecka, och framöver såklart.

Jag bloggar när jag kommit hem igen!
Kram!



Idag blir du vår Kelly! (bilden togs då hon var sex veckor gammal)

What the fuck?!

Halloj!

Vad görs? Hur mår ni? Jodå, jag mår super! För vet ni varför? Inte bara för att jag och familjen ska äta middag ute idag, eller för att älsklingen och jag har varit i helgen, utan för vad då?
Det är faan imorgon vi får hem Kelly! Jag har fortfarande inte förstått det... Att varje dag här nu komma hem till en glad liten varelse... Det är helt sjukt!

Igår var jag i vart fall med Olivia från andra klassen och stack till Malmö för att titta på balklänning. Jag hittade ingenting! Haha, och jag har redan gett upp...:P Ändå kollade vi bara i Tringeln.. Vi får ta och åka till Köpenhamn nån gång!

Nu ska jag gå till min pojkvänn som är lite väl lustig just nu men ha det grymt, så syns vi imorgon med en jäkla massa bilder och filmer på Kelly!
Puss!

Konstigt nog bara 5 dagar kvar. Snart fyra. men hur?!

Halloj!

Mår ni bra? Jag själv kom precis hem från matten där jag mest bara slappade de två hela timmarna...

Jag insåg det att just nu gör jag sista läxan innan lovet, och att det bara är 5 dagar kvar innan vi får hem lilla Kelly!!! Det har gått så snabbt! Hade ingen aning om att det skulle gå såå snabbt, men jaja. Hoppas resten av veckan går bra i alla fall.
Älskling och jag var precis innan jag stack till dansen. Och vet ni vad vi gjorde? Chocolate chip cookie! Så gott=) men onyttigt.... Well well!

Nu ska jag plugga klart och sen blir det en tidigt kväll för mig.
Ledsen för dåligt uppdaterande och inte så stora inlägg men hoppas det är OK! Blir mer under påsken, kan jag garantera er! Med både en massa påskbilder, bilder på Kelly och filmer.

Puss!

Tittat på dansshowen

Har suttit och tittat på dansshowen vi hade på dansen i vintras. Kan inte sluta le, haha:)

Men nu måste jag ta och börja plugga... Vi får se hur bra det går! Vill bara få det jäkla provet gjort...

It's absolutely totally CRAZY!!!!!!!!!!

Halloj!

Vet ni vad jag just har insett? Vi får hem en fyrbent hund om en vecka! EN VECKA!!! Det är ju helt sjukt! Jag har liksom inte riktigt forstått ännu att vi ska få en hund... Det är svårt att föreställa sig det. Det känndes grymt konstigt igår att köpa HUND-saker igår. Men ännu konstigare känns det att ha en stor hundkorg, med hundleksak, mat, bajspåsar och allt sånt i hallen. Asså, hjälp mig med andra ord!

Men annars då, hur mår ni? Jag mår fint fint. Jag ska snart hoppa in i duschen, och sen sätta mig och plugga fram till kklockan fem idag. Sen blir det dans i två timmar och sen plugg igen. Har HK prov imorgon, och jag har knappast börjat på det så jag vette fan hur det kommer gå. Haha....=) Men jag har i alla fall läst igenom det ett antal gånger, så jag får hoppas att det hjälpt mig.  Wish me good luck ;) !

Nej, nu är klockan så mycket att jag måste få saker gjorda här hemma. Men vi hörs!
Jo förresten, igår såg jag ''Farsan'' med älskling, hans brorsa, och en kompis till de. Haha, den var väl bra. Lite dryg och seg vissa stunder. Både rolig, sorglig och lycklig. Haha, en sjuk film med andra ord! Men tyvärr kommer jag inte tänka mig att se den en gång till....

Puss!


Om en vecka du lilla söta :)

Mys

Hej alla där!

Hur mår ni idag i skitvädret som är här hos mig? Haha, jodå. Jag mår super! Dock lite huvudvärk men hoppas det löser sig. Vad hittade ni på igår då? Jo, jag sov som sagt hos min älskling vilket var otroligt mysigt. Bara en massa mys blev det. Efter en vecka med i princip bara plugg, var det skönt att hälsa på älskling. Och att inte behöva t'nka på plugg i en enda sekund.
Pappa och jag var precis vid NovaLund och köpte saker till lilla krabaten Kelly som kommer nu om åtta dagar. Så himla förväntansfull! Hehe=)
Klockan sex kommer älskling hit igen efter ha skejtat några timmar med en polare. Middag ska vi faktiskt äta ute, sushi blir det ikväll. Men innan han kommer ska jag hinna äta lunch, plugga lite smått och se Grey's Anatomy som jag missade i veckan.

Vi kanske hörs senare, annars får ni ha en riktigt trevlig lördag!
Puss på er!

Hemkunskap

Hej!

Vad ska ni hitta på ikväll? Jo, jag ska faktiskt sova över hos min älskling nu tills imorgon, ska jag sticker väl här hemifrån vid åtta tiden.

Men sedan jag kom hem så har jag gjort en riktig storstädning i mitt rum. Det låg kläder, skräp och damm överallt så tog tag i saken och städade. Nyduschad är jag också. Kände mig ''ofräsch'' så hoppade in i duschen. Kom dock på att jag inte har någon lotion kvar så måste förbi Apoteket innan jag sticker till älskling. Mina hädner är längre inte torra för att jag använder handkräm varje dag, men nu har istället benen och armarna blivit torra och det är inte kul. Det gör ont på låren när man sätter på sig jeansen, så usch nej!

Pappa och jag ska snart göra iordning middagen, och sen ska jag ta och plugga lite inför hemkunskapsprovet vi har på måndag.  Skit tråkigt men vad fan ska man göra då? Kemin idag gick väl helt okej. Jag råkade blanda ihop några labbar, men hoppas jag klarar av det i alla fall.

Vi hörs säkert senare!
Puss!

Vad tycker ni om detta?


Okej, detta var mitt hår innan klippningen:)


Och efter! =)


Haha, det ser lite roligt ut i mitt självlockande hår och inte plattat. :P

FINE!

Okej, jag har kanske inte riktigt råpluggat idag, vilket jag verkligen skulle gjort, men jag är nöjd över min plugg insats idag ändå. Jag tänkte avsluta dagens plugg med tre ord bara. Skriva lite vad de betyder osv.

Men jag hoppas ni haft en bra dag & kväll, så får ni sova gott!
Godnatt!








Lägger upp två bilder på en väldigt stor förebild, självklart Vanessa Hudgens!

Så jäkla snyggt! Så jäkla nöjd!

Halloj!

Klippte mig idag, gkorde en liten förändring som ni kommer att få bilder på i helgen. Hinner inte nu! Men jag är så jäkla nöjd! En lite förändring som sagt, men ja!

Sitter och pluggar för ''fullt'' till de proven jag har nu innan veckan. Så vi får höras senare när jag har lite mer tid för att blogga.

Puss!

He's the one!

Tittar på gamla och ''nya'' intervjuer med Michael Jackson, och inser hur stor förebild han är för mig och många andra. Han var verkligen kungen! Och kommer alltid att vara. Jag ser/såg väldigt mycket upp till honom, och jag är fortfarande ett väldigt stort fan. Allt han gjorde, var ett mästerverk. Så ser jag det i alla fall.

Jag gillar MJ väldigt mycket och har lyssnat på honom sedan jag var sju år. Så det kändes riktigt skumt och läskigt när jag fick reda på att han hade avlidit i hjärtattack den 25 juni 2009.

Nu måste jag verkligen plugga....

What? Was it really that easy?

Halloj!

Hemma efter matten nu, fast gjorde ingen matte.... Kemi istället! Våra lärare är ju sista års elever, men otroligt duktiga på att förklara. Så jag ''haffade'' Marteen som hjälpte mig med kemin. Och nu förstår jag! Wohoooo!

Ska dock gå och fortsätta plugga nu men vi ses imorgon.
Puss!

Till matten om en timme

Hej....!

Jag sitter här med en tråkig min. Har insett att jag verkligen, verkligen, måste gå och plugga kemi och hemkunskap nu. Inte kul men... tänkte lägga upp en snabbt inlägg bara!

Hoppas att ni mår bra i alla fall. Efter att pratat med älsklingen lite så blev jag på bättre humör. Jag är så stressad över allt nu att jag inte orkar ta tag i saker. Men bara jag påbörjar det så sitter jag fast där sen.

Börjar förresten läsa lite mer här och var, om tjejer som snackar skit om andra. Och att man faktiskt inte ska bry sig. Och det är sant! De är bara avundsjuka eller kan bara inte komma på något bättre att prata om.
Men man ska vara nöjd med sig själv. För man är den man är, och det ska man inte ändra på. Man är underbar så som  man är! Även om man är liten, stor, lång, kort, smal eller tjock. Doesn't matter!

Nu ska jag gå och fortsätta plugga!
Puss!

<3

Saknar min älskling. <3

Saknar min bästa kompis. <3

Plugg, plugg, plugg och åter plugg!

Tjabba!

Här sitter jag och är riktigt stolt över mig själv. Fick ett mycket bra resultat på kemilabben jag lämnade in i helgen, och det visade sig att jag verkligen kan. Att jag verkligen kan göra bra ifrån mig, och att jag ska vara nöjd med mina prestationer!

Hur mår ni annars då? Mår ni bra? Jag mår som sagt bra, och ännu bättre mår jag eftersom det bara är 13 dagar kvar tills vi får Kelly, att det var första jag kunde gå i skolan med bara en långärmad tröja under en skjorta utan att frysa, och att det faktiskt är vår om bara någon vecka! Att äntligen få sätta på sig mormors gamla ullekavaj, och sätta på mig mina Ray Ban Wayfareres. Så himla skönt!

Nu ska jag dock gå och fortsätta plugga till proven som kommer nu. Stressen inne i mig ökar, men jag vet att jag klarar av det. Det vet jag! Tänker verkligen satsa på skolan nu när jag vet att jag kan göra bra ifrån mig.

Vi kanske hörs senare, annars blir det ju imorgon. Ska på dansen ikväll och kommer hem så sent att det är för sent för att blogga. Men ha det bra!
Puss!

No study this weekend =(

Halloj!

Nu är man hemma efter två timmars dansträning, och det är riktigt jobbigt. Och svettigt! Så ska alldeles snart antingen hoppa på crosstrainern eller hoppa in i duschen. Det blir nog duschen!

Även om jag lovade mig själv att plugga i helgen så har jag tyvärr faktiskt inte gjort det i alla fall.... Men, jag vill faktiskt ha helger utan plugg faktiskt. Då får man istället ta igen det under veckan! Nationell engelska på tisdag, kemiprov på fredag och hemkunskapsprov på måndag vecka 12. Så jag måste nog vart fall läsa igenom allt nu innan jag lägger mig.

Men innan det, en låång dusch, och en stooor skol med glass! Fick ingen läsk och inge mycket glass innan träningen, så måste ju ta igen det;)

Haha!
Puss! Och ha en trevlig söndagkväll!

Kelly, om två veckor blir du vår!

Ett halv år med min älskling!

Halloj!

Har ni en bra fredagskväll? Fest eller mys som pågår? Ja, hos mig så stack precis älskling.... Känns lite tomt om jag ska vara ärlig. Vi kommer inte ses förrän om en vecka eftersom vi båda har mycket i skolan....

Men kan ni tänka er att det var ett halv år, sex månader, sedan Filip och jag blev tillsammans? Det har gått så oerhört fort. Men denna tid har varit så himla bra. Han har alltid funnits där, då jag haft det som svårast. Och vi två har gått igenom så mycket, så vi båda är väldigt starka och vi klarar av väldigt mycket nu.


På söndag i vart fall ska vi träffa vår lilla hund. Så himla kul! Hoppas bara att morgondagen går snabbt.
Hela helgen kommer tyvärr att spenderas med en jäkla massa plugg, vilket känns pisst! Men på söndag är det dans igen vilket kommer få mig på andra tankar.

Ha en trevlig fortsatt fredagskväll!


Haha, den här bjuder jag på! Den är tagen i julas =)

17 dagar kvar

Hej!

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör idag. Är oerhört stressad och har faktiskt pluggat kemi sedan halv fyra idag, och är fortfarande inte klar så vi får se hur det går....

Om 17 dagar får vi hem från frybenta varelse men redan på söndag får vi träffa henne! Så himla kul!

The Jacksons går på Tv4 klockan nio ikväll så då kommer jag sitta där fastspikad.

Lite snabbt inlägg men måste hinna plugga klart.
Puss!

19 dagar kvar

Tjabba!

Hur mår ni? Mår ni bra? Jag mår super! Almost... Nej, men bättre än väntat! Det ''stora'' läxförhöret idag på SO:n gick oförväntat bra, och jag fick tillbaka både matte- och franska provet. Och båda gick väldigt bra! Ett halvt fel på matten, och franskan ganska mycket mer då men jag är nöjd. Jag måste vara nöjd!

Nu ska jag sätta mig och plugga lite och sen blir det ju som vanligt matte ikväll vid halv sju. Ska försöka ta med mig något ätbart dit så man inte välter ihjäl. Och visste ni det? Att jag (och säkert många andra) pluggar mycket bättre när det små äter på något? Testa det ;) !


Men vi hörs senare förmodligen!


Jag får någon vecka sedan:)

Godmorgon!

Hoppas ni har sovit gott! Och ni flesta är väl lediga idag va? Hos oss är det i alla fall studiedag, så vi är lediga idag. Men tyvärr måste dagens spenderas med en jäkla mssa plugg, fix här hemma, och sen dra iväg till dansen vi sju tiden ikväll. Angående dansen, fy fan vad kul det var att dansa till Michael Jackson igår! Fy faen! Jag dansar till både Smooth Criminal och Thriller. Thriller är ganska lätt, för det är ganska lätta steg från muskvideon. I båda danserna dansar vi precis som i musikvideorna nämligen. Men Smooth Criminal, shit där går det snabbt! Vi dansar precis som i videon och det går snabbt, och det är svårt! Men bäst går det om jag inte tänker när jag dansar koreografin, vilket jag oftast brukar göra då. Tänka. Men om man tänker när det går så där snabbt stannar man bara upp och frågar ''vilket ben?! vilken arm, vilket håll?!''
Egentligen är det bara att köra på och dansa till man klarar av det.

Men nu ska jag gå och ta en dusch, tvätta håret, ta och städa mitt rum, vika ihop tvätten i matrummet, damsuga både mitt och mina föräldrars rum, och sen tvätta gästtoaletten. Kul va? Haha, näääääääää! Men det måste göras! Samma med plugget.....

Men vi hörs ju sedan!


Du måste skämta! Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!! 3 veckor kvar

Halloj!

Har precis sett nya bilder på valparna, och fy faaan vad söta! man dör ju så söta de är! Och de är nu redan fem veckor gamla, gud vad det går snabbt!

Med detta snabba inlägg så hoppas jag att ni har det bra där ute, och mår toppen. Det gör jag! Var hemma hos älsklingen tidigare idag, och nu mår jag mycket bättre än imorse...
Nu ska jag gå och byta om, och sen bär det av till dansen! Michael Jackson team är det ikväll! Sk ta och köpa hem filmen också, så det blir en titt på den  ikväll=)

Puss!

Hey, that's moi!

Sportlovet =)

Ja, jag och min familj var ju i Österrike och åkte skidor under sportlovet och jag har dröjt på detta så länge nu att jag tänkte lägga upp bilderna från resan.

Njut ;)



Är den bara jag som tycker denna bild är oerhört vacker?

Om jag bara inte skulle haft blixt på denna bild så skulle den varit så himla fin!

I'm back!

Så ja. Nu är allt på stan fixat! Underkläder, handkräm men fick ju också med mig ett sjukt gulligt, blommigt linne från Gina Tricot. Vet redan nu att den kommer bli min favorit!

Ska snart äta lunch med mamma, Carl och hans kompis och sen bär det av till ''Grossan'' där det blir inhandling till kvällens och veckans middag.

Nu ropar mamam så puss på er!

22 dagar kvar!!

Halloj!

Det  var ett tag sedan jag hörde av mig har jag märkt. Men jag har inte riktigt hunnit att blogga i veckan för att jag har haft andra saker för mig. Men jag har haft det bra! Både franska provet och matte provet i veckan gick jätte bra!
Vi skulle haft jätte mycket läxor i veckan men alla våra lärare sköt på det till denna vecka. Såklart! Så nästa vecka blir nog ett helvete om man också ska hinna plugga till alla jobbiga prov som kommer som smått här nu.

Idag så blir det en dag på stan och sen kommer älskling hit för en trevlig middag med min familj. Fondue blir det till middag, en utav mina favoriter!
Måste ut på stan för att köpa underkläder, handkräm och titta på både jeans och skinnjacka. Mina underkläder är så välanvända så det börjar gå söndr lite här och var.... Och nu när vintern kom så har mina händer och hela jag blivit jätte torr! Så jag ska snart gå och duscha sen blir jag insmord i en massa Natusan Baby Olja. Hhhmmm, kommer jag lyckas med det? =)
Mamman min har bett mig att också göra iordning gästtoaletten. Ha, kanske inte det roligaste men det måste ju göras!

Imorgon blir det lite plugg och den Michael Jackson dans i Malmö vid sextiden. Och på måndag är jag ledig som kommer bli en pluggdag.

Och visste ni det att det nu faktiskt bara är 22 dagar kvar tills vi får tillökning i familjen! Jo, den 28 mars hämtar vi den fyrbenta lilla varelsen i Kävlinge. Så himla kul det ska bli!




Vet inte hur många gånger jag lyssnat på denna låten, men fy fan vad den är bra!

Inga positiva feedbackar

Halloj!

Hur mår ni? Jag mår super (nästan!) efter ett bra mellan mål, lasagne och fem st friterade bläckfiskringar (haha, galen kombination va?!), och efter att jag äntligen tog tag i plugget. Pluggade fysik, lite matte och franskan är på gång nu, utan musik också! Haha, jag brukar alltid plugga med musik. Oavsett om det är NRJ eller Mozart. Ja, Mozart!

Igår var jag äntligen med älskling efter en längtans saknad. Våran kärlek är speciell....


Nej, nu ska jag hinna plugga klart hela min plugghög innan jag sticker till dansen ikväll. Har väldigt mycket denna vecka i plugget. Men tar var dag för sig. Funkar bäst så.




Haha, här blev det visst en förstoring på mig! =) Mascara, eyeliner samt cayal, lite puder och Body Shop's läppglans.

XOXO
Amanda
RSS 2.0